57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#49201 ezt a Sanzit nagyon bírom :D:D mindig csinál képeket a boltba az új gépekhez :D és amit tud még ír is.. most is hogy beszólt :D szerintem jófej "gyerek" :D Sanzi Ïakujeme za prebiehajúce tu a pozrite sa na fóre. :) -
#49200 nincsen de valoszinuleg nem is lesz ha lesz az a jovo titka -
topszi #49199 Sziasztok!
Ne haragudjatok, h megkérdezem, de van már multi az ls 09-hez?
Köszönöm előre is a választ! -
#49198 ha me embe me a kissebbeknek vagy akik nem ertik a dolgokat azoknak nem lehet segiteni egy kicsit ..????? me kelll ilyen onzo lenni mi ????? ez a jateknak a foruma .....!!!!nezd meg azEuro Truck Simulator forumat..minden meg van osztva...van egy par gep es alatta ott van a link hogy honnan lehet lehozni , itt ezen a topicon semmi csak a vita..menny 3 napig a hegyekbe h frissuly fel es aztan majd meg irhatsz reszemrol ennyi -
#49197 hmm WAREZ -
mariusz90 #49196 Köszönöm szépen..
cserébe én is adok 1 linket lehet h ismeritek de ha nem akk nézelődjetek.
http://mgnorba32.gportal.hu/
Ha nézitek a videokat lessz olyan h 4 lexion 4 man..na itt dolgoznak a rokonaim, én is most végeztem seregélyesen és ha minden jolmegy a vizsgával akk én is náluk fogok dolgozni..
na jó nézelődést az oldalon,és irjatok véleményt is . -
#49195 gratulálunk, nyertél pár újabb büntipontot -
mariusz90 #49193 Sziasztok..amugy egyébként régebben én is irkáltam ide csak nálam a játék szántás közbe vagy tárcsázásnál hihetetlenül akadt:S
Pedig megvan a minimális gépigény és játszhatatlanná vált a game, és letöröltem.
Most az elöbb probáltam letölteni a szokásos oldalrol ha nembaj nem irom le honnan. de az oldal nenm érhető el valami oknál fogva.
Arra szeretnék valakit megkérni h linelje be nekem honnan tudnám még leszedne virusmentesen. stb.
Köszönöm.. -
#49192 Jóhogy akkor nemvenne senki Fendet meg ez benne a ráció:) Am én is azon röhögtem ha rendes egensúlyba lett volna a két gép akkor a fendtnek semmi esélye...:) -
JD4650 #49191 a legkisebb challengert plusz súlyok nélkül odarakták a nagy fendthez, amin volt legalább 4T plusz súly. A nagy challengert nem merték oda állítani mert elhúzta volna -
#49190 Hát, tényleg nem az!!!! -
TractorosMo #49189 aratás -
#49188 Hali nekem is ez volt a gondom, mikor v nyomtam meg össze vissza mozgatta.És én a GE -ben csináltam meg.Méghozzá az attacher jointokat kellett nullára forgatni és egy kicsit átmozgatni. -
vida1996 #49187
Vittem ha a vetőgépet.Ja meg az Axiont. -
gaben1221 #49186 jo reggelt!!!nem az xml be van a hiba!!GE-ben kell állitani!!! -
#49185 ez se semmi -
#49184 És ne ércsd félre, csak hozzád kabcsolodoan... -
#49183 Hát képzeld ell ha a sok kéregetés nem lenne törölve, senkinek sem lenne kedve átt olvasni 4-5 oldalt azzal, hogy ezt linkeld, azt linkeld...Meg de szar model,stb,stb...reggelik írhatnám az ilyen hozász-ásokat.Mert mindig ez volt amikor nem volt törölve...Ugy, hogy én örülök, hogy törölve van a sok szemét.Régen én is eleneztem, de amikor fel jössz, és azt látod, hogy 520hsz abol 460,csak kunyerálás...Kicsit idegesitö, még nekem is...a házigazdának milyen lehet belesem merek gondolni...És lehet kérdezni a játékrol, mindig válaszolnak minimum 3-man, ha elöte a faq-t elolvastad, és nem találtad a választ.És mégegyszer itt téleg meg lehet beszélni ha normálisan rakodfel a kérdést és a faq-ban sem találod, és moderált szövegel írod.A skint nagyon egyszerü átt festeni.Ha a mod mappában van kitömörited,és amiket látsz képeket, hogy olyan a traktor szine, arra jobb klik társitás paint.És ott kedvedre fested,majd felül írod a régivel.És vissza csomagolog zip fájlba...És én már többször is leírtam, ha nem lenének szidva a modelek, inkább a modelezöket dicsérnétek sokkal több minden lenne megosztva, és ö-is jobb kedvel csinálá a modelek.És ez még anyibol is hasznos lenne, hogy nem lenne minden nap veszekedés...De itt akkármit írhat az ember, holnap jövökfel pl: 14órakor 120hsz-ben kéregetéd, vagy rinyálás, hogy mért privát.Azzoknak üzenek az ilyen hsz miat.
Üdv!
Jóéjt mindenkinek! -
#49182 EZ szép volt! -
#49181 Üdv
Igen ez tényleg fórum a játékkal kapcsolatban lehetne problémákról beszélni, de sokan csetnek használják a te hsz-ed a 49172 de kb 100000-dik lenne de szorgos kezek törlik az ismétlődő, kéregető és egyéb hszeket. Ebbe bele lehet fáradni,de nagyon és nem lehet tőlük a játékkal kapcsolatos igazi problémákat megbeszélni.
A mód készítők jó szívvel megosztottak szinte mindent módot ezidáig ,de egy mód készítése időigényes több emberes feladat és ezt a szabadidejükből áldozzák ránk.
Persze sok a kép mert büszkék a modelljükre még ha az nincs is kész csak egy fotó erejéig, bár ezt sokan nem értik és nevelésüknél fogva könyörögnek, követelőznek, értetlenkednek a mód készítők kedve egyre fogy már nem látják azt a közönséget akiért délutánonként érdemes a gép elé ülni.
A problémákra miszerint hogyan kell skint készíteni a modellezés alapjai és egyebekről a honlapon lehetne egy részt szentelni, de ki az aki nekiáll összefoglalni vagy mondhatnám érdemes időt áldozni rá ? . -
Vincent00 #49180 egyetértek, le a kalappal előttetek srácok!
megjegyzem: szerintem ez a legkomolyabb rába az összes eddig belinkelt közül!!! grathz888!!! -
SpyK #49179 Azért ismerjük be nem semmi amit az ls09 portal team tagjai csinálnak, hz888 silózója, ez a rába, Nickel77 gépei... Tsz mapról nem is beszélve... Le a kalappal!!! -
Willymi #49178 az tuti de itt nálad most a forgási szögekkel van baj a rábánál nálam is volt ez baj át kell forgatni a csatlakozási pontokat vagy a forgatási pontokat fejből most így nekem sem ugrik túl sok projekt fut egyszerre legalábbis nekem hogy midegyiknél tudjam mi a baj pontosan -
Vincent00 #49177 tiszta üres a bolt előtti placc. ilyenkor mi a teendő? -
#49176 állj arréb a gépekkel amiket vettél a boltba -
#49175 akiknek rába van a kezükben nem oszthatják meg ugyanis nem ők -fáradoztak órák hosszat a gép elkésztésével, ők csak átkonvertálták, javítagtták
-amúgy meg még tök új vagy itt egyszerse láttalak ide beírni, és ha olvasnád a hsz-eket tudhatnád hogy mi merre hogy
-nem azon van a hangsúly, hogy torrentre fellökje valaki hanem az ENGEDÉLYEN!
-mellesleg folyamatosan javítgatják, de csak jön a sok nyomorék, hogy rába link kell stb, mert egy kép alapján eldöntik, hogy az jó, működik 100%-ban, de ha meg kap egy rábát és nem megy megfelelően azért nyavajog, hogy milyen szar munkát végeztek vele, a készítő meg ilyenkor pláne hogy nem fog megosztani semmit se, minek áldozza az idejét a szó szerint hülyékre
-
#49174 És a szövegkörnyezetet nem olvasod?PM-ba b....a a k...d-oznak a készítőkenk,engem abszolút nem lep meg ami itt van. -
Vincent00 #49173 srácok, olyankor mi van amikor a vásárlásnál ezt írja ki:
"Ihr Kauf steht beim Händler abholbereit." ?
a webfordítás ezt írja: "A vásárlásod a kereskedővel, abholbereit., áll" -
mariusz90 #49172 Na neekm az a véleményem ahogyh olvasgtaom a hsz-eket..
h ez nem 1 fórum inkább 1 képnézegető és hát nemtudom ha felmentek 1 autós honlapra pl :hyundai fórum akk ott nem ez van hanem probálnak 1másnak az mebrek segiteni amugy nemtudom mért esik nehezetekre 1 rábát megosztani ..kb 2 mp -be kerül torrental megosztani ezt a pár megás gépet..
akk tulajdonképpen minek is van ez a fórum??
Képnézegeteő?? Tudtommal azért van fórum h bizonyos problémákra megoldást találni nem leoltani 1mást h te minek kérde vagy opld meg magad..
mert aki érti a programot az se ugy kezte h egyböl profin vagy akármi..
de ti csak képeket tudtok feltölteni az oldalra nem h segitenétek 1mást h más is élezhetöbbé tegye a játékot!
Hát sztem ennyi..képnézegető..meddog tartana pár soraba válaszolni kérdésre normálisan?? és nem alpári modón,,
deháát ezek vagyunk mi magyarok...összetartás..grat grat..
tuodm h most fog jönni a sok hsz.h hatarrattata.. de nemérdekel mert valahol igazam van..
na jó8 csumi! -
#49171 normálisan állnak
akkor xmlben a maxrot meg maxrot2 az mi akar lenni?
maxtranslimit meg maxrotlimit ahogy látom minden gépnél ugyanaz -
#49170 ez bizony nem gyengén odabasz :o
Riszpekt! -
Willymi #49169 ha felcsatolás elött normális volt a karok állása akkor xml hiba -
Willymi #49168 megsúgom ah leveszed róla a hátsó kis kereket összecsuszik az xml-ben minden újra kéne sázmolni hozá az index számokat és utána lenne jó meg törölni a plusz kerék sorát ja ne szágoldozz vele és nem fog billegni fircsa nekem nyugodtan ment minden után:) -
#49167 Bocs a csúnyáért :) -
#49166 DE fasza lett baz+!! Kurva jó lett!! Gratula!! -
#49165 hiba xml-ben vagy GE-ban keresendő, hogy így csatolja fel?
-
#49164 John Deere 1590
-
carloelsa #49163 THX A HELPET mindekinek ÉS FŐLEG Petiiiiiinek. köszziiii!!! -
gabor24 #49162 hy valaki ért belarus 920 van egy lapát azt kellene leveni.nekem nem sikerült mert ammit elmagyaráztak az nem jo,az egész traktor fehér lett,de a lapát nem volt rajta. akki ért hozá az irjon privátott köszönöm . -
#49161 úgy szokta
de vigyázz mert megsértődik és jaj nem oszt meg semmit duma lesz :O