Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
már nagyon hiányoltam a játékból egy dutrát és gondoltam készítek eggyet
modell:98%(más modelleket használok!!)
Textúra:78%
A Gép privát lessz(vagy esetleg elküldöm egy pár embernek)
kép:
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
a szét kapcsolás úgy mûködik, hogy q pót kicsit elõrébb megint q forgózsámoly és megint q és akkor akasza le a géperõl szerintem. de énis most keztem el használni
<fuelUsage>0.006</fuelUsage>
pl. erre:
<fuelUsage>0.0009</fuelUsage>
.
][ ВАЗ ][
beírod hogy lada és csak 10 hsz-t dob ki és abba benne van a letöltés,
nemtudom hogy ezen mi olyan nehez felfogni hogy használd a keresõt is
és nemcsak mindíg a másikat szidni.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Új nick :D Jéé de laza :D
][ ВАЗ ][
csá csá....
jaaj még valami..2 lappal odéb be lett linkelve 1 csomó eke..leszedtem,mükszik és szeretném megköszönni annak az embernek aki belinkelte..
KÖSZÖNÖM...
és nem kéne ki törölni<#lama>#lama>
][ ВАЗ ][
mi a rossz és jó tulajdonsága?ésdemes-e beletenni a játékba? stb..
kössz
az már más hogy majd nembiztos hogy menni fog a képeden mivel a vistához nagyobb gép kell.
köszi
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
amikhez letöltési linket adok azok nem az én játékomból valók
btw nekem grassmod van
#hhwnd
elõbb irtam
Ha valakitud na segiteni azt megköszöném.
][ ВАЗ ][
Most jöhet a traktor ap.
pár kérdés:-a traktor ap-nál még csak a jhoni van vagy vannk más gépek is?
-csak szántásnál jó a traktor ap vagy más földmûvelõ
eszközökkel is dolgozik?esetleg vet is?
köszi.
sry hogyha nem tetszenek vkinek a kérdéseim.
Az mitõl van hogy belépek a játékba és szétesik a grafika 6.14.11.7519 verziószámu videókártyát használom most lett újrarakva a gépem másnál is volt ilyen vagy az a 169.21 erre utal köszi a választ
#hhwnd
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
ha hogy ne keljen megerõltenni magad leírom: csak simán ahogy van bekel tenni abba a mappába amibe való(nem kell kicsamogolni)