Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiuk ez az mtz vmi hihetetlenül király Grat:hz888
Csak betudnám állitani h a váltó a kormánynál ugy váltson ah én akarom:S
Hesston
Na látod szerintem igazad van de nagyon el kúúúrtad xD nem is milán csinálta ezt az ujj váltós mtz-t ^^ xD

Új nick :D Jéé de laza :D

mondjuk, én nemtudomhogy tetted rá a rozsdát a pótra, de én paitba bementem és ráfújtam a pótra, csak még nemtudom, hogy mûködik-e
Heló mindenki!!
<#integet2>
én ugy látom hogy valaki azt hiszi hogy a topikot csak azért zárták hogy ne kelljen irni
Zoli 108,Psycho szerintem lehet nem kéne egy ideig osztani modokat mert ezek nem érdemlik meg
és megcsináltam az MTz 80-as és rájöttem valamire:
rohadt nehéz modellezni akárt egy sima pót ot is
és méne lehetne privát cucc??
ez csak a ti felfogásotokban van hogy ami képben van azt nekünk kötelezõ megosztani
én nekem is van egy-két privi mod-om és??
ja és ha szerintem nem kéregetnétek meg nem szavanként irnátok akkor szerintem ma nem 2 oldal telt volna meg a mai napon

és psicho:
jó lett az mtz

Kössz...jólett...
<#eljen>

Tudom csak az arányok nem stimelnekaz mtz 80 kisfülkés meg ammi fent van az ls portálon

Kovács Erix
Nekem is tecik ez a pot csak vicböl mondtam amugy meg müszakira csak jó álapotu potot lehetvini roszat nem vihet mert akkor egyböl megbukik fékhiba stb...😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

az mtz-t le lehet tölteni!!!

mtz50 nem tudnál valakit akki ilyen potkocsit meg mtz csinál oszt nem kéne elkérni PSYCHO??

Ez a potkocsi ettõl jobb nem is lehetne. Tökéletesen mutat az mtz mögött. Nekem sokkal jobban tetszik az ilyen, mint az új hatásúak.

Zsír lett az MTZ<#eljen><#taps>Köszönjük!
Azért mert elviszed mûszakiztatni attól nem lesz jobb😄
bocs nem kérdezem meg többször, de szerintem neked is jolesne Campo??

Kovács Erix
A potkocsit meg vihetnéd müszakisztatni mert már szerintem ráférne mert már roszdásodik és még véletlenül utközbe széthulik xD😊

Kovács Erix
AA kösz hogy válaszoltál😊
Gumishoz??xD

Minél többszõr kérdezitek annál biztosabb hogy nem. Én is nagyon örûlnék ennek a pótkocsinak, de egyszer sem kértem még tõle. Majd megosztja, ha akarja!

Campo
Nem, mivel láthatod leírta, idézem: "szenvedtem vele pár órát, mire olyan lett, amilyet akartam".

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

nem paszolnád le a szerelvényt mindenkinek???

6milan6
A gumi, az E-517-rõl való, a felnik pedig Nickel MTZ-jérõl. Mielõtt megkérdezné valaki, nem gumishoz vittem átszereltetni, hanem AC3D-ben szenvedtem vele pár órát, mire olyan lett, amilyet akartam.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

NH G240
Nem így kellene hozzáállni.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Ha van egy kis szabadidõm szoktam ügyködni <#email>
király ez az mtz

Kovács Erix
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a trakik kerekeit hogyan csinálod meg olyanra??
Köszönöm
Tudom hogy ugyse fogsz válaszolni de 1probálkozást megér😊

6milan6
<#eljen>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

devid1414
Bocs a képminöségért Frapsal csináltam:S

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

devid1414
[/url][/img]
Holnap meek leadni a buzát a Renaultal mögöttem pedig a lengyel kolega áll!😄

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

NH G240
Egy picit szerintem nagy a HW-hoz képest. Amúgy jó lesz.

NH G240
Jónak tûnik, mindenképpen kipróbálom. Egy kérdés csak: Te tudsz scriptelni?

Eredeti váltós MTZ
LETÖLTÉS
NH G240
Akinek nem játékhoz kapcsolódó kérdése van, azt az OFF topikban tegye fel!

képeket csak az off topikba lehet belinkelni?Nem zoli195-nek akartad irni?

ZTM
ÖÖÖ rossz helyre küldted<#vigyor5>

De ezekkel ugy felidegeltek komolya...
most is "csúnyát" akartam irni de tudom hogy kitörölték volna..
OTT VAN HOGY OFF TOPIK AZ ILYENEKET ODA
ebbe mi a nehéz ???

Elmentem magot hordani!

rambo12
Megcsinálták abban de a játék nagy fos is lett xD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

ZTM
De ha értenek hozzá akkor meg tudnák csinálni,a Bagger simulatorban is megoldották vhogy a föld markolást.

NH G240
Az biztos. Nagyon nagy memóriát igényelne. Ráadásul úgy, hogy meg maradnak...

6milan6
Ezeket ha megvalósítanák, szerintem még a core i7-re is ráolvadna a hûtés két vga mellett.😄

allock
ez részlet kérdés
128as vidikártya manapság a mai játékokhoz semmi.

#hhwnd

allock
persze ki fogom próbálni énis mert kíváncsi leszek rá 😊
de ezek kellenének nekem 😄
-barázdálódna szántáskor a föld mint valóságba
-esõ után lenne sár amitõl koszolódna a gép
-a kerekek nyomai ott maradnak a földben
-lehetne túrni egy szintig a földet x méterig
-évszakok

#hhwnd

NH G240
Én megmondom õszintén, nem fordulok el a 2008-tól annak ellenére, hogyha minden téren jobb lesz a 2009. Azért, mert nem tudom hogyan lesz megoldva a régi gépek áttétele.

rambo12
csatlakoznék ehhez a hsz-hez!
Ez azért lesz jó mert ha a 09 gépigénye akkora lesz mint amit leírtak akár 180as divikártyán több dolgokt lehet bele pakolni

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ZTM
Hát én a problémám megoldódása esetén(kormány) el is fordulok a 08-tól...

Hassan B
Szerintem attól függ, hogy milyenre sikerül a játék. Ha minden tekintetben jó lesz, gondolok itt például az optimalizáltságra, akkor egyértelmû, hogy senki nem fog foglalkozni a 2008-al.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Ezt nehogy sértésnek vedd! Csak egy kis humor, vagy valami olyasmi. 😊

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Lehet hogy nekik is tetszik a hordód.<#vigyor> Vagy esetleg le van védve? Mert akkor még bíróság is lehet belõle (szerintem).<#beka2>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Nem tudom, ki hogy van vele, de akármilyen is lesz az új rész, én nem szeretném, ha hirtelen mindenki (modkészítõk és játékosok) elfordulna az LS08-tól.

nem jelent meg majd hétfõn fog megjelenni gondolom pár nap múlva fönt lesz torrenten de olvass vissza ott már le volt írva