Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NH G240
Ja igen. Szándékosan nem vesszük figyelembe, mert volt olyan, hogy olyas valakinél láttam privát gépet, akivel még nemhogy itt privátban, egyáltalán nem beszéltem. Úgyhogy ennyit arról, hogy feltétlenül meg kell bízni mindenkiben.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

NH G240
És? Akkor annak a 3/4-nek nem kellene meggyõzni a kéregetõket, hogy ezt mégse kéne?

Kenny85
na így már talán arányosabb a Case, a többi géphez. kerekeit még a földben húzza :$

BMW320i
JAh ez a kifogás!Ha nem kunyizta volna senki akkor meg azt mondták volna hogy nem adják ki mert nem kell senkinek 😄

valaki tudna segíteni a maya progival?
BMW320i
Scania szalonból.Nyugi én sem kapom meg 😞 pedig scaniaval melózok csak nem csõrössel.

tatra105
Érdekes régen nem csináltátok ezt! Kiszúrtok a közösség 3/4-ével minimum! Ezt direkt nem veszitek figyelembe! Szerintem nem kéne ezen vitatkozni hanem találni kéne valami megoldást!

Newyorker
Értelek én maximálisan, de elején idejön az ember, meglátja a belinkelt képeket, nem találja sehol, majd kéri, mert kellene neki, de azt nem látja, h privát, hisz nincs ráírva.Tudom-tudom, ami nem privát az úgyis meg lesz osztva kis idõ múlva, de erre késõbb jövünk rá 😊 de természetesen még így is lesz olyan, h tudja az ember, hha meg lesz osztva úgyis felkerül, de a képet meglátva kéri mindjárt, sajna ez van 😞

Hát aratás van itt kéremszépen..

A jól megérdemelt pihenés😊...MF demo gép, nem jött be nemsokára viszik vissza az Investesek a Kroegerrel együtt<#gonosz1>

Nahát szia esõ nemvártalak...

Freddycom
A kérés és a kunyerálás közt most nem sok különbséget látok. Hiába csak kérsz, ezt annak ellenére teszed, h világosan el lett mondva, h privát a gép. És a privát gép pedig arról ismerszik meg, h csak az/azok kapja/kapják meg, akik segédkeztek benne.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Nhcr980
Szép munka!!Te csinálod?

Newyorker
de ha az összes gépet megosztod, akkor milyen gépek kéregetnek?

Freddycom
Szinte az összes warez oldalon fent van, beleértve a kismilliónyi torrent site-ot is.

Newyorker
de ez a 3-4 alkalom ez két hónap alatt zajlott, szval ez kérés szintû volt és nem kunyerálás...

de én azt vettem észre, hogy a modellezõk, scripterek, skinezõk, stb igazán nem is azért járnak ide az oldalra, hogy olvassák ki mit kunyrál és hogyan, hanem, h megosszák képeiket, van az a pár ember akitõl el is fogadják az egészséges kritikát értsd ezt olyan embereken akik már le is tettek az asztalra és értenek a dolgokhoz és ennyi...

szerintem nekik is az lenne az elismerés, ha mindenki megkapná a gépeiket és mindenki dicsérné, mert pl el nem tudom képzelni, h Nichel gépeit ki szidná, de ha mégis, azzal nem kell foglalkozni, mert sok 100an vagyunk itt, szval tuti van egy két balek, de az az egészséges selejt is kell 😊

honnan lehet letölteni a ac3d teljes verziót?
elõre is kösz
NH G240
Ja. Csak nem 4-5 ember van, hanem 14-15. És az már nem kis mennyiség. De ha kiraksz egy következõ képet, ugyan úgy menni a fog a kunyerálás. Régen is az volt, hogy meg volt osztva minden, de annak ellenére is kéregették a privát gépeket. Úgyhogy errõl ennyit.

A másik meg az, hogy senki nem fog megcsinálni senkinek semmilyen gépet, csak azért, mert azt mondták. És itt jelzem, hogy ÉN SEM!

Freddycom
Már az a 3-4 alkalom is éppen elég arra, h kivívd mások ellenszenvét (értsd: modellezõk, scripterek, skinezõk, stb). És mivel õk a potenciális emberek arra, h új gépeket láss a játékban, nem jó velük ujjat húzni, ha nem is szó szerint és fizikailag, de a türelmetlenkedéseddel könnyen felhergelheted õket, és egyszerûen nem kapsz/kaptok/kapunk semmit.

Ezt tartsd mindig szem elõtt.

Newyorker
jó de 4-5 ember miatt nem szabad mindenkit büntetni ezzel, általánosítani nem szabad...

azokat kell kiszûrni, akik fikázzák a munkátokat, persze az egészséges kritika ok, bár én egy gépet sem kritizáltam, hisz magamból indulok ki és közel se tudnék ilyen gépeket szerkeszteni...

ha meg megosztásra kerülnek a gépek, akkor olyan mint kunyerálás kéregetés nyilván való megszûnik, max marad az, h ezt is csilád meg azt is, de ezeket meg el kell engedni a szem mellett azt annyi...

aki tud scriptezni az legyen szíves dobjon 1 pm-et!!!!

No music, no life....

SLICK
köszi a választ!

NH G240
Aha. És ugyan olyan csodaszép dolog leszarni azt, amit a másik kér? Szarni bele az egészbe majd lesz valami? Fikázni ahol csak lehet? Ez olyan jó? Meg kéregetni minden percben? Fennakadni minden kis kijelentésen? Marha szép lehet...

Newyorker
azért mert akkor egy csomó fiatalnak örömet okoznátok és ajándékozni csodaszép dolog 😊

melfoy
Köszi szépen

csaba90
Ez az az MTZ amit Balogh2003 csinált.. Belarus 920.2

Csaby

NH G240
Egy okot mondjatok amiért ki kellene adnunk, vagy kiadhatnánk!

luspaydavid
Éljen megjavult a játék <#idiota>

The Truck Is My Life

Nhcr980

Nah megindult a vetési szezon..Kiküldöm a Pumat egykicsit...Fel kell avatni.<#buck>

ja a Rábát senki se akarja kiadni...
Sajnos nincs Rába <#rinya>
csaba90
sajnos nem nyílik... oda van rohadva a másik oldala.... igaz Zoli? 😄D

Csaby

janika1344
a scania T420

SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

http://new.ls-uk.info/
itt megvannak az ifa pótok, meg minden egyéb
regelni kell
janika1344
ez a kamion honnan tölthetö le

SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

Newyorker
Én max 3-4x kértem valamit, jelzem KÉRTEM, mert úgy érzem semmi bajt nem tettem volna azzal, h beteszem a játékba és játszom vele

MEntem kicsit dolgozni!Új kereket kapot a kicsike!

Kérte a tejbe papit(gázolaj)Ezért haza mentem!

SLICK
elkeserítõ! Fõleg, hogy te vagy a legnagyobb kunyerátor

melfoy
Az ifa pótok már nem elérhetõek az ls09 portálon..nincs meg valakinek?

SLICK
ez hanyas MTZ? Amúgy nagyon fasza lett!

Newyorker
elkeserítõ <#rinya>

Már kész van vagy 5 féle csak nem adják ki mert sokan kunyerálták...
Hali all!!
Valaki nemtud vhonnan egy Rába Steigert Ls 2009-hez!!
Tornado az a soromp le is tud záródni eg felnyílik ha a közelébe mész? El tudnád kûldeni?
А ты что понимаеш по руски?Или переводчиком?
csaba90
unatkoztam.. kicsit elmentem szántani a határba 😄 (megcsináltam már én is magamnak ezt az MTZ-t nagyon pöpec😛 )

Csaby

Hali!!
Valaki nem irná le a v1.1 patch kódját? Nagyon kellene de sehol se lelem.Légyszi segitsen valaki. pls
<#nezze>
Na ezt én is szeretném megtudni. PM-be valaki elmondhatná... De itt is 😄
Hali! hogyan lehet ls2008-ból gépeket a 2009-be konvertálni?
Nhcr980

Megérkezett az új permetezõ úgyhogy munkának is láttam....<#vigyor2><#vigyor2>

Ez a kaminon honnan tölthetõ le?