57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#48739 mivan? XD
na fuss neki még 1x és írd le magyarul köszipuszi -
MTZ 50 #48738 Nagyon jó képek! Még még még!!! Inkább az ilyen privát gépekről nézema képeket, mint a sok lámaságot olvassam... akinek nem tetszik h ilyen képeket lát, az felejtse el ezt a forumot... nem kellenek az ilyen emberek, akik mindenbe belekötnek.... -
#48737 Nem tudom a töbiek, hogy vanak vele, de szerintem kicsit unalmas a Rába téma.
Amugy mindenkinek felhivom a figyelmét, hogy az ls portálon van rába amit bárki letöltehet.Mert sokan monták ha még hibái is vanak akor is legyen egy megosztot rába.LS 2009 portálon már akkor fent volt amikor a játék meg jelent...Az mért nem jó? -
dark night #48736 Osztjátok egymást rendesen!!
menjetek el élőben dolgozni akármilyen géppel!! az már valami!!
de a játék sem másodlagos!! mtz-ben előveszed a laptopodat amíg a kombájn űrit előben!!És addig felszántasz egy kis területet a játékban!!:D
mármint a kombájn ürítés végéig!!:D -
balaskacsa #48735 hy.ez a Rába nagyon kemény és élethű lett gratulálok hozzá:)én nyaranta pont ilyenen dolgozok még a matrica is ilyen rajta és van hozzá egy ugyan ilyen eke is.fater meg egy ilyen kék villámot bűvöl már évek óta:)szép munka még egyszer:) -
#48734 ez az Ifa honnan tölthető? -
#48733 PM-BE INTÉZZE EL MINDENKI A BAJÁT VAZZE !!! -
#48732 Na jól van majomgyerek,te pofázol neked mid van?08ba is rengeteg gépet csinált többek közt a 105ös Dominatort is,a többiek az ilyen f..lapok miatt nem kapnak meg elég sok gépet,tudjátok mit,talán az lesz a lehjobb ha semmi nem lesz megosztva ezek után,nem tudom mit képzelsz te magadról,hogy így beszélj egy olyan emberről akit nem is ismersz!? -
#48731 szépvolt
-
-
#48729 Jézusom már megint mi van itt? :| -
pista89 #48728 A Marika néni megtiltotta, mert először aludnotok kell. -
#48727 és mék betübel ha kérhet lek rá téged -
mifku #48726 Laci fiam tedd láthatóvá a lakcímed és megbeszéljük a dolgot!
hihi UltraLAMA ja és ez nem Ede, ez Ede testvére Ada! hehe -
#48725 Mi bajod van???Én nem kérdeztem hogy ki mit csinál és hogy házas-e vagy nem...kapj már a fejedhez töki.. -
Lack #48724 Te meg vegyél be nyugtatót, állj a hideg víz alá és KUSSOLJ! -
#48723 LoL és ezt ki mondta neked? Nem lehet megosztani nem értitek már+! -
#48722 nem a haverom -
laci0705 #48721 Csak azt tudná nekem valaki megmondani hogy mi a mókus román k***a a****ba kell villogni ilyen gépekkel, ami privát és más nem juthat hozzá???
Menj ki az utcára és lóbáld a járókelőknek a kis P***ödet, ne nekünk az Edét!!! -
#48720 Ja! juteszembe! Nem ti voltatok úgy oda kb. két hete hogy ha nektek lesz rábátok akkor azt tuti meg fogjátok osztani? Akkor hol van? -
#48719 Mit nem lehet felfogni hogy nem 200 konvertálonk van????? Hanem csak 1 ö neki is családja van nem ér rá éjel nappal! -
Traktorgyilkos #48718 hali
jó lett a rába nagyon jól néz ki
NE KÉREGESSETEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mifku #48717 Első körök még finomítani kell rajta..
(PRIVÁT TEHÁT NUUBTÁMADÁS OFF) THX -
#48716 Ez kurva nagy..:))) -
#48715 Ugyan már... Ha be is tesztek gépet azt úgy se osztjátok meg, nem tudom mit ugrálsz, akármilyen jó modelljeitek vannak(voltak) hiába dicsértem őket nem láttam belőlük 1-et se a gameban, de ha csak nekem kerülte el a figyelmemet is az biztos hogy 1 sincs megosztva...
-
tir #48714 Ezel a moddal az üzemanyag szint mentett játék folytatásakor nam állítódik vissza az eredeti szintre.
http://uploaded.to/file/bewnt0 -
#48712 De a picsába is már !!
Miért nem lehet illyet elintézni PM-ben?
Arra találták ki! -
dt 75 m #48711 bocs [email protected] -
#48710 Menjél el te is szépen a jó édes anyádba, te degenerált, hikomat idióta. Fáj nektek nagyon az igazság látom. Baj, hogy ha az ember nyitott szemmel jár mi? De azt leshetitek, hogy ti engem innen elüldöztök. Mond meg szépen Ájszmen barátodnak, hogy ő is bekaphatja. -
#48709 Neked is igazad van meg NH G-nek is. -
dt 75 m #48708 [email protected] -
#48707 Már megint mi a rákot szóltam hozzád , a rábát meg nem én adtam neki oda úgyhogy szállj le rólam! És megint mi közöd van hozzá mikor lesz benn egy gép is! -
ATOMJANIKA #48706
Véleményeket PLS!!!:D -
Gerifinuccsi #48705 Sztem te tetted le a pontot! uh erről ennyit! -
#48704 Én nem kötöttem beléd csak tettem egy megjegyzést. Idézem: "Na látom te is idetaláltál!" Ha ez neked nem tetszett hát istenem. Ebben én nem láttam és még most sem látok semmi rosszat. -
#48703 Én is elolvastam és jogos! Pont az nem fogja akinek szól szerintem... Egyetértek vele egyébként itt csak a kunyizás megy, de hogy tegyen valaki valamit valamiért az már NEM. Mert minden ingyen kell aztán be se teszik gameba csak meglegyen, mert ha nincs meg akkor szarabb ember vagy vagy mi a Faszom... -
#48702 ugyvan csak igy tovább
(kapd be) -
pista89 #48701 Mindíg ezzel jöttök, hogy ő kezdte....belinkelt egy képet a traktorról, és ezzel belédkötött?
Megkéne tiltani az ovisoknak a netet. Sokkal tűrhetőbb lenne akkor a topik. -
#48700 ő kezdte
deh mind1 te haggyálmár engemet!!! -
Sanya595 #48699 Grat!!!Nagyon megértelek és igazad van.