Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Készülni fönök uj gépe.

csaba90
egyébként meg amit én csináltam és nem osztottam meg... és normálisan elkérték... el is küldtem.... igaz volt akinek nem.... mondjuk ne mmintha olyan nagy dolgokat csináltam volna eddig XD legtöbb am is meg van osztva...

Csaby

saslaca
És erre lenne jó egy épkézláb megoldást találni amit valaki talán meg is valósítana!

saslaca
Értem! Csak azért kérdeztem mert amivel mi szórtuk a mûtrágyát(dupla tárcsással) az szórt 12 métert. De azonkívül nagyon jó! Grat a készítõknek! Nem tudom ki csinálta de le a kalappal!<#worship><#worship>

Egyetértek a véleményeddel Tibor.
Magamból kiindúlva én megosztanám amit készítettem, ha akkora siker lenne mint a Hungarian map, akkor sokan "nagy élménnyel játszanának azzal amit megosztottam és készítettem"... Persze vannak lámák, de az emberi faj ilyen, vannak normálisak és lámák is, de talán még több a normális user és ha a lámák miatt nincs megosztva valami akkor az a normálisak kárára türténik sajnos...:S:S:S
Gyorsan forog alatta a tárcsa és messzire szórja<#vigyor>
Véleményeket kérek szépen<#vigyor2>
Nos..tudom h nekem szavam ninncs itt a nagyok között...de szerintem a "fõnököknek"(LS2009 Portal Team tagok..vok házigazdák,módkészítõknek) összekéne gyülniük, lekéne ülni a nagy kerekasztal elé és szépen mindent megbeszélni...és speciel a #47238(saslaca üzenete) HSZ-t elemezgetném...mert mivel ebbe bennevan az a kifelyezés, hogy "nem mindenki tökéletes"..aláírom..nekem is volt egy baromigy baklövésem..ami miatt egy ember barátságát elvesztettem és a volt házigazdával is összevesztem...

Szóval itt a nagyvilág elõtt..szeretnél elnézést kétni..személyszerint Lack-tól..mert aznap tényleg nagyon eldurrant az agyam....és én vagyok a hibás érte....sajnálom..tudom késõ bánat...de Lack jókedvétöl is függ a megbocsátás..ehez csak annyit tudok hozzászólni még h "igérem lekközeleb csöndbemaradok és igyekszem..nem bántó HSZ-eket írni"

Lack..a megbocsátásod köszönöm elõre is....

Tisztelettel:Tibor

saslaca
Jó! De az a 15 méter nem sok egy kicsit annak az 1 tárcsás szórónak?

saslaca
Jó! De az a 15 méter nem sok egy kocsit annak az 1 tárcsás szórónak?

Új mûtrágyaszóró és tlajlazító(bocsi a sok képért)

saslaca
Szerintem van egy hónapja is hogy itt vagy és eddig elég normálisnak bizonyultál az én szememben. Csak hát az a baj hogy több az olyan ember aki elvárja a másiktól hogy csinálja ezt meg azt. Én már elég régen itt vagyok és láttam már ezt meg azt. És azt mondhatom hogy azok akik régebben itt kunyeráltak azok kigyógyultak.Bevallom régebben még újreg koromban én is kértem dolgokat de akkor még egy kicsit finomabb hangnemben küldtek el a francba. És az a legérdekesebb hogy én fel tudtam fogni(nem is hosszú idõ alatt) hogy ami privát az privát is marad akárhogy is kunyerálom. Sõt minél jobban kunyerálom annál privátabb lesz. És hála istennek kigyógyultam! Mostanság majdnem mindent megdicsérek mert megérdemlik a készítõk is meg a modellek is! Amit pedig nem azokat ezért nem mert annyira silány a minõség!

nem kell, én egy szóval sem mondtam, nem is kértem, nem is fogom. az, hogy miért lenne jó nekünk azt szerintem nem kell elmondanom. hogy neketek miért annak is több oka van de a legtöbb off lenne. majd csinálok magamnak egyet <#guluszem1>
Egy kis aratás. (A JD-nek a textúrája egy kicsit fehér lett)
Freddycom
Ez is egy eléggé lerágott csont már, mivel az ember azt tölt fel, és olyan képet mutat meg, amilyet akar. Az meg h a képen privát gép van, csak részletkérdés.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Hellosztok!azt szeretném meg kérdezni hogy mért van az hogy ha fel rakom a FarmingSimulator2009Patch1.1DE_Retail-alt és el akarom inditani a játékot mért kér codot már végig néztem minden holl de nem találtam sehol!ha valaki tudja hogy mért akkor az segitsen! köszi. helosztok😊
Freddycom
Meg nem ötleteket várnak cserébe, hanem vmilyen masterpiece-t.

Newyorker
az biztos, ha egy gép képekkel nem kerül fel, akkor azt senki sem fogja kérni 😊 ez is egy megoldás lenne, h a nem publikus gépeket azt nem a publikus fórumon kellene mutogatni és akkor nincs kéregetés 😊 de sajna ezzel nem jutunk mi halandók elõrébb, szval nem lesz több gép megosztva, de olyan mint kéregetetés megszûnik az tuti

Newyorker
az a baj ezzel, hogy milyen gépet kellene csinálni azt a készítõ is tudja, szval szerintem nagyon nem kellenek nekik ötletek ezzel kapcs...

tatra105
Jó ötlet!

SLICK
Ami a "privát gépért valamit cserébe" dolgot illeti, én ötleteket tudok javasolni, hogy mit készítsen az illetõ. Ha értenék a modellezéshez én magam is elkészíteném (megjegyzem próbálkozom is, de sehogy nem jutok 1rõl a 2re), így fel tudnám ajánlani csereként.

Szóval ilyen téren én még egy jó ideig hoppon maradok, míg össze nem tudok rakni egy épkézláb modot.

Az én véleményem az ahogy nézegetem a külföldi oldalakat ott ennyire nincs eldúrvúlva a helyzet. Külföldi oldalakon nagyon sok mindent megosztanak, lásd mûtrágyasiló stb. Nagyon jól sikerült mod, biztos sokat dolgozott vele a készítõ és mégsem privát.
Itt az megy hogy valaki csinál valami szuper dolgot, biztos sokat melózik vele, és aztán jön a kép a forumra. Sajnos aki nem tud ilyet csinálni, az persze hogy elkéri mert szeretne játszani vele.
Szerintem nem kellene hirdetni, mutogatni ami privát. És nem kérné el senki! Magyar map is meglett osztva pedig lehetett volna privát mégis mekkora siker lett...
csaba90
az lesz XD

Csaby

SLICK
én asszem 2-3 hete lehetek itt, max 1 nagyobb vitám volt, de az sem gép fikázás vagy kunyizás miatt. Asszem pont NH G240-el vitattam meg a házigazda szabályokat <#idiota>

belapeter
Hát Szerintem is elég jó ötlet,de ti döntsétek el😄
Nekem mindeggy :|

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Kenny85
tudom, hogy volt és onnan jött az ötlet nekem is
mellesleg, meg már címét se tudom mert winfos reinstall volt
mellesleg áttudom érezni, hogy valaki napokig gürcöl aztán csak úgy ossza meg a sok kis lámával 😊
énis ezt a case-t 2 napja buzerálom, kerekeket a földbõl még mindig nemtudom normálisan elõvarázsolni, pedig csak megnagyobbítani akarom, meg aztán rábát rádobni

saslaca
Én ezzel egyetértek! De viszont lenne egy olyan hozzáfûznivalóm hogy Csak olyanok kapják meg akik már hozamosabb ideje itt vannak a topikban és eddig nem volt velük sok gond. Ha belekerült az esetleges illetõ egy-két vitába, hát egye fene mindenkivel megesik. De ettõl még lehet normális.

õ semmit sem kérhet mert nem az övé😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Newyorker
értem, akkor nekem innentõl ezzel kapcs nincs több kérdésem! 😞

Freddycom
Már volt egy saját moderálású fórum, de nagyon pang. Fel kéne kicsit futtatni, és nem ide írni, hanem abba a bizonyosba.

TOMSILENT
Kell Rába? Mit adsz cserébe? Hallgatom! de ne valami kis fostalicskát!
<#gonosz3>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Kenny85
ötlet:
nagyjából tudja mindenki, hogy ki normális és ki nem
szóval egy saját fórum, ahova beregisztrál mindenki sg-s nevével aztán fórum tulaj eldönti h kinek erõsíti meg regisztrációját meg kiét nem
persze valaki olyat felkérni, aki már sokmindent letett az asztalra és hajlandó elvállalni, hogy admin legyen.
és azon a fórumon megosztani a cuccokat, és akkor nincs az, hogy minden kis lámához eljut a cucc aki csak fikázni tud. h meg valaki eljátsza egyetlen lehetõségét, hogy továbbadja másnak a cuccot, azt meg ki lehet csapni

Tegyetek fell hírdetést....xd

Freddycom
Biztos lehetsz benne h így nem.

csaba90
Egyébként meg arról nem is beszélve hogy sokan telhetetlenek itt.... pl csinál egy akármit az ember.. nagoyn megköszni aznap dícséri az egekbe.. majd másnap vagy harmadnap már szitne követelõdzik hogy ezt is csináld meg.... vagy ha késõbb csinál egy újabb gépet... ugyanúgy követeli hogy azt is oszd meg... de ha nem ossza meg akkor õ a köcsög mert nem lehet élvezni miatta a játékot meg így meg úgy... de azt már el is felejtette hogy két napja egy gépet megosztott... és köszöngette.. õ volt az isten.. most meg hülye köcsög...

Csaby

SLICK
Ötletnek én annyit tudnék javasolni, hogy szelektáljatok aszerint, hogy ki számít törzstagnak + normálisan viselkedik (értem ez alatt:nem kunyizik, nem flémel, nem ócsárolja a munkátokat -kivétel az aki építõ jelelggel mondja a mod esetleges hibáit-)
Igaz ez sem várható el, hogy a topikot bújjátok, viszont mikor itt vagytok, nagyjából úgy is látjátok, kik azok akik a normálisak közé tartoznak.

BMW320i
Ok.És akkor jön a visszakérdés.Mit kérsz a rábáért? 😊

Newyorker
a kérdés az, h pl átadnátok é úgy privát modellt, hogy cserébe a másik nem tud adni semmit sem?

csaba90
szerintem meg az a helyzet... én magamon tapasztalom.. 08-ból 09-be rakok át gépeket.. meg festegetek stb... hogy amivel én szenvedek 1-2 órát vagy akár napokig azon dolgozgatok 1-2 órát.. és ha kész vagy rakok fel egy képet egybõl kéregetik... jó eddig megosztottam... mit kaptam érte maximum 1-2 köszönetet... és aki privát gépet csinál... és odaadja másnak akkor az azért van mert az a másik odaadta neki az õ saját privát gépét.. és amivel az illetõ annyit dolgozott cserébe nem csak két három köszönetet kapott hanem egy másik gépet amin úgyszint dolgoztak sokat... tehát VALAMIT VALAMIÉRT!!!!! és igen... igaza van NH G240-en én sem fogok csak azért egy gépet átrakni mert egy tök ismeretlen nem tudom akárki megkért rá.. volt már olyan is aki szinte parancsolta.... "hogy gyorsan csináld meg mert sürgõs" mégis milyen dolog ez? egyértelmû hogy utána megváltozik az ember.... el lehet gondolkozni.....

Csaby

Zoli ezzel egyetértek.Adjanak érte valamit mert különben nem lesz csere.Enyi...
Sziasztok!! Azt szeretném megkérdezni, hogy a TSZ-map meg lsez-e osztva??
Newyorker
uez a helyzet nálam is, de valóban valami megoldást kellene találni 😞

Zoli108
Nekem lenne egy ötletem..Ha valaki kéregetésre adja a fejét elõször azt írja oda mit ad cserébe,így teljesen máshoigy hangzik a történet.

http://germantrucksimulator.hu

BMW320i
Segítkeznék szívesen , de sajna nem értek hozzá.Max képeket ill. hangokat tudnék meg esetleg ötleteket.

SLICK
Én az esetek nagy részében mindig rászólok, hogy ne csinálja. Arról viszont már nem tehetek ha nem bírja felfogni az alultáplált menyét agyával.

BMW320i
Nekem jelenleg csak hülye ötletem van.

BMW320i
Nem lenne rossz valami megoldás.Én pl napi 10-16 órát melózok és amikor hazajövök játszanák a jobbnál jobb gépekkel.Mivel modolni nem tudok és idõm sem lenne rá ezért én is "el vagyok nyomva" és szomorú , hogy a 14-15 ember (akik között elvileg nem vagyok) miatt nem tudom 100%-osan élvezni a játékot.

NH G240
Elõfordulhat, bár eléggé kicsi rá az esély, de ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban, az mondja.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

saslaca
Ha meg lehetne õket gyõzni... Az lenne a világ nyolcadik csodája!

Newyorker
skacok és nem tudnánk erre valami megoldást találni?