57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#48004 Hát egyelőre passzolok, befejezem a trélert, aztán meglátjuk/meglátom mi lesz.
Amúgy thanks bro. -
#48003 Azért kérdeztem (céloztam rá), mert ahhoz képest, hogy pár hete modellezel, az a tréler elég szép darab. Ebből kifolyólag jött a Claas Xerion ötlet, mert készült már néhány, de mindegyik hagy némi kívánnivalót maga után.:D (konkrétan ritka rondák) -
a leltárból márt csak ez hiányzik -
#48001 egy másik map-ban is láttam ufot de az repült -
#48000 A második rész nem konkrétan Milánnak ment, csak őt "válasz erréztem" meg. -
#47999 Miért? Lehet evidens a magyarázat, nekem nem esik le.
Hibákkal óvatosan, mert kb 1,5-2 hete nyomom a modellezőipart. Ne tessék elvenni a kedvem. -
#47998 Következő projected egy Xerion lesz?:D -
tir #47997 Bocsi össze cseréltem a képeket.
-
tir #47996 Valaki nemtudna segíeni,hogy miért nem dutok beszállni a rábába és mért áll ferdén? Előre is köszönöm. -
#47995 Nagyon jó... -
#47994 Ügyes, ird át a radiust az xml-ben de először csak kicst csökkents az értéken! -
#47993 Most itt tartok:
-
#47992 Beraktam az IH 490-es tárcsát a geringbessonra (arra a pirosra amit Nickel csinált) és a kerekei nem forognak pedig xml-be is meg mindent jól átírtam mégse forognak.. viszont épphogy leérnek vagy le sem érnek.. lehet az lenne a baj? aki tudja vagy mrá járt így az segíthet :D
egyébként a Rábát kicsit átfestettem így sokkal tetszetősebb nem vakító rikítós xD még a felniket próbálom majd kicsit szürkébbre és a fülkét enyhén csak egy kicsit szürkébbre :) egyébként most így néz ki:
-
#47991 Tehát készül a tréler?Hurrá!Király vagy ember!!! -
#47990 Most beadta a gépet de az egész fehér és ha elforditom a kerekeken nemutatja a csavarokat sem most mi lehet vele. Meg letöltöttem CAT Challengert és a gumikerekek nem forognak csak egy helyben áll a gép meg megy itt mit kell állitani? -
#47989 A polcról.Idióta! -
TIBÓÓÓ #47988 Passz..sajnos ennyire nemvagyok gyakornok még a GE-torba..(de szeretnék)..ámmeg megpróbálom megcsinálni jóra ezt a rábát..hamer volt valaki/valakik olyan kedvesek h betették..akkor felfejlesztem jóra...ám valakinek nincs eladó NORMÁLIS RÁBAKEREKE(jobbos/balos)? -
fisher90 #47987 Hali!
Segítség kellene. Ráraktam 1 gépre 1 homlokrakodót és nem tudom mozgásra bírni. -
pista89 #47986 Aratás pénzbő vettem ezeket.
Szalma szezonra lehetséges, hogy beszerzek +1 ilyen pótot mert ez nyílván kevés lesz.
Közben aratási szezon befejeződött..Utolsó tábla-utolsó sorok.
-
#47985 ja nincsmit :D
amúgy hogy-hogy nemsikerült.
nézegettem többi gépet is logikája úgyvan h pl ott fenderleftfront a fő izé alatta mindig a kerék van amik forognak
többi alájuk meg azok a részek amik nem gördülnek. csak nemtom hogy kell azokat a kockás kisikonos cuccokat csinálni (mert create/transform megvan)
meg hogy hogyan lehet rábírni, hogy a gumikon kivül más ne forogjon. mert 1x megpróbáltam így rárakni egy kasztnit de kerekekkel együtt forogtak :D -
#47984 Ez a jó beszéd Báttya!Már előbb kellett volna. -
TIBÓÓÓ #47983 Jah..elnézést kérek tölled..mert bunkóvoltam...nemköszöntem meg h segítettél...KÖSZÖNÖM... -
#47982 meg bazzeg hamár zip-ből nyitod eg akkor csomagolja ki az összes fájlt, de legegyszerűbb lenne ha kimásolnád egy mappába...
de ha erre nem jöttél rá akkor bele se kezdj az ablak kicserélésébe -
#47981 ablaknál aztkell, hogy megnézed mi ablak id-je, i3d-t megnyitod notepaddal
megnézed windows diffuse meterialhoz mi az id, megkeresed ablak id-jét aztán kicseréled material id-t a windows_diffuse idjére
lehet, hogy van egyszerűbb megoldás, arra én is kiváncsi lennék, de nekem csak így sikerült -
#47980 Hát én sem, pedig én is csak egyszerűen kattintottam és töröltem. -
pisti002 #47979 Eddig eljutottam de most mar kellene egy kis segitseg h legyen vmi szine is a gépnek, jah meg h az ablak átlátszó legyen. jaguar -
pisti002 #47978 Eddig eljutottam de most mar kellene egy kis segitseg h legyen vmi szine is a gépnek, jah meg h az ablak átlátszó legyen. -
TIBÓÓÓ #47977 az a baj h így csináltam mégse jó..akk még tanúlmányozom... -
#47976 Nem tudom hogy te hogy csináltad de én nem tudom megvenni a többi gépet megtudom de azt nrm hiába kattintok rá hogy megveszem semmit nem csinál. -
#47975 hogy kanyarodjonm ahoz azokat a részeket bele kell ide pakolni, mert ezek a kanyarodó részek
-
Thropus #47974 Nézzétek ezt a videót. Hz88 csinálta ezt az ifát? Ez privát? Mert jó lenne ha nem lenne az :D -
emaks9 #47973 Találtam róla képet.Még egyszerűbb is ,mert lehet vontatni traktorral -
#47972 Én egy Schwarzmüller 30/100-at csinálok, az is szinte ugyan ilyen.
Muerte del pablo!
Nem tom, én is kitöröltem a platóját, bele is tettem játékba, és meg is lehetett venni. -
ATOMJANIKA #47971 Nem értek hozzá!XD -
emaks9 #47970 Mi véget nem tudod betenni? -
ATOMJANIKA #47969 Én már csináltam egy ilyesmit,csak nem tudom betenni!!!:S -
emaks9 #47968 http://www.mascus.hu/Szallitas/Hasznalt---Melybolcsos/MAC+Trailers/CAT+1/images/2949d6f2-e2e4-486f-8169-87f5bdab53b3.html
Egy ilyet kellene egy kicsit át szerkesztenni és már vihetné az ember a kombájnokat -
bugar #47967 ha alá megyek a mutragya toronynak ak mit kell csinálni hogy rakjon mutragyat a szoróba? -
tir #47966 -
HarcosDVD #47965 valaki legyenszives segíteni, hogy mit kell állítanom, h a gép ne dűljön oldalra