57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • csaba90
    ezt a Sanzit nagyon bírom :D:D mindig csinál képeket a boltba az új gépekhez :D és amit tud még ír is.. most is hogy beszólt :D szerintem jófej "gyerek" :D Sanzi Ïakujeme za prebiehajúce tu a pozrite sa na fóre. :)
  • szabikafarkas
    nincsen de valoszinuleg nem is lesz ha lesz az a jovo titka
  • topszi
    Sziasztok!
    Ne haragudjatok, h megkérdezem, de van már multi az ls 09-hez?
    Köszönöm előre is a választ!
  • szabikafarkas
    ha me embe me a kissebbeknek vagy akik nem ertik a dolgokat azoknak nem lehet segiteni egy kicsit ..????? me kelll ilyen onzo lenni mi ????? ez a jateknak a foruma .....!!!!nezd meg azEuro Truck Simulator forumat..minden meg van osztva...van egy par gep es alatta ott van a link hogy honnan lehet lehozni , itt ezen a topicon semmi csak a vita..menny 3 napig a hegyekbe h frissuly fel es aztan majd meg irhatsz reszemrol ennyi
  • Sanzi99
    hmm WAREZ
  • mariusz90
    Köszönöm szépen..
    cserébe én is adok 1 linket lehet h ismeritek de ha nem akk nézelődjetek.
    http://mgnorba32.gportal.hu/
    Ha nézitek a videokat lessz olyan h 4 lexion 4 man..na itt dolgoznak a rokonaim, én is most végeztem seregélyesen és ha minden jolmegy a vizsgával akk én is náluk fogok dolgozni..
    na jó nézelődést az oldalon,és irjatok véleményt is .
  • Kenny85
    gratulálunk, nyertél pár újabb büntipontot
  • mariusz90
    Sziasztok..amugy egyébként régebben én is irkáltam ide csak nálam a játék szántás közbe vagy tárcsázásnál hihetetlenül akadt:S
    Pedig megvan a minimális gépigény és játszhatatlanná vált a game, és letöröltem.
    Most az elöbb probáltam letölteni a szokásos oldalrol ha nembaj nem irom le honnan. de az oldal nenm érhető el valami oknál fogva.
    Arra szeretnék valakit megkérni h linelje be nekem honnan tudnám még leszedne virusmentesen. stb.
    Köszönöm..
  • tibicsoki4
    Jóhogy akkor nemvenne senki Fendet meg ez benne a ráció:) Am én is azon röhögtem ha rendes egensúlyba lett volna a két gép akkor a fendtnek semmi esélye...:)
  • JD4650
    a legkisebb challengert plusz súlyok nélkül odarakták a nagy fendthez, amin volt legalább 4T plusz súly. A nagy challengert nem merték oda állítani mert elhúzta volna
  • tzs1
    Hát, tényleg nem az!!!!
  • TractorosMo
    aratás
  • atesz25
    Hali nekem is ez volt a gondom, mikor v nyomtam meg össze vissza mozgatta.És én a GE -ben csináltam meg.Méghozzá az attacher jointokat kellett nullára forgatni és egy kicsit átmozgatni.
  • vida1996

Vittem ha a vetőgépet.Ja meg az Axiont.
  • gaben1221
    jo reggelt!!!nem az xml be van a hiba!!GE-ben kell állitani!!!
  • marko37
    ez se semmi
  • krisztianp16
    És ne ércsd félre, csak hozzád kabcsolodoan...
  • krisztianp16
    Hát képzeld ell ha a sok kéregetés nem lenne törölve, senkinek sem lenne kedve átt olvasni 4-5 oldalt azzal, hogy ezt linkeld, azt linkeld...Meg de szar model,stb,stb...reggelik írhatnám az ilyen hozász-ásokat.Mert mindig ez volt amikor nem volt törölve...Ugy, hogy én örülök, hogy törölve van a sok szemét.Régen én is eleneztem, de amikor fel jössz, és azt látod, hogy 520hsz abol 460,csak kunyerálás...Kicsit idegesitö, még nekem is...a házigazdának milyen lehet belesem merek gondolni...És lehet kérdezni a játékrol, mindig válaszolnak minimum 3-man, ha elöte a faq-t elolvastad, és nem találtad a választ.És mégegyszer itt téleg meg lehet beszélni ha normálisan rakodfel a kérdést és a faq-ban sem találod, és moderált szövegel írod.A skint nagyon egyszerü átt festeni.Ha a mod mappában van kitömörited,és amiket látsz képeket, hogy olyan a traktor szine, arra jobb klik társitás paint.És ott kedvedre fested,majd felül írod a régivel.És vissza csomagolog zip fájlba...És én már többször is leírtam, ha nem lenének szidva a modelek, inkább a modelezöket dicsérnétek sokkal több minden lenne megosztva, és ö-is jobb kedvel csinálá a modelek.És ez még anyibol is hasznos lenne, hogy nem lenne minden nap veszekedés...De itt akkármit írhat az ember, holnap jövökfel pl: 14órakor 120hsz-ben kéregetéd, vagy rinyálás, hogy mért privát.Azzoknak üzenek az ilyen hsz miat.

Üdv!
    Jóéjt mindenkinek!
  • Zoli108
    EZ szép volt!
  • ximix #49181
    Üdv
    Igen ez tényleg fórum a játékkal kapcsolatban lehetne problémákról beszélni, de sokan csetnek használják a te hsz-ed a 49172 de kb 100000-dik lenne de szorgos kezek törlik az ismétlődő, kéregető és egyéb hszeket. Ebbe bele lehet fáradni,de nagyon és nem lehet tőlük a játékkal kapcsolatos igazi problémákat megbeszélni.
    A mód készítők jó szívvel megosztottak szinte mindent módot ezidáig ,de egy mód készítése időigényes több emberes feladat és ezt a szabadidejükből áldozzák ránk.
    Persze sok a kép mert büszkék a modelljükre még ha az nincs is kész csak egy fotó erejéig, bár ezt sokan nem értik és nevelésüknél fogva könyörögnek, követelőznek, értetlenkednek a mód készítők kedve egyre fogy már nem látják azt a közönséget akiért délutánonként érdemes a gép elé ülni.
    A problémákra miszerint hogyan kell skint készíteni a modellezés alapjai és egyebekről a honlapon lehetne egy részt szentelni, de ki az aki nekiáll összefoglalni vagy mondhatnám érdemes időt áldozni rá ? .
  • Vincent00
    egyetértek, le a kalappal előttetek srácok!
    megjegyzem: szerintem ez a legkomolyabb rába az összes eddig belinkelt közül!!! grathz888!!!
  • SpyK
    Azért ismerjük be nem semmi amit az ls09 portal team tagjai csinálnak, hz888 silózója, ez a rába, Nickel77 gépei... Tsz mapról nem is beszélve... Le a kalappal!!!
  • Willymi
    az tuti de itt nálad most a forgási szögekkel van baj a rábánál nálam is volt ez baj át kell forgatni a csatlakozási pontokat vagy a forgatási pontokat fejből most így nekem sem ugrik túl sok projekt fut egyszerre legalábbis nekem hogy midegyiknél tudjam mi a baj pontosan
  • Vincent00
    tiszta üres a bolt előtti placc. ilyenkor mi a teendő?
  • allock #49176
    állj arréb a gépekkel amiket vettél a boltba
  • allock #49175
    akiknek rába van a kezükben nem oszthatják meg ugyanis nem ők -fáradoztak órák hosszat a gép elkésztésével, ők csak átkonvertálták, javítagtták

-amúgy meg még tök új vagy itt egyszerse láttalak ide beírni, és ha olvasnád a hsz-eket tudhatnád hogy mi merre hogy

-nem azon van a hangsúly, hogy torrentre fellökje valaki hanem az ENGEDÉLYEN!

-mellesleg folyamatosan javítgatják, de csak jön a sok nyomorék, hogy rába link kell stb, mert egy kép alapján eldöntik, hogy az jó, működik 100%-ban, de ha meg kap egy rábát és nem megy megfelelően azért nyavajog, hogy milyen szar munkát végeztek vele, a készítő meg ilyenkor pláne hogy nem fog megosztani semmit se, minek áldozza az idejét a szó szerint hülyékre

• Zoli108
    És a szövegkörnyezetet nem olvasod?PM-ba b....a a k...d-oznak a készítőkenk,engem abszolút nem lep meg ami itt van.
  • Vincent00
    srácok, olyankor mi van amikor a vásárlásnál ezt írja ki:
    "Ihr Kauf steht beim Händler abholbereit." ?
    a webfordítás ezt írja: "A vásárlásod a kereskedővel, abholbereit., áll"
  • mariusz90
    Na neekm az a véleményem ahogyh olvasgtaom a hsz-eket..
    h ez nem 1 fórum inkább 1 képnézegető és hát nemtudom ha felmentek 1 autós honlapra pl :hyundai fórum akk ott nem ez van hanem probálnak 1másnak az mebrek segiteni amugy nemtudom mért esik nehezetekre 1 rábát megosztani ..kb 2 mp -be kerül torrental megosztani ezt a pár megás gépet..
    akk tulajdonképpen minek is van ez a fórum??
    Képnézegeteő?? Tudtommal azért van fórum h bizonyos problémákra megoldást találni nem leoltani 1mást h te minek kérde vagy opld meg magad..
    mert aki érti a programot az se ugy kezte h egyböl profin vagy akármi..
    de ti csak képeket tudtok feltölteni az oldalra nem h segitenétek 1mást h más is élezhetöbbé tegye a játékot!
    Hát sztem ennyi..képnézegető..meddog tartana pár soraba válaszolni kérdésre normálisan?? és nem alpári modón,,
    deháát ezek vagyunk mi magyarok...összetartás..grat grat..
    tuodm h most fog jönni a sok hsz.h hatarrattata.. de nemérdekel mert valahol igazam van..
    na jó8 csumi!
  • Kenny85
    normálisan állnak
    akkor xmlben a maxrot meg maxrot2 az mi akar lenni?
    maxtranslimit meg maxrotlimit ahogy látom minden gépnél ugyanaz
  • SLICK
    ez bizony nem gyengén odabasz :o
    Riszpekt!
  • Willymi
    ha felcsatolás elött normális volt a karok állása akkor xml hiba
  • Willymi
    megsúgom ah leveszed róla a hátsó kis kereket összecsuszik az xml-ben minden újra kéne sázmolni hozá az index számokat és utána lenne jó meg törölni a plusz kerék sorát ja ne szágoldozz vele és nem fog billegni fircsa nekem nyugodtan ment minden után:)
  • Hesston
    Bocs a csúnyáért :)
  • Hesston
    DE fasza lett baz+!! Kurva jó lett!! Gratula!!
  • Kenny85
    hiba xml-ben vagy GE-ban keresendő, hogy így csatolja fel?
  • Sanzi99
    John Deere 1590
  • carloelsa
    THX A HELPET mindekinek ÉS FŐLEG Petiiiiiinek. köszziiii!!!
  • gabor24
    hy valaki ért belarus 920 van egy lapát azt kellene leveni.nekem nem sikerült mert ammit elmagyaráztak az nem jo,az egész traktor fehér lett,de a lapát nem volt rajta. akki ért hozá az irjon privátott köszönöm .
  • allock #49161
    úgy szokta
    de vigyázz mert megsértődik és jaj nem oszt meg semmit duma lesz :O