Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a videó
Videót már láttam róla.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
a carreervehiclesben leelenõriztem mindent, azok jók
a scriptes cuccokat is átvizsgáltam azis stim
minden géphez beraktam a hozzá tartozó lua fájt, azis stimm és dudál a kicsi hajóm :Ð
ha nincs tipp újrarakom az egészet 😊
ha valamit kihagytam volna, help 😄
#hhwnd
#hhwnd
Új vagyok itt a fórumban de már régota olvasgatom rengeteg segitséget találtam benne eddig ezért is nem regeltem mert feleslegesen nem akartam senkit fárasztani!Tökéletesen mûködik az ap is!😄Minden gép ami a faq-ban van és máshonnan is amit leszedek tökéletesen mûködik...Szal Jó minden!
Psycho tõled azt szeretném megkérdezni hogy a saddle trachoz te melyik pótot használod mert ha én beteszek egy kaweco aufliger-t ami a hozzá való és mikor ráakasztom a pótot leér neki a lába mármint a potkocsié!:S!Mi lehet a probléma?Azért kérdem töled mert láttam egy képeden hogy neked mûködik!Elõre is köszi a segítséget!
http://landwirtschaftssimulator-mods.de:81/wip-claas-scorpion-t9593.html
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
-használj orrsúly-t,ha könnyû akkor ird át a Density-t nagyobbra
-irj a szállításra gondolt gépnek több nyomatékot,illetve nehezíts a gép súlyán
mit tudnátok erre mondani elõre is köszönöm!!!
elõre is köszii..
De ha valaki szánna rá kb.2 napot(vagy kevesebbet) olyan szuper gépet kapnánk hogy csak na...
Hassan B:köszi a ladához írt üzemanyagfogyasztáscsökentõ számot...mükszik..kösz még1szer..
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Modell: 95%
Script: 0%
NEM TÖLTHETÕ,MÉG NINCS KÉSZ!!!!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"