Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alap modell (Detk 1110) Dave érdeme, csak én csináltam belõle 115-t!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Elõre is köszönöm
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ám Erix...avval kezdtem...pf
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
TDUnick: bevizzoliHUN
De nem biztos.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
][ ВАЗ ][

Mentem szántani!

ö legalább valami értelmeset irki <#mf2>#mf2>
....
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
ha valakinek esetleg kelne lack szuper mtz-je :http://uploaded.to/file/oo1zqb
Összesodorni a lucernát a rendsodróval tudod "beszívni" pedig egy füvescigitõl tudsz.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> A játékban pedig a rendfelszedõs kocsival tudod. Ilyen rácsos pótkocsit keress a bolt listáján.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
utána nem beszívni hanem össze bálázni vagy fel rendfelszedõzni.
Még ehhez lenne 1 kérdésem. Hogy tudom összesodorni és beszívni?
Ez az 1 kérdésem van csak és egy üzenetbe küldjétek el azt hogy honnan tudom leszedni azt a jó traktort amit elõbb raktak ki és hogy hogy tok cserélni felnit. Légyszíves írjátok meg.