Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már kicsomagolásnál hibát ír ki hogy nem jó a kód. ezt a 4gulli-t próbáltam...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
ja aszt en is
ha valaki privátba tudna egy müködõképes kódot adni megköszönném
az csak a szetcsomagolashoz a key de ha beinstalaltad a jatekot elkey valami produkt activation keyt
legalábis nekem azt irja tömörités közben
Srácok be kellene fejezni a WAREZOLÁST.
Privátban ha kérhetnénk, mert a topik ismét ZÁRVA lesz......
Privátban ha kérhetnénk, mert a topik ismét ZÁRVA lesz......
mods a jelszo LS2009
hozá probáld ki de sérült a fájl az a baj
hozá probáld ki de sérült a fájl az a baj
amit sanzi 99 beirt nem az a key?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
balogh2003 pls nem tudnal adni key t a jatekhoz?
Most azért reklomáltok mert meg van, hát ti is tudok valamit
Este tölthetõ lesz az ls2009portálról
http://www.youtube.com/watch?v=f5QabmBB7O4
http://www.youtube.com/watch?v=f5QabmBB7O4
az mar beinstalatam...csak key kell az elinditashoz...
ott van a full...csak az a baj hogy az instalacional elkeri a key-t ami nincs
Honan van meg, miért nem osztod meg???
ovo je key?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
http://rs648.rapidshare.com/files/215331628/lws09de.rar
jah pw az 4gulli
jah pw az 4gulli
meg van a full csak key kelene :-P
Sanzi99...ja viem po slovensky ak ches
Sanzi99 pis mne a ti to prelozim pomagyarski ked chces ale ne musis to je len napad
Ha meglenne a link ahonnan leszedhetõ a játék nem naon gondolkoznék. Azonnal megosztanám a linket veletek, de sajnos még nem találtam használhatót😞 De nem adom fel, egyszer csak meg lesz.
köszi szépen a Giants Editort legalább már valaki ezt belinkelteXDmár csak a teljes játék hiányzik
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
De haver azt mondja mûködik😄 felteleoítette és jó a 4.1.2-es verzió úgyhogy leszedheti aki akarja nyugodtan.
megnyuktatok mindenkit nálam mükszik és már el is keztem egy uj mappát csinálni vele. mire meglessz a játék addigra lesznek hozzá cuccaim is.
Ha ezt tõlem kérdezed akkor nem tudok neked válaszolni. Még nem telepítettem fel és addig nem is naon akarom míg meg nem lesz a játék nekem is.
és ez müködik is?
inkáb privátba az íjet! elnézést hogy ide írtam! csak felidegesítet a dolog.
Gondolom valami fizetõs "warez" oldalra utaltál. Amelyek arról híresek lojálisak az emberekkel szemben 😊
szerencsés vagy mert nekem tegnap szették le a pénzt róla és még a játékot sem tudtam leszedni nekem 35 000 ft ba került a tegnapi mutatvány
mivel csak annyi volt a kártyámon
mivel csak annyi volt a kártyámon
Ez lehet, viszont én már sok dolgot vásároltam interneten kártyával köztük a játékot is (2008 és most 2009)! és még nem törték fel a számlámat. Üdv: tTlala!
ez addig szép és jó hogy megveszed, csak akkor van gond ha feltörik a számlaszámot és lenyulják a pénzed és ez nem kamu több mint 100 embert ismerek akit igy huztak le ugyhogy csak ovatossan a kártyás fizetéssel😛
Ja és még annyit, ha legálisan megvásárolod azzal segíted a készítõket a fejlesztésben!
Sziasztok! Már régen nem voltam itt de ez a hely semmit nem változott!
Mindenki szidja a másikat a semmiért! Ha kell a játék, akkor vedd meg 17 Euróért! Amúgy meg ne siránkozz ha nincs meg, mert sajnálod rá a pénzt!
Ebben az országban mindenki a másikra mutogat, hogy milyen MAGYAR, azért mert lopni akar és ebben nem segítenek neki! Szégyen emberek!!
Jó játékot mindenkinek!
Üdv: tTlala!
Mindenki szidja a másikat a semmiért! Ha kell a játék, akkor vedd meg 17 Euróért! Amúgy meg ne siránkozz ha nincs meg, mert sajnálod rá a pénzt!
Ebben az országban mindenki a másikra mutogat, hogy milyen MAGYAR, azért mert lopni akar és ebben nem segítenek neki! Szégyen emberek!!
Jó játékot mindenkinek!
Üdv: tTlala!
U.I: msn címem [email protected]
ja és szívesen segítek bárkinek akinek tudok mert inkább tarcsanak össze az emberek és ne menjen ez a széthúzás!
további szép napot!
ja és szívesen segítek bárkinek akinek tudok mert inkább tarcsanak össze az emberek és ne menjen ez a széthúzás!
további szép napot!
Köszönöm norbertoo82!
AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb
Pofátlanság amit folyik. NH G csínálj valamit.
hát azért le a kalappal!
Tök jó dolog hogy it provokálnak mindenkit ezekután már rég betiltottam volna ezt a forumot mert mindig csak a provokáció megy ezerrel azt tényleg csodálkoztok hogy mindenki mindekit elmond mindennek egyépként már vagy 3 napja fen van neten a teljes verzió csak az a gond hogy mind fizetõs ha kel valakinek link aki normális az írjon privátba és adok szivessen mégegyszer mondom fizetõs!
Ja és bocsi hogy sokat írtam ez volt máma az utolsó!
Tök jó dolog hogy it provokálnak mindenkit ezekután már rég betiltottam volna ezt a forumot mert mindig csak a provokáció megy ezerrel azt tényleg csodálkoztok hogy mindenki mindekit elmond mindennek egyépként már vagy 3 napja fen van neten a teljes verzió csak az a gond hogy mind fizetõs ha kel valakinek link aki normális az írjon privátba és adok szivessen mégegyszer mondom fizetõs!
Ja és bocsi hogy sokat írtam ez volt máma az utolsó!
ugy van <#nemtudom>#nemtudom>
Company of Heroes
igy van
el ne mondjátok, hogy honnan van meg, csak nyomjátok tele új képekkel a forumot, hogy nektek már meg van. nevetséges
Már mi is élvezhetnénk.