Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atesz25
hello.Látom nagy az érdeklõdés a kukoricára.de ez nem mód csak egy skin féleség.Valami olyasmi amit írtatok hogy lecseréli a buzát, de nem tudom mert én még nem próbáltam.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

6milan6
Readme-t olvassátok már el! Nem kell kicsomagoni a jelszavas zip-et, elég ha bemásolod ahova kell. A jelszavas védelem "miattunk" van rajt, hogy ne tudjuk módosítani a néha eléggé elbaszott modjaikat.

A múltkor érthetõen leírtam, hogy nem osztok meg senkivel semmit, még akkor sem, ha naponta 150 pm-et ír az illetõ. Esetleg aki megkérdezné miért, az olvasa el a mai maradék hsz-eket. Lehetõle egyszerre és mikor végzett, gondolkodjon el kicsit.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

itt a kukorica mod linkje csak nem tudom hogy kell bemásolni a képeket meg a xml betetem de a szöveget nemtudom segitsetek pls
http://www.ls2008-mods.de.tt/
kukorica mod linke!!!!
Help!
nincs hozzá valami jleszó mert a modell emg a lua fájla védve van:S és azok nélkül nem nagyon megy:S elõre is köszi

6milan6
Ahogy látom, ezentúl ez lesz a menõ. Jelszavas zip-ben lesznek a modok. Csak azt nem értem, akkor hogy van pofájuk kunyerálni a HW-t és az IFA-t. Szánalmasak...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

sziasztok hova kel bemásolni azokat a sorokat a kukoricamodhoz köszi a segitséget
6milan6
Kenyeret.-.-

lecseréli,de csak akkora lesz mint a buza

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

a búzábol mit lehet csinálni?

Szerintem ez az. De nem vagyok bene biztos ez nem csak lecseréli a búzát kukoricára?
http://www.ls2008-mods.de.tt/
Itt van a Sonstiges kategóriában
Sziaszzok!
Én nem nagyon értem a játék értelmet aratsz aztán eladod a búzát lesz pénzed utána termelsz búzát eladod kapsz pénzt amit csak üzemanyagra használhatsz fel. Vagy lehet valami mást veni a pénzbõl?

az nem baj
csak kéne kukorica asztal
de sztem ez csak ilyen user készitette kukorica mert nagyon kicsi a videoba nagyobb volt

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Szia.Látom a képeden K-701-est.Nem lehet olyant letölteni?

sziasztok.letöltöttem a TRISIX-et nagyon tuti de 1 gond van."nagyon csupasz-magyarúl hoányzik a fendt irás...mit tehetek ez ellen,mit kell megnyitnom ahoz hogy rá tudjam írni a fendt szót.köszönöm annak aki válaszol rá

ximix
Üdv
A GrassAdoon felrakása után én találtam kukorica dds-t az egyik mapában gondolom most lett csõre töltve.
Xerion 3800 forgatható fülkével Kép
Letölés
atesz25
szép jó estét.vállalkozó kedvûeket keresek.találtam kukorica módot,illetve csak kieget.belinkelem a címet próbálja meg valaki. http://www.ls2008-mods.de.tt/
itt a sonstiges menuben az elsõ. hajrá

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Hesston
azért mer béta ezért el tünik de ha rá katintasz a "jármüvek vissza helyezése " gomba ugan ugy lesz a telepen!!

Új nick :D Jéé de laza :D

sztalin123
Sziasztok. Miért van az hogy a HW180 pótkocsi a mentés utáni következõ belépéskor eltûnik. Próbáltam már a documents and settingsbe beírni de akkor sem maradt a helyén.

Hesston
nah már van hangja a Jcb-mnek 😄 aki tud konverálni i3d böl sketschup fájlba pls irjon mert nagyon nagyon nagyon nagy szükségem (ünk) lenne rá

Hassan B
xml - jében keresd meg az engine sound-ot és nézd meg, hogy létezik-e és hogy jól van-e linkelve.

][ ВАЗ ][

Hesston
srácok le szettem a JCB- trakit és amikor el inditom van hangja de amikor megyek vele nincsen erröl tutok valamit?? feltétlenül irjatok pls !!!!

Hassan B
Miért kell szétcseszni ezzel a hülyeséggel az egész topikot, áruld már el?!

A sok lámának meg:
NINCS MULTIPLAYER!!!
AMIT LÁTTATOK AZ AUTOPILOT

][ ВАЗ ][

ZTM
használhatnád a válasz erre gombot am +nézem a vidiket

Megvan csinálva i3d-ben és amikkor megnyitod editorral a mapot bele lehet importálni és oda teszed ahova akarod.

ximix
Érted !
Hiba: Tudna nem init 3D rendszer Shader modell 2.0 igénylik. Szereld be a legújabb videodriversöket
érted?
http://www.webforditas.hu/index.php
Hesston
cimbi te hogy csináltad meg h ahova bilented a gabonát az ugy van neked ?? kéne az ötlet mert egy saját map ot csinálgat 😄😄 amibe alig lesz épület ezért nem fog anyira szaggatni a játék 😄

Egáltalán nem szagat,csak van 1-2 üvegfal a mapon.(Ha érted,hogy mirre gondolok.)

ximix
Üdv
A kombájnAP-bõl csak a béta változat van, vagy jelent meg újabb kiadás
mint pl. 11210hsz-ben a videón.
krisztianp16
Nem szaggat a géped?Nyagyon sok cuc van bent neked.

Idioták kiméljenek!!! :)

valaki tud nekem segíteni ebben "mod utylit"
Sziasztok.Csináltam pár képett és gondoltam megosztom veletek.

Bocsi a sok képért.

Sanxi007
Nem kell hozzá kód. Azt mod utylit programmal tudod betenni

Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:

valaki tud ehhez "Trailer_Packet.lsmi" jelszót???
ez AP.
ez felismerhetõ arról mivewl a gépnek fehér a sárvédõ, és mivel írták hogy ez hiba az AP-nál.
de csak vissqza kellet volna olvasi, mivel más téma most alig van

wazul
szerintetek ez mi multi??
http://www.youtube.com/watch?v=BlV1kTUC_No&feature=related

Hassan B
Nem mert több napig is tarthat...

][ ВАЗ ][

Hassan B
"Minden "Hogy kell berakni...." "Linkeld be légyszi..." "Honnan töltsem le a teljes játékot..." valamint a többször ismételt kérdések törlésre kerülnek. "

][ ВАЗ ][

Ye sikerült ez a folyamat😄 kukoricát vagy valami mást lehet aratni? és ha igen, hogy?

Igen csak az nagyon kicsi te melyiket használod??
NH G240
Akkor ha valami látszik akkor búzát vet. De ha nem akarsz kínlódni vele akkor használd az alap vetõgépet.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Bekapcsolom érted de akkor sem veti a buzát de ha átálitom fûre akkor már látszik a földön hogy veti vagy a földel kell valamit csinálni??
NH G240
Mer' be kell kapcsolni a vetõgépet a B-vel hogy vessen.

a játékba lehet venni más gépeket vagy csak azok vannnak amit eredetiben ad?

De akkor sem veti ha nem piszkálom sem na csak ráakaztok és kész de nem viszi miért lehet ez??
NH G240
Azért mert alapból búzát vetne az a szerencsétlen vetõgép így nem kell átállítani.

igen köszönöm szépen<#vigyor4>

Figyi ezt én is megtaláltam csak nekem nem veti mikor BÚZÁRA ÁLLITOM DE VISZONT A FÜVET VETI EZ MIÉRT LEHET????Te ezzel vetsz??
ximix
Na még egy kis segítség
búza /fû = numpad 0