Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mióta nem vagy "láma" azóta szidod azokat akik azok, vagy annak nézed/nézitek õket...

De nekem mindegy, próbálkozgatok magamnak csendben a modellezéssel.
Ez a fórum úgy se arra szolgál h megbeszéljük a problémákat már rájöttem.
Itt csak a "villogás" megy a privát gépekkel...
Egy jóval gyengébb traktoros játékban a Simtractor-ban pl ezekbõl néhány már létetezik. pl keréknyom. Ott ha belegázolok a búzába látszik a nyom.
vmarc
Tényleg milyen "low game" ez az LS09. 😄

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

belapeter
Jaja.
Mondtam énis havernak és azt mondta hogy ez LOW játék és nem kell hozzá nagy gép.Levittem hozzá és akadozott neki és kiröhögtem a pofáját. XD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Zoli108
Ja azon én is mindig röhögök mikor a GTAhoz meg a COD4hez hasonlítják <#hehe>

http://germantrucksimulator.hu

6milan6
Ezek nem álmok, mind kivitelezhetõ, DE a felhasználok 90%-a nem rendelkezik a futtatáshoz szükséges konfigurációval, így nincs értelme kivitelezni sem. Amúgy is ez a játék az egyik legnagyobb gépigényt követeli, a folyamatosan változó környezettel, stb. A más jellegû játékok sokkal kisebb területre koncentrálnak, aminél meg nagy a bejárható terület, ott a környezet fix, nem változik semmi. Egy mai sima autós szimulátor 10-20 autóval, egy környezetileg alig változó pályával kimeríti a mai gépek erõforrásait. Ennél a játéknál éppúgy megvan a 10-20 sokkal összetettebb modell és erre jön még a változó környezet. Ezért nem értem azokat, akik azzal jönnek, merthogy a cod meg a krájzisz simán fut, ez meg akad. Köze nincs a két dolognak egymáshoz.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csaba90
Valaki nem akar elcserélni Rábához való tárcsát vagy ekét egy Belarus 920-ra? a régebbi kockás stílusúra? xD

Csaby

Jó ez a trágyaszóró...

Ez meg a kedvenc "nagy" mûtrágyaszóróm és az átalakított JD(mostmár ott világít ahol kell..:p)...

allock
egy komplett új játék kéne hozzá 😛

#hhwnd

belapeter
Énis szoktam álmodozni a 2010-esrõl XD
Én már várom hogy legyenek illyen módok. pl.:keréknyom,esõ utánni sár,ha esik a hó akkor legyen is hóóó,esõnél ugyanez,rendessen meg legyen már sinálva a búza a pótva-amikor kiöntöd látnod kellene a a búz,árpa alját,úgy hogy a planenak legyen oldala is necsak teteje😄
Hát sorolhatnám még de fölösleges.Ezek álmok is maradnak :S

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

tzs1
Nem értek a progizáshoz, de sztem igen jó ötlet!!!<#taps>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

appszolúút

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Álmodozni csak szabad....😄

16gaborm
Jó Reggelt!
Megálmodtam a LS09 továbbfejlesztett változatát,csak nem tom érdemes lenne-e vele foglalkozni ezért is irom le!
Olyan ra gondoltam hogy,az ember-hez is lehetne csinálni különbözõ szerszámokat,mint pl.: Motoros permetezõ,Kapáló gép és ezáltal pl lehetne fejleszteni a fákat is hogy ha bepermetezed akkor legyen fehérebbek a levelei+szõlõt csinálni a játékba!!
Szerintetek apszolút elveszett ötlet,vagy lehetne vele vmit kezdeni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Nálunk is érzõdik a világválság...igaz nem olyan nagy mértékben, de a CAT-ot lekelllett cserélni az Axionra..

és ebben miért vagy olyan biztos?
lehet én is voltam láma, de legalább nem reklámoztam magam...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Igazad van TZS1!

Egyszer mindenki volt láma, csak ezt sokan elfelejtik...
tzs1
Nna mennem kell, remélem senkinek nem gázoltam ele az egójába, de ha valaki úgy érzi, hogy igen, attól bocsánatot kérek!<#integet2>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Egy másik fórumon én is lámaként kezdtem..... de sokan segítettek, és én ezt most igyekszem ott meghálálni minden új "lámának"! Egyszóval én segíteni szoktam, sokszor kérés nélkül is... Ugyanis ÉN ilyen vagyok....

tzs1
Tetszik a CAT! Gratula hozzá!!
Az UFO a mütrágya, vagy a szerves trágya helyett van???
Csak h tudjam, melyik a jobb! xD

Jó reggelt mindenkinek. A játékban mikor elmentek egy állást akkor nem birom ujra betölteni szerintetek mi lehet a probléma????
A faterom Rábázott a Kossuth mgtsz- be.
Azért szeretnék nagyon egy rábát..
A programot pedig nyúzom de nem nagyon megy...
Egyébként melyik progi egyszerûbb??
Hello Balogh2254

Igazad van, gondolom nem egyszerû a dolog.
Jó magam is edzek a dolgon hogy tudjak valamit csinálni de egyenlõre az egész kínai:-)
Egyébként a RÁBA-180 nagyon jó...
Egy Landwirtschafts találkozót csinálni valahol...
Vagy akár van egy olyan ötletem, hogy lehetne szervezni egy személyes találkozót is ahol egy két sör mellett meg lehetne beszélni a dolgokat és meg is ismernénk egymást személyesen.
Akkor talán a láma kérdés is megoldódna...
belarus820
Fecho nehogy aszthid hogy olyan könnyü jó modellt csinálni (hetekig elterhat egy modell készitése) a konvertálásrol énis azthidtem elöször hogy olyan könnyü de nem könnyü ja és még megfelelõ scripr-röl nem is beszélve és nem ugymegy ma nemtudok holnap meg tudok modellezni szoval ne beszélj énis magamtol jöttem rá a modellezésre mostmár elég jol belejöttem!

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

Meghozta a Huntraco a cselit, lassan kezd majd dolgozni..

Jöttünk megcsodálni ezt a tudományt 😄

Túl meleg van a napon 😊

Hello Mindenkinek

Két dolgot szeretnék kérni ha lehet itt egyáltalán kérni.
- RÁBA 245
- IH 7 fejes eke
Ez olyan nagy dolog lenne?
Ha tudnám hogyan kell gépeket csinálni a játékba Én mindet megosztanám mindenkivel hagy játszanak vele...
Röviden csak ennyi..
Ha esetleg valaki megszánna Köszi...
krisztianp16

Bálázgatam😊

Idioták kiméljenek!!! :)

Kovács Erix
Nekem is vistam van és tökéletesen müxik.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Hali tudna valaki segíteni mert most ralóktam újra a gépet xp volt de most vistát tetem fel rakom a játékot mindent úgy ahogy elõzõleg volt (módok pathec) el is indul a játék de 5 perc után kidob az asztalra pedig elõzõleg minden rendben volt cseréltem már drivereket meg mindent de nem tudok rá jönni :S
Iceman007s
Cosmo VN-500 )v2(

Kovács Erix
Add ide és konvertálom is!

Hesston
Aki ügyesen tud konvertálni az viheti !!

(amúgy ez egy mûtrágya szoró)

Új nick :D Jéé de laza :D

Kovács Erix
Bocs az OFF-ért ezt a videot kedden csináltam egy ilyan kis bálázo full lenne 😊
http://www.youtube.com/watch?v=sxPlgsQwhJE

Kovács Erix
Nyugi én edig is itten voltam olvastam miket irnak egyesek holnap felrakom a maradék 2-öt és adom a linket!!

saslaca
Szerintem ezt a témát nagyon kimerítettük! De egyetértek Ryannel. A németeknél egy kicsit jobb a hangulat. Onnan tudom mivel szoktam arra járni. És mivel németet tanulok kicsit nehézkesen de megértem õket.

Egy az én nem irtam enyi sok hülyeséget.Talám most voltam 100 x de soha nem szoltam egy kukkot se azért hogy kérjek valamit...Enyi...
BMW320i
Ezt bírom amikor mindenki lámáz 😄 te is láma voltál , én is és mindenki.Senki nem született ls zseninek.Nem vitának szántam.

Milán!100%-osan igazad van!

További szép estét mindenkinek!Jóóócccakát!

Ryan1991
Hiába tud valaki modellezni ! pl : kész egy modell , és nem tudja utána hogyan tovább pl : skin, szkript stb...stb... , és mondjuk kér Hsz-ben segítséget , mit kap válaszként ?? tanuld meg, meg Láma meg bla bla bla bla ! '-.- ennyit errõl ! EZEK VAGYUNK MI MAGYAROK CSAK ÍGY TOVÁBB '-.-

ÉS NEM KÉREK IDIÓTA MEG JEGYZÉSEKET ! MERT EZ PONTOSAN ÍGY VAN
MEG HA VALAKI MÉGIS FÛZNI VALAMI KOMMENTÁRT ÍRJON PRIVÁTBA NE A TOPIKOT CSESSZÜK EL !

Üdv: Ryan

belapeter
Igazad van,de a sok láma úgyse olvassa el,mert <#lama> 😄

vmarc
Istenem, írj már neki privát üzenetet.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

saslaca
Én amikor hazaérek feljövök és mostanában már csak azok hsz-ét olvasom el akik egy kicsit is normálisak,Ezt javaslom neked is! De engem is zavar hogy nem szoktam találni az elõzõ esti utolsó hsz-em mert annyi a baromság. Nem azért mert annyira érdekelne hogy mit írtam utoljára hiszen tudom pontosan. Csak kíváncsi vagyok hogy menyi hsz keletkezett utolsó látogatásom óta. De az viszont elszomorít amikor mostanság egyre sûrûbben tapasztalom hogy 4-5-6 oldal tömény 90-95% os baromság jött létre. De hát ez van.

tzs1
Skacok, Erix ilyen sokáig nem néz fel???? Akkor holnap tovább keresem! Jó éjt nektek!!<#integet2>

Én meg azt csinálom akkor hogy feljövök ide, és megtetszik valamilyen privát mod akkor megcsinálom magamnak, teljesen ugyanolyanra, hisz a belinkelt képek alapján meglehet. 😄😄😄
eddig jutottam a hidraulikával!!!!holnap folytatom !!!!!

Oké.
Akkor majd megcsinálom magamnak😛
Pápá
Milán-nak nagyon igaza van.Tessék betartani a szabályokat.De aki a kicsi agyával nem képes felfogni hogy nem adja ki az menjen máshova,nem kell idejárni állandóan....És a lámák meg ne cseszék szét a fórumot mert nem lehet megtalálni amit kell az embernek a sok kéregetõ levél miatt.Gyûlölöm a sok láma hülyeségét.Nincs kedvem állandóan a keresõ rész használni hogy megtaláljam ami kell nekem mert annak nincs értelme.Ha akar megosztja és akármikor képet rakjon fel és ha az van oda írva hogy privát lesz az legyen szívesen felfogni a kicsit borsó agyával és értelmezni.Én se vagyok nagy modell készítõ de én is most tanulgatom a modell készítést.De ha van idõd akkor te is neki állhatsz modellezni amit akarsz csak akarás kérdése.Kõnyû pofázni meg magyarázni meg flegmán írni hogy "Mért nem adja ki" azért mert értetlen barmok vagytok egytõl egyig akik nem ért a szép szóból... Ahogy Milán mondta nem egy ember készíti a gépeket egy vagy több ember csinálja.És nem ti döntitek el hanem aki csinálja vagy csinálják...Ennyit errõl...
Oké.
Ennyi.
Magyarország. Ha vki kér vmit nem kapja meg.
Mennyit fizessek érte???.
saslaca
Ha olvasni szoktad akkor elég felületesen! Ugyanis privát. Reméljük nem örökre...