57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#348 Pár kép..mint mindíg :)
Várakoznak :)
Most nem kell pihennie a traktornak :D:D
Leparkolva
Demó földet arattam
Persze egy kerek kassal sem tellt meg :D:D
-
#346 alapból megvan az összes gép angolosítás még sztem nincs -
JD4650 #345 ugyan úgy tudsz elöl grubberezni és vetni is:D -
#344 amugy ez elég nagy bug hogy szánt az első eke is amikor forditva vannak a kormánylemezek... -
#343 De melyik eszközzel és hogy csinálsz földet? És melyik eszközzel veted el bele a buzát? -
Cat 02 #342 Ti, ebben lehet földet meg traktort is venni ?
Illetve angolosítás van ? -
#340 hali a játékban hol lehet vásárolni? már az egész vidéket bejártam de sehol semmi. Kérnék egy kis segítséget -
#339 jók a képek! majd lehet csinálok már énis:D -
#338 szerintem nincs valami sok értelme az első ekének.. -
#336 hát ja,de tuti lesz majd vmi újabb eke mod is... -
#334 nekem jó ez így 15-20 fps-el..nem akarok 5-6 fps-t -
kitt2000 #333 Kitrobáltátok már a teljes grafikával mert látszik a gépek,fák árnyékát,A képek alapján nem.Brobáljátok meg.. -
kitt2000 #332 Jó hir hogy sikerűlt betenni végre. Új pótkocsit lehet letölteni (3 tengelyes) nézétek meg!!!!! a tsfórum3.com vagyis a világos zöld honlapon van -
#331 kár hogy nincsnagylátótávolság,mert beleszántottam a nevemet az egyik földbe :D -
#329 Hát van még mit csiszolni rajta, de nagyon hangulatos kis játék:) -
#328 Bauernhof-Simulator néven indult a project és közben változtatták meg a nevét LS 2008-ra. Szerintem nagyobb jövője van ,mint a ST-nak, ez pont egy hete jelent meg és szinte naponta készül hozzá valami mod. Plussz ha csak 10%-a elkészül azoknak, amit forumokon lehet látni, már jó. Ráadásul a hivatalos honlapon is azt írják, hogy folyamatos kiegészítések várhatók... -
#327 Hát tényleg 1 a 2:)
Látom az astragon nevéhez fűződik...sajna nem sok jót lehet elmondani róluk, remélem nem hagyják magára a játékot és készül hozzá pár kiegészítő... -
#326 100%
Ha az Overview linket megvizsgálod a következőt látod: http://www.landwirtschafts-simulator.de/overview.php ...
A lap neve Farmer Simulator, a domain bauernhof-simulator (és landwirtschafts-simulator) ... csak én érzem úgy, hogy nem nagyon sikerült megállapodniuk a srácoknak egy jó névben? :) -
#323 majd egyszer -
kitt2000 #322 Fejlécet nem akarsz az oldalra pedig jó lenne? -
kitt2000 #321 Jó a képek.Én feladom nem sikerűlt berajkni pedig már újra telepitettem.Pedig jó helyre rakom mégis csak akkoris eltűnek a gépek.Valaki segitsem már hogy berakjam. -
#320 Aratgattam ma egy picit...
Jól tolatok mi ?:D:D
Ürítünk ;D
Dettó csak este
Meguntam az aratást ... letettem a gépeket..
De nehogy azt hidjétek hogy ezzel vége...lóf@szt most jön a neheze :D
Lusta voltam már ezt megcsinálni...többit holnap ;)
Letettem a kicsikét:)
-
#319 Jó csúnya a hátsó eke -
#318 szép nagy eke:D -
#317 dupla kerekes fendt két ekével :
ez már visz egy pár métert :
-
#316 ati radeon 9600 sztem tökéletes:) 24ér vettem anno.. -
#315 tegnap én is megszívtam így de egy reinstall segít :) -
kitt2000 #314 nem aszt másoljuk át.A model melett levö dokumentumból másoljuk át a szöveget amit a careervehichles.xml fájba és elmetjűk de a gépek eltűnek. Valaki kérem tegye már meg hogy pontosan milyen sorenbe kell beileszteni a menetét levezetni pontosan!!! -
#311 Ehhez nincs, mondom hogy olyan kártyát kell venned ami támogatja az SM 2.0-át, de inkább akkor már olyat vegyél ami az sm 3.0-át támogatja, emrt ha új játékokkal akarsz játszani, azok már nem fognak elindulni, csak sm 3.0-án. -
kovi9999 #310 kösszi
nincs valami progi hozzá? -
#309 Nem sm 2.0-ás kártyád van. Vegyél olyan videókarit, ami támogatja az SM 2.0-át. -
kovi9999 #308 Sziasztok!
Valaki segítsen nekem mert aikor elindítom a landwirtschafts simulator 2008 at akkor ezt irja ki: ERROR: COULD NOT INIT 3D SYSTEM
SHADER MODEL 2.0 IS REQUIRED
ilyenkor mi a teendőm? -
#307 de ugye nem azt az xml-tartalmat másoltátok be a carervájszikülbe ami a modell mellett volt? -
#305 na így csináltam ahogy leírtad és mégse -
#304 én nem tudom mi olyan nehéz ezen.a módot bemásolod ahova kell.a carrervájszikölbe meg egy új sorba bemásolod azt a sort amit adtak a módhozés mented -
kitt2000 #303 Szia.Csatlakozni szeretnék hozád én is úgyan úgy járok mit te nekem sincs gép.Valaki esetleg nem tudná úgy felrakni az olalra belinkelni a Careervehichs.xml fájt hogy átvan irva ? Jöhet minden olyan mód ami szerintetek jó a játékba vagy a fórum képeken vannak.Hálás lennénk érte.Ahogy látom nem csak nekűnk van ez a bajunk.Elöre is köszi. -
#302 üdv all! namost a leírás alapján mindent oda másolok ahova kell a modoknál. De azokkal a kódókkal amiket a másolás helye mellé írtak azokkal mit kell csinálni? mert én próbáltam bemásolni őket az xml dokumentumba de akkor sincs játékba a gép. ha vki részletesen leírná az megköszönném mert csak angolul tudok én nem értem a németet meg a franciát. -
#300 Amúgy mire jó egyszerre több arató? Egyszerre csak egyet lehet irányítami nem? Én úgy vettem észre. -
#299 és hogy lehetne mondjuk 2 futóm?vagy 3:) -
#298 ohh köszönöm szépen :)