Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az de, mg annó Lack idején 5 ször nagyobbal volt kitéve és akkor se olsták nagyrészük

Hesston
am meg azé irtam h kicsi mert szentem az uj regges kérdezösködõk meg se nézik nincs benne SEMMI FIGYELEM FELKELTÖ DOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új nick :D Jéé de laza :D

thomme
nem nem raktam vele együtt semmit de most beraktam a fliegleket és azok jók de a cat nem ja és ez miért van???:

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

csõõ én is ilyen gondal szenvedek..jah és a grassmód elõtt is lehetett már használni a vetõgépet és a permetesõt is szal az nem lehet gond..ha nem hiszed nézzd meg a galériáimat..

az abaj nálam is volt csak a cr980 nál.Nálam aaz volt a gond h a hátsó vonószem ütközött a géppel leszedtem máshonnan jobb verziót(v rosszabbal is jó lehet sztem)és müxöt
Hassan B
Szerintem azok grasmodhoz vannak, de nem 100%

][ ВАЗ ][

atika223
hello
segitene nekem valaki?mit rontotam el a lemken soltair 12k vetõgépnél mindent beirtam és beraktam ahova kell benne is van de nem tom szétnyitni akkor mi a gond ugyen ez van a lemkem albatros 60-as permetezõvel ez is benne van de nem nyilik szét
mi a gond?

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

sziasztok
Az volna a kérdésem miért nincs hang amikor ráakasztok az eszközökre , mert a mod ultilytivel raktam be a modokat ettõl lehet köszi a választ

rambo12
Lehete nem megfelelelõ elnevezésû mappában van a cat xml.je de az is lhete hogy nem a cattel van gond hanem más eszközzel
tettél be valamit a cat elõtt vagy a cattel együtt?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

spawnmadrid
szevasztok! valaki aki a milán map-ét hasznlja, az mondja már meg nekem lécci, hogy a füvet hova kell üríteni. Nem találom a betonnal szegélyezett fûkupacot sehol. Lehet nem is úgy néz ki ezen a map-on? elõre is THX!!!

thomme
akkor meg végképp nem értem a cat cutter-t a cutters-be a cat-ot a streetable-be mármint ezeket a mappákat és a két carrer vechiles -es sor is jól bekerült nem értem !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

akkor te vak vagy ha ezt nemtudod elolvasni.
és még ha vki nemlátja a F.A.Q szöveg az meg mégnagyobb baj

Hassan B
A careerVehicles-ben lényegtelen a sorrend, csak a nyitó és a záró tag között legyenek.

][ ВАЗ ][

thomme
de mindent úgy csináltam ahogy kell ja és a carrer vechilesnél a többi streetable-s géphez tegyem vagy a végére úgyanez a vágóasztalnál???

Hassan B
Valamit rosszul csináltál, hajókürt csak akkor van.

][ ВАЗ ][

thomme
Segíts Hassan B!!!!
Nem tudom berakni a játékba CAT kombájnt se így se úgy miért van ez???
mindig kajókört 😛

Hassan B
Kb 300 mega és az autodeskról le lehet tölteni.

][ ВАЗ ][

rambo12
az a 2gb-os körül van másik fajta nem jó?? pl.:
Autodesk Maya Unlimited 2008 Extension 2 Win32

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Egyiket se, mert egy zsák ürülék az egész. Csak ha exportálok, akkor a 8 és felest.

][ ВАЗ ][

rambo12
Hassan b megmondanád melyik fajat mayát használod?? kérlek

caseih9400
tök8 ott a link is 😄

khm...khm...

Hassan B
És ehhez minek a kép? -.-

][ ВАЗ ][

robi11
köszi szépen isten vagy mostmár modot is tok berakni meg tele van géppel a játék😄

caseih9400
Háttérnek ez sztem jó nem kell ide traktor a háttérnek mer akkor túllenne csicsázva 😄

khm...khm...

Hassan B
Te már csak ismered a hátterét a dolognak nem? Mutasd már az egyik honlapodat, légyszíves. Egy webes szerkesztõfelülettel rendelkezõ honlap elkészítése nem annyiból áll, hogy megcsinálom hozzá a képeket azt kész.
Képzeld, épp most is annak a kódját írom, de ezt már rengetegszer le is írtam.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Hát ha annyira ráérsz és megcsinálod én szívesen beteszem, nekem most arra nem nagyon van idõm.

][ ВАЗ ][

Valaki nem tudna 1 nagy vetögépet?10m körülit !
caseih9400
am legyenmár a háttér vmi szín meg vmi új banci 😄 mer ez már unalmas szvsz.

khm...khm...

De felfog hogy ott van a kép alatt piros betûkkel hogy F.A.Q. és arra kéne rákkattintani? Ott le van írva a gépek berakása.
Hesston
hát jah! nem a f.a.q alati szöveget kéne be festeni zöldre szentem hanem foglalkozni az ls2008community oldalal !!!! és anyiszo montam csinál már nagyobra mert nem jó igy mert pici tökre alig lehet el olvasni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hassan B
Kezdek mérges lenni rád, úgyhogy jobb ha befejezed és az írás mellett az olvasást is gyakorlod.

][ ВАЗ ][

hogyan kell a gépeket betenni a játékba?
Hassan B
Grasmod és Patch hozzá.

][ ВАЗ ][

robi11
és betudnád linkelni?

robi11
köszi

Hassan B
Grasmod-ot ha felteszed, az elmenti a gépek helyzetét és az idõt is lelassítja.

][ ВАЗ ][

robi11
mivel lehet az idõt beálítani?
és mit kell ahoz csinálni h a gépeket ne rakja ugyan úgy vissza mint ahogy beraktam?

robi11
há nem is rossz a zetor én is szeretem😄

atika223
de mindent beirtam és mindent beraktam akkor mi a gond?

Hesston
minden traktor szét tudja nyitni -.- még a gagyi fû nyiró traki is csak már montam h valamit el csesztél azért nem tudod szét nyitni meg ki irja melyik gomb mire való !

atika223
caseih9400 neked benne van a gambe a lemken soltair 12k vontatot vetõgép nekem benne de nincs trakim amivel szét birom nyitni ha neked benne van és valamióeik trakival szét tod nyitna irj vissza pls

atika223
hello mindenkinek tudna valaki linket ad a JD 8550-hez tök mind1 hogy szimpla vagy duplakerekes mert csak avval tudnám szétnyitni a lemkem vetõt elõre is kössz annak aki tud linket adni

Hesston
szerencséd van mert zetor függö vagyok 😉

robi11
fiúk sikerált berakni a 108 as maxit!

allock
engem zavarna, azért se rakom be 😄
ígyis épphogy elfutosgat a játék

#hhwnd

6milan6
Engem különösebben nem zavar. A Xerioné is 30 Mb körül van. A játékon belül semmiféle negatív hatása nincs, csak a töltési idõ nõ drasztikusan egy-egy ilyen mod berakása után.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

allock
mert túlságosan ki van dolgozva 😄
aza sok hülye kábel v csõ foglal sokat

#hhwnd

6milan6
"Csak" 36 Mb a modell.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

allock
De igy sokkal rosszabb lett. A korláton keresztül lépve lehet csak lejönni a géprõl😊

A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"