Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nekem amit kombánjt berakok az összesnél nem jó
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
mert betettem a 600-as lexiont és mikor vágnám vele az anyagot akkor az asztal megáll
ez miért van???
köszi elöreis

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Szintetizátorom Yamaha 3000
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Amúgy azért nem válaszol neked senki mert annyira triviális dolgot nem értesz, h ihaj. Különben is a leírás tökéletesen érthetõ.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A SZENNYVÍZGÖDÖR ÜGYBEN PLS!
sürgõs lenne k
Jó rég volt és nekiálltam keresni de nem találtam sehol ha valaki tud errõl valami információt legyen szíves írjon !
Bocs hogyha valakit ezzel untatok de 6000-dik hsz-nél tartok és nem találtam.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Ezt szedd le az lsportálról beteszed a mods mappába! Belépsz a gameba megveszed a tartályt és a doboznál elõször egy v-t nyomsz aztán b! Aláálsz a Trágyaszóróval és beleengedi a mûtrágyát ha teli van K-betûvel aktiválod és szórja is!
sürgõs lenne
Új nick :D Jéé de laza :D
kösz!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Hanem az ilyen apróságok mint a keréknyom. Egy két dologban az jobb mint az LS!
Lehet h tényleg félre értettem az elõzõ írásod. Bocs.
A grafika az tényleg szar a simtractorba.
Sokkal sokkal többet tud a gépem mint a minimum gépigény Barátom... szóval<#mf1>#mf1>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok