Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hassan b én csináltam de hülyeségböl<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#dumcsi>#dumcsi><#gunyos1>#gunyos1><#beka3>#beka3>
Ma találtam a bokorba 1 hangyát és hazavittem!Nekem ez az elsõ képen a RÁBÁ-rol úgyhogy nem kell leugatni.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Magyarul te csináltad, csak nem mered bevallani? <#eplus2>#eplus2> (#48421)
][ ВАЗ ][
Valaki segíthetne, hogyan kell pontosan átrakni egy 08-as gépet egy 09-esre. Az alapok már nagyjából megvannak, nézegettem már átrakott gépek i3d-jét, összehasonlítottam az alap gép i3d-jével, de még nem teljesen tiszta minden. xml-ben át kell írni valamit, vagy csak az Giantsba kell átpakolni az elemeket? Nagyon megköszönném a segítségeteket.
Ha valaki a veszekedésen kívül esetleg ráér segíteni írjon PM-et és küldöm az msn címem.
Ha valaki a veszekedésen kívül esetleg ráér segíteni írjon PM-et és küldöm az msn címem.
csá
havalaki tugya hogy kell kormányal jácani az légyszi a privátba irjon
havalaki tugya hogy kell kormányal jácani az légyszi a privátba irjon
A Nickel féle scorpion jobb...legalábbis a bálapakolásba kitûnõ..nagyon jó gép..
Hát addig még nagyon sok víz lefolyik a dunán.
Bele sem merek gondolni addig mi lesz itt míg meg nem érkezik
Bele sem merek gondolni addig mi lesz itt míg meg nem érkezik
A múltkor irta,hogy május végén jön vissza.
Kiváncsi vagyok balogh2003 hány embert fog majd elküldeni a francba..
http://germantrucksimulator.hu
Tényleg nem nagy dolog. De tudod õk csak hasonlítani akarnak a Portálra. De helyesen írni egyik se tud. És innen üzenem Icemannek, hogy vagy fejezze be az állandó önfényezést, meg a másolást, vagy pedig kopjon le!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
tuti jól néz ki de fujasd fel a kerekeit XD kell segítek hogyan a rábám gumiaiba jó a nyomás...
ez meik pálya?
Persze.Nem láttod,hogy hány forumozo játszik?
Ezigenfacccaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratula! Nelem bejön!!<#eplus2>#eplus2>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Ott nem csak a kerék méretével van a gond, hanem több sebõól vérzik szegény gépezet. Én már nem is mondok semmit "ájszmen" rábá-ira úgyis van minden nap vagy 5 csodálatosnál-csodálatosabb képe a hû fórumozóknak.
A színvonal meg valahol nagyon a pöcegödörben, már nem is tudom milyen mélyen jár.
A színvonal meg valahol nagyon a pöcegödörben, már nem is tudom milyen mélyen jár.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Miért nem lehet már leakadni errõl a Rába kérdésrõl. Itt vannak egy páram akik mindíg mondják, hogy legalább 1 rábát osszanak meg. De istenem már megvan osztva 2 darab akkor nemtudom mit akartok.
"Bocs 2 napja nem olvastam a fórumot és nem volt idõm vissza olvasni. sorry " Ennyi ülyeséget felesleges elolvasni, igazad van. De az hogy rögtön azzal jössz, hogy meglesz-e osztva az MTZ. igaz az egész gépre rávan írva, hogy nincs kész, de azért megkkel kérdezned.
Az meg, hogy mi privát vagy éppen mi nem ahoz semmi közötök. Azzal a rohadt kérdésel amit mindíg feltesztek csak saját magatokal besztok ki. Vannak egy jópáran akik már belenyugottak abba, hogy miattatok nemlesz megosztva semmi
"Bocs 2 napja nem olvastam a fórumot és nem volt idõm vissza olvasni. sorry " Ennyi ülyeséget felesleges elolvasni, igazad van. De az hogy rögtön azzal jössz, hogy meglesz-e osztva az MTZ. igaz az egész gépre rávan írva, hogy nincs kész, de azért megkkel kérdezned.
Az meg, hogy mi privát vagy éppen mi nem ahoz semmi közötök. Azzal a rohadt kérdésel amit mindíg feltesztek csak saját magatokal besztok ki. Vannak egy jópáran akik már belenyugottak abba, hogy miattatok nemlesz megosztva semmi
Heló lehet többen is játszani?
Ha már más tollával ékeskedtek, legalább tudnátok normálisan beállítani például a kerék méretét. Nem lenne egy nagy feladat...
][ ВАЗ ][
valaki kitiltaná innen az összes hozzád hasonló HÜLYEGYEREKET?? NAGYON KÉNE
][ ВАЗ ][
Az utak királya! Az autóknak nem hagytam helyet!
Még nem teljesen joh! De menni megy és rendesen csuklik! xD
Még nem teljesen joh! De menni megy és rendesen csuklik! xD
valaki belinkelnié az AC3D MODELLEZÕ PROGRAMOT?? NAGYON KÉNE
vki belinkelné a 930-as Fendt-ket?? Nem kunyizásképpen írtam😄
De ha valaki megcsinálná az alap rábát akkor boldogok lennének a <#lama>#lama>-k hogy van rába de egy hatalmas... Félre ne érts! Nem várom el senkitõl hogy betegye csak egy ötlet volt.
épp ez az akkor miert fájdítsák a szivünket a képekel meg minden na mind 1 hagyuk
Bocs 2 napja nem olvastam a fórumot és nem volt idõm vissza olvasni. sorry
Képtelen vagy megérteni, hogy ez balogh2003 feladata? Illetve nem éppen feladata, akkor osztja meg, ha épp úgy akarja...
Hozzátenném, hogy ha jól tudom, Õ nem igen jár mostanában erre, szóval ugorjatok le errõl a RÁBA témáról!
Hozzátenném, hogy ha jól tudom, Õ nem igen jár mostanában erre, szóval ugorjatok le errõl a RÁBA témáról!
][ ВАЗ ][
itt már csak az segít ha minden mód privát
igaz az amit szoktak mondani Az amirõl nem tudsz az nem fáj.
igaz az amit szoktak mondani Az amirõl nem tudsz az nem fáj.
igazad van!! ssehogy se jó ez
Akkor meg szidnák a gépet, h mekkora szar...
már megtörtént 😊 csaka rábá ba van 1-2 "apróbb" hiba