Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy jó az egész gép ettõl eltekintve.
remélem az is jó lesz amit mondtam privibe (ha megcsinálod persze)
nem kötelezõ
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Új nick :D Jéé de laza :D
Új nick :D Jéé de laza :D
A manitou meg nem kér kódot mert a mod utily-vel kell berakni. Ha meg ZIP-be van egy akkor nem kell kicsomagolni.
A hiba meg azért baj mert nem mondanám éppen kis hibának, de lényegtelen.
][ ВАЗ ][
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Az lenne a kérdésem, h miután arattam fontos a kultivátorozás?
Mert simán lehet szánatani a búza szárak után.
New map
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
][ ВАЗ ][
Feltettem a játékot. Belemegyek a Mission-ba kiválasztom az 1-sõt aztán start, 3-4 másodpercig tölt aztán kilép!!
Tudna esetleg valaki tippet adni hogy miért van ez?
Vistám van, az nem baj?
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
a gémet nemlehet mozgatni?csak fel le?
TDUnick: bevizzoliHUN
köszii..
segítek azoknak akik most kezdenek!
1.visszaolvasol ott tuti megtatlálsz mindent
2.ha látsz egy képet és nem tudod hogy le e lehet tölteni akkor ne is kérdezd meg mert tuti hogy be lessz linkelve
3.FAQ-t elolvasni és kész is
idézem:
"Amennyiben nem olvasol F.A.Q.-t és abban egyértelmû válasz található kérdésedre az törlõdik!
Amennyiben többször teszel fel egy kérdést az törlõdik! / Amennyiben a témától eltérõ hozzászólást publikálsz
Továbbá ajánlott( nem kötelezõ ) linkelni a képeket amennyiben nagy mennyiségben szeretnéd azokat betenni(3+).
A "Honnan tudom letölteni ezt vagy azt..." hozzászólások törlõdnek, mindent megtalálsz a FAQ-ban, vagy az abban linkelt oldalakon."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."