57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#451 Nekiláttam a magyarításnak is :)
Jelenlegi verzió itt : Részleges magyarítás
Sajna maximum még a menügombokat tudom magyarítani a többi szöveg jelszóval védett :S
Továbbá nekiestem a telephelynek a gyári editor progival egyenlőre, ismerkedek vele. -
#450 kosz a feltoltest
-
#449 Feltoltam az installt a data.hu-ra
Telepítő
Csak a telepítő és a PDF doksi van a zip ben! -
bikboy #444 sziasztok, légyszi segitsetek hogyan lehet berakni a játékba a nagyobb gépeket hiába masoltam be a megadot dolgot a careerVehicles semit nem reagál köszi előre is. -
landwir #441 Hali valaki tud egy uj mapot késziteni vagy letölteni valahonét?
-
#439 Nem, az csak egy DF GPS vezérlés bemutató. -
kitt2000 #438 Kemény hibája van mert a gépek valamelyike a fölbe van nem lehet használni maradjatok a réginél. -
kitt2000 #437 Jó mod csak van benne hiba.Át kell irni a gépek helyét.Elöbb mentsétek el a mapot ne hogy újra keljen telepiteni. -
kitt2000 #434 Köszönöm sikerűlt.Adnék linket de nem tudom hogy kell felteni a fórumra esetleg valaki tegye fel. -
#433 adj linket -
#432 Miért nem linkelsz? Amúgy van ott kép is, amin látszik, hogy módosított térkép, főleg a telep lett nagyobb.
Rapidról miért nem tudsz letölteni? Bejön az oldal, ott az alja felé rámész a "FREE" gombram, megvárod míg visszaszámol, beírod a kódot és már jön is. -
kitt2000 #431 Segitenétek hogy milyen mod ez? Landwitschtssimulator mod--Landwitschssimulator mod coolix témakör--wünsche und anregung--neuer hof-unploadon fórumon lévök föleg a 2 oldalán lévö Hof v.2.rar letöltések.Ezek a térképen lévö farmot változatja meg? Valaki letöltené mert én nem tudom letölteni? -
zol4506 #429 sziasztok
eszt nézzétek meg! katt ide -
#428 kosz elore is -
#427 passz:Snekem Ati radeon 9550-es van és nekem is kiirta de felraktam egy friss DX9.0c-t meg egy drivert és jólett!
-
#424 hat ez a game mekkora... :D eloszor nem akartam elhinni ilyennel toljatok. bocs, nem fikazaskeppen, csak fura, hogy amikor a gepnyomok jo resze shooterekkel tolja, vannak akik, hazamennek a munkabol/sulibol es leulenk aratni :D LOL amugy en eppen vmi hajos szimulatort keresnek, aminek jo a grafikaja, nem tudtok vmit ajanlani? addig is letoltom ezt, en eskuszom, hogy kezd erdekelni ez a dolog :) -
#421 meg esetleg a pdf-es dokumentumot -
#420 te eszt feltudnad tenni a data.hu -ra es a linkeket megadni esetleg a rapira is nekem a
cdstart.exe 15MB
Setup.exe 74,9MB
ez a 2kene
persze ha te leszedted ezt -
#419 Mellesleg megjegyezném a torrenten keringő Landwirtschafts.Simulator.2008.German-ASRG verzó tartalma:
Adobe Reader 38,5MB
Demos 521MB
DirectX 9.0 (Mar 2008) 75MB
cdstart.exe 15MB
FarmingSimulator2008DE.pdf 604KB
Setup.exe 74,9MB
A Setup exe nem más mint maga a játék telepítője ergo a CD-n van egy Demos mappa ami totál felesleges mert semmi köze a játékhoz anélkül számolgassátok mennyi lenne a game :) Ha megnézitek feltelepítve is a játék foglal vagy 85MB-ot azt nem értem a hivatalos oldalon miért írják a minimum követleményhez az 1GB szabad helyet :). Ez csak egy észrevétel volt :) -
#418 Üdv all!
Akit zavarnak a német menügombok azoknak jelezném a
Landwirtschafts-Simulator 2008\data\menu\
mappában lévő akármi_en.png fájlok az angol gombok egyszerűen az "en" végződést írjátok átt "de"-re majd irassátok felül. ha az összeset átírtátok angol menügombok lesznek ezután :). Magyarítással kapcsolatban sajna nemtudok németül kivitelezni tudnám a magyarosítást szóval akinek van kedve és vágja a németet esetleg segíthetne :).
Üdv.. -
#413 Ahogy néztem, egy jelszóval védett tömörített fájlban vannak ezek a dolgok. Azaz nem lehet átírni csak úgy simán. A játékban meg végképp nem. -
kitt2000 #410 OLyan modot nem tudtok amelya térképet változtatja meg több garázst,istállót tesz belle? Valaki nem tudna egy térkép szerkesztövel ilyen mapot készitenni a játékhoz. -
#406 Melyik, mert már 2 van.:D -
#405 innen -
landwir #404 hali mindenkinek nekem kellen ne egy 3 tengelyes pót ami itt ezen oldalon lát ható honét tudnám letölteni? -
#403 mer rendes vagyok -
#402 ensem de majd lassan ha talalok elkuldom a linkeket -
#401 nem naon találtam még:S -
#373 énis úgy csináltam:P csak hamar megjártam...:D -
#372 Én szeretem...haladósabb vele a munka...eddig egyszer se kellett az eső miatt állnom ,mert
mindíg akkor vittem a 3 géppel a magot mikor szakadt az eső :D -
#371 tudom elég szar vele hordani a magot:D nekem még az elejét is kapja mikor megyek csutkán a düllőn:D -
#370 jah :D fordulni nem vagyok képes vele :DDD -
#369 tán neked is emeli a hátulját állandóan?:D -
#368 Na szóval az ígért képek a mai munkámról...
Kultivátorozásról csak ezt az egy képet rakom be...utolsó sor :)
Bővítettem a gépparkomat ezzel a remek póttal:)
Itt még csak 2en voltak :)
Ürítünk :D
Aratunk :D
Jó sokat haladtam már :OO
Kérlekszépen learattam ezt a nagy sz@rt :)
Húzzunk is :D
És a nagy csapat leparkolt :DD
Mára ennyi ! -
#367 eeej...azzal a Joskin póttal lehetetlen tolatni ha meg van rakva 100%-osan :DD
Learattam amit akartam :P -
#365 hát na:D ez a gép volt most szabad,mivel úgy csináltam hogy mikor faxa idő volt akkor arattam,mikor esett a hó vagy az eső akkor meg kultivátoroztam,magot meg a 2db 936-os varoival hordtam:P -
#361 És akkor a tegnapi 2órás munkámról pár kép...
Ugye arattam hogy tudjak kultivátorozni...a legkissebb földeket vágtam le,
ma lessz befejezve az egyik nagy föld amibe már jócskán belekezdtem csak először
bekultivátorozom a telep melletti nagy földet aminek már a fele jócskán megvan csinálva..
És akkor jöjjön a TÚRÓSBUKTA! XD
Mondtam neki egy imát hogy be tudtam fejezni az összes földet a naggyal meg már félig kész vagyok és jóccakát kívántam neki :D:D
Na megyek gémelni hogy legyen estére is egy képsorozat:) -
#352 nemfért egy HSZ-be a képek:D
Na ezt csináljátok meg:D
Kultivátorozás....
Nem volt nagy a föld úgyhogy hamar kész lettem
Magleadás:P
-
Hoppá:D Bika volt a gép és mászott minden fele:D
A kis csapat:P
-
kitt2000 #350 Hello.Valahogy át lehet irni hogy a gépek ne mindig ott jelenjen meg hanem a garázsba maradjanak.Ha lesz több gép akkor kevés lesz a hely a farmon zsúfoltság lesz.Van valamilyen mód az elrendezésre?