57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#47964 Ha kitörlöm azt rajta nem teszi be a játékba ugyértve hiába veszem meg nem rakja be. -
tir #47963 A kis Ursus c 45-ös trakeszom. -
#47962 Vagy: Görög Emánuel -
#47961 Nyilván azt, amit nem akarsz h rajta legyen. A te esetedben a platót. -
#47960 Annyit még segithetnél hogy a GE ben mit kell kitörölni hogy ne legyen rajta? -
TIBÓÓÓ #47959 Ööö..skacok...nemtudom mennyire vagyok most segítőkészek..de a rábánál azt akarom elérni hogy kanyarodáskor a vonószem is kövesse a rába hátsó részét..továbbá..bármilyen függesztett munkaeszköt akasztok a 3pontra..az is kövesse a gép hátúlját...legyenszíves valaki adjon tanácsot...kérem..(sajnos pislogós szmájli nincs..xd) -
#47958 Az. -
#47957 Ne kezdjétek már megint! -
#47956 Ok, a lényeg h megvan. -
#47955 nincs valakinek egy ih490-estárcsája? -
#47954 Előszőr nem de nálad olvasgattam egy kicsit és ott megtaláltam. -
#47953 Mégsem tudtad. -
#47952 hát nem , csak néha olvaslak titeket és csak akkor kérdezek ha megakadok. -
fendt andrás #47951 hát de -
#47950 Kösz de már tudom vigyori hülye nem vagyok. -
fendt andrás #47949 Giants Editior -
#47948 Gombos Evelin -
#47947 Mi az a GE köszi. -
#47946 Levenni egyszerűen le tod GE-ben, de a továbbiakhoz nem értek. Jön vmi nagyobb tudású, ő majd elmondja remélhetőleg neked, hogyan tovább. -
#47945 Hali senki sehol? -
#47944 Hogy haladsz Thropus? -
#47943 lenne mégegy kérdesem ClaasScorpionV3 beteszem a mod mapaba es befehéredik mit kell teni vagy hol kell alitani azt a texturat? -
#47942 Ja ugy szeretném megcsinálni ahogy a 47866 hozzászolásnál láttam. -
#47941 Jó napot mindenkinek az lenne a kérdésem hogy a Road Train- Service Truck kamionrol hogyan kell azt a hátsó részt a kis puttonyt leszedni? Segitenétek mert igy nem tudom felakasztani a fél pótot.Köszönöm. -
#47940 Nagyon szépen köszi jo lett! -
fisher90 #47939 Helló mindenki!
Kellene egy kis segítség. Ráraktam egy gépre egy homlokrakodót, csak nem tudom mozgásra bírni. Lécci segítsetek! -
#47938 Nahát!
A délutáni passzívítás után, kezd visszatérni a segítőkészség a topicba. -
#47937 hajrá..előtted a feladat -
Thropus #47936 A Ls09 portálon biztos láttátok ezt:
Az lenne a jó hogy ha megnyomod pl az x-et kkor egy ilyen kis rámpa szerűség lehajtódna a végén. Kicsit vastagabb lenne az egész. x-el meg visszahajtódna. Pl N-el meg az oldalán lenne rács és azt is fel lehetne hajtani meg le. És így lehetne vele kombájn-t meg traktorokat- st-ket szállítani. A rács meg megakadályozná a leesését. Szerintetek jó ötlet? Ja és van ez a hiba hogy besüpped az eleje na azt kéne még kijavítani. Nos, ötlet? -
#47935 Régebben tényleg benne volt, én magam írtam.
Itt van:
A bálák eladás után, mikor visszalépek a játékba, ugyan úgy kint vannak a földön. Mit tegyek?
Tedd fel először is a javított bálázót, innen szedheted le: http://ls-modsource.de/files/Downloads/LS2009/WelgerRP235.exe
Utána a mentésed keresd meg. A mentés itt van: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\savegame "x" (x egy szám). Azt a mentést nyisd meg, amelyiket használod..Ha megvan akkor a mentésben van egy vehicles.xml file,azt nyitsd meg szövegszerkesztővel.Keresd ki a bálákat,nekem a legvégén volt,és ha megvan töröld ki azokatt a sorokat. Ha nem találod akkor CTRL+F és írd be h bale, majd keresés, és ugyan úgy törlöd.
Utána minden jó lesz.
Vagy tedd fel a patchet, és megold mindent. -
#47934 a játékállás újboli betöltése után, ugyan ott maradnak es ezt nem irja a FAQ hogy hogyan kell!!! -
bugar #47933 FAQ -
#47932 A kör bálak ugyan ott maradnak mikor mar eladtam öket!Mit tegyek hogy ne jelenjenek meg?Léci segitsetek!! -
#47931 Ahogy nézem a tsz map mellé lassan meglehet csinálni a hungaro kamion modot vagy a haulin 4 et -
#47930 Waaaa, figyelitek az elenyésző, de ott lévő súrlódást, az egyik smile ujja, és a másik feje közt? Köszönöm h ezt leírhattam. -
#47929 De te azt hitted, h nem lesz megosztva, azért mondtad, h "de sajna W.I.P.-es lesz". Ne is tagadd! -
#47928 Most néztem tov.képeket róla,és hasonlítani fog ahhoz ami a Claas Xerionhoz van.
Ollyan kis szórócs9vek fognak lefelé lógni,sok. :D -
#47927 Akkor nagyon jó!
-
Lack #47926 Ha csinálnak rá valamilyen szórókeretet, vagy injektáló berendezést, akkor lehet, hogy még várni kell rá. Remélem lesz rajta. -
Sanya595 #47925 Teljesen jól irják,mert Work In Progress azt jellenti,hogy még készül az adott dolog.