Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új nick :D Jéé de laza :D

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
segitene nekem valaki?mit rontotam el a lemken soltair 12k vetõgépnél mindent beirtam és beraktam ahova kell benne is van de nem tom szétnyitni akkor mi a gond ugyen ez van a lemkem albatros 60-as permetezõvel ez is benne van de nem nyilik szét
mi a gond?
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Az volna a kérdésem miért nincs hang amikor ráakasztok az eszközökre , mert a mod ultilytivel raktam be a modokat ettõl lehet köszi a választ
tettél be valamit a cat elõtt vagy a cattel együtt?
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
és még ha vki nemlátja a F.A.Q szöveg az meg mégnagyobb baj
][ ВАЗ ][
Nem tudom berakni a játékba CAT kombájnt se így se úgy miért van ez???
mindig kajókört 😛
Autodesk Maya Unlimited 2008 Extension 2 Win32
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
khm...khm...
Képzeld, épp most is annak a kódját írom, de ezt már rengetegszer le is írtam.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
és mit kell ahoz csinálni h a gépeket ne rakja ugyan úgy vissza mint ahogy beraktam?
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
#hhwnd
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"