57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#47924 Télleg azt jelenti?
Akkor nemsoká kész lesz :D -
#47923 De így van felírva a fórumon.
Énis csodáljókoztam rajta
Németek így írják biztos. -
#47922 W.I.P. és V.I.P. közt azért van némi különbség, a "V" betűn kívül is. -
#47921 A W.I.P. az Work In Progress, tehát még készül. -
Lack #47920 Szépen van textúrázva. -
#47919 Hátujja: -
#47918 Ugye millyen jó?
Nekem is teccik,de az a baj hogy W.I.P.-s lesz :S -
#47917 azigen -
#47916 Ittvan a kicsike :D -
#47915 -
#47912 aha
Akkor ha kivan pipálva nem lehet átsétálni a falkon és a gépeken ugye? :P
1000köszönet érte :D -
#47911 Valaki nem tudja hogy honan lehet leszedni a renaultot? -
emaks9 #47910 A jelentése merev test
-
#47909 Megtudnátok nekem mondani hogy itt a Rigid Body mit jelent?
-
TIBÓÓÓ #47908 Ha bele döglök akkor is megcsinálom a lámpát és a hátsó 3pontot ...váá
-
#47907 Értem, bár nem értem.
Én csak visszamondtam mint egy papagáj, nem értek az ilyesmihez. Egyelőre a modellekhez értsek, aztán jöhet a többi.
kisbesi!
Az .i3d-jét megnyitod jegyzettömbbel és a density részt átírod. Báláknál legalábbis így kell, de sztem gépeknél is. -
#47906 csá fiuk haljátok szavaimat egy ojan bálafelszedö kéne nekem hogy magátol felszedi nem tud nátok átkonvertálni az LS 09 -
joe79119 #47905 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
kisbesi #47904 sziasztok
Megtudnátok mondani hol kell átállítani a gépek súlyát?
Előre is köszönöm. -
#47903 köszi ez engem is érdekelt.. :) -
#47902 Nem az elemet törlöd vele együtt, hanem ha kitörölsz valamit, az alatta lévő dolgok egyel feljebb kerülnek, így az xml-ben lévő indexek rossz helyre fognak mutatni. -
#47901 Látom az értelmes, építő jellegű kérdés senkit nem érdekel. Én segítek, ha nem baj.
A lényeg ott van, hogy a 09-ben külön van hasi húzó és sima vonófej is. A 08-ból átrakott vontatókon és néhány módon csak sima vonópont van, többek közt a Rábán is. Meg kell nyitni az i3d-t GE-ral, megkeresni az attacher joint-ot és pl. duplikálni. (így könnyebb kiszámolni az indexet). Utána jön az xml, amiben szintén meg kell keresni az attacher jointot és lemásolni az egész sort, átírni az indexet (ha duplikáltuk, akkor értelem szerűen egyel több lesz), majd a zárótag elé még beírni, hogy: low="true"
Valahogy így kell kinéznie:
<trailerAttacherJoints>
<trailerAttacherJoint index="1|2" />
<trailerAttacherJoint index="1|3" low="true"/>
</trailerAttacherJoints> -
#47900 [IMG][/IMG] -
#47899 Uj kamion még csak béta!Nem sokára a játékban!
-
#47898 cső Josefshof Map ezt a mapot beraktam a játékba és amit eddig meglehetett venni gépet azt most nem tom megvenni megjelenik a listán de ha rákattintok hogy kaufen kiirja a szöveget hogy megvettem de nem jelenik meg a gép se nem irja ki hogy verkaufen de csak pár gépnél
mi lehet a baj? ijatok valami megoldást lécci!! -
#47897 Jaja
Az Icemannál volt amikor csak simán törölte a tükröket :D
Bár énis őgy csináltam,és akkro mondta Milan hogy alatta van vmi index!(De még mosse tom hogy mi az XD) -
#47896 DE az vagy... -
#47895 en nem ezt mondta es bocsanat a veszekedeser ADNIM-ok es Lack tobbet nem fordul elo Es NIKKEL 77 szep modelleket keszitesz csak igy tovabbb -
#47894 Meg én emlékszem olyasmire is, talán Milán mondta, h ha a letörölt dolog alatt van még indexelt cucc, akkor tárggyal együtt azt is letörlöd, és nem lesz jó. -
#47893 azon az egy gépen kívül mondj egy olyat ami kellene és nincs megosztva.... szerintetek ha egy valami már V.I.P. akkor semmi sincs megosztva ugye? :S:S -
#47892 Már 1x leírtam hogy ne módosítastok semmit a gépeken és nem lesz fehér.
Egyépként a módosított fájlaidat tedd be ZIP archívumba és jkó lesz !!! -
#47891 A modelllezoknek es az adminoknak jo mert ok kapjak a jo gepeket :( de mi az nem nagyon kapjuk meg MERT AZ VIP !!! -
gabor24 #47890 mtz 920 levetem a lapáto de fehér lett az egész gép hogyan lehetne megoldani hogy ne legyen fehér? -
#47889 Ok ha lack megmondta sajnalom nem tudtam nagyon sajnalom ! LACK URFI es nem vagyok hulye gerek ok??? -
Lack #47888 Amikor a fekete x a talajon van, akkor még be kell nyomnod a b gombot is, akkor épül fel a siló. Utána mehetsz oda, hogy feltöltsd a műtrágyaszóródat. -
#47887 Szegény balogh2003 ha megjön sírva fakad mit műveltek a gépeivel.. -
#47886 Műtrágyaszóróba ürítsd, ne másba, valamint a szóróval állj alá, ne a trakival. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. -
dark night #47885 sikerült felállítanom a cuccos!!:D
csak nem tom mit kell vele csinálni mert hiába megyek bele értelem szerűen az x-be nem jó:P
valaki segítene?? -
#47884 Számból vetted ki a szót. -
Lack #47883 Ezt fontos volt bejelenteni, a kiadott szutyok case stx 350gs-re egyszerű rárakni a 08-hoz kiadott rábák modelljeit, nem értem, hogy miért kell velük villogni, hogy "bibi nekem meg van" néhány hülyegyerek miatt tiszta dedó az egész topik.