Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hogy kell megcsinálni hogy ha kimentem a kereket akkor ne kérje a skint-t hanem alapból rajta legyen a skin...
-...ÍGY

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Lenne pár kérdésem,ha valaki tudna segíteni,az pls segítsen.
na itt a kép:
1 kérédés:miket jelnetenek azok a szavka,amik az AP-s táblázatba vannak ás a PageUp/Down-al lehet hajtogatni !!!!!!!!
2 kérdés:hoyg lehetne megcsinálni,hogyha kiszállok a trakiból(ebbõl),akkor égve mardjon a lámpa,villogó,ablak éa az a piros/fehér csíkos táblácska kédoldalt.
3 kérdésem:Ez az ap-s JD egy kicsit balra húz.gondolom cak az egyik kerék gyorsabban foedul.Azt hol lehte beállítani?
4 kérdésem:ha felakazstok 2 pótot,és utánna a Tab-bal ugrálok egy kicsit a kocsok között,és visszatérek a JD-höz,akkor miért van leakadva az utolsó pótja?
Nah ennyi lenne a kérdésem.
Nagyon,nagyon köszönöm annak aki majd fog írni ! 😄 (ha eggyáltalán valaki ír. :S)
][ ВАЗ ][
Gyomírtás=vegyszerezés és nem fû feltárcsázása.
Vetés folyik😄
Vettem egy használt kombájnt és a sok intelligens ahelyett hogy bevitték volna a telepre lerakták ide:S
Sajnos nincs meg az a script ami Nickel vetõgépéhez kell így búzát vet és a nyomjelzõk sem mûködnek<#szomoru1>#szomoru1>
Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Szintetizátorom Yamaha 3000
ettõl jobb mtz váltót nem is lehet összehozni nagyon jó grat!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
Az asszony hozta a reggelit<#idiota>#idiota>

Szóval csináltam magamnak egy módot(egy map és pár nekem tetszõ gép)
Nem lehetett menteni, ezt beszéltük a Zolival is.A megoldás érdekes volt, ha bent volt a jd8530ap az új akkor nem mentet kilépett memória írási hibával ha kivettem jó?
Ha valami ötlet mi lehetet a gond kíváncsian várom.Addig is jó szórakozást.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
Lenne egy pár autó modellem amit be kellene rakni a játékba, ha valaki meg tudja és meg is csinálná az írjon és megbeszéljük a többit. Ha lehet olyan írjon aki tényleg ért hozzá.A modellek 3ds-be,3dsmax-be és mayába vannak meg.
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
elõre is köszönöm a válaszokat
Ha kiadják, légyszui valaki linkelje be😊<#vigyor2>#vigyor2><#beka2>#beka2>
\"Mindenki amit tud nem az anyából tanulta....\" \"Minden roszban van egy JÓ, minden jóban van egy ROSSZ. Az, hogy VÉGET ÉR!!!\"

mert nagygon jó
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
és nem hiába nem rakok képet mert vagy lefujozzák vagy kérig el ugyhogy ennyit erröl
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Csaby
egyébként biztos hogy van egy pár privi cucc nekem is van egy két darab saját gyártmány!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás