Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan neki is a 2009.<#idiota>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

csak nem az öreg kamov 26-ossal kented a permetezést? 😄

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

ezt javasoltam én is de hát látod, senki nem tesz semmit, inkább nézik azokat akiknek nincs meg, vagy nem mûködik és röhögnek rajtuk.

Martinez01
boccs hogy beleszólok de ez így van😄
énse osztok meg sokmindent.van pár modom pl:permetezõs helis😄 megy fainul😄 csak scriptelni kell jól tudni😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Bogesz89
Tévedsz nekem soha nem volt bajom Hassan B vel csak össze szoktunk szolalkozni az meg megint más ügy! Amugy meg te is vered a nyálad hogy megvan meg ilyenek holott annyi lenne hogy összecsomagold es felöltsd és dobj egy linket!!!! ugyhogy inkább ne is irj!!!!!

spawnmadrid
Fejezzétek már be lécci!!! Ha visszaolvastok akkor tutira megtaláljátok a linket ahonnan le lehet szedni a játékot, én is megtaláltam és én is le tudtam tölteni. És ami a kódot illeti: Ne könyörögj, keresgélj! Én sem írtam ide egyszer sem hogy lécci adj linket vagy lécci mondd meg a key-t! Kerestem google-ban nem találtam, azóta pedig böngészem a lengyel, a német és a többi LS-s fórumot. Majd megtalálom. Ha nem akkor meg így jártam. Játszok a 8-cal. Ha pedig lesz valaki aki megadja annak örökhálával fogunk tartozni. Ja, és még valami. Ha megtalálom a kódot, megosztom😄

Eddig még az volt, hogy köcsög a Hassan B ez meg az...
Most meg már visszasírjátok? Szánalmas amit ti mûveltek....

Palotai Betyár
Itt akkor csillapodnak a kedélyek ha megint zárás lesz... THX a Lámáknak/vagy inkább lovak mert csölátásuk van csak 2 rublikát látnak amibe irnak meg ami válasz rá.. meg nem ismerik a görgöt.. Hassan B teljes mértékbe megértelek miért adtad átt a HG jogott... én mentem tovább keresni...

Szintetizátorom Yamaha 3000

nem kell semmi mas csak hogy valaki akinek megy a jatek becsonagolya es feltolcse...enyi...nem keel it veszekedni meg satobbi...aki nem agya oda az a o baja jacon maga
Bogesz89
Hát én is bánom hogy nem Hassan B az admin ezen a topikon! De ez van! Õ normális volt az olyan emberrel szemben aki vele is normális volt! Õ lehet hogyha megvan neki már rég megosztotta volna velünk! Nem bántani akarom NH G240et mert õ is jó csak lépjen fel többször és próbáljon segíteni!!!!!!!!!!!!!

élükön Nickellel, akinek tegnap msnre az volt írva, hogy please ls2009 link, mára valaki odaadta neki, és most õ a kemény, mi meg a hülyék, hogy nem tudjuk megvenni, meg nem tudjuk googleban megkeresni, pedig neki is valaki odaadta. ennyit errõl.
Hány számbol áll a cd-key?

AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb

pisti2216
Elõször olvas vissza, aztán kérdez.

Segitek ha tudok.

Áh Hassan B miért nem te vagy a házigazda? Nem akarom bántani NH G240-t de naponta felnéz egyszer, nem elég.

így van. ha lecsillapodnának ak edéjek talán vki megosztaná.
robi11
te f***kalap olvas már vissza!

Az a baj, hogy akinek megvan az nem szeretné megosztani a játékot ilyen idiótákkal, mint amilyenek vagyunk.

Hassan B
Köszi...!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Helló a 2009-es full verziót hol lehet letölteni?
szerintem is van pár aki ezt csinálja h élvei azt h a másik szenved. de sztem ugyse fogja senki felrakni.
én meg vettem de nem volt key<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Volna egy ötletem. Mi lenne, ha vki (akinek van mûködõ képes játéka) fogná a játék könyvtárát és becsomagolná egy rar-ba, majd azt felöltené data-ra vagy rapidra vagy akármire. Akkor megszûnnének az anyázós hozzászólások, veszekedések, key kéregetések. Nemtom, de nekem az az érzésem, hogy egyesek ezen élvezkednek, hogy nekik megvan, másoknak nincs és most itt verik a nyálukat.

hát jólenne ha befejznétek a vitát. amíg ilyen vita van adig tuti h nem lesz key, ha lenyugszanak a kedélyek valaki ugyis megosztja velünk. nekem sincs key hozzá de én nem rinyálok megvárom míg valaki felrakja. ha nem akor meg megoldom vhogy egyébként neneten tuti h fent van mert ami neten nincs fent olyan nem is létezik szerintem.
Palotai Betyár
Siralmas amit itt müveltek... én letöltötem a teljest azt minden erövel egyszere legalább 5 oldalon key-t keres nem rinyálok... a másik meg b@meg h az mondja h olvass visza aki majd 3 hsz el elöbb megkérdezte ugyanazt és ez igy megy egy oldalon keresztül... ezekután srácok, sümeg <-- de az bezárt... akor Doba....

Szintetizátorom Yamaha 3000

vissza olvastam és rájöttem mindenre ezer bocsi hogy ien hülyeséggel fárasztotalak titekett! mégegyszer bocs!
Pista89 lécci ne veszekedj! Hagyd rá és kész, ezzal nem lessz jobb!
Puntyi te pedig légy kedves visszaolvasni és mejn az OFF topicba.

ezt találtam valaki tud kezdeni vele valamit??

http://www.smokinfiles.com/getfile.php?i=49154&dl=Landwirtschafts%20Simulator%202009%20Serial
Feladó: Gabinho14
Elküldve: 2009. 03. 31. 14:27
Tárgy: hello
pls el tudnad kuldeni a keyt vagy az exe filet?

olvassál vissza azt tanácsolom

Bogesz89
Egy szerintem olvass vissza és ne más idegeit bazd fel! Kettõ pista89 üzenetére csak annyit hogy nem rinyálunk de teljes mértékbe igaza van topszinak hogy nem mindenki teheti meg hogy megvegye a játékot!

spawnmadrid
Hallod puntyi! Visszamennyééé!!! Olvass vissza bémeg!!!

sziasztok! azt megkérdezhetem hogy ti letudtátok tölteni vhonan a teljes játékott?? ha igen dobnátok egy linket nagyon megköszöném!
De én nem rinyálok szaros keyért ember.
Linket meg ha visszaolvasol kapsz bazdmeg.

Olyanok vagytok mint az oviba!!!
A sok okos lebassza, elmondja fûnek,fának a másikokat, hogy vegye meg így meg úgy!
Közbe rájöhetnétek ha visszaolvastok, hogy nem õket kéne basztatni, igaz hogy visszaolvashatnának, de ha megnézitek miket irogattok be, rájöttök hogy ti beszéltek csúnyán és flegmán.
ha megvan a játék örüljetek neki, de mire jó nektek hogy itt linkelitek a képeket és hergelitek a másikat??
Nézzétek már más szemszögbõl a dolgot! Nem mindenki teheti meg h játékokat vásárol, ha ti lenétek ilyen helyzetbe és veletek csinálnák mit szólnátok hozzá??
Ennyi a véleményem!
Boccs a hosszú levélért 😊
TOMSILENT
Ne dumálj!Te is leszedted!Láttam nickell77 msn-én hogy ls2009 link-et pls!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

pisti2216
Itt van egy oldal de nekem nemengedi letölteni a serialt , valószinü virusos. vigyázatok vele!!
http://2.madbe.net/tag/landwirtschafts-simulator-2009

Segitek ha tudok.

A hozzászólásod alapján arra tippelek, hogy te akkor megvetted.

de mi a key mert már mindent ki próbáltam és nem megy semmi ha valaki tudja vegyen föl msnre msn címem [email protected]
Bogesz89
Amugy hol lehet beszélni a rendszergazdával mert szeretnék kérdezni tõle valamit!

Bogesz89
Te vagy a rendszergazda? Szép mondhatom! Mert ha te vagy nem hogy arra törekednél hogy segits inkább meg jobban idegesíted a népet!

Mi a faszom folyik itt<#wow3><#wow3>
Egy oldal abból áll, hogy "mi a key" akkor "hol lehet letölten"...
vegyétek meg basszátok meg.

Bogesz89
Teljes mértékben igazat adok neked! Az az igazság hogy ha akarnak tesznek serialt is meg ilyenek! A Linket is felrakták vagy nem? CSak türelem!

Léccives ne csináljátok ezt! Ez most mire jó? Ha 20 HSZ-t visszaolvastok már megtudnátok a kérdésetekre a választ. Ez az ilyenek miatt nem kap meg a másik gépeket (privát lessz a gyengébbek kedvéért), ezért nincs meg most csak pár embernek a Landwirtschafts Simulator 2009. Én nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem Hassan B jobb házigazda volt erröl a részrõl, hogy több HSz-t kitörölt, nem sajnált senkit!
Elnézést kérek a sok szövegért, de ez az igazség!
Ui: Lehet, énis ugyan olyan hibás vagyok benne mint Ti, de azért én meg próbálok igyekezne, nem úgy mint egyesek.

Bogesz89
Mért ennekem én nem kérdeztem semmi olyant! Mivel nekem van idõm és tudok olvasni!

pisti2216
4 sorral lejeb van alink, enyire nemlehetel vak basszus :@

Segitek ha tudok.

john deere kicsi lejeb kell olvasni
Bogesz89
BAsszatok meg nincs idötök visszaolvasni? Faszom már rendesen felidegesitenek!

Dávid 12
Még hány napot kell várni,hogy lelehessen tölteni a 09-et?Lécci ezt ne töröljétek ki!!!!(üzenetet)

sziasztok
honan lehet letölteni az ls 2009-et?
Bogesz89
Nem tud valaki egy olyan oldalt mondani amire smset kell küldeni és le tudom sedni a játékot vagy a serialt?