57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#49160 Nagyon jóó!
Faxa ötlet !
Grat! -
DEN6630 #49159 -
Lack #49158 Nagyon durva! -
dual3 #49157 Gratulálok gyönyörű a rába és ahogy látom rengeteg bónusz lehetőség van benne!
Le a kalappal és csak így tovább ;)
-
hz888 #49156 Néhány kép...
-
#49155 Jó erős zseblámpa akkor XD -
#49154 Ezeket a képeket úgy csinálod, hogy rávilágítasz a gépre zseblámpával?:D -
balaskacsa #49153 sziasztok.én azt szeretném megkérni valakitől.hogy a már említett 2 letölthető Rábát amit mondatok hogy meg van osztva azt hogy tudom elérni hol tölthetem le.mert a regges oldalakon csak 180-ast találtam.előre is köszönöm.
sziasztok.amúgy király az oldal. -
-
kutyacsont #49151 nekem is írhatsz ám -
#49150 Először is ezt tanulmányozd! Másodszor pedig innen tudsz leszedni bálahordó pótot amit a F.A.Q.-bal leírt helyre kell bemásolni. Ha valami nem tiszta írhatsz nekem PM-et és én segítek! -
kutyacsont #49149 hopp a cím lemaradt :D http://www.ls2009portal.weboldala.net/news.php
-
kutyacsont #49148 menj fel ide !:
regeljbe majd lépjbe bal oldalt letötések->vontatmányok és ott vannak fasza bálahordó kocsik !
Jó szórakozást ! -
carloelsa #49147 Hello! Új vagyok a gameban, ezért kérem szépen a segítségeteket! Mi miatt van az, hogy a szénabálálákat ahogy felteszem arra a kék vontatványra (a bannerben középen látható) elindulok megyek 10-zel és le akar potyogni és van amikor le is esik!? van a szélén rács azt valahogy nem lehet felrakni hogy ne essenek le? Megyek 100m-t és már csak 2 van hátul :S HElp
ÉS kukoricát hogyan kell termeszteni? thx -
#49146 Itt bann az segítene. -
Puska tötény #49145 Hogy a sok láma fejbe löjje magát mert nem tud ide irni sok hülyeséget! -
#49144 És szerinted az miért lenne megoldás?? -
#49143 Azta de NOOB-ok vannak itt,húh befájdúl a fejem a sok marhaság végig olvasásán talán ideje lenne suflizni,mert halvány fogalmatok nincs mi a rendes forumozás... -
Puska tötény #49142 Már tényleg nem ártana egy topik zárás!Nem igaz mit művel itt sok kis p.cs! -
#49141 DE ÚGY BILLEGET ÖSSZE VISSZA...ASZTEM JOBB LESZ:D -
#49140 Hali. mitől van az hogy ha 4 nél tőbb dolgot teszek be traktor stb.. akkor meghal a játékom, nemegy a gép nemnyillik a kapu stb.... régen nemvolt vele gond csak most ?? milehet a baj ????
-
ATOMJANIKA #49139 De mért veszekedtek állandóan???
Nincs olyan nap hogy valakik ne veszekednének!! -
pista89 #49138 Mert levetted a hátsó kiskereket. -
#49137 Mert feleslegesen nem kell baszogatni, azért. -
HALI LEVETTEM A HÁCSÓ KISKEREKET ÉS NEM TUDOM MOSTMÁR FELAKASZTANI MIÉRT? -
#49135 Most már bocsánatot kér. De régebben... -
#49134 Nem tudom mióta követed nyomon az itteni eseményeket, de itt mindig ez megy. Elszáll az agya, majd bocsánatot kér. Kicsit uncsi már. -
MTZ 50 #49133 Meg most nyalizol, h meglegyen osztva az mtz... -
#49132 Erix én olvasgattam amiket írtál ! én meg bocsájtanák neked ! mindenkinek el száll az agya néha ! ÉS AZÉRT IS MEG ÉRDEMELNÉ A MEG BOCSÁJTÁST MERT VOLT BENNE GERINC HOGY BOCSÁNATOT KÉRT !
Üdv : Ryan! -
Fendt Trisix #49131 SYa! bocsánat csak átb@szott és nem mer írni! még 1-sze bocs csak aki ígér valamit tartsa is be! És ő csak magyaráz meg ígérget de te adjál neki mindent de ő semmit alapon van. Bocsi hogy itt kellett megírnom csak itt talán észre veszi -
viszügyel #49130 oké és mi a kódja mert feltelepitem és a normál kódot nem fogadja el -
#49129 Na jó bocsánatot kérek azoktol akikel veszekedtem vagy viszaszoltam már megit rémjöt az 5perc xD még1x bocsánatot szeretnék kérni elnézést kérek a hülyeségemért. -
pista89 #49128 HOGY LEHETTEK EKKORA FASZLÁMÁK? FOLYAMATOSAN AZT MONDJÁTOK, HOGY Ő KEZDTE Ő KEZDTE...
Tiszta ovi komolyan mondom nemigaz. -
pista89 #49127 Leülhetsz, 1es. -
#49126 Minek? Van 2 megosztva szedd le! -
#49125 Megfelel??? -
#49124 valaki tudna küldeni Rábát? elöre is köszönöm! -
Vincent00 #49123 patch 1.1 a megoldás erre a problémára -
#49122 He most se én kezdtem de nem jövök ezzel az óvodás kis hülyeségel hogy ki kezdte ha nem szólbe akkor én se erről enyit. -
bajaizolee #49121 Hát akkor mind1(vagyis azért ne kéregessetek), mert nálad már el lettek lőve az esélyek, de azért grat csak így tovább!