57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Omlás
    Nekiláttam a magyarításnak is :)
    Jelenlegi verzió itt : Részleges magyarítás
    Sajna maximum még a menügombokat tudom magyarítani a többi szöveg jelszóval védett :S

Továbbá nekiestem a telephelynek a gyári editor progival egyenlőre, ismerkedek vele.
  • nandorb
    kosz a feltoltest
  • Omlás
    Feltoltam az installt a data.hu-ra
    Telepítő
    Csak a telepítő és a PDF doksi van a zip ben!
  • bikboy
    sziasztok, légyszi segitsetek hogyan lehet berakni a játékba a nagyobb gépeket hiába masoltam be a megadot dolgot a careerVehicles semit nem reagál köszi előre is.
  • landwir
    Hali valaki tud egy uj mapot késziteni vagy letölteni valahonét?
  • 6milan6
    Nem, az csak egy DF GPS vezérlés bemutató.
  • kitt2000
    Kemény hibája van mert a gépek valamelyike a fölbe van nem lehet használni maradjatok a réginél.
  • kitt2000
    Jó mod csak van benne hiba.Át kell irni a gépek helyét.Elöbb mentsétek el a mapot ne hogy újra keljen telepiteni.
  • kitt2000
    Köszönöm sikerűlt.Adnék linket de nem tudom hogy kell felteni a fórumra esetleg valaki tegye fel.
  • joci14
    adj linket
  • 6milan6
    Miért nem linkelsz? Amúgy van ott kép is, amin látszik, hogy módosított térkép, főleg a telep lett nagyobb.
    Rapidról miért nem tudsz letölteni? Bejön az oldal, ott az alja felé rámész a "FREE" gombram, megvárod míg visszaszámol, beírod a kódot és már jön is.
  • kitt2000
    Segitenétek hogy milyen mod ez? Landwitschtssimulator mod--Landwitschssimulator mod coolix témakör--wünsche und anregung--neuer hof-unploadon fórumon lévök föleg a 2 oldalán lévö Hof v.2.rar letöltések.Ezek a térképen lévö farmot változatja meg? Valaki letöltené mert én nem tudom letölteni?
  • zol4506
    sziasztok
    eszt nézzétek meg! katt ide
  • nandorb
    kosz elore is
  • Daneszka
    passz:Snekem Ati radeon 9550-es van és nekem is kiirta de felraktam egy friss DX9.0c-t meg egy drivert és jólett!
  • ATS: Peelova
    hat ez a game mekkora... :D eloszor nem akartam elhinni ilyennel toljatok. bocs, nem fikazaskeppen, csak fura, hogy amikor a gepnyomok jo resze shooterekkel tolja, vannak akik, hazamennek a munkabol/sulibol es leulenk aratni :D LOL amugy en eppen vmi hajos szimulatort keresnek, aminek jo a grafikaja, nem tudtok vmit ajanlani? addig is letoltom ezt, en eskuszom, hogy kezd erdekelni ez a dolog :)
  • nandorb
    meg esetleg a pdf-es dokumentumot
  • nandorb
    te eszt feltudnad tenni a data.hu -ra es a linkeket megadni esetleg a rapira is nekem a
    cdstart.exe 15MB
    Setup.exe 74,9MB
    ez a 2kene
    persze ha te leszedted ezt
  • Omlás
    Mellesleg megjegyezném a torrenten keringő Landwirtschafts.Simulator.2008.German-ASRG verzó tartalma:
    Adobe Reader 38,5MB
    Demos 521MB
    DirectX 9.0 (Mar 2008) 75MB
    cdstart.exe 15MB
    FarmingSimulator2008DE.pdf 604KB
    Setup.exe 74,9MB

A Setup exe nem más mint maga a játék telepítője ergo a CD-n van egy Demos mappa ami totál felesleges mert semmi köze a játékhoz anélkül számolgassátok mennyi lenne a game :) Ha megnézitek feltelepítve is a játék foglal vagy 85MB-ot azt nem értem a hivatalos oldalon miért írják a minimum követleményhez az 1GB szabad helyet :). Ez csak egy észrevétel volt :)
  • Omlás
    Üdv all!
    Akit zavarnak a német menügombok azoknak jelezném a
    Landwirtschafts-Simulator 2008\data\menu\
    mappában lévő akármi_en.png fájlok az angol gombok egyszerűen az "en" végződést írjátok átt "de"-re majd irassátok felül. ha az összeset átírtátok angol menügombok lesznek ezután :). Magyarítással kapcsolatban sajna nemtudok németül kivitelezni tudnám a magyarosítást szóval akinek van kedve és vágja a németet esetleg segíthetne :).

Üdv..
  • 6milan6
    Ahogy néztem, egy jelszóval védett tömörített fájlban vannak ezek a dolgok. Azaz nem lehet átírni csak úgy simán. A játékban meg végképp nem.
  • kitt2000
    OLyan modot nem tudtok amelya térképet változtatja meg több garázst,istállót tesz belle? Valaki nem tudna egy térkép szerkesztövel ilyen mapot készitenni a játékhoz.
  • 6milan6
    Melyik, mert már 2 van.:D
  • caseih9400
    innen
  • landwir
    hali mindenkinek nekem kellen ne egy 3 tengelyes pót ami itt ezen oldalon lát ható honét tudnám letölteni?
  • caseih9400
    mer rendes vagyok
  • nandorb
    ensem de majd lassan ha talalok elkuldom a linkeket
  • lippet
    nem naon találtam még:S
  • Daneszka
    énis úgy csináltam:P csak hamar megjártam...:D
  • caseih9400
    Én szeretem...haladósabb vele a munka...eddig egyszer se kellett az eső miatt állnom ,mert
    mindíg akkor vittem a 3 géppel a magot mikor szakadt az eső :D
  • Daneszka
    tudom elég szar vele hordani a magot:D nekem még az elejét is kapja mikor megyek csutkán a düllőn:D
  • caseih9400
    jah :D fordulni nem vagyok képes vele :DDD
  • Daneszka
    tán neked is emeli a hátulját állandóan?:D
  • caseih9400
    Na szóval az ígért képek a mai munkámról...
    Kultivátorozásról csak ezt az egy képet rakom be...utolsó sor :)

Bővítettem a gépparkomat ezzel a remek póttal:)

Itt még csak 2en voltak :)

Ürítünk :D

Aratunk :D

Jó sokat haladtam már :OO

Kérlekszépen learattam ezt a nagy sz@rt :)

Húzzunk is :D

És a nagy csapat leparkolt :DD

Mára ennyi !
  • caseih9400
    eeej...azzal a Joskin póttal lehetetlen tolatni ha meg van rakva 100%-osan :DD
    Learattam amit akartam :P
  • Daneszka
    hát na:D ez a gép volt most szabad,mivel úgy csináltam hogy mikor faxa idő volt akkor arattam,mikor esett a hó vagy az eső akkor meg kultivátoroztam,magot meg a 2db 936-os varoival hordtam:P
  • caseih9400
    És akkor a tegnapi 2órás munkámról pár kép...

Ugye arattam hogy tudjak kultivátorozni...a legkissebb földeket vágtam le,
    ma lessz befejezve az egyik nagy föld amibe már jócskán belekezdtem csak először
    bekultivátorozom a telep melletti nagy földet aminek már a fele jócskán megvan csinálva..

És akkor jöjjön a TÚRÓSBUKTA! XD

Mondtam neki egy imát hogy be tudtam fejezni az összes földet a naggyal meg már félig kész vagyok és jóccakát kívántam neki :D:D

Na megyek gémelni hogy legyen estére is egy képsorozat:)
  • Daneszka
    nemfért egy HSZ-be a képek:D

Na ezt csináljátok meg:D

Kultivátorozás....

Nem volt nagy a föld úgyhogy hamar kész lettem

Magleadás:P

• Daneszka

Hoppá:D Bika volt a gép és mászott minden fele:D

A kis csapat:P

• kitt2000
    Hello.Valahogy át lehet irni hogy a gépek ne mindig ott jelenjen meg hanem a garázsba maradjanak.Ha lesz több gép akkor kevés lesz a hely a farmon zsúfoltság lesz.Van valamilyen mód az elrendezésre?