Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha nem hát nem.
Ennyi felfogtam.
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
de vki küldhetne 1 rába steigert mert sehonnan nem tom letölteni:S
Örök hálám.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
mellesleg segítene valaki, hogy radiust, hogy kell megbûvölni meg giantsban a kereket h kijöjjön a föld alól? 😄
Cosmo VN-500 (MTZ Pack része lesz)!
by: Doxerv, Iceman, Peugeot, Hack-R, Tibor, Sabo-1310, Peter93 & ls2009-mods Gportal Team
miért NEM?
Ezt csak a szemléltetés érdekében írtam, nem kell komolyan venni, csak ti jutottatok eszembe.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Csaby
szerintem ez a teszt nagyon jól jönne. én kb. egy éve olvasgatom itt ezt a forumot és 2kezemen megtudom számolni hányszor kérdeztem vagy kéregettem. nem nagyon szolok inkább. szóval szerintem ezen a teszt dolgon ellehetne gondolkodni szerintem. bár ez már csak ti feladatotok(ls portál team tagokra gondolok). és még annyit ehhez a felajánlok valamit cserébe a privát gépért, hogy én szívesen modelleznék de idõm egy szál se mert elég sokat dolgozom és ami idõ marad az pihenés meg stb... szóval csak ennyit akartam. remélem ebbõl a hsz-embõl nem lesz vita.
(Én mondjuk valami beregelõs tesztes dolgot dolgoznék ki, az kiszúrná az abszolút kezdõket és lámákat.)
Azt hiszem Tornádónál olvastam, hogy Õ 08-ból rak át gépeket. Ha mondjuk errõl csinálna egy tutorial-t, vagy leírná, hogy mikre kell figyelni, legalább az alapokat, akkor szerintem sokkal több gép készülne el. Biztosan vannak itt olyanok akiknek csak az alapok hiányoznak, a többit meg majd kitalálják. Épületeket, meg vasúti kocsit már csináltam, azt be is raktam, csináltam egy vasútállomást magamnak, meg is osztanám, de nem szép, mert texturázni nem tudok, bár kaptam volna segítséget (ezer hála érte), de sokat utazom és nem tudok minden nap foglalkozni vele.
életkoruk meg 13.7kb
#hhwnd