Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Lehet hogy már nagyon este és álmos vagy ezért nem vetted észre hogy használtam a "válsz erre" gombot. Éppen ezért hogy ne égesd le ma még jobban magad a hülyeségeiddel menjél el aludni!<#hehe><#hehe>

BMW320i
gabby13!!!Te <#lama> vagy???Szerintem játsszál inkább a super mario-val.Vagy legozzál.

mivel használta a válasz erre gombott egyértelmû
ilyen hozzáálásal inkább csak játsz, mivel elõted linkelték, hogy kell kerék cserét végzni
saslaca ezt kinek írtad?
saslaca
Huhh! Megvan még a mentésed a lomtárban? Ha igen akkor állítsd vissza és amit Milán mondott game.xml-t nyisd meg! És ott át kéne írni a kép szélességét és magasságát. Nem biztos hogy sikerül én még nem próbáltam.

<graphic>
<display>
Ebben a két sorban az értékéket állítsd be enyire:
<width>1024</width
<height>768</height>

<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync>true</vsync>
<filter>..........................................stb.

Ennek "elvileg" jónak kéne lenni. Hangsúlyozom Elvileg.

BMW320i
43171-es hozzászólást olvasd már el!!!

BMW320i
Mást nem tudok.Nekem ez bevált ezért nem kísérleteztem semmivel.

Nem tudjátok hogy hova kell kiönteni a füvet amit azzal az utánfutóval szed össze? És honnan lehet leszedni ilyen jármûveket mint például az a szép piros traktor? És hogy lehet rajta felnit cserélni?

belarus820
szerintem ez elsökerék is legyen kicserélve ahogy a képen is van nagyon jo grat igányt trakot ka belarusra a kerékcserével

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

belarus820
Nagyon jo szerintem is a belarus szerintem lesz rá igény legalábis én igényt tartok köszi ha megosztod!

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

Kenny85
itt van a kerékcseréhez videó tutorial

allock
az elsõ felni maradjon a régi

#hhwnd

Iceman007s
Grat! Igen jó!

sanyika01
Nagyon jól néz ki szerintem lesz rá igény.

sanyika01
Nagyon jól néz ki.

Nhcr980
Nekem meg egy olyan problémám lenne hogy ugyan úgy a fiam szeretne egy kerékcserét végezni 1-2 gépen.i3d-ben megcsinálja elmenti belép a játékba de nem változik meg...Ez miért lehet??És legyetek szívesek segítsetek nekem mert meglepetést szeretnék neki okozni!!Légyszi írjátok le mit csináljak meg hogy jó legyen neki!!Elõre is köszi!

tibicsoki4
Nos egy Mûszaki kocsi😄

vmarc
Látom sokan használjátok a Belarust, ha van igény a felnicseréltre akkor magosztom a portálon ha kész.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Szia!
Köszi,megpróbáltam,kitöröltem,és ujratelepítettem,de semmi!
Dávid 12
Oké!Mást?Ajánlasz?

BMW320i
Engem kb 2-szer dobott ki vele de utána visszalépek és jó.Ajánlom a többszöri mentést.

BMW320i
Ne önts ki!!!Sodord be aztán szívd el!!!

Dávid 12
Mikor lécci segíts annyira sztem a játékot, és most is akarok játszani de most+nem tok LÉCCI!<#help><#awink>

BMW320i
Ma visszaolvastam 5 oldalt , amibõl min. 3 oldal fájdalmas volt.
Megkérném azt a pár állandó veszekedõt , hogy ha lehet ne itt.

Köszönet a magyar mapp ill. a modok készítõinek , hogy elkészítették és megosztották velünk!

6Milán6!Jó volt a metszéses hsz-ed. 😄

Nem tudjátok hogy hova kell kiönteni a füvet amit azzal az utánfutóval szed össze?
obj-be felismeri de "dobozba" rakja :S

BMW320i
Ezt már párszor megbeszéltük , még ha jól emlékszem én írtam fel elõször.

Nikel megveszem az 1-et!!

http://virtualtrucker.oldal.biz/

vlaki nem tudná felrakni egy másik letöltõre a mbp pótkocsikat ??

Kenny85
elvileg giant editor lementi obj-be, azt 3d max ismeri, ahhoz meg van i3d exporter. de tovább nemtudom, mert mikor én próbálkoztam vele a játékban már nemvolt jó

arrol nincs valami how to hogy 08 bol hogy kell 09be gepet importalni?

saslaca
Azt hiszem hogy a Giants editor ki tudja menteni .obj-be vagy ojb-ebe? Már nem is tudom hogy melyikbe. De fordítva már nem ismeri fel.

VALAKI TUDNEKEM SEGITENI AMIKOR jármuvet cserélek akor a ember fefér lesz ho fehér lesz olyankor hogy lehet meg csinálni jo leggyen az ember;;;??????
Üdv !

Valaki tudna nekem küldeni 1 konvertálatlan JD 8530-ast ?
Olyasmi formátum kéne amit a 3dsmax felismer...
Vagy tök mind1 csak ne i3d-be legyen
Léccives valaki segitsen már ennyit rajtam vagy annyit ohgy mivel lehet i3d-ból konvertálni másba.. progi név vagy valami.
Nagyon megköszönném

saslaca
XP esetén pedig csinálj egy másolatot a mods mappádról (ha van benne valami) és töröld le a komplett mentés mappádat a C:\Documents and Settings\"neved"\Dokumentumok -ból. Ezt amúgy azért csinálja mert túl nagyra vette a fiad a felbontást.

Dávid 12
Leírom,hogy mi a bajom:amikor játszok egyszer csak megszakítja a játékot és ezt írja ki:unexpected system exception occurred jelentése:váratlak rendszelkivétel történt!

Dávid 12
Ok!

6milan6
Töröld ki a C:\Users\felhasználónév\Documents\My Games\FarmingSimulator2009\ mappából (vista esetén) a game.xml fájlt.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csaba90
MTZ-re inkább azt a régi háromszög rendszámot kéne XD

Csaby

bevizzoli125
Válasz errét használd létszives. Még akkor is ha a sajátodra írsz mégegy fölösleges üzenetet.

TDUnick: bevizzoliHUN

robi11
xD mi help nem írtál semmit.

Dávid 12
HELP!!!!!!!HELP!!!!<#help><#help><#help><#nemtudom>

Hesston
Fasza lessz(/lett) <#eljen><#eljen><#eljen>

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Ajjajjj Szólni kéne a Nemzetbiztonságnak,FBI,CIA, stb. Vagy szólj a vasas cigányoknak aztán sec perc alat el viszik egy kis pénzért 😄

Hesston
Mármint csoda* 😄

Hesston
Én láttam ezt a két ifát Zoli 108 Udvarjában!!!!! Szerintem ez a 2 csoa az övé!!
De amugy tök kedves ez a "TALÁLTAM KÉT IFA-T, HA A GAZDÁJUK NEM JELENTKEZIK ÉRTE ELADOM ÕKET." szöveg 😄<#wow1><#eljen>

az mbp pótokat le akarom tölteni és ezt írja ki :Sorry, the free service is at full capacity mi baj lehet ??

Dávid 12
MÉRT NEM JÓ MÁR MEGINT???CSAK AKKOR áll le amikor felkapcsolom a világítást (este)!!!!Írjon akinak szokott ilyen baja lenni!Aki nem tudja mirõl van szó az olvasson vissza az üzeneteimre!

Ti profik vagytok kérlek segítsetek!
A kisfiam imádja ezt a traki simulátort,de elkattintott valamit a gépen,és amikor elindul ezt írja ki:out of range 29.7kHz/60Hz
Hang van,de a gép semmire nem reagál,ujra kell indítani.Próbáltam ujrarakni,és a frissítést,illetve a képfelbontást állítani,de semmi.Köszi!
nincs nem tudom mi lehet letöröltem újraraktam fölraktam a magyar térképet akkor jó volt a 1.1 patch után már nem jó