Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem mindegy, próbálkozgatok magamnak csendben a modellezéssel.
Ez a fórum úgy se arra szolgál h megbeszéljük a problémákat már rájöttem.
Itt csak a "villogás" megy a privát gépekkel...
Mondtam énis havernak és azt mondta hogy ez LOW játék és nem kell hozzá nagy gép.Levittem hozzá és akadozott neki és kiröhögtem a pofáját. XD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
http://germantrucksimulator.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Csaby
Ez meg a kedvenc "nagy" mûtrágyaszóróm és az átalakított JD(mostmár ott világít ahol kell..:p)...

Én már várom hogy legyenek illyen módok. pl.:keréknyom,esõ utánni sár,ha esik a hó akkor legyen is hóóó,esõnél ugyanez,rendessen meg legyen már sinálva a búza a pótva-amikor kiöntöd látnod kellene a a búz,árpa alját,úgy hogy a planenak legyen oldala is necsak teteje😄
Hát sorolhatnám még de fölösleges.Ezek álmok is maradnak :S
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Megálmodtam a LS09 továbbfejlesztett változatát,csak nem tom érdemes lenne-e vele foglalkozni ezért is irom le!
Olyan ra gondoltam hogy,az ember-hez is lehetne csinálni különbözõ szerszámokat,mint pl.: Motoros permetezõ,Kapáló gép és ezáltal pl lehetne fejleszteni a fákat is hogy ha bepermetezed akkor legyen fehérebbek a levelei+szõlõt csinálni a játékba!!
Szerintetek apszolút elveszett ötlet,vagy lehetne vele vmit kezdeni?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
lehet én is voltam láma, de legalább nem reklámoztam magam...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Egyszer mindenki volt láma, csak ezt sokan elfelejtik...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Az UFO a mütrágya, vagy a szerves trágya helyett van???
Csak h tudjam, melyik a jobb! xD
Azért szeretnék nagyon egy rábát..
A programot pedig nyúzom de nem nagyon megy...
Egyébként melyik progi egyszerûbb??
Igazad van, gondolom nem egyszerû a dolog.
Jó magam is edzek a dolgon hogy tudjak valamit csinálni de egyenlõre az egész kínai:-)
Egyébként a RÁBA-180 nagyon jó...
Akkor talán a láma kérdés is megoldódna...
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
Jöttünk megcsodálni ezt a tudományt 😄
Túl meleg van a napon 😊
Két dolgot szeretnék kérni ha lehet itt egyáltalán kérni.
- RÁBA 245
- IH 7 fejes eke
Ez olyan nagy dolog lenne?
Ha tudnám hogyan kell gépeket csinálni a játékba Én mindet megosztanám mindenkivel hagy játszanak vele...
Röviden csak ennyi..
Ha esetleg valaki megszánna Köszi...
(amúgy ez egy mûtrágya szoró)
Új nick :D Jéé de laza :D
http://www.youtube.com/watch?v=sxPlgsQwhJE
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Milán!100%-osan igazad van!
További szép estét mindenkinek!Jóóócccakát!
ÉS NEM KÉREK IDIÓTA MEG JEGYZÉSEKET ! MERT EZ PONTOSAN ÍGY VAN
MEG HA VALAKI MÉGIS FÛZNI VALAMI KOMMENTÁRT ÍRJON PRIVÁTBA NE A TOPIKOT CSESSZÜK EL !
Üdv: Ryan
Akkor majd megcsinálom magamnak😛
Pápá
Ennyi.
Magyarország. Ha vki kér vmit nem kapja meg.
Mennyit fizessek érte???.