Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napraforgót arattunk kint a picsába, hogy ne kelljen mégegyszer idejönni a kukoricáért, ezért lecsaptuk.

Mai nap kimenõt kaptak a kombájnosok, viszont holnap megkell szerelni mindkettõt mert elbaszódtak..

Azért a tárcsázós nem volt ilyen szerencsés....dolgoznia kell!😄

Várjuk a váltóst..

ih735 ekét.
Halli lenne egy kérésem ezt az ekét valaki feltudná teni nekem?
És ha vallakinek van egy rába traktora.
Hesston
Tegylé még rá 2 pótkocsit 😄 ugy már igazi Road train lenne 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Mióta permeteznek dupla keresek traktorral?

Új nick :D Jéé de laza :D

bevizzoli125
Ó hogy mért vagy gyorsabb nállam 😄

TDUnick: bevizzoliHUN

Ifás
[/url][/img]

Az elõzõért bocs!

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Ifás
Munkában az új szerelvényem.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

helosztok valaki linkelje már be a lemkn gigant rubin vagy valami ilyen nevüt nem a lemken 1400 ast hanem rubint.linket elöre is köszönöm szépen

Hy letiltott a játék valami kódot kér tud valaki segíteni?
saslaca
<#worship><#worship>

saslaca
Akkor meg ne itt panaszkodj hogy ez nem jó meg az nem jó! Jelenleg még a hevedereket külön kerekekbõl rakják össze a modellezõk. A CAT pedig egy olyan gép aminek egyben van a hevederje és ezért nem forog .

csaba90
ja... akkor meg ne a hevedereket cseréld ki hanem magát a testet😄 a claas-t megnyitod giantsba és magát a testet meg kicseréled Caterre... 😄

Csaby

Iceman007s

nem egyforma az alakja, az ugy már nem oan

senki sem segít?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

csaba90
nem lenne egyszerûbb ha átfestenéd a claas-t caterre? XD

Csaby

de nekem a CAT challenger a kedvencem és ugy probaltam kijavitani h a claas challengerbol kicserelni a hevedert a görgöket de nem birtam megcsinalni. 😞

Zoli108
Dobd ki a szemétbe... Tedd be Nickel CLAAS Challengerét az jó gép.

http://germantrucksimulator.hu

Freddycom
Azóta kijött egy Nickel féle Claas, azon pont úgy forog a heveder ahogyan annak kell.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Zsír lessz ez a JD 😄 "congratulation"

hali! próbáltam megoldani h a CAT Challenger-en forogjon a gumiheveder de nem sikerült valaki tudna nekem segiteni?

Freddycom
Ámen.

(Ahogy már mondtam, egyszerûen szeretem olvasni az összefoglalóidat. <#vigyor0>
Össze van foglalva benne 10 oldalnyi f*szság, konyhanyelven, mindenki számára érthetõen, és nem utolsó sorban könnyen levonható a tanulság...)

Zoli108
Fejezdd már be!!!!!!!!!!!A hszek fele a te hülyeségeid,ki kiváncsi rá?Nem bírod ki ,hogy ne írj be?Nem véletlenül FÓRUM a neve nem chatbox!

Hogy ne csak RÁBA legyen.

Iceman007s
Igen! Bocsánat! Sry, Elnézést kérek töled! Az irást befejezem de a képek alá szabad csak szabad irni nem???

NH G240
De akkor legalább valami kreativitást, ne csak állandóan azt, hogy: "RÁBA erre ment, arra ment, amarra ment." De ez már elvárható lenne egy oldal fõ adminjától nem?

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Iceman007s
oks! De képet csak szabad rakni én nem is akartam írni!

Zoli108
Ez a beszéd tesó!<#eljen>

valaki segítsen a rába 245-ösnél h kell megcsinálni h ne boruljon oldarra? a radiust kel átírni?? avyg mi aki tud LÉCCIVES SEGÍTSEN itt az msnem is: [email protected]

NH G240
Na figyelj ide! Ez a rohadt topik nem chat! Naná, hogy igaz amit Freddy írt (#47768). Meg az önfényezés az nagyon megy látom még mindig. Csak semmi értelme nincsen, mert kurvára ellentmondasz saját magadnak. A múltkor is kint volt egy kép, beleírva a készítõk (köztük voltál te is ne tagadd!), és te meg utánaírod, hogy "nagyon fasza grat!"... Ennyit értek. Biztos vagyok benne, hogy tegnap TOMSILENT-nek nem éppen csak saját ötlete volt az, hogy meglopjátok az embereket. A pofátlanság teteje amit mûveltek. De tudod mit? Ha olyan nagy fiú vagy, hogy neked megvan a RÁBA, olyan fasza az oldalad, olyan jó gépeket csináltok, akkor tessék lehet megosztani õket! Különben is minden ötödik hsz-ben RÁBA van. És kitõl? Persze, hogy tõletek. Úgyhogy vagy befejezed a chatelést, a folyamatos másikra hárítást, floodolást, vagy komoly következményei lesznek!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Kovács Erix
xD Én már nem válaszolok nem figyelek jégemebere<#lama><#banplz>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Halli valaki megtudta csinálni a RÁBÁ-n az ablakokat meg hogy egyenesen álljon??? ha igen lécci segítsen mert nekem nem akar sikerülni!!
Freddycom
-Te kezdted!
-Nem is, mert te!

Röhejesek vagytok <#levele>

Cream78
Minek vitatkoztok? Nem, hogy segítenétek, szegény halandó, kis Rangernak, mert állandóan elhagyja azt a rohadt vetõgépet, sietni meg sietne, és különben is utál lassan vezetni 😄

Kovács Erix
Te kezdted msn-en köcsög mondtad hogy te raktad be itten meg tagadod mien szánalmas vagy részemröl enyi.

Iceman007s
Én is unom de erix kezdi megint! És igazad van majd ha balogh2003 megjön megosztja!

Iceman007s
Ez igaz! Köszi axián!

Zoli108
Fejezzétek már be hogy kirakta be óvodások!Nem unjátok még???Mert én már nagyon...Majd ha megjön balogh2003 akkor õ megossza ha akarja..

Hassan B
Ezen már rég túl vagyunk...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

tibi0000
NEm ice tette be senkise mondta h õ volt õ csak segitett berakni egyik csapat tagnak

Kovács Erix
Hát neke azt mondta hogy ö rakta be de tudod mit nem is érdekel mert igyis van 3db rábám nekem is 1 245-os meg 250-es.Ja meg 280-as

bevizzoli125
perszét nemkell emlegetni. XD Jah és mért nem lehet elhinni, hogy õ tette be? Olyan lehetetlen? És nem csak õ van a csapatban. Nem csak egyedül tette be. Errõl ennyit.

belapeter
Oda Raba 500.0-van írva XD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Kovács Erix
Még hogy Iceman rakta be na menyetek már persze csakis ö...

kitõrölték az a linket ahonnan lelehet tõlteni a RÁBÁT!!!!<#pardon1><#csodalk>
Kovács Erix
oda Rába-500.0-a van irva vagy Rába-5000??xD

bevizzoli125
Köszi XD

Iceman007s
Fasza lett a rába steiger 500 xD

bevizzoli125

RÁBA 500 in work