Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyi lenne egy ötletem !! vanak a rábák és nem is egy van belõle mondjuk amék a legszarabul sikerült azt megosztanátok a jobakat megtartanátok v.i.p nek és egyböl nem lenének ilyen problémák de ez csak egy ötlet nem kell leharapni a fejem meg nem kell anyázni érte

Még kész sincs te nyom...

PaIdoo
ha látsz képet a fórumon kérdezd meg hogy meglesz e osztva

John Deere 8530

6milan6
Na végre megkérdezte valaki. Már alig vártam.<#gonosz1>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csá .Erix nem lesz megosztva ez az MTZ??
mtz44
császtok nem vagyok valami jo a medelezésbe<#falbav><#falbav><#rinya><#violent><#bdead>

saslaca
<#eljen><#eljen>

ladaman
oké<#crazya>

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

Kovács Erix
Köszi Zolikah nevében is de elnefelezsd öt érinti a dicsöség😊Én csak befejezem amit mondot és berakjuk a gaméba.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

krisztianp16
Jó kis gép😛

Idioták kiméljenek!!! :)

ladaman
kurva zsír😄<#taps><#worship>

Á leluja! Á-leluja! KÖszönjük 😄
Kovács Erix
Itt van az mtz Zolikah csinálta a modelt én csa folytatom amiket kihagyot.Nagyon fasza lett😊Meg lesz.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Petter84
Szerintem sem kéne mindenért követelõzni meg rinyálni, én pl. nekiálltam saját mapot készíteni magamnak magyaros módra.

Kenny85
hála a jó égnek..de írd még be 10x légyszíves

Engemm többé nem láttok <#wave><#rinya>
egyetértek davidka96-al Hungarian mapot mindenkinek amíg nincs kész a Zoli által készített map. Tehát nyugi relax és várjatok, általában ezzel sok mindent el lehet érni.
Szerintem, de ez a saját véleményem.

krisztianp16
Több mint 200hsz csak arol, hogy privát vagy nem privát a tsz mapp<#idiota>

Én még egyszer nem kérdesztem meg, ha kész Zoliék ugyis feltöltik,nem tudom mért nehéz ezt felfogni...<#szomoru1>

Idioták kiméljenek!!! :)

Bocsi rambo12 nem a tiedre akartam válaszolni

http://virtualtrucker.oldal.biz/

Csak pletykáltam nem akartam senkinek se rosszat. mindegy úgyse lehet már visszacsinálni <#rinya>
olvass vissza egy kicsit és írta zoli: Nincs kész a map csak elküldtem egy pár embernek hogy tesztelje hogy nem legyen szar ezen mit nem lehet érteni?? Ahogy ismerem zolit akkor fogja kiadni ha teljesen kész lesz. Szerintem ha ennyire 'vádoljátok' zolit hogy nem adja ki ebbõl az lesz: Privát lesz a map és nem adja ki(remélem nem lesz ) Zoli annyit tudok mondani: ne foglalkozz velük, hanem csináld tovább😛 És többiek én is még a Hungarian mapon játszok megvárom amíg kiadja zolni és nem akarok 'kéregetni' és ebbõl ne legyen vita.

http://virtualtrucker.oldal.biz/

Köszönöm a key-t az AC3D hez!!! thx
Azt lesheted 😄 sztem nickelnek felért egy karácsonyal h bannolhatott <#mf1><#mf2>
TE még a helyesíráshoz se értesz? szted hány helyesírási hiba van a hsz-emben??????????
belarus820
<#mf1><#wow1><#wow2><#mf2><#vigyor1><#gunyos1><#beka3><#ejnye1><#alien>[#alien2 +++++++++++ ezek a smájlik ha valaki nem tudná!!!
Bocs a sok szmájliért!!!!!!!!!!!

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

Jóvan itt se láttok többé csak engedjetek vissza a portálta
saslaca
Még csodálkozol hogy ki vagy tiltva a portálról? Pff...

Thropus ha nem veszel vissaz és nem moderálod magad elõbb-utóbb innen is bannolnak 😄
Az a valaki csak jobban tudja mint a készitök?!
Ha nem tudnád esetleg,Zoliék csinálják.
Amúgy az ember vasárnap délután játszik 1.5 órát a játékkal és az alatt született 2 oldal hsz.Grat mindenkinek.

Valaki segíthetne, hogyan kell pontosan átrakni egy 08-as gépet egy 09-esre. Az alapok már nagyjából megvannak, nézegettem már átrakott gépek i3d-jét, összehasonlítottam az alap gép i3d-jével, de még nem teljesen tiszta minden. xml-ben át kell írni valamit, vagy csak az Giantsba kell átpakolni az elemeket? Nagyon megköszönném a segítségeteket, ha rájönnék hogy kell, szívesen raknák át sok gépet 08-ból 09-be.

hát de most mi a baj nekem régebben valamelyik gyerek azt mondta. Csak segíteni akartam volna rambo12-nek. inkább leszek csöndes felhasználó...
belarus820
Aki nem megfelelõ helyesírással írja meg a hozzászólásait, azokat törlöm. Továbbá a kéregetõs hozzászólások is törlésre kerülnek. Szintén törlöm a 2 szmájlinál többet tartalmazó hozzászólásokat. IGy van neked több smijled van szoval kikell törölni a hsz-edet!!HAHA<#boxer><#boxer>

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

6milan6
Én meg azt mondom, hogy a föld egy nagy sík tárcsa és az élén táncolsz, ha nem fejezed be meglöklek...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Zoli 108 nekem valaki aztmondta hogy már kész van csak nem adják ki
csabaaaa94 Aki nem megfelelõ helyesírással írja meg a hozzászólásait, azokat törlöm. Továbbá a kéregetõs hozzászólások is törlésre kerülnek. Szintén törlöm a 2 szmájlinál többet tartalmazó hozzászólásokat. Elkéne olvasni és neked több mint 2 szmájlid van <#wave><#hehe>
Zoli108
Hülyegyerek hogy lenne már kész?Te aztán nagyon tudod...

http://germantrucksimulator.hu

NH G240
Aztán azt te mibõl gondolod, hogy kész? Amúgy meg még mindig nem értem mi a f*szt lehet ennyit rágódni a privát, nem privát dolgokon. El kell fogadni és kész, nem pedig állandóan kérdezgetni. Mibõl gondoljátok, hogy amit kértek gép, az egyáltalán készen van? Itt már tényleg csak az segítene, ha nem lenne ennyire megkötve a házigazda keze... Ennyi idióta mint ami itt van... Borzalom.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Már rég kész csak nem adják ki a kunyizók miatt
rambo12
Látom elég sok mindenkinek megvan már a TSZ-map ez egyet jelenhet hogy hogy nem sokára kész ?
DE am. télleg a képek alapjan jól sikerült egy map lesz. Alig várom!<#gonosz1>

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Aki beszól BMW-nek azt én verem nyakon!<#gun><#boxer><#violent><#banplz>
ladaman
és jók a gépek grat<#eljen>

tzs1
Én nem kötekszem!xD Szépek agépeid! Gratula!!!<#taps>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

ladaman

géppark😊

Mitsurob
Jó lesz!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

BMW320i
Én egy szóval nem mondtam , hogy ezek privát gépek.Nem vagyok önzõ!De ha továbbra is basztattok genyó leszek és nem teszem fel.24 db cuccról van szó.

BMW320i

Claas bálázó

Hali! honnan lehet tölteni a T-150-est?+a claas jaguar 890-et?kössz a segítséget elõre. "NEM KUNYIZÁSKÉNT ÉRTENI"
Szerintem én sem írogattam olyanokat.
És amit írtam remélem nem úgy hangzott, hogy követeltem, mert nem annak szántam.

Olyan embereknek érdemes oda adni akik nem osztják meg. Ha valóban nem tökéletes még a map akkor kár lenne érte hogy valaki olyan kezébe kerüljön ,aki megosztja És ezzel kiszúr a készítõkkel ,mivel akkor azzal fog menni a basztatásuk ,hogy mikor lesz már tökéletes.

Nekem errõl ez a véleményem. De mindenki döntse el maga.