57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    próbáld ki...
  • jvl445
    A traktorokon be lehet kapcsolni a sárga vilogot?
  • zol4506
    sziasztok!
    Ebbe a játékba csináltak műtrágya szórót.Akinek kell az szoljon!!
  • nandorb
    vegyel erosebbet elmesz a boltba es megmondod nekik hogy neked a grafikus kartyan kell hogy legyen Pixel Shader 2.0
  • Linkerboy
    És ugy csináltam ahogy le van irva!!! :S
  • Linkerboy
    Az mitől van?!! hogy egypár dolgot pl: potkocsit nem tesz be, de pl az ekét betette ez mitől van? tán azért mert nem a C:-re hanem a D:-re tettem?
  • metalica
    hellotok
    hol lehet a játékba menteni és hogy kell?
    és hol lehet megnyitni azokat?
  • stefy16
    jó lenne ha vki csinálna 1 FAQ-t naon kéne.Hol tok több gépet venni???ha lehet? mire tom még költeni a pénzem?
  • norbi99992
    szaisztok a játékhoz van magyaritás és ha van akkor honnan lehet leszedni?
  • jvl445
    maps_1210024512 nekem ez van.Fasza ez a farm!Köszönöm Kitt2000!!!
  • BMW320i
    Nagyon szépen köszönöm!!!
  • gibic
    Cutter: "data/vehicles/cutters/fendt/Mev-cutter6000.xml"
    x = 110 y = 0,5 z = 175 y = 180
    Mahdrescher: "data/vehicles/steerable/fendt/Mev-class.xml"
    x = 120 y = 0,5 z = 160 y = 170
    A 2 mappában lévő 3 fájlt meg a fenti megfelelő mappákba másolva nálam működött, az elrendezés amúgy nem kötelező én azzal nem is foglalkoztam sokat.:)
  • stefy16
    Sziasztok naon jó a játék az eddigi legjobb.ennyi volt a simtractorors pályafutásom.köszi a modokat.FIGYELEM tavasszal jön még 1 ilyen játék a neve:Bauernhof simulator 99%ban megegyezik ezzel:)
  • BMW320i
    A maps_1209750398-at próbálta valaki?Állítólag új Farm lesz.Tud róla valaki valamit?Elöre is köszönöm!!!
  • BMW320i
    S.O.S.-re lenne szükségem.Letöltöttem a Class Lexion-t , de nem találok careerVehicles sort.De van helyette valami Mahdrescher.Azokat hova kell másolni?
  • BMW320i
    http://www.tsforum3.com
  • BMW320i
    www.ls2008mods.ls.funpic.de
  • Linkerboy
    Ok már meg van most már csak egy pár dolog kéne!! mint pl:vetőgép,Potkocsi
    .... hol találok ilyeneket?
  • jvl445
    Kitt2000.Fasza!!!!Köszike!!!
  • 6milan6
    tandem + tridem
    Bergmann tandem
    Joskin tridem
  • Panoz
    Légyszi nyomjatok má fel valami pótkocsiról linket mert a ****-om má kivan ezzel a kispótkocsival!köszi
    ja és hunnenkoenig vagyki a f@sz vagy te jobb lenne meg se szólalnál mert ha paraszt nem lenne te nem ennél!
  • kitt2000
    Bocs de rosz linket adtam meg? www.Bauernhofsimulkator-mods.coolix.com
  • kitt2000
    Most találtam egy elég jó mapot csak nincs gépek hozzá aszt neked kell betenni.Meg ha nem zavar hogy a farmon bellűl gabona nö össze vissza.Linket nem tudom beirrni de A www.landvirtschaftsimulator-mod.de--a Mods fűr ls témába a--Geböude fórumba ----a Neuer Hof alatt a második lapon lévöt ajálom van rólla 3 kép. Néhány infó rólla.-körbe kerités,három sorompóval,sűlyesztett maglerakó (beton),beton keritésel körűl járható siló.Akit érdekel kerese fel
  • kitt2000
    Szia.Én kiprobáltam nekem jó volt de a fényszórónál belasul vibrál a beton.Elöb le kell töltenni a minkét fájt elöbb a map rart ird felöl utána a másikat.Csak másold be a data mappába és hagy irja felűl.Enyi.
  • kucsi08
    aham.. kár..
    volna még egy kérdésem.: letöltöttem ezt a mod-ot, simán bemásolom a főkönyvtárba és elvileg új farmnak meg új gépeknek kéne lennie de semmi változás. mit lehetne ezzel tenni?
  • Daneszka
    Olvass vissza a topik elejére!!!!!! le van irva mit kell tenni!
  • 6milan6
    Egyelőre semmie, max ha tankolsz, akkor von le belőle.
  • 6milan6
    Új videókártya.
  • kucsi08
    szasztok.
    mire jó a szabad játékban a pénz?? lehet vásárolni valamit? mit és hogy?
  • MEDICSLACI
    sziasztok
    akadt egy kis problémám.nem indul a játék!
    ezt irja ki:
    Error:Could not init 3d system
    Shader model 2.0 is required.
    please install the latest videodrivers.
    KÉRLEK BENNETEKET SEGÍTSETEK!!!!!EZ MIT ELENT ÉS HOGY TODUM A PROBLÉMÁT MEGOLDANI????!!
  • 6milan6
    A műtrágyaszórót töröld ki, legalábbis nekem attól volt rossz. A "sprayParticleSystem.i3d" és a "streuParticleSystem.i3d" fájlt ha felülírtad, attól nem tölt be. Tedd vissza az eredeti fájlokat, akkor elvileg jó lesz.
  • BMW320i
    Szevasztok!Olyan problémám lenne , hogy tegnap este felraktam a játékba a Class Axian-t (Addon Class Axian) , 3 műtrágyázót (streuerklein , streuermittel , streuerbig) meg egy terepszínű pótkocsit (midnightcamo).Azóta nem töltődik be a játék.Dudál a hajó meg harangoznak és ennyi.Ha valaki tud kérem segítsen!Köszi!
  • JD4650
    a demóba csak 2 missziót tudsz csinálni, a teljesben meg az összeset
  • CoD23
    hali !!
    lenne egy olya kérdésem hogy nektek a teljes verzió hány MB?? Telepítve meg az install file? honnan lehet észrevenni hogy demo vagy nem demo?
    előre is thx
  • Daneszka
    olvass vissza! ha nincs leirva akkor kérdezz
  • jvl445
    Köszike!!!!
  • jvl445
    Na még azt kérdezném hogy,amikor elmentek a játékot ,és utána mikor betöltöm akkor minden ott lesza helyén ahol eredetileg???nektek is?
  • Daneszka
    hát ja:S nem értem minek kell megkérdezni vmi olyan dolgot ami kb 1 percbe telne hogy kiderüljön-.- télleg megy a lámulás:S:S
  • BMW320i
    Köszönöm!Sokat segítettél.Most örülök , hogy én nem vagyok láma , mert én elolvastam minden oldalt és csak azt kérdeztem ami nem világos.
  • 6milan6
    Láma = Előbb kérdez mint kipróbálná, vagy beleolvasna a topikba!