57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#49241 Hello.Szeretném megkérdezni ennek az ifának a készítőjét hogy meg lehet csinálni azt hogy számolja amit beleüritek?És persze köszönet érete: -
#49240 Jah! Sorry, nem olvastam végig! Oksa, akkor pozitíven....
Kiváncsi leszek, ezzel fog-e kacsázni a JD-m ? A másik kettővel még lépésben is alíg volt irányítható... :-( -
Vincent00 #49239 később írtam, hogy tök üres volt és csak pár gépnél csinálta, de mondom, egy újratelepítés megoldotta :D
én is örülnék neki, de legalább van jó széles és fasza vetőgép... "csak pozitívan!" -
Willymi #49238 az animácó jó lejátszattam giantson belül és ott nincs semmi baja sem de megnéztem és mind a 3 sárga -
#49237 Sajna nem, én már annak is örülök ezek után, hogy nem áll ferdén... :-( -
#49236 Vebfordító? PFFFFFFF........ tele a placc, nincs több hely ->hazavszed a gépeket, és újra vásárolhatsz.... -
Vincent00 #49235 nem tudsz rá valami megoldást? -
#49234 Nekem nem áll ferdén, de műxik állandóan..... :-( -
Vincent00 #49233 egy újratelepítés megoldotta
viszont a JD 1590 vetőgép nekem is ferdén áll és állandóan működik. ennek mit lehetne csinálni? -
#49232 eddíg én is eljutottam...JÉ! Azonos a gépparkunk????
JD 2266, és 8530. Ezekkel nyomulok... XD -
#49231 Ezt a gépet valaki betudja indítani. -
#49230 -
#49229 Sziasztok Barátaim!
Egy videóban láttam mega 204 kombájnt, valaki nem tudja esetleg honnan lehet letölteni!
Köszi!
-
#49228 Jól néz ki, GRATULA!! -
#49227 Regizz a játékkal kapcsolatos oldalakon, és utána tölthetsz le annyi- de annyi mindent, hogy csak na! Én még csak 3-on vagyok, de így is több mint elég.... XD -
Lack #49226 Amikor editorban megnyitod a pótot, akkor a klappe rotate x y z mezői be vannak sárgulva? Akkor jó az animáció ha azok sárgák. -
#49225 Nagyon jól néz ki elég lehetett megcsinálni. -
MTZ fan #49224 heló mindenki !!
látom már leálltak a veszekedéssel.
és lene egy kérdésem
hogy lehet csökkenteni a porzást a gépek után??
ja és nagyon fasza a rába!!!
grat
-
Willymi #49223 Szeretnék kérni egy kis segítséget van egy olyna gondom beletettem az oehler pótot és valamiért nem nylíik az ki az oldala de nem mindig néhai gen néha nem és nem jövök rá mitől valakinek vlaami ötlet giantson belül az animáció jó -
#49222 a privát gépeket csak a készítők használhatják, senki sem kapja meg addig, míg az egyik készítő úgy nem dönt, hogy ki lehet adni. Minden más gépet amit a portálon találsz, azt le lehet tölteni. -
john deere 6750 #49221 Figyuzzatok én még kezdő vagyok és szeretném megtudakolni hogy it jelent az hogy priváton kapsz meg valamit?Ja és amik itt fent vannak azokat majd le is lehet tölteni?
amugy Mokos tibor voltam.aki a traktorok megszálotja
Előre is köszönöm a valaszotokat!! -
#49220 fasza!!! -
SpyK #49219 Hol lehet a súlypontját állítani, hogy ne billegjen??? -
SpyK #49218 Valaki tud ezen segíteni miért van, és mit állítsak? billeg a gép kanyarban...Köszönöm előre is!
Physics: wheelRightFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
Physics: wheelLeftFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
-
#49217 bementünk a kukoricásba xD iszonyat jó az a Fendt traki :P
-
#49216 Case IH 956 XL
-
auravita #49215 köszi, most már értem -
#49214 igen elis k@rtam
szóval felül
fenderrightfront 0
vorderrad 0|0
és így tovább -
#49213 nemtom mennyire érthető de ígyvan valahogy (énis mégcsak tegnap kezdtem el vele foglalkozni)
lényeg, hogy 0-tól kell számolni
-
#49212 Látom jól sikerült a műtrágyázás,beterítetted az egész képet.. -
#49211 nem tom, nekem felveszi, de állandóan megy a vetés hangja, se emelni, se süllyeszteni nem tom, se kihajtani a a két tárcsát az oldalán....
Amúgy meg ha megművelt területre ér. vet magától.... -
auravita #49210 Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudok index-et számolni, xml készítéséhez? -
#49209 Most miért nem jeleníti meg a videót? Na mind1. Tröljétek lécci.videó -
#49208 valaki meg tart velem is
-
#49207 -
#49206 mert béna vagy -
#49205 Miért nem müködik nekem a john deere vetögép oda tolatok a traktorral és nem veszi fel még csak nem is jelzi,ugyhogy ha tudvalki segitteni annak itt az msn cim:[email protected])elöre is köszönöm -
#49204 Üdv
A challenger lánctalpa nagyobb felületen oszlatja el a súlyt igy kisebb a talajnyomása ilyenkor nem előnyös de laza,sáros talajon fordított a helyzet. -
mariusz90 #49203 de legalább megosztotta velem:P:)
És én is linkeltem valamit ..azt megnézzétek:) -
#49202 hány éves vagy kisbarátom, mert látom nemvagy tisztában a fogalmakkal. Komplett játék letöltési helyének a belinkelése warez, mivel illegális, ezért tiltott minden egyes topikban. megosztott modok meg modellek az más tészta. szóval ne lepődj meg ha kerül még pár a neved mellé