Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csaby
Magamból kiindúlva én megosztanám amit készítettem, ha akkora siker lenne mint a Hungarian map, akkor sokan "nagy élménnyel játszanának azzal amit megosztottam és készítettem"... Persze vannak lámák, de az emberi faj ilyen, vannak normálisak és lámák is, de talán még több a normális user és ha a lámák miatt nincs megosztva valami akkor az a normálisak kárára türténik sajnos...:S:S:S
Szóval itt a nagyvilág elõtt..szeretnél elnézést kétni..személyszerint Lack-tól..mert aznap tényleg nagyon eldurrant az agyam....és én vagyok a hibás érte....sajnálom..tudom késõ bánat...de Lack jókedvétöl is függ a megbocsátás..ehez csak annyit tudok hozzászólni még h "igérem lekközeleb csöndbemaradok és igyekszem..nem bántó HSZ-eket írni"
Lack..a megbocsátásod köszönöm elõre is....
Tisztelettel:Tibor

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szóval ilyen téren én még egy jó ideig hoppon maradok, míg össze nem tudok rakni egy épkézláb modot.
Itt az megy hogy valaki csinál valami szuper dolgot, biztos sokat melózik vele, és aztán jön a kép a forumra. Sajnos aki nem tud ilyet csinálni, az persze hogy elkéri mert szeretne játszani vele.
Szerintem nem kellene hirdetni, mutogatni ami privát. És nem kérné el senki! Magyar map is meglett osztva pedig lehetett volna privát mégis mekkora siker lett...
Nekem mindeggy :|
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
mellesleg, meg már címét se tudom mert winfos reinstall volt
mellesleg áttudom érezni, hogy valaki napokig gürcöl aztán csak úgy ossza meg a sok kis lámával 😊
énis ezt a case-t 2 napja buzerálom, kerekeket a földbõl még mindig nemtudom normálisan elõvarázsolni, pedig csak megnagyobbítani akarom, meg aztán rábát rádobni
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
<#gonosz3>#gonosz3>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
nagyjából tudja mindenki, hogy ki normális és ki nem
szóval egy saját fórum, ahova beregisztrál mindenki sg-s nevével aztán fórum tulaj eldönti h kinek erõsíti meg regisztrációját meg kiét nem
persze valaki olyat felkérni, aki már sokmindent letett az asztalra és hajlandó elvállalni, hogy admin legyen.
és azon a fórumon megosztani a cuccokat, és akkor nincs az, hogy minden kis lámához eljut a cucc aki csak fikázni tud. h meg valaki eljátsza egyetlen lehetõségét, hogy továbbadja másnak a cuccot, azt meg ki lehet csapni
Csaby
Igaz ez sem várható el, hogy a topikot bújjátok, viszont mikor itt vagytok, nagyjából úgy is látjátok, kik azok akik a normálisak közé tartoznak.
Csaby
http://germantrucksimulator.hu
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!