57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • MUERTE vs MERTE
    Ha kitörlöm azt rajta nem teszi be a játékba ugyértve hiába veszem meg nem rakja be.
  • tir
    A kis Ursus c 45-ös trakeszom.
  • saslaca
    Vagy: Görög Emánuel
  • Freddycom
    Nyilván azt, amit nem akarsz h rajta legyen. A te esetedben a platót.
  • MUERTE vs MERTE
    Annyit még segithetnél hogy a GE ben mit kell kitörölni hogy ne legyen rajta?
  • TIBÓÓÓ
    Ööö..skacok...nemtudom mennyire vagyok most segítőkészek..de a rábánál azt akarom elérni hogy kanyarodáskor a vonószem is kövesse a rába hátsó részét..továbbá..bármilyen függesztett munkaeszköt akasztok a 3pontra..az is kövesse a gép hátúlját...legyenszíves valaki adjon tanácsot...kérem..(sajnos pislogós szmájli nincs..xd)
  • belapeter
    Az.
  • belapeter
    Ne kezdjétek már megint!
  • Freddycom
    Ok, a lényeg h megvan.
  • toth dávid 108
    nincs valakinek egy ih490-estárcsája?
  • MUERTE vs MERTE
    Előszőr nem de nálad olvasgattam egy kicsit és ott megtaláltam.
  • Freddycom
    Mégsem tudtad.
  • MUERTE vs MERTE
    hát nem , csak néha olvaslak titeket és csak akkor kérdezek ha megakadok.
  • fendt andrás
    hát de
  • MUERTE vs MERTE
    Kösz de már tudom vigyori hülye nem vagyok.
  • fendt andrás
    Giants Editior
  • Zoli108
    Gombos Evelin
  • MUERTE vs MERTE
    Mi az a GE köszi.
  • Freddycom
    Levenni egyszerűen le tod GE-ben, de a továbbiakhoz nem értek. Jön vmi nagyobb tudású, ő majd elmondja remélhetőleg neked, hogyan tovább.
  • MUERTE vs MERTE
    Hali senki sehol?
  • Freddycom
    Hogy haladsz Thropus?
  • abacss
    lenne mégegy kérdesem ClaasScorpionV3 beteszem a mod mapaba es befehéredik mit kell teni vagy hol kell alitani azt a texturat?
  • MUERTE vs MERTE
    Ja ugy szeretném megcsinálni ahogy a 47866 hozzászolásnál láttam.
  • MUERTE vs MERTE
    Jó napot mindenkinek az lenne a kérdésem hogy a Road Train- Service Truck kamionrol hogyan kell azt a hátsó részt a kis puttonyt leszedni? Segitenétek mert igy nem tudom felakasztani a fél pótot.Köszönöm.
  • abacss
    Nagyon szépen köszi jo lett!
  • fisher90
    Helló mindenki!
    Kellene egy kis segítség. Ráraktam egy gépre egy homlokrakodót, csak nem tudom mozgásra bírni. Lécci segítsetek!
  • Cream78
    Nahát!
    A délutáni passzívítás után, kezd visszatérni a segítőkészség a topicba.
  • Kenny85
    hajrá..előtted a feladat
  • Thropus
    A Ls09 portálon biztos láttátok ezt:

Az lenne a jó hogy ha megnyomod pl az x-et kkor egy ilyen kis rámpa szerűség lehajtódna a végén. Kicsit vastagabb lenne az egész. x-el meg visszahajtódna. Pl N-el meg az oldalán lenne rács és azt is fel lehetne hajtani meg le. És így lehetne vele kombájn-t meg traktorokat- st-ket szállítani. A rács meg megakadályozná a leesését. Szerintetek jó ötlet? Ja és van ez a hiba hogy besüpped az eleje na azt kéne még kijavítani. Nos, ötlet?
  • Freddycom
    Régebben tényleg benne volt, én magam írtam.
    Itt van:

A bálák eladás után, mikor visszalépek a játékba, ugyan úgy kint vannak a földön. Mit tegyek?

Tedd fel először is a javított bálázót, innen szedheted le: http://ls-modsource.de/files/Downloads/LS2009/WelgerRP235.exe

Utána a mentésed keresd meg. A mentés itt van: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\savegame "x" (x egy szám). Azt a mentést nyisd meg, amelyiket használod..Ha megvan akkor a mentésben van egy vehicles.xml file,azt nyitsd meg szövegszerkesztővel.Keresd ki a bálákat,nekem a legvégén volt,és ha megvan töröld ki azokatt a sorokat. Ha nem találod akkor CTRL+F és írd be h bale, majd keresés, és ugyan úgy törlöd.
    Utána minden jó lesz.

Vagy tedd fel a patchet, és megold mindent.
  • abacss
    a játékállás újboli betöltése után, ugyan ott maradnak es ezt nem irja a FAQ hogy hogyan kell!!!
  • bugar
    FAQ
  • abacss
    A kör bálak ugyan ott maradnak mikor mar eladtam öket!Mit tegyek hogy ne jelenjenek meg?Léci segitsetek!!
  • marko37
    Ahogy nézem a tsz map mellé lassan meglehet csinálni a hungaro kamion modot vagy a haulin 4 et
  • Freddycom
    Waaaa, figyelitek az elenyésző, de ott lévő súrlódást, az egyik smile ujja, és a másik feje közt? Köszönöm h ezt leírhattam.
  • Freddycom
    De te azt hitted, h nem lesz megosztva, azért mondtad, h "de sajna W.I.P.-es lesz". Ne is tagadd!
  • belapeter
    Most néztem tov.képeket róla,és hasonlítani fog ahhoz ami a Claas Xerionhoz van.
    Ollyan kis szórócs9vek fognak lefelé lógni,sok. :D
  • belapeter
    Akkor nagyon jó!
  • Lack
    Ha csinálnak rá valamilyen szórókeretet, vagy injektáló berendezést, akkor lehet, hogy még várni kell rá. Remélem lesz rajta.
  • Sanya595
    Teljesen jól irják,mert Work In Progress azt jellenti,hogy még készül az adott dolog.