Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belapeter
😄
Az jóó
Énsi javítom már ki õket 😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

hi! a giants editorban hogy tudom megforditani a gépet? mert csak hatulrol latni és oldalára szeretném forditani

csabi22213
Valaki segítene megcsinálni a john deere-omat?
Nem rég kezdtem modellezni, már majdnem kész van csak van néhány apró hiba aminél elakadtam.
Valaki segítsen pls.

CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"

Halli egyetlen egy rába se lesz letölthetõ??Nekem nagyon kellene egy!!!Épületeket tok modellezni ha kell segítség akkor szóljatok "TSZ-map"
Kovács Erix
Én már ki is javitotam a hibákat(pár db-ot)
Amugy fasza lett.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

belapeter
De mondták hogy sok hibája van akkor minek bajlódasz velük?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
jaja.
Már énis oldom meg õket 😄

Kenny85
jajj most jönni fog 40ezer hsz, hogy:
- miért így áll a gép? nektek is?
- hogy lehet egyenesbe állítani?
- miért fehér az ablak? (enyém márnemaz 😄)
- szar a rába ossza meg más 😄
de itt a remek alkalom srácok, hogy próbálgassátok és tanuljatok 😄
aki meg lusta le se szedje és ne itt kuncsorogjon
mellékelt kép, hogy mégis, hogy nézki 😊

spawnmadrid
Azt a jó krva életbe mi folyik itt. Elmegyek pár napra és mire visszajövök mit látok? 1483 új üzenet!!! Na mondom az igen! Gondoltam nagyon sok gépet készítettek a srácok és a legtöbb hsz biztosan csak köszönet lesz a gépekért. Ahha... gondoltam én. Aztán elkezdtem olvasni az általam látott utolsó hsz-tõl és kb. a 30.-ik után már fogtam a hasam a nevetéstõl<#nevetes1>. Olyan dolgokon kapják fel a vizet egyesek hogy az már nekem fáj, ráadásul ezekre a felindulásokra még van aki válaszul még odapörköl egy kicsit, majd ebbe a vitába még beszáll 3-4 ember akinek fogalma sincs mirõl beszélt az elsõ kettõ. Ez kész cirkusz. De ezt félre téve, találtam elég sok új gépet és köszönöm a készítõknek valamint a megosztóknak( neveket nem írok mert fogalmam sincs hogy az 1500 hsz-ben ki, mit készített vagy linkelt be). Mégegyszer köszönöm és további jó játékot mindenkinek.

nektek szarul van a játékba a rába?
lécci vki irja már le h mit kell csinálni h egyenesen álljo
köszi elõre is

lol... én a rabszálítóba szoktam õket berakosgatni 😄 😄

Kovács Erix
Köszi neked is meg Balogh2003-nak is mér van 2db Rábám ez meg a 280as😄

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

belapeter
KÖSZÖNYÜK 1000-REl 😄
Jó gép 😄

Kenny85
potyautas 😄

Bali0119
Végre valaki csinál egy 8200-ast<#worship> Ennek nagyon ürülök! Állatijó lesz nickel, csak gratulálni tudok hozzá!!<#wink>

\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"

Világ legjobb gépe.😊

Ez nagyon ütõs lesz! Grat! <#eljen><#worship>

Cream78
Üdv!

Kérdésem az lenne, hogy a tempomat sebességeit hol tudom átírni?
Illetve azt, hogy tudom megoldani, hogy pl egy adott vetõgéppel egy kicsit gyorsabban is lehessen haladni, ne kapcsolódjon le a géprõl?
Össze akarom hozni az Axiont, és az Amazon saemaschin v2-t, hogy 2 es tempomatnál lehessen vele dolgozni.

tomi9000
Ezer köszönet nektek!! <#worship><#wave>

Kenny85
súlypontot lehet állítani vagy valami, hogy ne boruljon fel már 15km/h-nál a gép?
eredeti kis modell-t alig lehet felborítani a méretnõvelt meg simán felborul

Ez a mütrágya siló.Mármint ebböl lesz.

silótartály lerakod a földre odamész az emberrel és megnyomod amit kiir

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Freddycom
Ha ezt lerakod a földre, és nyomsz egy V-t, majd egy B-t, akkor ott fog kinõni (szó szerint) a földbõl.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

tomi9000
Ez mire való??? mûtrágya....??? vagy el kell vinni valahova?? nemértem xd

Freddy elég jól haladok
IMG]/forumkepek/2009_05/CaseQuadtrac1.JPG[/img]
Nagyon jó lessz! GRAT!

sziasztok
Olyan problémám volna,hogy nem indul a játék nem értem miért tegnap minden rendben volt ma meg semmi 3szor újraraktam videó dreivert frissítettem de változatlan .köszi a választ pm be is jöhet csak valaki segítsen köszi.

csak kék szín
Freddycom
Na csak sikerült az ablakot megcsinálni? Textúrás, vagy csak kék szín?

helló szeretnék érdeklõdni, hogy ha lemodellezek, egy gépet akkor betennétek nekem a játékba, vagy valaki mondja el h hogy tudom betenni, igaz még nagyon az elején vok
Freddycom
Meg ha esetleg Windows Se7ened lenne, akkor az alapból megbírkózik az mp4-gyel.

Akkor tegyél fel codec-ett.Nincs más megoldás.
Én ezt használom és mindent lejátszik:ace mega codec pack 6.01 - professional edition magyar

csabi22213
Most átkonvertáltam avi-ba de így meg nem támogatott fájl.<#falbav>

csabi22213
Köszi
Már csinálom

Win avi vagy bármilyen videó szerkesztö.1000 közül lehet válogatni.

Freddycom
Mp4 to avi converter-rel. <#wave>
De tényleg.

mikor lesz fel rakva az 1 rábaa ??
csabi22213
De mivel konvertáljam át?<#confused>

tzs1
rajöttem, köszi! Bárcsak tudnék segíteni! De sajna nem tok!!!!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Freddycom
Nó problémó, Dzsó.

Egy jó ki szállitó pot:

tzs1
JA-ja! De az az igazság, amióta a határõrséget beolvasztotta a rendõrség, azt vallom, hozzá kell butulni a rendõrökhöz!!!!<#hehe>

Nna, jó, ezt viccnek szántam, ezt tényleg elb....., bocsesz!!!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Freddycom
Olvass már vissza légyszíves, pont a te hsz-edre válaszoltam... <#shakehead>

Kenny85
azok 08-ba való rábák
más...
ezt a féloldalas dõlést h lehet kiküszöbölni?

különbözõ radiusokkal megoldottam, de így se tökéletes, pl élesebb kanyarba borul az egész :\ de sztem méret arányosságban már kezd jó lenni

csabi22213
Heló!
Valaki elmagyarázná hogy hogyan kell kereket csinálni?
Az LS portálon lévõ tutorialt letöltöttem de amikor elindittam rá egy 3 mp-re kdobott egy hibaüzenetet és kilépett.

Freddycom
Hát a weblap címébõl rájöhettél volna hamarabb is. <#crazya>

tzs1
tessék!
De most nézem, ez a 2008-as, nekem a 2009-es van meg.... Akkor ezért nem látom, vszínûleg.....<#rinya>

tzs1
Egyet értek!! De az enyém nem, bárki letöltheti ezt a pack-ot, remélem be is tudja tenni, nem úgy mint én...<#rinya>

6milan6
Akkor más tulajdonságokban is utánozhatnák õket...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"