Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
ezek amik a videóban vannak mind fel lelhetõk a 2008hoz.
max az AI-nem.
#hhwnd
Vagy igen?<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
megint milánt fogják zaklatni , mert azt hiszik, hogy neki megvanm a game😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Zoli108 az a pót amely a zetor után van az privi?
Rá kell építeni majd a 09-es gépekre ha lehet!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
De a traktor lefulladás jó ötlet.
Be kéne húzni egy másik traktorral a mûhelybe<#vigyor2>#vigyor2>
És igen,visszaolvastam,de nem tudtam rájönni (valószínûleg én vagyok bamba vagy értetlen),hogy meglehet-e venni MO-n majd a game-t.
Gondoltam 2008-hoz képest lesz annyi fejlõdés,hogy 2009-ben elérhetõ lesz MO-n.Bocsánat a "láma" kérdésért,nem annak szántam!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Látsz ingame képeket, vagy kérdéseket a 2009-rõl? Nem.
Visszaolvastál vagy utánanéztél a megjelenési dátumnak? Nem.
Lehetett kapni a 2008-at MO-on? Nem.
Ebbõl az következik, hogy a 2009-et majd lehet? Nem.
][ ВАЗ ][
DE
Elég sok növényt lehet termelni,és a közlekedõ autók miatt legalább nem lesz kihalt a pálya,persze még mindig felfedezek hiányosságokat,lassan de biztosan halad a game.
Tekintve hogy ugyan arra a motorra épül szerintem használhatóak lesznek hozzá a 2008-as modellek is!
Ui.: A segéd farmerekrõl sem szabad elfeledkezni,nem multi ugyan de könnyebb lesz!(legalább)
Normálisan megkérdeztem,lehet normálisan is válaszolni,amit egyébként a többiek remekül meg is tettek...
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
uyghogy nem hiszem hogy 30-án már tölthetjük!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Akkor megjelent az LS2009??
És ha igen,akkor ezt meg kell venni,vagy letölteni??
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
Hassan B gratulálok a banneredhez!
Zoli108 szép lett a Zetorod, nekem tetszik. Mondjuk õszintén szólva nekem a piros jobban tetszene rozsdásnak.
Norbi987 azt a tárcsát ha elhúzza egy MTZ 50-es itt nálunk az agyagos földben, én nem tudom mit csinálok. 😊
Üdv!
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"