Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"#utoirat EZ MINDENKIRE vonatkozik
Ne irjatok privat uzenetet mert utalom azt aki ugyanazta hulye kerdest felteszi nekem uziben is es gondolom nem csak nekem kuldik el......
"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
valaki9191:nos ha a cougrt ki tudod szedni vagyis tudod azt a kódot amivel ki lehet szedni a s.. valamilyen zip fáljt akkor add meg a kódot,már bocsi de avval keztem hogy megpróbáltam kiszedni..úgyhogy megelõztelek..
erre mit lépsz? jah lécci ne töröld ez legalább 30 percig házigazda..utána azt csinálsz vele amit akarsz..
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
és erre probléma megoldásra kellet 2 perc
# bbLexion600
Lejjebb van linkelve a Data.hu -ra is fellett toltve asszem Sanya toltotte fel
# TIBÓÓÓ
Ha jol emlekszem ma voltak linkelgetve,vagy tegnap csak utana kene nezni mielott kerdeznetek valamit
#utoirat EZ MINDENKIRE vonatkozik
Ne irjatok privat uzenetet mert utalom azt aki ugyanazta hulye kerdest felteszi nekem uziben is es gondolom nem csak nekem kuldik el......
Ennyi tolem.
majdnem "minden" géphez eszközhöz van utasítás hogy kell beraknni
ha nem megy valmi nemkell erõltettni van vagy 40 kombány és neked pont az kell akkor így jártál
ha más kell ottvan a F.A.Q pár honlap és onna le lehet tölteni talán egy rendfelszedõt és ennyi
és ezzen vagy annyira kiakadva hogy nem válaszolnak és törölva van a kérdés
már vagy 4 napja ugyan azt hajtogatod szerinted már nincs mindenki nek elge belõled? vagyis a kérdésbõl?
hos ha megvan a linkjét el tod küldeni?remélem olyan oldalon van ahol simán(regizés nelkül)lehet majd leszedni
][ ВАЗ ][
tehát Bogesz. válaszolok még 1szer:
-rendsodró
-"cougar"
-trágyaszóró
-jumbo
bocs hogy most is írok de már 15.-re nemtom berakni a Cat Lexiont a játékba mindent úgy csinálok ahogy kell és mégis hajókürt nemtom mi a hiba pedig az új grassot használom vagy abba nem lehet berakni egydül eddig a fliegl 5 tengelyes pótot sikerült beraknom a többit nem
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
tudod...
BOZALOM 4 EVER
félreértés ne essék:nem azért csaholok itt mint 1 korcs hogy kihúzzam a gyufát és veszekedjek,csak gondoltam hátha valaki tud segíteni..
Láttam a fórumon egy képet a CAT lexion vágóasztal hordójáról azt v.ki nem linkelné be elõre is köszi!
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
A MOD ULTILITY NEVÜ programot csak nem tudom miért nem találja a módokat ahova beraktam õket és innét rakom a játékba tegnap irták hogy van egy progi szerintem ez lehet az amivel nem kell orákat szórakozni köszi a választ
De mivel most értem haza a melóból,igy ESÉLYEM SEM VOLT RÁ!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Amúgy a mentési fájl, ahova a játék elmenti a koordinátákat. De ha új játékot kezdesz a gép berakása után akkor ez is lényegtelen.
][ ВАЗ ][
Új nick :D Jéé de laza :D
De ha ennyit nem tudtok megtenni a topik érdekében, akkor csak árasszátok a sok cuccot, csak aztán ne panaszkodjatok ha nem gyõzöm törölni a sok szemetet.
][ ВАЗ ][
Írd be a lap alján található keresõbe,hogy 7069,és kidobja a találatot!
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
valaki nem tud nekem olyan linket adni,ahol pár:általam kedvelt gépet le tudom szedni?
gépek a következeöek:
-rendsodró
-"cougar"
-trágyaszóró
-jumbo
Légyszives ha valaki tud ilyen oldalakat azt kérem szoljon és adjon pár linket,ne legyen fukar.
köszönöm elõre is...sziasztok
köszönöm elõre is
][ ВАЗ ][
Szudáni fû vagy Kukorica?
Én már kukoricás mappon nyomom silózóval nyomatom csak kár hogy buzát üritt meg buzának a gyökere marad a learatott területen,csak átkéne irni a buza szinét zöldre és már jó lenne a Silózós része sztem..........de majd idõvel jön a kiváló Kukorica ugyis,nem vagyok türelmetlen<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Vagy nem tetted be a save-be is és nemkezdtél új játékot<#confused>#confused>
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
amúgy a fekete fendt-ed akarom átfesteni csak "nem értek hozzá"
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Vagy rossz elérést adtál meg a careerVehicles-ben.
Vagy nem tetted be a save-be is és nemkezdtél új játékot, ha grasmod-ot használsz.
Vagy olyan koordináták vannak megadva ami nem jó a mapodhoz.
][ ВАЗ ][