57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#591 Konrad91 felesleges ilyen kérdéseket fel is tenni! nekem Cerka 2.8-as,512 rammal,Ati 9550 125Mb VGA és megy.amúgymeg elindítod a jáékot és ki is derül hogy birja-e.... -
#587 Köszike!!!! -
#586 Videókártya az csak az dolog, hogy 512 Mb-os lesz. Az mellé még kell egy jó proci + legalább 1 Gb Ram, hogy normálisan játszható legyen... -
#584 Szerintem nem a full-t nyomja.Ha mindent úgy csinált , ahogy le van írva , akkor annak jónak kell lennie.
Zol4506!Köszi a linket! -
#583 remelem a full jatekot jatszod
-
alexander034 #582 Hello
6milan6 utasításait követve meg csináltam mindent.de még így se működik.
Az nem lehet ho az a baja ho nem a c-re raktam a játékot
-
#581 1. letöltöd a modot
2. kicsomagolod valahova
3. bemásolod a megfelelő könyvtárba
-traktor, kombájn: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\fendt
-pótkocs: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers
-egyéb eszköz: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools
-vágóasztal: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
3. megnyitod a careerVehicles.xml fájlt (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data) valami szövegszerkesztővel (jegyzettömb) és bemásolod azt a sort, amit a letöltött mod mellett lévő readme.txt-ben találsz!!! A lényeg, hogy egy új sorba másold be és a "</careerVehicles>" legyen a legutolsó sor. Tehát ha ez után másolod be, nem lesz jó!Pl.:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Reifenpacker.xml" xPosition="190" yOffset="4" zPosition="210" yRotation="90"/> ezt másoltad be
</careerVehicles> ez legyen az utolsó sor
A gép pozicióján a számok változtatásával lehet változtatni... -
#580 en nem ertelek meg beneteket mert kezdetek el jatszani valamivel ha nem ertitek hogy kell vele, na mindegy
Nos vegyuk peldanak a careerVehicles(XML formatumut) nem irunk at benne semmit se hanem,
C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data ide be masoljuk es felulirjuk a mar letezot szoval amikor masoljuk be es kerdez valamit igennel valaszolunk.
akkor pl. Modot meg amikor leszedtuk kicsomagoljuk lenyegtelen hova de ne a telepiteshez amikor mind ezzel megvolnank akkor ahova kicsomagoltuk onnet atmasoljuk a C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data konyvtaraba ezt is szepen felulirjuk.
remelem erthetodo volt -
#578 hehe nem ugy megy az te:D
hanem copyrozod azt amit leszedtel oda ahova levan irva es csak folulirod -
alexander034 #577 Hello
Meg nyitottam az xml filét.beillesztettem ami readmyba volt és még akkor se rakja be. -
zol4506 #573 ittvan még gépek,modok -
#572 jvl445!Le van írva!És nem csak ide , de amit letöltessz ott van egy readme txt file.Abban is le van írva , hogy mit , hogyan , hova.Ne akard , hogy leírjam , mert mindent máshova kell. -
#571 Bazd+!Mennyi kérdés ez?És mind le van írva csak vissza kéne olvasni.Csak 8 oldal van.Az tényleg nem sok.10 perc alatt végig lehet(ne) nyomatni.Csirkét nem lehet , se tehenet.Egyenlőre. -
Djöccse #570 SZevasztok! A játékba hogyan lehet tehenet, csirkét tenyészteni? -
#569 Olvastam de sehol sem láttam volna h hova van ez leirva!!!!!!!!!!!
Ha tudnám akkor nem kérdezném!!!!! -
alexander034 #565 de én nem a domoval probálgatom azt töltöttem le ami a 469 es hsz ben van asszem ami a data.hun van -
#564 ja meg ne demo-nal probalgasd a modokat -
#560 Itt van, de mindenki csak saját felelősségre használja! Nem különösebben érdekel, ha valakinek nem működik rendesen! -
kitt2000 #559 Megszeretném osztani veletek! Hogy nézétek már meg ha közel mentek az akármelyik épűlethez gyalog nyomjátok már meg a F betűt mert a épűlet belsö illetve a ház kűlsö világitást fel lehet kapcsolni. -
kitt2000 #558 Jó képek.Feltudnád valahova tenni a gépek elhelyezésének a Career Vehicles xml fájlát mert nagyon tetszik a te gép elhelyezésed elöre is köszi.Mert nekem nem sikerűl igy elhelyezni egyátalán. -
alexander034 #557 Hogy tudok új gépeket venni azon kívűl amiket alap ból ad freebe -
JD4650 #556 azért ilyen bűn ronda, mert csak egy skin, nem pedig új modell, de amint láttam már vannak új modellek is, nem sokára talán traktor és kombájn is lesz -
alexander034 #554 Hello
Valaki tudna csinálni egy pakkot a modokbol -
#553 Nem tudom már, de nem a legszebb.:S
CAT 580 -
#551 Kicsit ráértem.:D
-
#546 nagy kultivátor
nagy eke
nagy vetőgép -
#538 Szevasztok!Letöltöttem egy-két dolgot és nem teszi bele a játékba.Miért?Elolvastam a szöveges file-t és mindent úgy csináltam , ahogy le van írva , de mégsem találom.Pl.: kombájn vágóasztalt lehet vinni vele , új vetőgépet , stb.Légyszi segítsetek!!!Köszi! -
Cat 02 #537 Akit csinálta a fordítást itt írjon adminoknak :)
http://magyaritasok.hu -
#536 nagy kultivátor
JD 7930nagy eke -
#535 akinek nincs állandó ipje az tegye már fel ezeket valahova :http://www.tsforum3.com/viewtopic.php?t=3106. -
zol4506 #534 JD 7930 -
nono 26 #533 Tololapot mire lehet használni,hó toláson kivűl????????????? -
konrad91 #532 http://www.tsforum3.com/viewforum.php?f=30&sid=0db4f7618c372f911e3b64e3b5cdf056
-
#528 köszöntem szépen -
#527 Nem a legjobb az optimalizálása. Akkor nekem is beszaggat, ha sok gép van egyhelyen, és világítással megyek.:S -
SZULTA #526 hát akkor ez naggyon érdekes:S -
SZULTA #525 sya
kedvedért fölnyomtam Magyarosítás -
#524 Nekem 60 FPS körül van folyamatosan, csak akkor esik le 10-re egy pár másodpercig, mikor felkapcsolom a világítást azokon a modolt traktorokon, amelyiken van hátul is munkalámpa.:D -
SZULTA #523 hi all simtractor sokkal gagyibb.
fiuk nektek is free playbe beszaggat ? van vagy 5 fps em.. missionba meg királyul megy... -
#522 hello!
Láttam h van magyarositás a gaméhoz, de nekem vmiért hibásan tölti le.
Vhonnét máshonnét lehet sztetek?