Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Megtudná nekem vlaki mondani,hogy az MTZ80-nak mennyire állítsam a képméretét,hogy NE legyen fehér a kerék és a motor egy része?
KÖSSZ SZÉPEN!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Elárulom, hogy állíndóan elakad a legkisebb buckában is és a silódombra sem tud felmenni, mert a fizikája egyáltalán nem tökéletes. Én is úgy kaptam tesztelni Zolitól ha kész lesz akkor meg lesz osztva."
vmarci írta
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
fasza scriptek vannak hozzá
(sárga villogó, ajtó nyitási lehetõség mindkét oldalt,felsõ fényszórók,hátsó ablak kinyitása, dupla kerék hátul,hátsó fényszórók)
#hhwnd
\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"
Új nick :D Jéé de laza :D
][ ВАЗ ][
Szintetizátorom Yamaha 3000
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
:):):):):)

Akinek ez a tárhely szimpatikus és ragaszkodik hozzá, használja. Csak egy vicc, hogy 90 mp-et kell várni, majd megindul komoly 30-60 kb/s-al a letöltés.
Azt hiszem ennyi elég lesz, mert kissé túl lett reagálva ez a pitiáner dolog.
Ez most ugyanaz.....
Tiszteletben kell tartani az alkotó kérését, és õ ragaszkodik az eredeti linkhez.
Vagy egy nap alatt változtak a nézeteid?
Pl.: a Filefront.
Nem korlátozott,nem szakad meg,nincs szerverhiba.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
CLAAS Lexion 600 (new script)
CLAAS header V1050 (new script)
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
de amúgy lehet , hogy csak szerver gondok vannak.