Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
am képeken voltak zsákok keresd meg õket.

robi11
http://www.megaupload.com/?d=B2XNYSZD
hali itt a link a 09 hez nem megy a kóddal de azé itt van😄

robi11
inkább a kódot mond meg!

ZTM
Nekem annyi hogy lassan de forog a kamera persze az egérrel visszatudom vinni a helyes irányba de mindig elmozdul:S

vmarc
Nálam a Logitech Rumblepad 2-val olyat csinál hogy picit hol jobbra hol balra fordul a kamera ,de ettõl még tökéletesen játszható a game.

(no warez)

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Minek kell megkérdezni minden 5. hozzászólásban h mi a key??? elég 1-szer beírni sztem nemkell ezt irogatni egyfolytában

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Bogesz89
Szoval akkor most még várhatunk egy darabig amig vagy kód lesz vagy Normálisan a játék?

Lenne egy kérdésem. A Claas hornyótalpas erõgép nekem valamiért nem mûködik. Valamit kiír valamilyen nyelven.
Segítségeteket elõre is köszönöm. Bocs a lámaságért!

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

class dominator
mi a key

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

Nem lehet, hogy a billentyûzetet ki kell húzni, amíg a kormány van bedugva? Ez csak egy ötlet, nem biztos, hogy mûködik!
Üdv.

Iceman007s
Ne vegyetek fel többen msn-re sajna a kod nem müködik!

Nekem kellene a link?
Iceman nemjó a kód ami van a letöltésben ezt írja ha beírom a kódot :
Product Activation Failed. Online activation limit exceeded. 😞((

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

class dominator
Hello mi a kód ls09 hez

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

ne veszekedjetek,inkább írjátok le a cd key-t.
Palotai Betyár
értem.... akkor nemtudom...

Szintetizátorom Yamaha 3000

Bogesz89
http://rapidshare.com/files/215355883/Meistros_Hof_LS2009.rar

Tessék emberek ez elvileg egy map nem tudom jó e mivel egy német oldalon találtam! Azt se tudom milyen ne is kérdezzétek mivel még nem tudtam kiprobálni mert nincs kódom hogy elinduljon a játék!

megauploadon van , az is rossz, mert a kód nem jó, betelt ...
Helló!Búzát hol tok venni amit késõbb elvetek?Jah és hallottam hogy van a játékban vmijen mod-dal kukorica és arpa is az milyen mod?

ZTM
Hát nem értem pedig minden jó tudok menni kanyarodni gáz fék a kormányról kezelem a ki be szállást stb.De mégis magától forog a kamera:S

robi11
hali nekem megvan a link ha kell szolj.

tán nem, azért van 4es giants
Palotai Betyár
Probáld meg bekalibrálni... Nálam müködik...

Bogesz89
Had kérdezzem meg hogy amiket csináltok gépeket azokat is majd ugy kell megvenni vagy az ha belerakom benn lessz a telepen?

class dominator
én nekem nincs válasz

ZTM
Nem fogják fel hogy nem az a bajom hogy nem mûködik hozzá a kormány hanem az hogy, forog a kamera magától körbe körbe<#wow3><#zavart2><#levele>

Még nem lehet játszani több missiont, szabad játékot, mert csak Demo. A teljes játékban majd valószínûleg lehet majd mindben játszani. De azért légyszíves máskor olvass vissza!!

class dominator
Hello azok gépek jó az ls 09 be ami a a Ls 8ba vannak

Bogesz89
Akkor felveszem Taylort oké?

Iceman007s
Taylornál vagyok! Majd ha haza érek csak akkor tudok vissza igazolni! Sry

Bogesz89
FElvettelek iceman msnre lecci igazol vissza és irj rám pls.!!!!!

iceman legysziiives valami mas elerhetoset rad nekem nincs msn en.....kosz
joci950811
Hogyan tudok játszani a Karriereben??? Elõször meg kell csinálni a missonenbe ami van? az elsõ kettöt már megcsináltam. A többire nem enged be!

6milan6
oder

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Palotai Betyár
"Válasz: a következö kormányok lettek nálunk tesztelvel.. és probléma mentesen müködnek (PnP) konfigurálás nélkül..
* Logitech Formula Vibration Feedback Wheel
* Speedlink 2in1 Force Vibration Racing Wheel

ha az ön kormánya nem müködne a simulátoral, nézze át a beállitásait/konfigurálását XD . Bizonyos kormányokat elöször be kell állitani/kalibrálni hogy müködjenek." Betyár: pl nekem a kormány mükszik a demoba,de én letöröltem meg ujraraktam meg ujra calibráltam : Wingman formula force GP 😊

De amúgy ezt most mire jó, hogy itt nyígtok? Énis még kis gumipelenkában járó vagyok és mégis meg bírom érteni! Ha fentlessz ingyen (warez) akkor majd letöltitek, vagy megrendelitek pénzért. Azzal hogy itt veritek a nyálatokat nem lessz jobb. <#mf1>
Bocsi az osztásért, de ez márt nagyon rátok fért!

Iceman007s
Ls2009-mods Gportal Team!

Weblap admin: Iceman, Taylor, Virus, Peter93
Modderátor: balogh2003, Passat14
Scriptes: Kubu, Krisz, Istvan, Jocex

ZTM
Látom 1eseknek meg van a teljes!Bár félig warez de megkérdezem:Iceman a ti linketek Torrentes vagy olyasmi mint a rapidshare,illetve hány mb a játék mert az én netem elég szar.
Priviben is várom a választ köszönöm!

ZTM
Hallo,

Frage: Warum funktioniert mein Lenkrad nicht mit dem Landwirtschafts-Simulator 2009?

Antwort: Folgende Lenkräder wurden von uns getestet und funktionieren problemlos (PnP) ohne Konfiguration:

* Logitech Formula Vibration Feedback Wheel
* Speedlink 2in1 Force Vibration Racing Wheel

Sollte ihr Lenkrad nicht mit dem Landwirtschafts-Simulator funktionieren, überprüfen Sie die Konfiguration des Lenkrads. Gewisse Lenkräder müssen zuerst in den Treiber-Einstellungen eingerichtet werden, damit diese funktionieren.

Freundliche Grüsse
LS Support Team

Ügyes német fordítók segítsetek!Reklamáltam nekik XD😄

es mas elerhetoseg????nekem nincs msn em..pls
Iceman007s
Akinek kell a link! Msn-en megtalál vagy taylort vagy engem!

MSN: [email protected] (Iceman)

MSN: [email protected] (Taylor)

iceman pls van activation keyed a ls09 hoz????
Iceman007s
Itt vok! Bocsi csak a tesom nem adta elöször oda a pw-met sg-re mert most taylornál vok!

És milyen a játék? Megérte megrendelni? Milyen változások vannak az Ls2008-és e között?<#taps>

és hol lehet megtalálni ezt az iceman-t??<#help>

Taylor007s
Akinek nincs meg a 2009 full verzio az forduljon ls2008-2009-mods: Icemanhoz (Iceman007s) és ö majd oda adja annak aki megérdemli!

http://www.ls2009-mods.gportal.hu/

Nekem is jó lenne egy kód, most lenne akinek meg van be pötyögné

nekem a 4gulli val mukodot
Nekem is jó lenne egy kód