57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • atesz25
    Hello.Szeretném megkérdezni ennek az ifának a készítőjét hogy meg lehet csinálni azt hogy számolja amit beleüritek?És persze köszönet érete:
  • tzs1
    Jah! Sorry, nem olvastam végig! Oksa, akkor pozitíven....
    Kiváncsi leszek, ezzel fog-e kacsázni a JD-m ? A másik kettővel még lépésben is alíg volt irányítható... :-(
  • Vincent00
    később írtam, hogy tök üres volt és csak pár gépnél csinálta, de mondom, egy újratelepítés megoldotta :D

én is örülnék neki, de legalább van jó széles és fasza vetőgép... "csak pozitívan!"
  • Willymi
    az animácó jó lejátszattam giantson belül és ott nincs semmi baja sem de megnéztem és mind a 3 sárga
  • tzs1
    Sajna nem, én már annak is örülök ezek után, hogy nem áll ferdén... :-(
  • tzs1
    Vebfordító? PFFFFFFF........ tele a placc, nincs több hely ->hazavszed a gépeket, és újra vásárolhatsz....
  • Vincent00
    nem tudsz rá valami megoldást?
  • tzs1
    Nekem nem áll ferdén, de műxik állandóan..... :-(
  • Vincent00
    egy újratelepítés megoldotta
    viszont a JD 1590 vetőgép nekem is ferdén áll és állandóan működik. ennek mit lehetne csinálni?
  • tzs1
    eddíg én is eljutottam...JÉ! Azonos a gépparkunk????
    JD 2266, és 8530. Ezekkel nyomulok... XD
  • sanyika01
    Ezt a gépet valaki betudja indítani.
  • allock #49230
  • Rsteiger
    Sziasztok Barátaim!

Egy videóban láttam mega 204 kombájnt, valaki nem tudja esetleg honnan lehet letölteni!
    Köszi!
  • tzs1
    Jól néz ki, GRATULA!!
  • tzs1
    Regizz a játékkal kapcsolatos oldalakon, és utána tölthetsz le annyi- de annyi mindent, hogy csak na! Én még csak 3-on vagyok, de így is több mint elég.... XD
  • Lack
    Amikor editorban megnyitod a pótot, akkor a klappe rotate x y z mezői be vannak sárgulva? Akkor jó az animáció ha azok sárgák.
  • sanyika01
    Nagyon jól néz ki elég lehetett megcsinálni.
  • MTZ fan
    heló mindenki !!
    látom már leálltak a veszekedéssel.
    és lene egy kérdésem
    hogy lehet csökkenteni a porzást a gépek után??
    ja és nagyon fasza a rába!!!
    grat
  • Willymi
    Szeretnék kérni egy kis segítséget van egy olyna gondom beletettem az oehler pótot és valamiért nem nylíik az ki az oldala de nem mindig néhai gen néha nem és nem jövök rá mitől valakinek vlaami ötlet giantson belül az animáció jó
  • SLICK
    a privát gépeket csak a készítők használhatják, senki sem kapja meg addig, míg az egyik készítő úgy nem dönt, hogy ki lehet adni. Minden más gépet amit a portálon találsz, azt le lehet tölteni.
  • john deere 6750
    Figyuzzatok én még kezdő vagyok és szeretném megtudakolni hogy it jelent az hogy priváton kapsz meg valamit?Ja és amik itt fent vannak azokat majd le is lehet tölteni?
    amugy Mokos tibor voltam.aki a traktorok megszálotja
    Előre is köszönöm a valaszotokat!!
  • sabo1310
    fasza!!!
  • SpyK
    Hol lehet a súlypontját állítani, hogy ne billegjen???
  • SpyK
    Valaki tud ezen segíteni miért van, és mit állítsak? billeg a gép kanyarban...Köszönöm előre is!

Physics: wheelRightFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
    Physics: wheelLeftFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
  • csaba90
    bementünk a kukoricásba xD iszonyat jó az a Fendt traki :P

• Sanzi99
    Case IH 956 XL
  • auravita
    köszi, most már értem
  • Kenny85
    igen elis k@rtam
    szóval felül
    fenderrightfront 0
    vorderrad 0|0
    és így tovább
  • Kenny85
    nemtom mennyire érthető de ígyvan valahogy (énis mégcsak tegnap kezdtem el vele foglalkozni)
    lényeg, hogy 0-tól kell számolni
  • Zoli108
    Látom jól sikerült a műtrágyázás,beterítetted az egész képet..
  • tzs1
    nem tom, nekem felveszi, de állandóan megy a vetés hangja, se emelni, se süllyeszteni nem tom, se kihajtani a a két tárcsát az oldalán....
    Amúgy meg ha megművelt területre ér. vet magától....
  • auravita
    Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudok index-et számolni, xml készítéséhez?
  • spawnmadrid
    Most miért nem jeleníti meg a videót? Na mind1. Tröljétek lécci.videó
  • szabikafarkas
    valaki meg tart velem is
  • spawnmadrid
  • PaIdoo
    mert béna vagy
  • toth dávid 108
    Miért nem müködik nekem a john deere vetögép oda tolatok a traktorral és nem veszi fel még csak nem is jelzi,ugyhogy ha tudvalki segitteni annak itt az msn cim:[email protected])elöre is köszönöm
  • ximix #49204
    Üdv
    A challenger lánctalpa nagyobb felületen oszlatja el a súlyt igy kisebb a talajnyomása ilyenkor nem előnyös de laza,sáros talajon fordított a helyzet.
  • mariusz90
    de legalább megosztotta velem:P:)
    És én is linkeltem valamit ..azt megnézzétek:)
  • Kenny85
    hány éves vagy kisbarátom, mert látom nemvagy tisztában a fogalmakkal. Komplett játék letöltési helyének a belinkelése warez, mivel illegális, ezért tiltott minden egyes topikban. megosztott modok meg modellek az más tészta. szóval ne lepődj meg ha kerül még pár a neved mellé