57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
SZULTA #521 hi all nekem is megvan a game és azt vettem észre h free play ba vagyis nem küldetésbe van kb 10fps nemértem ... komolyan...ti nektek is ott beszaggat folyamatosan?
-
#520 Azok csak modellek, nincsenek készen! -
#518 Szevasztok!Még mindíg keresem a MB 1800 itercoolert , az Unimogot és a Ginaf 5 tengelyes , gabonás kamiont.Nem tudtok róla valamit?Előre is köszi! -
#517 Metalica!A 461-es HSZ.Ott van a link.Töltsd le mind a 2-őt.Joóóóó féleeee. -
#516 Metalica!Nem csak annyi gép van.Lehet letölteni mod-okat.Nekem 11 traki van és 3 kombájn és egy csomó vontatmány.Nem csak Fendt-ek vannak. -
metalica #515 Hellotok
Ez a játék csak 72 Mb-os?
Itt csak 1 ember van a többi gépet nem lehet egyszerre használni?
és csak annyi gép van benne mint az elején 2 traktor és 2 kombánj 1 potkocsi 1 eke 1 vető 1 kombinátor 1 permetező? -
Dezzsoke #508 csak a tisztánlátás érdekébe, egy 1,8as duplamagos gépen, nem fut olyan jól a játék mint egy 2,2es egymagos gépen, hogy miért? mert nincs optimalizálva dupla magra.... pontosan emiatt kell neki a Shader Model 2.0-s kártya... Ezzel meg az a helyzet, mint a directX 10-el, egy 8400as videokártya gyengébb mint a 7600as, de legalább viszi a dx10-et csak nem játékba... szóval ahhoz hogy mindent felhúzva maxon menjen, elég erős vas kell... láttam menni 2,8as AMD X2-n 2giga rammal meg 8800GT-vel megtámogat full felbontással, azon nem szaggat... nekem a notin amd turion X2 1,8GHz szintén 2giga rammal, meg egy 7600al nem szereti az árnyékokat.... nekem XP neki vista, 8800GT miatt -
kitt2000 #502 Menteni a játék közbe nyomol egy ESC és a baloldali Spiel Speichern gombot megnyomod kiir valamit felete szerintem mentést.A két meletti gomb a középsö vissza térsz a fömenűbe a jobboldali vissza ajátékba.Ne lepödj meg elmenti csak a gépek úgyan ott lesznek akkor is. -
konrad91 #500 hali
hogy lehet elmenteni a játékot??
és még 1 kérdés a trakikat leszedtem h kell berakni
PLS segitsetek!!!!!! -
#498 Kellene a MB 1800 intercooler , az Unimog , a Ginaf 5 tengelyes , gabonás kamion és pótkocsik.Ha valaki tudna segíteni kérem írjon!!!Köszi. -
#497 Szevasztok!!!A segítségetekre lenne szükségem.http://landwirtschaftssimulator-mods.de ezen az oldalon találtam egy csomó érdekességet , de nem tudok leszedni semmit.Ha valaki tud róla valamit , az kérem írjon.Előre is köszönöm!!! -
metalica #496 Hello
Radeon 9550-es a videokari az gyenge hozzá? -
cristof198411 #495 Sziasztok!
Megtudnátok mondani,hogy honnan tudok letölteni kiegészitőket a játékhoz?
Segitségeteket előre is köszönöm! -
#494 grafikus kartya szarik vagy tul gyenge vagy integralt -
#492 egyébként minek a játékban pénz mikor azt csak tankolásra használod? -
#491 ebbe a játékban pénz hogy lehet keresni? -
#490 1280MB?? nekem csak 256MB meglehet sok memoriat igenyel a jatek mert a haveromnak 512-es grafikussal meg 1GBmemoriaval nem akadozik egyaltalan -
#486 akad maga a játék! kevés neki a 128mb vidacariXD? -
#485 nincs kombinalt eszkoz pl. tarcsa vagy eke+vetogep+permetezogep vagy mutragya szoro -
kitt2000 #484 A 461 hozásolásnál lévö linken(honlapon)a modoknál a schneidwerkswagen nevű linken a adater szállitó van kialakitva a 2 tengelyes szálitoból úgy hogy a magtár részét elvan távolitva róla .Akit érdekel. -
#483 VGA driver, DirectX frissítés, ha ezek sem segítenek esetleg egy későbbi patch, bár az sokat nem segít. Alapból is viszonnylag komoly konfig kell hozzá, főleg VGA. Igaz high beállításon szép is.:) -
konrad91 #481 THX!!! -
#480 Ati Driver 9550-hez !
Torrentezni felesleges ott a link a 449 es hsz ben :) -
#477 hat az ati weboldalan honnet mashol -
konrad91 #475 ati radeon 9600 eries hez nem tudod honnan lehet leszedni frissit?? -
konrad91 #474 kösszi
-
landwir #473 frissitened kell a videokari szoftvert -
scania001 #468 sziasztok még lenne egy kérdésem hogy lehet a gépeken a villogót bekapcsolni és lehet e multiba vagy online -on játszani
-
kitt2000 #466 Ha valaki képekbe akarja látni akkor a 3 linre menjél átvisz egy másik honlapra ahol képekben is látod a modot. -
gulyasband #465 Ja bocs még 1x a link:
Landwirtschafts-Simulator-2008 -
kitt2000 #463 Kisebb hiba hogy a betonon lévö gazok meg a beton villanása ha gyalogolsz.Nézetek köröl mert a leghátul is van. -
#461 Szerintem erről van szó. -
scania001 #460 értem de le tudod írni a pontos címet ahonnan le tom szedni előre is köszi
-
#459 ne mond hogy nemtudod atcopyrozni a cimet ide akar -
#458 URL beszurasa lathatod a MEHET parncs mellett -
kitt2000 #457 Nem tudom belinkelni mert nem tudom hogy kell! -
#456 linkeld -
kitt2000 #455 Hello ki érdekel egy mod?Én kiprobáltam a játékba jó.Új farm lesz szórol szóra belle fuladol a gépekbe,eszközökbe föleg a traktorba amiböl legalabb mindegyikböl leg 2 van (van új skinel is)és több kiegészitö ket ad (pl a rendes és a nagyobb permetezött,ekét,vetögépet...stb 2nagyobb 2 kicsi pótkocsit,súlyokat.Remélem felkeltetem az érdeklödéseket iránta.A helye ---Ls2008 fórum.de--Mod--Map und Fahneung mod--legelsö kettö letöltés.Csak be kell tenni a játékba felűl irva -
#453 Nagyon jó, THX! -
#452 Kép a magyarításról:
KÉP