Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az jóó
Énsi javítom már ki õket 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nem rég kezdtem modellezni, már majdnem kész van csak van néhány apró hiba aminél elakadtam.
Valaki segítsen pls.
CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"
Amugy fasza lett.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Már énis oldom meg õket 😄
- miért így áll a gép? nektek is?
- hogy lehet egyenesbe állítani?
- miért fehér az ablak? (enyém márnemaz 😄)
- szar a rába ossza meg más 😄
de itt a remek alkalom srácok, hogy próbálgassátok és tanuljatok 😄
aki meg lusta le se szedje és ne itt kuncsorogjon
mellékelt kép, hogy mégis, hogy nézki 😊

lécci vki irja már le h mit kell csinálni h egyenesen álljo
köszi elõre is
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Jó gép 😄
\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"
Kérdésem az lenne, hogy a tempomat sebességeit hol tudom átírni?
Illetve azt, hogy tudom megoldani, hogy pl egy adott vetõgéppel egy kicsit gyorsabban is lehessen haladni, ne kapcsolódjon le a géprõl?
Össze akarom hozni az Axiont, és az Amazon saemaschin v2-t, hogy 2 es tempomatnál lehessen vele dolgozni.
eredeti kis modell-t alig lehet felborítani a méretnõvelt meg simán felborul
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
IMG]/forumkepek/2009_05/CaseQuadtrac1.JPG[/img]
Olyan problémám volna,hogy nem indul a játék nem értem miért tegnap minden rendben volt ma meg semmi 3szor újraraktam videó dreivert frissítettem de változatlan .köszi a választ pm be is jöhet csak valaki segítsen köszi.
Én ezt használom és mindent lejátszik:ace mega codec pack 6.01 - professional edition magyar
Már csinálom
De tényleg.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Nna, jó, ezt viccnek szántam, ezt tényleg elb....., bocsesz!!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
más...
ezt a féloldalas dõlést h lehet kiküszöbölni?
különbözõ radiusokkal megoldottam, de így se tökéletes, pl élesebb kanyarba borul az egész :\ de sztem méret arányosságban már kezd jó lenni

Valaki elmagyarázná hogy hogyan kell kereket csinálni?
Az LS portálon lévõ tutorialt letöltöttem de amikor elindittam rá egy 3 mp-re kdobott egy hibaüzenetet és kilépett.
De most nézem, ez a 2008-as, nekem a 2009-es van meg.... Akkor ezért nem látom, vszínûleg.....<#rinya>#rinya>