Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit átalakítottam a lexiont

Helló! Leszedtem egy lengyel oldalról egy Ursus 1204-et és az lenne a bajom vele hogy 1-esben 13-al, 2-es 3-as-ban pedig maximum 16-al megy... Az rpm-et hiában állítom az xml-ben..ha beállítom más gépekére akkor sem megy többel..sõt sehogy sem...aki ért az ilyen sebességállításhoz pls írjon. Köszi
talán ha felraknád a te vichle types file-od ról egy képet akkor lehet hogy sikerülne
a vychles types mappán belül a helyére másoltam ugyan úgy hajókürt
közvetlenül a </trailers> ELÕTT legyen:
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
fölé másoltam ugyan ugy mintahogy az eredeti van
közvetlenül a </trailers> ELÕTT legyen:
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
fölé másoltam ugyan ugy mintahogy az eredeti van
Tehát te rontottál el valamit. Fontos hogy a jármûveket oda másold a vehicles mappán belül, ahol a leírásban szerepel vagy ahogy a csomagolt fájlban van. És ehhez passzolni kell a careerVehicles-ben lévõ eléréseknek is.
][ ВАЗ ][
Az eredeti gépek mûködnek!
Amikor a vichle types mappába bármit bemásolok és elindítom a játékot csak hajókürt megy!
ha kitörlöm a koordináltákat a vichle types bõl akkor megy!
Amikor a vichle types mappába bármit bemásolok és elindítom a játékot csak hajókürt megy!
ha kitörlöm a koordináltákat a vichle types bõl akkor megy!
Rájöttem..én ki szoktam venni az összes hangot a játékból..mert közben ventrillón beszélgetek és ez rontotta el végülis..emiatt nem birt menteni
Megnézed az eredetit, ott is vannak benne dolgok. Mindegyik olyan. És kérdeztem, ha segítséget vársz, ne csak azt mond, hogy mi kéne. Szóval az eredetiek se mûködnek?
][ ВАЗ ][
talán akkor sikerülne ha valaki felrakná a saját vichle tipes file ját txt ben
hátha látnám h másnak hova mi van rakva
hátha látnám h másnak hova mi van rakva
Az eredetiek is? Mert akkor telepítsd újra a játékot. Max 10 perc és utána biztos jó lesz.
][ ВАЗ ][
nem tudom h mit csinálok rosszul de már vagy 10 szer telepítettem ujra
akármelyik vontatmány eke, borona bármi ami csak van a traktor mögé nem megy
de bemásoltam a vichletypes ba is és ELOLVASTAM elõtte a txt file-t is és amikor bemásolom, elinditom csak hajókürt megy
nah ezt magyarosan ird le pls mert ebböl szentem senki nem ért semmmit :S
Új nick :D Jéé de laza :D
há mi há hogy hassanB házigazda? mé akkor tehetnál pár újítást a kinézeten😄 minõ meglepetés fogadjunk má tegnap óta.
neeeeeeeeeeeeeeee bogesz te be reggeltél ide??? xD
http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de
xD😄
http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de
xD😄
Ezt a miért töröltem miért hagytam meget be lehet fejezni. Szerencsére még nem vagyok annyira szenilis, hogy elfelejtsem mit töröltem és mindre jó okom volt, nem szoktam csak úgy törölni dolgokat!
Amire válaszoltam és utána töröltem, ott a válasz a törölt hsz írójának szól, valószínûleg õ tudja mit írt.
Amire válaszoltam és utána töröltem, ott a válasz a törölt hsz írójának szól, valószínûleg õ tudja mit írt.
][ ВАЗ ][
találtam az egyik német oldalon egy ikerkerekes MTZ-t,és egy fehér Fendt 312 Vario takeszt <#ravasz1>#ravasz1> ikerkerekes MTZ
ikerkerekes MTZ 2.
fehér Fendt 312 Vario
ikerkerekes MTZ 2.
fehér Fendt 312 Vario
azért mert 4.0-ás verziód van..gondolom én..nekem is hasonló volt a 0.3.0 meg a 0.3.1 az a fórumkeresõbe beírva megtalálható de ha mentek vele akkor nekem hibát ír ki...csak nem tud senkisem segíteni tehát beszoptam...
Sziasztok,egy kis segítségre volna szükségem,betettem a kaszállókat a játékba ,de ahogy felvenné a gép ,lefagy és csak a gépbõl átszállni tudok másikba.Szerintetek mi a gond?
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung még szebb!
ja azt tudom én is annyira azért ne nézz hülyének!!! én csakazért irtam mert türelmetlenek!!! majd meglessz idõvel és ha meg megvan akkor ugy is felteszik ide!!! vagy vhova és akkor meg lehet rohamozni!!! Nincs igazam?
te aztán értesz ehez.
"ha van szalma csak egy balázót beteszel és kész" 😄😄😄😄
mondjuk ilyen hogy scripet nemis kell hozzá azt magától tudja hogy mikor dobja ki a bálát meg hasonló
"ha van szalma csak egy balázót beteszel és kész" 😄😄😄😄
mondjuk ilyen hogy scripet nemis kell hozzá azt magától tudja hogy mikor dobja ki a bálát meg hasonló
na ja minden királyos lenne nekem is ha lenne alkarész a gépembe h túl éljem a mini áram ingadozásokat mert tönkre kú....rta a gépem...meginnt....
itt minden királyos lenne a kukorica mó is meg a szalmás mód is meg a bálázós is!!! De ha szalmás van akkor nem kell bálázós csak egy bálázó amit be kell rakni
Strohmod:Modstatus: 75% utánanéztam külföldi oldalon!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Fortschritt E 517 vagy vmilyen Fortschritt kombájn elérhetõ vagy fejlesztés alatt van még?
nem tom régebben is látam ezt a vidit nem tom lehet majd lesz bálázó mód 😄 ami királyos lenne😄
Jó csak kérdeztem hogy addig elérhetõ-e ez a mod?
csáá..pontosabban melyik pótot tetted be??
igen de kéne kezdenni is vele valamit ugyhogy szentem valaki tuti dolgozik 1 bálázón! nyugi!!
de szentem te nem másolod be a koordinátátak a helyére és ezér nem jóvagy a potkocsi vehicleTypes ét nem másolod be
Strohmod-ról vki tud vmit?
Szalmát hagy az aratás után
Szalmát hagy az aratás után
nem arról regéltem hohy hogy tudnám kiszedni hanem hogy hol lehet ehez hasonló gépeket leszedni...olvass vissz..és ne kóstolgass..keserû vagyok
Hali
Én uj vagyok itt és azt szeretném kérdezni hogy amikor berakom a pótkocsit vagy ekét vagy bármi ezköszt a traktorhoz miért nem jeleníti meg és miért van hajókürt?
Visszaolvastam a fórumon elég sokat láttam volt már ilyen probléma de ezek alapján sem tudtam megcsinálni.
Légyszi segítsetek!!!!!
Én uj vagyok itt és azt szeretném kérdezni hogy amikor berakom a pótkocsit vagy ekét vagy bármi ezköszt a traktorhoz miért nem jeleníti meg és miért van hajókürt?
Visszaolvastam a fórumon elég sokat láttam volt már ilyen probléma de ezek alapján sem tudtam megcsinálni.
Légyszi segítsetek!!!!!
igazad van
Tibóóó arról letehel hogy azt használni fogod, mivel a scripet nemtudod akkor se kiszedni.
és ha próbáltad akkor minek írsz hogy hogy kell?
Tibóóó arról letehel hogy azt használni fogod, mivel a scripet nemtudod akkor se kiszedni.
és ha próbáltad akkor minek írsz hogy hogy kell?
megfogogd és megnézed de mivel az nem értelmetlen dolog
szerinted?
szerinted?
http://www.youtube.com/watch?v=tELT01HzxEM&feature=related
egyépként azért nem használom a grassmódot mert a sok sutyok lelassítja a gépem,kicseréltem a fendt-eket 2 jd 7820 és 1 belarus-ra és amit kivettem a 3as kaszát vetõgépet pótkocsikat a kissebik rendfelszedõkocsit a zummhammer-t meg a gruberes trágyáskocsit össz vissz ennyi gépem volt benn de beszaggat...
ezért kérdeztem hogy vannak-e olyan gépek amivel az alapjátékba be tom rakni és vígan tok velük játszani
ezért kérdeztem hogy vannak-e olyan gépek amivel az alapjátékba be tom rakni és vígan tok velük játszani
Én egy valamit nem értek még ez a program sem rakja be a redretevõt de nem is nagyon lehet azokat az eszközöket leszedni ami ere a progira van kiirva nem nyitja meg õket ez mitõl lehet
Szerintem az is grasmod. Nem hinném hogy 2x megcsinálták a füves dolgot.
][ ВАЗ ][
lehet a grass nélkül si mert amit letöltetek hogy mûködjön a vetõgép kinyitás meg ami cuccot szét lehet nyitni abba benn vana fû is legalábbis nálam benn van vagy az is a grass mód csak én nem tudom? Viszin ott alapból egy kaszát egy hamsztert 2 pótot meg egy kombinátort 2 kombájnt meg 3 traktort
Igen a grasmod-hoz lehet van. Am ezeket mondom, ne nagyon keresd, mert a grasmodhoz készítették õket és szerintem nincsenek külön.
][ ВАЗ ][
figyuz nekem is pont rendsodró kéne de azt ha nem a grassmodot használod me, is lessz!!! legalább nekem ezt mondták és én is igy tudom
pl:játszani....
asszem van olyan vetõ amivel lehet füvet vetni tehát innen már következtethetõ a dolog..
asszem van olyan vetõ amivel lehet füvet vetni tehát innen már következtethetõ a dolog..