57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#49577 Szia belapeter!Annyit szeretnék kérdezni hogy letöltöttem a játékot,és kéri a cd-t.Akkor mit csináljak?KÖSZI!!! -
John90 #49576 How write scripts in modDesk for RABA 320????? -
#49575 Mi bajod van?
Minek linkelgetsz illyeket?
Ez nem ovodás topik!!(csak néha) -
#49574 Hát akkor a minta alpján írsz egyet sort bele és a materiálos részt felépíted egy mesik modell alapján! -
#49573 OHHHH YEA
-
#49572 http://dgdgdezh.mybrute.com -
SpyK #49571 Ezaz, hogy nincs <Files> </Files> közt semmi, mintha nem is lett volna textura. Ac3d-ben elmentettem obj-be csinált egy .mtl fájlt is! Mayával betöltöm az obj-et és már nem is látszik a textura. i3d exporterrel kimentem i3d-be, valamit rosszúl csinálok??? -
#49570 arra tudtok megoldást hogy mitől van az, hogy a belső kamera fodítva fordul mint ahogy mozgatom? -
gaben1221 #49569
-
#49568 a többi modellhe hasonlóan kell egy ilyen:
<Files>
<File fileId="14" filename="dark.png" relativePath="true"/>
<File fileId="15" filename="Fliegl.png" relativePath="true"/>
<File fileId="12" filename="rape_diffuse.png" relativePath="true"/>
<File fileId="11" filename="maize_diffuse.png" relativePath="true"/>
<File fileId="16" filename="wheel_diffuse.png" relativePath="true"/>
<File fileId="10" filename="wheat01.png" relativePath="true"/>
</Files>
ez elméletileg van benn csak te átírod a saját exturád fájl-ára
és utána textura file számát beírod a megfelelő materilálhoz a materiálokat Ge-tudo megnézni mihez tartozik! -
SpyK #49567 skin fájl amit használtem, (dds) nem is szerepel az i3d-ben megnyitottam jegyzettömbel. file / file közt nincs semmi! segítenél konkrétan mit kell nézni átírni jegyzettömbel...KÖSZ -
SpyK #49566 Textúrázós szakember segítségét kérném! Aki csinált gépet ac3d-be hogy rakta be gaintba, hogy megmaradt a textúra???
Köszönöm! -
#49565 Kovertálás után eltűnik a textura ha külön képféáljból dologoztál!
Megnyitod Ge-edittorral meg jegyzettömbel és megnézed hogy jól helyen van e a skin fálj és hogy a meteriálok is a megfelől texturát használják e! -
john deere 6750 #49564 köszönöm remélem sikerül és bocsánat a zavarásért
-
#49563 a németek is rááltak a privát projektekre?
vagy inkább csajoznak mint gépbuzulnak? -
#49562 Köszi szépen!!!
Megpróbálkozok vele.
-
#49561 -
hali miért nem tok beülni meg miért nincs színe? -
TIBÓÓÓ #49558 Ugyan..semmi baj..az ellőbi HSZ-t nem neked írtam...tudja nagyon jól az akinek szólt..szóval Rambó..semmi baj..xd -
#49557 Jóvan nekem 8 . : D
Tibóóó tőled meg elnézést! -
JD4650 #49556 nem tom milyen a közepe, sose töltöttem le azt a tárcsát, de a képek alapján kurvára nem az -
TIBÓÓÓ #49555 Basszátok meg..tényleg nemérdemes képet fellteni erre az SG-re..ha nem privátba zavartok akk MSN-en..kapjátokmárbe......bocs NH G 240 és a többiktől..de...húú..lehet ezért kapok 1 büntit h ilyen szépen beszéltem -
#49554 De ha jól megnézed a közepe az tiszta mint a GB.
Ha nem akkor sorry de szerintem ez a GB-re van építve . -
JD4650 #49552 mégis melyik tárcsa ez? mert a GB-ra nem is hasonlít -
#49549 [IMG][/IMG] -
#49548 Ez Nickell 77 csinálta a a tárcsát csak valaki átépítette! -
#49547 opá, na mind1 ettől függetlenül jó gép! -
SpyK #49546 Segítség! Ac3d-be csináltam 1 modelt, fel texturáztam, elmentettem obj-be mayával 8.5 betöltöttem, exportáltam i3d-be script parancsal és a textúrázás eltünt, nem is szerepel az i3d-be. pedig ugyanabba a mappában van minden a png is!!!
valaki segítsen legyen oly szíves, mit kell állítani hogy megmaradjon a textura??? -
TIBÓÓÓ #49545 Valóségos...nagyon...álomjó csak nem elég széles..de nagyon fasza..végre volt olyan ember aki az apróbb részletekre is figyelmet fordított...(külföldi az illető) -
#49544 Nem ő csinálta!
Le lehet tölteni a német oldalról! -
#49543 Tényleg fasza akkor!
Valósághűbb 1 kicsit... -
Willymi #49542 gépátrakás v2.0 ennél többre már nekme sem futja készítettem egy két alap ismétlem ALAP!!! (és nem rába mint amivel mindeki kezdeni akar...) xml bele írtam mindent mit kell átírni nem tudom tökéletes-e remélem mindent észre lehet venni a trakival tessék kezdeni mert az a legkönyebb méga kombájnoshoz több giantsban való munka kell mert ami nincs az mind át kell rakni a 09-es gépből szóval azt cska haladó felhasználóknak ajánlom dobok pár linket de könyörgöm ne mindenki rábával akarjon kezdeni!!!azzal még én is megszenvdetem....
szóval egy javított index számos kép:
http://ul.to/sm7zxm
univerzális moddesk fájl csak be kell irogatni ami kell:
http://ul.to/oh0czr
trakihoz alap trakihoz funkciók nélkül nem RÁBÁHOZ!!!! xml csak át kell irogatni bele írtam mindegyikbe hogy átírni!!! azt mind:
http://ul.to/inuuue
haladó felhasználóknak kombájnos alap kombájnhoz xml csak át kell írogatni amikhez odírtma hogy ÁTÍRNI!!!:
http://ul.to/eq274f
a kombájn csak haladó felhasználóknak ajánlom akik már tudnak giantsban manőverezni -
#49541 muszáj volt szétspemmelni photoshopos topikot??? csak szeretném közölni a töbiekkel, hogy ez az illető egyik topikot teleszemetelte youtubos probálkozásaival, illetveképbeszútásaival. egyik sem sikerült. -
TIBÓÓÓ #49540 Mivel kaptam + jutalmat..(pénzben) így vettem magamnak 1 nagyon fasza tárcsát...nagyon állat főleg úgy hogy az alsó karokra lehet rácsatolni így emelni ás súlyeszteni is lehet elöl..fasza..
-
#49539 na a rossebbe
akkor mégegyszer:
Pénzügyi válság ide vagy oda, ezt a gépet el nem adom.
Ráadásul az egyik HW-hoz vettem léceket hogy megtudjam csinálni a magasítót.
Az állami támogatásból pedig vettem egy Lemken Gigant-ot.
-
#49538 Fasza!
A traktort szépen módosítottad!John Deere akar lenni?
Szép munka! -
#49537 jajjj
bocsi,mindig összekeverm. :S -
#49536 Na, ugyan te honnan szakadtál ide?
"Remélem megosztjátok!"
Nem azt írtam hogy osszátok meg, vagy honnan lehet letölteni...
Nem értem mi bajod
Ha valami nem tetszik nem kel kommentálni!A szókiforgatás az én dolgom!
Úgy hogy kabbe!
-
Willymi #49535 kösz én raktam a játékba a pótot és nem tudom irét cisnálja ezt amit rambo belinkelt az ő modellje amúgy -
#49534 Pémzügyi válság ide vagy oda, ezt a gépet el nem adom.
Ráadásul az egyik HW-hoz léceket vettem hogy megtudjam csinálni a magasítót.
Az állami támogatásból pedig vettem egy lemken Gigant-ot.