Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát faszák lettek,a tartályosna a vonorésze miért nincs meg?vagy hogy lessz majd neki?garatot nem csinálsz?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Bogesz89
http://kepfeltolto.hu/i/?239208 Ez meg egy király mtz!!!!

allock
miért nem választasz 1 olyan bálázót, amibõl van több mint 5 kép és legalább 1 db van belõle magyarországon?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Bogesz89
http://kepfeltolto.hu/i/?239155
majd ha lessz bála mód vki megtudna oldani egy ilyen bálázót?

sztalin123
köszi.. a baj csak az hogy ez a verzió van fenn és az alap játékkal semmi baj sincs csak a régebbi grassal... ma volt winfos reinstallom és most elõször csinálja ezt...többször is újratettem már a játékot és semmi hatás nem volt. ha valaki tud segíteni légyszi írjon.

Hassan B
Ja,csak épp a PC neve nem változik, az meg ugyan úgy elérhetõ.

][ ВАЗ ][

nandorb
nem sokra viszi senki se vele a dinamikusat nem tehetik a statikust meg hiaba mert reset utan valtozik

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hassan B
Te beteg vagy... azt se tudod mirõl beszélsz. XD
Ezt s hsz-t már csak azért se törlöm, hogy mindenki lássa mekkora marha vagy.

][ ВАЗ ][

rambo12
a megfelelõ driver verzió

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

ez mi akar lenni ?? 169.21 ??
rambo12
Én is ezt mondtam hogy van ilyen csak nem tudom kihezkéne fordulni

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

igen ??? akkor hajrá !!! ennyi hülye fasz aki itt van (tisztelet a kivételnek) nem fog hiányozni... Mellesleg be is lehet perelni, ugyanis nem csináltam semmi törvénybe ütközöt!
Hassan B
169.21

][ ВАЗ ][

Hassan B
Már hogyne lenne? A szerkesztõ annak az ip-jét bannolja akiét akarja.

][ ВАЗ ][

jahh csak olyat nem kérhetsz! ugynis nincs ahhoz joga senkinek!!!
sztalin123
valaki megmondaná hogy meik nvidia driver jó csak a játékhoz? légyszi mert a fórumkeresõ nállam nem mûködik

rambo12
és ah ip-bant kérünk ???
akkor arról a géprõl amit most használsz nem írhatsz ide többé

rambo12
Szerintem minden le van írva a txt-be ugyhogy elég érthetõ a berakása szerintem de ha nem megy valami akkor szólj

Bogesz89
kösz!!! Ez király!!!!!

rambo12

Bocs, most már befejezem.
de lehet hogy legalább 1 napig senkinek nem kellene válaszolni.

Bogesz89
kössz!!!

Hassan B
Most már be lehet fejezni, mert felmegy a vérnyomásom és bannoltatom az összes nyomorékot.

][ ВАЗ ][

rambo12
Folyamatban van

Bogesz89
és feltudnád rakni vhova?

rambo12
Levettem a szecskázó részt új hangja van és más a szecska is

apám..azért ez 1 trakis játék topik..nem a sarki kocsma.....

Bogesz89
Na ez van én belefáradtam a veszekedésbe !!!! Itt vagyunk akik régebb óta fenn vannka és osztanak minket az ujak ez van!!!! Majd ha befejezõdött akkor szóljatok!!!

te úr isten szerintem te elvagy tájólva.
az meg nem meglepõ hogy egyesk tudnak normálisan is beszélni

6milan6
Most már belehetne fejezni, mert qrvára nem érdekel senkit a gyerekes veszekedésetek. Akinek problémája van valakivel, írjon neki privát üzenetet, vagy oldja meg máshol. Elég siralmas a topik színvonala nélkületek is.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ZTM
õõõõõ ezen mi az új😄?a szecskázás?

Bogesz89
ezt fel tudod rakni vhova hogy le lehessen szedni? Mert télleg jól néz ki!!!

rambo12
Kis alakítás szerintem így filingesebb : )

nandorb
ez nem chat ismetlem nem chat!!!!!! meddig kell ezt meg magyarazni csak nyomjatok mintha chaten lennetek

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

jaja mert neked nagy nagy a szókincsed pl:gyökér
igazi iskolás felfogás

ZTM
már megmondtuk ez nem chat ha akarsz vmit egybe írd le.mert Hassan törölni fogja és amúgy is neki van igaza ez LS2008 topic nem a mágánügyek és veszekedések topicja úgyhogy törölgesse nyugottan a hülyeséget.

ott van a F.A.Q és abba nem csak segítség van hanem lehet letölteni gépeket ha nem tünnt volna fel(mondjuk aki nem olvasa az ne csodálkozzon)
az oldalon van keresõ azt is lehet használni, ha ennyire nem vagytok képesek akkor vessetek magaok és olvastok el 16ezerhsz-t. amibõ 10ezer hülyeség amivel az ilyen szennyezik teli a fórumot

NH G240
Nem csak az utolsó oldalakon van sok hülyeség, hanem szinte minden oldalról lenne mit törölni.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Hassan B
Aki baromságot ír, törlöm ,aki meg válaszol rá azt is törlöm, nem kell megsértõdni.

][ ВАЗ ][

Bogesz89
a vetõgét meg a két mtz kircsi lessz

NH G240
3-as eke
MTZ 80 (kicsit másképp)
kisfülkés MTZ
szárító
szippantó
vetõgép

Aki úgy gondolja (és tud konvertálni modelleket i3D-be), hogy sikerültek olyan jól a modellek, hogy érdemesek arra, hogy a játékba kerülhessenek az írjon privibe. Akinek tetszenek a modellek azt megkérem, hogy itt közölje.
Elõre is köszönöm.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

tóthjózsef
akkor mér szedek le annyi modot

Bogesz89
az lehet hogy van tõlem is van de az az igazság hogy nem csak én irtam és a másik meg hogy én csk védem az oldalt a sok hülyétõl aki összekeveri a dolgokat!!!!!

Hassan B
Ahogy kinéz... -.-
Nincs még kész, majd ha kész, azt észreveszed.

][ ВАЗ ][

mondjuk én a helyedbe nem írtam volna mivel tõled is van vagy 10 fölösleges

Bogesz89
sztem is napi 50 60 70 biztos megvan!!!! a honlapod hogy áll?

napi 20-30 hsz????? ha csk azt nézed 13-kor vége a sulinak és ittvanak 23-ig akkor szerinem van itt többis

Hassan B
Mert te másról beszéltél és már nem volt kedvem elmagyarázni. Napi 20-30 fölös hsz törlése után megesik...

][ ВАЗ ][

de most azt nemértem mért törlõdik az üzeneteim