57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Daneszka
    Konrad91 felesleges ilyen kérdéseket fel is tenni! nekem Cerka 2.8-as,512 rammal,Ati 9550 125Mb VGA és megy.amúgymeg elindítod a jáékot és ki is derül hogy birja-e....
  • jvl445
    Köszike!!!!
  • 6milan6
    Videókártya az csak az dolog, hogy 512 Mb-os lesz. Az mellé még kell egy jó proci + legalább 1 Gb Ram, hogy normálisan játszható legyen...
  • BMW320i
    Szerintem nem a full-t nyomja.Ha mindent úgy csinált , ahogy le van írva , akkor annak jónak kell lennie.

Zol4506!Köszi a linket!
  • nandorb
    remelem a full jatekot jatszod
  • alexander034
    Hello
    6milan6 utasításait követve meg csináltam mindent.de még így se működik.
    Az nem lehet ho az a baja ho nem a c-re raktam a játékot
  • 6milan6
    1. letöltöd a modot
    2. kicsomagolod valahova
    3. bemásolod a megfelelő könyvtárba
    -traktor, kombájn: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\fendt
    -pótkocs: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers
    -egyéb eszköz: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools
    -vágóasztal: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
    3. megnyitod a careerVehicles.xml fájlt (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data) valami szövegszerkesztővel (jegyzettömb) és bemásolod azt a sort, amit a letöltött mod mellett lévő readme.txt-ben találsz!!! A lényeg, hogy egy új sorba másold be és a "</careerVehicles>" legyen a legutolsó sor. Tehát ha ez után másolod be, nem lesz jó!Pl.:
    <vehicle filename="data/vehicles/tools/Reifenpacker.xml" xPosition="190" yOffset="4" zPosition="210" yRotation="90"/> ezt másoltad be
    </careerVehicles> ez legyen az utolsó sor

A gép pozicióján a számok változtatásával lehet változtatni...
  • nandorb
    en nem ertelek meg beneteket mert kezdetek el jatszani valamivel ha nem ertitek hogy kell vele, na mindegy

Nos vegyuk peldanak a careerVehicles(XML formatumut) nem irunk at benne semmit se hanem,

C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data ide be masoljuk es felulirjuk a mar letezot szoval amikor masoljuk be es kerdez valamit igennel valaszolunk.

akkor pl. Modot meg amikor leszedtuk kicsomagoljuk lenyegtelen hova de ne a telepiteshez amikor mind ezzel megvolnank akkor ahova kicsomagoltuk onnet atmasoljuk a C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data konyvtaraba ezt is szepen felulirjuk.

remelem erthetodo volt
  • nandorb
    hehe nem ugy megy az te:D

hanem copyrozod azt amit leszedtel oda ahova levan irva es csak folulirod
  • alexander034
    Hello

Meg nyitottam az xml filét.beillesztettem ami readmyba volt és még akkor se rakja be.
  • zol4506
    ittvan még gépek,modok
  • BMW320i
    jvl445!Le van írva!És nem csak ide , de amit letöltessz ott van egy readme txt file.Abban is le van írva , hogy mit , hogyan , hova.Ne akard , hogy leírjam , mert mindent máshova kell.
  • BMW320i
    Bazd+!Mennyi kérdés ez?És mind le van írva csak vissza kéne olvasni.Csak 8 oldal van.Az tényleg nem sok.10 perc alatt végig lehet(ne) nyomatni.Csirkét nem lehet , se tehenet.Egyenlőre.
  • Djöccse
    SZevasztok! A játékba hogyan lehet tehenet, csirkét tenyészteni?
  • jvl445
    Olvastam de sehol sem láttam volna h hova van ez leirva!!!!!!!!!!!
    Ha tudnám akkor nem kérdezném!!!!!
  • alexander034
    de én nem a domoval probálgatom azt töltöttem le ami a 469 es hsz ben van asszem ami a data.hun van
  • nandorb
    ja meg ne demo-nal probalgasd a modokat
  • 6milan6
    Itt van, de mindenki csak saját felelősségre használja! Nem különösebben érdekel, ha valakinek nem működik rendesen!
  • kitt2000
    Megszeretném osztani veletek! Hogy nézétek már meg ha közel mentek az akármelyik épűlethez gyalog nyomjátok már meg a F betűt mert a épűlet belsö illetve a ház kűlsö világitást fel lehet kapcsolni.
  • kitt2000
    Jó képek.Feltudnád valahova tenni a gépek elhelyezésének a Career Vehicles xml fájlát mert nagyon tetszik a te gép elhelyezésed elöre is köszi.Mert nekem nem sikerűl igy elhelyezni egyátalán.
  • alexander034
    Hogy tudok új gépeket venni azon kívűl amiket alap ból ad freebe
  • JD4650
    azért ilyen bűn ronda, mert csak egy skin, nem pedig új modell, de amint láttam már vannak új modellek is, nem sokára talán traktor és kombájn is lesz
  • alexander034
    Hello

Valaki tudna csinálni egy pakkot a modokbol
  • 6milan6
    Nem tudom már, de nem a legszebb.:S
    CAT 580
  • 6milan6
    Kicsit ráértem.:D

• 6milan6
    nagy kultivátor
    nagy eke
    nagy vetőgép
  • BMW320i
    Szevasztok!Letöltöttem egy-két dolgot és nem teszi bele a játékba.Miért?Elolvastam a szöveges file-t és mindent úgy csináltam , ahogy le van írva , de mégsem találom.Pl.: kombájn vágóasztalt lehet vinni vele , új vetőgépet , stb.Légyszi segítsetek!!!Köszi!
  • Cat 02 #537
    Akit csinálta a fordítást itt írjon adminoknak :)
    http://magyaritasok.hu
  • 6milan6
    nagy kultivátor
    JD 7930nagy eke
  • joci14
    akinek nincs állandó ipje az tegye már fel ezeket valahova :http://www.tsforum3.com/viewtopic.php?t=3106.
  • zol4506
    JD 7930
  • nono 26
    Tololapot mire lehet használni,hó toláson kivűl?????????????
  • konrad91
    http://www.tsforum3.com/viewforum.php?f=30&sid=0db4f7618c372f911e3b64e3b5cdf056
  • Freedom88
    köszöntem szépen
  • 6milan6
    Nem a legjobb az optimalizálása. Akkor nekem is beszaggat, ha sok gép van egyhelyen, és világítással megyek.:S
  • SZULTA
    hát akkor ez naggyon érdekes:S
  • SZULTA
    sya
    kedvedért fölnyomtam Magyarosítás
  • 6milan6
    Nekem 60 FPS körül van folyamatosan, csak akkor esik le 10-re egy pár másodpercig, mikor felkapcsolom a világítást azokon a modolt traktorokon, amelyiken van hátul is munkalámpa.:D
  • SZULTA
    hi all simtractor sokkal gagyibb.
    fiuk nektek is free playbe beszaggat ? van vagy 5 fps em.. missionba meg királyul megy...
  • Freedom88
    hello!

Láttam h van magyarositás a gaméhoz, de nekem vmiért hibásan tölti le.
    Vhonnét máshonnét lehet sztetek?