57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Kenci #49533 Hallod willymi nekem annyit irj le hogy a Munkaeszközöket hogykell átrakni ennyi lenne Köszi -
#49532 Szivesen Iceman -
#49531 aha mostmár látom,de kérdezzétek meg Willymi-t hogy miért van -
#49530 Leönti csak néhe kinyílik az oldala néhe nem ezt a zsír uj pótot meg nem fogm nagykalapácsal szét..ni. -
#49529 Csá!Lelehet tölteni?Nem tom,hogy ti hogyan vagytok vele de én a régi gépeket jobban szeretem mint az újakat jah +a pótokat. -
Vincent00 #49528 nem nyílik ki a pót oldala a második képen. gondolom ezáltal nem tudja kiüdíteni.
ütögesd meg kalapáccsal rambo12, ha szorul -
#49527 Most ezzel neked mi a problémád?
Néha nem engedi kiönteni? vagy mi? -
#49526 OFF Ott elmondom! -
#49525 A póthoz nem lett hozzá nyúlva a két űrítés között! -
#49524 Na ez mitől lehet?
Aki tudja a választ az legyenszíves írjon Willyminek vagy nekem akár itt akár msn-en csak írjatok mitől lehet! Egyszer jó egyszer nem !
Most jó:
Most nem:
-
#49523 Nah ez is király műtrágyaszóró!
Köszi Norbi! -
Lack #49522 Miért is? Eszemben sincs leszedni! -
#49521 Off te meg pls szedd le a tiltást pls! -
Lack #49520 OFF adj msn címet Kenci -
#49519 már le van írva, csak vissza kellene olvasni -
Kenci #49518 Haljátok nekemis lécci Irjtok le hogy az 08-bó hogytudok a 09-be átrakni mert már félig sikerült szóval irjátok le ELŐRE IS KÖSZ -
john deere 6750 #49517 kedves willymi én már értem az elejét csak a vége nagyon zavaros !
ja és szeretném megöszönni hogy segítesz nekem es annak aki szeretne atrakni valamit a 2008-casból
válaszod előre is köszönöm!
mokos tibor
-
#49516 Ha pm-ben nem akkor itt is megszeretnéd tudni hogy melyik géppel tudom összehozni a uh ekét?Vagy meg lehet oldani lua nélkül? -
sfm #49515 Köszönöm szépen! -
Pages #49514 Hello valaki tudna nekem küldeni egy Homlokrakodós MTZ ?pls -
Willymi #49512 első lépés traktorátapkolásnál: Ginats editoron belüli meló. Be kell importálni egy gyári gépet pl 936vario. és a ball oldalt ot van a könyvtárfa. (értelme szerűen amelyik gépet be akarod rakni abba importálod a gyári gépet) szóval megekresed a gyári gép könyvtárfájában a farmer, és a trafficCollisionTrigger nevű dolgot (kék kocka van a nevük elött) és kijelölöd ezt a két dolgot (nem mindig vannak egymás melett szal ctr-el lehet könnyebben) és edit menü copye(másolás) vagy cute(kivágás) majd rákkatintasz a kívánt gép főmappájára, és edit menü paste(beillesztés) majd a gyári gép főmmappájára és delete(törlöd onnan mert az nem kell oda) majd mented és ha nem akarsz begyvédelmis palit akkor jobb katt a frissen alkotott gépen és tárítsd jegyzettömbhöz az elején lesz pár elérési útvonal felfog tűnni melyi ka hibás szép hosszú és sok per van benne lényeg a lényeg a végén így kell kinéznie:filename="farmer_diffuse.png" relativePath="true majd mented és az i3d mellé másolod ezt:farmer_diffuse.png és kész is van az első lépés rremélem most érthetőbb volt
-
#49511 Oké majd olyan 2-3 óra fele rádírok ha hazaértem:) -
sfm #49510 Willymi! egy gyors kérdésem lenne a tegnapi traktorátpakolós leírással kapcsolatban: a legelső lépés nem igazán világos, hogy mit és hova kell átpakolni??? Nagyon megköszönném ha mégegyszer leírnád, és bocs a kellemetlenségért. -
#49509 Kicsi traktorhoz kicsi mutragyazo a traktor egy kicsit gyenge azert van hoza kicsi gep
-
Willymi #49508 erre varrjon valaki gombot hozzá sem nyúltam tegnap óta az oehlerhez tegnap burítás közben em nyílt az oldala ma igen legalábbis eddig... valakinek valami ötlet miért? én már nem tudom.... -
Willymi #49507 csak régi c600-asom van 510-essel nem áltam le még a 108-asokhoz sem:P -
Willymi #49506
bocs a sok képért -
#49505 Naná hogy érdekel:) Nemsokára meglesz a 204 is ahoz meg egy 510 es kellene majd :) -
#49504 Jó, ugyan ezt leírtam már én is( mármint az indexeket ), még a galériámban is benne van, de senki nem képes keresőt használni vagy visszaolvasni... -
vindzsi #49503 Willymi köszönjük a segitséget, így legalább van miből kiindulni, és mindenki átrakhatja akár a kedvenc 2008-as gépét.
Ezzel sokat segitettél! THX -
TIBÓÓÓ #49502 Ejha..szupervagy...öönemtom mennyi idő volt mire megcsináltad(gondolom sok)..de a többi ekénél nemtudod megcsinálni....azok legalább mindenkinek megvannak..vagy ha nem bonyolúlt akkor leírhatnéd ide SG-re(úgy ahogytegbap Willymi a 08-as gépberakás menetét)..így legalább mi is próbálkozhatunk... -
Willymi #49501 most picit vitázok: oké elírtma egy sázmot a képen de attól még a többi jó és tudják hogy kell számolni. Ami mega legfőgg hogy volt bennem annyi hogy mindezt leírja így aki megunta a könyörgést betudja magának rakni a 08-ból a gépeket nem hiszem hogy megszüntetné a kéregetést vagy valamit is... de akinek ez volt a gondja, hogy nem tudta belerakni a gépeket annak ott van a lehetesőség. Nem lebarmonli kéne mindenkit meg lekergetni mert én is iylen láma voltam nemrég még. Csak én vettem a fáratságot és belenéztem a dolgokba. Sajnálom hogy ez egy szép hosszú off lett vagy még lesz hosszab is. De én nem értek egyet a privátolással sem. Oké nincs kész addig privát mindenknek csak olvasni kellene. Nem alapból elhajtani mindenkit ami most már szinte modolonál alap dolog. Komolyan ha én sem kaptam volna az elején segítséget nem lennék itt, most és legfőgépp nem így! Ezért nem értem miér kell kapásból beszólni hogy elírtam egy számot...Oké én is ember vagyok és hibázhatok. De BENNEM LEGALÁBB VAN ANNYI HOGY MEGPRÓBÁLOK SEGÍTENI AZOKON AKIK NEM TUDJÁK HOGYAN KELL ÁTRAKNI A GÉPEKET!!! ennyi volt bocs az off-ért... -
Willymi #49500 ehhez van c660-as adapterem ha érdekel -
csabaaaa94 #49499 NE POFÁZZ BELE! VÁRJ TÜRELMESEN! HA VÉLETLEN MEG AKARNÁK OSZTANI JÖNNEK AZ ILYEN HSZ-EK ÉS MÉG VÉLETLENÜL SE FOGNAK SEMMIT!!!!!
Jah Tibi naon pöpec lett a mega -
#49498 JÓ!
Remélem megosztjátok! -
#49497 Megkaptam a támogatási pénzt és vettem is egy mega 208-ast :)
-
MTZ fan #49496
uristen ettől már valósabb rábát nem is lehet csinál ni
ezer gratula!! -
#49495 Oké! Bocs! De ez a topik már rég nem arról szól mint amire kitalálták. Állandó jelleggel megy a vita, a flém, az önfényezés, meg az hogy" Milyen jó más tollával ékeskedni" Téma. Ennél szerintem még a zene is jobb volt. De igazad van! Bocsánatot kérek mindenkitől akit ez esetleg zavart! -
Vincent00 #49494 ennél gyönyörűbbet még nem láttam! látszik, hogy bele adtad szíved-lelked!
gratulálok hozzá!!! -
hz888 #49493