Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
<#worship>

Ajajj én csak olvasni szoktam ezt a fórumot s láttam rábát gondoltam vki lesz olyan rendes h elküldi.
De ha nem hát nem.
Ennyi felfogtam.
zetor12145
<#eljen><#eljen>

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

Ryan1991
teljesen igazad van ! <#eljen>

NH G240
<#eljen>

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

6milan6
Amint látom elég sok ember ír véleményt olyan dologról, amirõl fogalma nincs, miért alakult így. Már párszor leírtam, hogy mikor elkezdõdött a 08 módolása, mostani szemmel elég kezdetlegesen, minden meg lett osztva. Csak elkezdõdött a most már természetesnek számító "ezt csináld meg", "az miért nincs", "ezt hogy kell", "linkeld be", stb. és ezek mellé a folyamatos pm hegyek. Mielõtt leírja ezeket az illetõ, arra nem gondol, hogy õ mit reagálna napi 10-20 ilyen hsz-re? Nem úgy néz ki. Aztán folytatódott a dolog, voltak nehézkesen, vagy soha el nem készülõ módok, amit a mai napig nem bírnak felfogni sokan, hogy az csak egy dolog, ha valaki linkel egy képet, amin van egy új modell. Mibõl állapítja meg, hogy mûködõképes? A fórum elõéletét nézve nem emlékszem olyan megosztott módról, ami ne lett volna észrevehetõ és ne akarta volna felhívni rá a figyelmet a megosztó. Tehát mi a fa**nak kell kunyerálni? Az tény, hogy most már menõ, ha valaki privát géprõl linkel képet. Engem konkrétan zavar, hogy vannak modok, amiket nem oszthatok meg, de ezt is kifejtettem, hogy a mostani módok, az összetettségük miatt nem feltétlenül egy emberes dolgok, így nem is egy ember fogja eldönteni meg lesz-e osztva. Én is kéregethetnék sok embertõl módokat, de nem vagyok hülye! Olyan mélyre nem süllyedek. Aki kér, az kiszolgáltatott lesz, aki kap, az kiérdemli, ha mással nem is, akkor azzal, hogy nem kért. Nem utolsó sorban, aki módol, csupán hobbiból, szabadidejében teszi, mindenféle szabályok nélkül. Szóval nekem ne szabályozza be senki, hogy mit csináljak és mit osszak meg. Az meg gyenge kifogás, ha valaki arra hivatkozik, hogy õ nem tud módot készíteni, stb. Én sem tudok golfozni, mégsem kérem számon Tiger Woods-t, hogy miért nem tanít meg engem is...(pedig jól keresnék vele)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Sziasztok😊új vagyok itt ismerem nagyon jól a játékot😊
de vki küldhetne 1 rába steigert mert sehonnan nem tom letölteni:S
Örök hálám.
Ryan1991
http://radikal.ru/F/s39.radikal.ru/i084/0905/0a/699364c4669a.jpg.html

Kovács Erix
xD<#eplus2><#nevetes1>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

saslaca
<#hehe><#hehe>

meg te meg doxerv ingámelte meg a kispista tesztelte, a nagyjózsi feltöltötte, a meg tóthzoli játszik vele <#banplz>

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mtz44
csá

saslaca
Ne a GE-ben csináld hanem az xml-ben a Wheels résznél.

Iceman007s
MTZ Pack lesz ezt a 2 gépet 2 külön ember csinálta!

Iceman007s
nem veszem komolyan! Most szted kötözködni akarok veled! Én csak mondtam! Még a rábát se adtam oda olyannak akit nem ismerek!

20an csináltok 2 gépet? szépe vagytok...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Kenny85
erre mondtam azt, hogy minden beválasztottnak van 1 esélye, ha azt eljátssza, hogy kivülállónak odaadja a linket azt ki lehetne csapni aztán a viszont látásra
mellesleg segítene valaki, hogy radiust, hogy kell megbûvölni meg giantsban a kereket h kijöjjön a föld alól? 😄

jóóóóók
szerintem ennyi elég is az alapokhoz. ma már nem, de holnap kipróbálom. köszönet érte. remélem meg tudom hálálni! <#worship>
Jók😄😄
NH G240
OMG...Gondoltam, hogy komolyan fogod venni.

Ryan1991
tök fasza lenne ha lenne a játékba UN-053.2 ....csak sajna hülye vagyok a modellezéshez :S

Iceman007s
Én nem adom oda robi13-nak a linket! Biztos hogy nem! Senkinek nem adtam oda eddig a rábát se! Robi13-at meg kirugtam!

Iceman007s
Vogel Not Farmer (MTZ Pack része lesz)!

Cosmo VN-500 (MTZ Pack része lesz)!

by: Doxerv, Iceman, Peugeot, Hack-R, Tibor, Sabo-1310, Peter93 & ls2009-mods Gportal Team

saslaca
Akkor viszont ez a portálos dolog sem lenne jó! Mert akkor is ugyanez menne. De értékelem benned hogy legalább egy kicsi szándékod van! <#eljen><#eljen> Legalább gondolkodsz te is rajta.

de csak hát,már régóta jó lett volna ez a gép a játékba, a 08-ban is szívesen láttam volna
nem, de ha ezt írod "ez ugye nem 8200 jd lesz????" akkor igen.
miért NEM?

allock
gépek<#eljen>
kép<#wow3>

#hhwnd

nem azért de hülyének nézel?????
NH G240
Szerintem hülyeség a saját moderálású fórum. Például, bent van minden normális, de mondjuk Iceman odaadja robi11-nek is a linket, akit nem engedtünk be. Ez így folytatódik pár emberen keresztül, mígnem elér valakihez, aki kiteszi ide is a linket. Úgyhogy halott a dolog.

Ezt csak a szemléltetés érdekében írtam, nem kell komolyan venni, csak ti jutottatok eszembe.

csaba90
Igen én mondtam... és próbáltam elmagyarázni pár embernek de enyhén szólva.. nem értették meg.. csináltam egy kis SEGÍTSÉGET is.... magam módján.... de sokan úgysem értették meg... szerintem ha videót csinálnék róla azt se értenék meg azok.. aki viszont rá tud jönni az ennyibõl szerintem rá fog jönni 😉

Csaby

Kovács Erix
F.A.Q
Aszthiszem abba benne van!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

luspaydavid
a füvet meg a kukoricát hol tudom eladni?

The Truck Is My Life

A mûtrágyaszóró és a talajlazító meg lesz osztva, de vannak még hibák!
saslaca
Sajna ez csak Zolié lesz!<#rinya><#rinya>

saslaca
Ja! Bocs! Nem tudtam hogy ez hogyan megy mert nekem nem volt ilyen jogom. Én azt hittem hogy ezen a menün a modderek megosszák egymással a vívmányaikat. De ezekszerint lehet hogy tévedtem.

Hi all!
szerintem ez a teszt nagyon jól jönne. én kb. egy éve olvasgatom itt ezt a forumot és 2kezemen megtudom számolni hányszor kérdeztem vagy kéregettem. nem nagyon szolok inkább. szóval szerintem ezen a teszt dolgon ellehetne gondolkodni szerintem. bár ez már csak ti feladatotok(ls portál team tagokra gondolok). és még annyit ehhez a felajánlok valamit cserébe a privát gépért, hogy én szívesen modelleznék de idõm egy szál se mert elég sokat dolgozom és ami idõ marad az pihenés meg stb... szóval csak ennyit akartam. remélem ebbõl a hsz-embõl nem lesz vita.

linkeld már be a 08hoz készült 8200-as JDt mert én nem játszottam olyannal

saslaca
Igazából nem kellene mást csinálni minthogy az ls portálon a normális emberkéknek vip jogot adni,mint a 08-ban. De ez nem hiszem hogy járható út mert az eddigi vip tagoknak nem tetszene! Jogosan!

saslaca
Király! De ezt nem csináltad már meg a 08-hoz?

Kérjük az LS portál team tagjait dolgozzanak ki valamit annak érdekében hogy a lámák miatt a normálisabb tagok ne kerüljenek hátrányba. Köszönjük.
(Én mondjuk valami beregelõs tesztes dolgot dolgoznék ki, az kiszúrná az abszolút kezdõket és lámákat.)
nem ez 1 kombájn lesz, csak elöbb ezt kell megcsinálni hozzá utána lehet tovább fewjlõdni ssi 2be az már majdnem kombájn de az ssi 3 aratni is tud és a neve JD W660i hillmaster

Johndeere 5200 kertészeti kistraktor Fendt2008...
És ha nem gépet kérek, az mehet?
Azt hiszem Tornádónál olvastam, hogy Õ 08-ból rak át gépeket. Ha mondjuk errõl csinálna egy tutorial-t, vagy leírná, hogy mikre kell figyelni, legalább az alapokat, akkor szerintem sokkal több gép készülne el. Biztosan vannak itt olyanok akiknek csak az alapok hiányoznak, a többit meg majd kitalálják. Épületeket, meg vasúti kocsit már csináltam, azt be is raktam, csináltam egy vasútállomást magamnak, meg is osztanám, de nem szép, mert texturázni nem tudok, bár kaptam volna segítséget (ezer hála érte), de sokat utazom és nem tudok minden nap foglalkozni vele.
Ebben van valami, sõt.<#szomoru1>
ez ugye nem 8200 jd lesz????!!!!!!! non király lesz!!
allock
ez fülkenélküli kerti traktor? <#fejvakaras>

#hhwnd

allock
itt az a gond hogy a kéregetõs hozzászólók egy mod-ot se tudnak berakni maguktól ha nem telepítõs
életkoruk meg 13.7kb

#hhwnd

Nickell te mindig kiválo minõségü és jó gépeket csinálsz...
A modellt én csináltam, Iceman javított rajta, vonószerkezet stb és doxerv pedig konvertálta, játékba berakta!Egyébként köszi, szerintem is jó lett!<#buck><#buck>