57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Freddycom
    Hát egyelőre passzolok, befejezem a trélert, aztán meglátjuk/meglátom mi lesz.

Amúgy thanks bro.
  • 6milan6
    Azért kérdeztem (céloztam rá), mert ahhoz képest, hogy pár hete modellezel, az a tréler elég szép darab. Ebből kifolyólag jött a Claas Xerion ötlet, mert készült már néhány, de mindegyik hagy némi kívánnivalót maga után.:D (konkrétan ritka rondák)
  • marko37

a leltárból márt csak ez hiányzik
  • marko37
    egy másik map-ban is láttam ufot de az repült
  • Freddycom
    A második rész nem konkrétan Milánnak ment, csak őt "válasz erréztem" meg.
  • Freddycom
    Miért? Lehet evidens a magyarázat, nekem nem esik le.
    Hibákkal óvatosan, mert kb 1,5-2 hete nyomom a modellezőipart. Ne tessék elvenni a kedvem.
  • 6milan6
    Következő projected egy Xerion lesz?:D
  • tir
    Bocsi össze cseréltem a képeket.
  • tir
    Valaki nemtudna segíeni,hogy miért nem dutok beszállni a rábába és mért áll ferdén? Előre is köszönöm.
  • Mitsurob
    Nagyon jó...
  • atesz25
    Ügyes, ird át a radiust az xml-ben de először csak kicst csökkents az értéken!
  • Freddycom
    Most itt tartok:

• csaba90
    Beraktam az IH 490-es tárcsát a geringbessonra (arra a pirosra amit Nickel csinált) és a kerekei nem forognak pedig xml-be is meg mindent jól átírtam mégse forognak.. viszont épphogy leérnek vagy le sem érnek.. lehet az lenne a baj? aki tudja vagy mrá járt így az segíthet :D
    egyébként a Rábát kicsit átfestettem így sokkal tetszetősebb nem vakító rikítós xD még a felniket próbálom majd kicsit szürkébbre és a fülkét enyhén csak egy kicsit szürkébbre :) egyébként most így néz ki:
  • BMW320i
    Tehát készül a tréler?Hurrá!Király vagy ember!!!
  • MUERTE vs MERTE
    Most beadta a gépet de az egész fehér és ha elforditom a kerekeken nemutatja a csavarokat sem most mi lehet vele. Meg letöltöttem CAT Challengert és a gumikerekek nem forognak csak egy helyben áll a gép meg megy itt mit kell állitani?
  • BMW320i
    A polcról.Idióta!
  • TIBÓÓÓ
    Passz..sajnos ennyire nemvagyok gyakornok még a GE-torba..(de szeretnék)..ámmeg megpróbálom megcsinálni jóra ezt a rábát..hamer volt valaki/valakik olyan kedvesek h betették..akkor felfejlesztem jóra...ám valakinek nincs eladó NORMÁLIS RÁBAKEREKE(jobbos/balos)?
  • fisher90
    Hali!
    Segítség kellene. Ráraktam 1 gépre 1 homlokrakodót és nem tudom mozgásra bírni.
  • pista89
    Aratás pénzbő vettem ezeket.

Szalma szezonra lehetséges, hogy beszerzek +1 ilyen pótot mert ez nyílván kevés lesz.

Közben aratási szezon befejeződött..Utolsó tábla-utolsó sorok.
  • Kenny85
    ja nincsmit :D
    amúgy hogy-hogy nemsikerült.
    nézegettem többi gépet is logikája úgyvan h pl ott fenderleftfront a fő izé alatta mindig a kerék van amik forognak
    többi alájuk meg azok a részek amik nem gördülnek. csak nemtom hogy kell azokat a kockás kisikonos cuccokat csinálni (mert create/transform megvan)
    meg hogy hogyan lehet rábírni, hogy a gumikon kivül más ne forogjon. mert 1x megpróbáltam így rárakni egy kasztnit de kerekekkel együtt forogtak :D
  • BMW320i
    Ez a jó beszéd Báttya!Már előbb kellett volna.
  • TIBÓÓÓ
    Jah..elnézést kérek tölled..mert bunkóvoltam...nemköszöntem meg h segítettél...KÖSZÖNÖM...
  • Kenny85
    meg bazzeg hamár zip-ből nyitod eg akkor csomagolja ki az összes fájlt, de legegyszerűbb lenne ha kimásolnád egy mappába...
    de ha erre nem jöttél rá akkor bele se kezdj az ablak kicserélésébe
  • Kenny85
    ablaknál aztkell, hogy megnézed mi ablak id-je, i3d-t megnyitod notepaddal
    megnézed windows diffuse meterialhoz mi az id, megkeresed ablak id-jét aztán kicseréled material id-t a windows_diffuse idjére
    lehet, hogy van egyszerűbb megoldás, arra én is kiváncsi lennék, de nekem csak így sikerült
  • Freddycom
    Hát én sem, pedig én is csak egyszerűen kattintottam és töröltem.
  • pisti002
    Eddig eljutottam de most mar kellene egy kis segitseg h legyen vmi szine is a gépnek, jah meg h az ablak átlátszó legyen. jaguar
  • pisti002
    Eddig eljutottam de most mar kellene egy kis segitseg h legyen vmi szine is a gépnek, jah meg h az ablak átlátszó legyen.
  • TIBÓÓÓ
    az a baj h így csináltam mégse jó..akk még tanúlmányozom...
  • MUERTE vs MERTE
    Nem tudom hogy te hogy csináltad de én nem tudom megvenni a többi gépet megtudom de azt nrm hiába kattintok rá hogy megveszem semmit nem csinál.
  • Kenny85
    hogy kanyarodjonm ahoz azokat a részeket bele kell ide pakolni, mert ezek a kanyarodó részek
  • Thropus
    Nézzétek ezt a videót. Hz88 csinálta ezt az ifát? Ez privát? Mert jó lenne ha nem lenne az :D
  • emaks9
    Találtam róla képet.Még egyszerűbb is ,mert lehet vontatni traktorral
  • Freddycom
    Én egy Schwarzmüller 30/100-at csinálok, az is szinte ugyan ilyen.

Muerte del pablo!
    Nem tom, én is kitöröltem a platóját, bele is tettem játékba, és meg is lehetett venni.
  • ATOMJANIKA
    Nem értek hozzá!XD
  • emaks9
    Mi véget nem tudod betenni?
  • ATOMJANIKA
    Én már csináltam egy ilyesmit,csak nem tudom betenni!!!:S
  • emaks9
    http://www.mascus.hu/Szallitas/Hasznalt---Melybolcsos/MAC+Trailers/CAT+1/images/2949d6f2-e2e4-486f-8169-87f5bdab53b3.html

Egy ilyet kellene egy kicsit át szerkesztenni és már vihetné az ember a kombájnokat
  • bugar
    ha alá megyek a mutragya toronynak ak mit kell csinálni hogy rakjon mutragyat a szoróba?
  • tir
  • HarcosDVD
    valaki legyenszives segíteni, hogy mit kell állítanom, h a gép ne dűljön oldalra