Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt, hogy a Te dolgod, hogy megosztod-e. Én amit írtam a megosztásrol csak egy ötlet volt, mert már unom, hopgy ha megjövök meloból végig kell olvasni 2 oldalt minimum, hogy van e benne a számomra hasznos információ, de csak kéregetéseket olvasok fél órán át.
Én már le**arom, ki mit ír, kér, stb, mivel Õk is le**szarják azt, amit pl. én kértem. Mivel én sem állok senki felett, így nincs is jogom követelni tõlük dolgokat, ellenben én nem vagyok rászorulva senkire és nem fogok 2 percenkén 3 kötõszóból álló hsz-t írni, ha nem lesz megosztva valami.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Lehet,hogy nincs kész a pálya és pár embernek elküldöm,hogy tesztelje h ne legyen szar mit gondolsz errõl??
http://germantrucksimulator.hu
Lehet hogy már élvezik is eggyesek, hogy piszkálják a sok kéregetõt a képeikkel. Mit gondolsz erröl?
köszi szépen
Csak a Te kedvedért. 97,86%-os a történet, megközelítõleg 2017 augusztus 19-én lesz kiadva. Remélnem ennyi és ilyen mélységekig hatoló információ elég lesz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
hali
jók a gépek a középsön kék villogók vannak???????
jók a gépek a középsön kék villogók vannak???????
Gondolom kapsz is több száz üzit arrol, hogy mikor lessz megosztva a map. Egyébként grat ha Te is benne vagy a map készítésében és mindenkinek aki részt vesz benne. Nagyon szép.
le volt már írva
odagyalogolsz hozzá aztán írja az utasításokat hogy miket nyomj meg
használj alap fendt-et
odagyalogolsz hozzá aztán írja az utasításokat hogy miket nyomj meg
használj alap fendt-et
#hhwnd
Akor írják oda hogy meglessz osztva csak még nincs kész de amint meglessz megosztja.
Ezeket a kereteket hogy és mivel teszed rá?
Köszi a választ..
Köszi a választ..
Ha a silohoz gyalog mész oda akkor kiirja a használandó billentyût.
Probáld meg az alap traktorral, hogy rá tudod-e akasztani, mert szerintem amivel probáltad azon nincs rajt az ahoz tartozo vonoszem.
Probáld meg az alap traktorral, hogy rá tudod-e akasztani, mert szerintem amivel probáltad azon nincs rajt az ahoz tartozo vonoszem.
1. Ez a képfelrakás dolog 1000-szer meg lett beszélve. Mindenki azt rak fel amit akar
2.Hogy számolod ki hogy hány százalékon áll a gép? Milyen számítással? Mert engem is érdekelni.
2.Hogy számolod ki hogy hány százalékon áll a gép? Milyen számítással? Mert engem is érdekelni.
Megvettem a mûtrágya silót oda is szállítottam a telepre, hogy kell felállítani? Második kérdésem vettem egy Lemken Gigant 1400 Rubin-t, de nem tudok ráakasztani, ez mitõl van?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Még nem teljesen 100-as..xd

Csak egy ötlet:
-Ha nem akartok megosztani valamit akkor ne rakjatok fel képet róla és akkor nem is fogtok több 100 üzit kapni a szokásos szövegekkel.
-Ha valami meg lessz osztva akkor pedig szerintem oda kellene írni, hogy hény százalékban van késsz vagy éppen mikorra várható. Szerintem így is egy csomo üzenettöl megkímélitek magatokat, mert szerintem az értelmesebbje nem fogja utánna kérdezgetni hogy privát-e vagy éppen hogy meg lessz-e osztva.
-Aki pedig hü..e az ugyis ugyis írogat annak tök mindeggy hogy mit raktok ki a forumra, vagy hogy mit írtok.
Köszönöm annak aki elolvasta.
-Ha nem akartok megosztani valamit akkor ne rakjatok fel képet róla és akkor nem is fogtok több 100 üzit kapni a szokásos szövegekkel.
-Ha valami meg lessz osztva akkor pedig szerintem oda kellene írni, hogy hény százalékban van késsz vagy éppen mikorra várható. Szerintem így is egy csomo üzenettöl megkímélitek magatokat, mert szerintem az értelmesebbje nem fogja utánna kérdezgetni hogy privát-e vagy éppen hogy meg lessz-e osztva.
-Aki pedig hü..e az ugyis ugyis írogat annak tök mindeggy hogy mit raktok ki a forumra, vagy hogy mit írtok.
Köszönöm annak aki elolvasta.
<#mf1>#mf1>
TRAKTORSZIMULÁTOR nem kamion nem rakodógép TRAKTOR!!!(18WoS,Bagger Simulator 2008)
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
én normálisan írtam és nem kéregettem csak 1 ezek szerint rossz ötlet volt
!!!!!!!!!!!!!
ennyi
!!!!!!!!!!!!!
ennyi
woww hogy mersz ráülni ? :<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Huráá !!!!
egy újabb kéregetös köcsögel letünk gazdagabbak ! jiháá
ha olvasnád a fórumot tudnád hogy freddycom csinál egy trailert !
ja és a reagálást pm-be !
köszi szépen ! pussz !<#szeret>#szeret>
egy újabb kéregetös köcsögel letünk gazdagabbak ! jiháá
ha olvasnád a fórumot tudnád hogy freddycom csinál egy trailert !
ja és a reagálást pm-be !
köszi szépen ! pussz !<#szeret>#szeret>
és szerinted általában a traktorosok hogy mennek el dolgozni?nem szállító kocsin az biztos...
meg ha szerinted lassú akk írd át a segességét 150km/h ra...-.-
az már nem lassú...
meg ha szerinted lassú akk írd át a segességét 150km/h ra...-.-
az már nem lassú...
saslaca:
miért kéne eltakarodnom csak megkérdeztem h ki tudná megcsinálni nem kunyeráltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miért kéne eltakarodnom csak megkérdeztem h ki tudná megcsinálni nem kunyeráltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
képek 😊 de mindegy úgyse lettek jók 😄
allock
azért kéne h lehessen vinni kombájnokat ne keljen átmenned 20km/h-sebességgel az egész map-on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért kelleneí!!!!!!!!!!!!!
azért kéne h lehessen vinni kombájnokat ne keljen átmenned 20km/h-sebességgel az egész map-on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért kelleneí!!!!!!!!!!!!!
azt a bála fogót érdemes letölteni ? tehát rendesen lehet vele bálát rakodni ?
hát nem <#falbav>#falbav>inkább hagyom az egészet....<#szomoru1>#szomoru1>
hali azt a corvetet honnan lehet leszedni nekem már van 1 szürkébe de ezt is szeretném!!!!!!!!!!