57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
metalica #749 Hellotok
Ebbe csak búzát lehet ültetni?
bálázó meg asztal szállíto nincs benne?
vagy külön modok-ba vannak ezek? -
#748 Fendt 716 Vario sound -
#747 Akkor hozz létre egyet, mint ahogy komájnoknál is kell. De 1xűbb, ha a kitömörítés után kapott data mappát simán bemásolod... -
valaki9191 #746 ezer hála
kösz a segítséget -
kitt2000 #744 Kéne egy kis segitség van egy jó tractor hang de nem tudom letölteni valaki fel tudná tenni a letöltöt mapáját?. A www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com oldalon a (MOD)Neuer Sound -ba kell belle lépni ott a linkje és egy videó-róla. -
#741 vágóasztal:
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>
kombájn:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="220" yRotation="180"/> -
valaki9191 #740 Hello
jvl445,6milan6 segítenétek nekem?
claas 600-as kombányt nemtudom megcsinálni, hogy benne legyen
amit belemásoltatok a careervehicles-be azt a sort másoljtok már be.
vagy vegyetek fel msn: [email protected]
előre is köszi a segítséget -
kitt2000 #737 Van még egy letöltési oldal! http//coolio0815.co.funpic.decoolio0815.co.funpic.deElég jó hely van itt ami megtalálható minden fajta eszköz! -
#735 Megcsináltam!!!!!!!!Köszike 6milan6 -
#733 Modokat innen, innen és innen lehet letölteni. Ezen a 3 oldalon szinte minden fentvan, ami eddig készült a játékhoz.
Legtöbb modhoz van ReadMe fájl, egyértelműen bentvan, mit hova kell másolni. Nem kell hozzán német, angol vagy francia nyelvismeret. Amelyikhez meg nincs (pl. lexion600), annál meg a fájlokat értelem szerűen bemásolod a mappákba. A careervehicles-be meg lemásolod egy már bentlévő gép "pozícióját" és átírod a fájlok elérési úzvonalát és az X,Z,yRotation értékeket. A lényeg, hogy ugyan azon a pozición ne legyen két gép. -
#732 Nekem sem volt. Írjál egyet. Csak az X,Z, Yrotaition értéket kell megadni, meg a mod xml fájljának elérési útvonalát.:D -
#729 Thx nekem nem így volt leírva. -
#728 Sziaztok.Nekem sehogy sem jo a Class kombánj.Amit letöltötem abba nincs carerVechicles fálj.És nincs mit bemásolni.Segitenétek??? -
#727 Feltettem ide, mert amit az ls-mods.de -ről töltöttem le először, az xar volt.:@ -
metalica #726 a műtrágyaszórót igy kell berakni?
1. letöltöd a modot
2. kicsomagolod valahova
3. bemásolod a megfelelő könyvtárba
-traktor, kombájn: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\fendt
-pótkocs: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers
-egyéb eszköz: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools
-vágóasztal: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
3. megnyitod a careerVehicles.xml fájlt (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data) valami szövegszerkesztővel (jegyzettömb) és bemásolod azt a sort, amit a letöltött mod mellett lévő readme.txt-ben találsz!!! A lényeg, hogy egy új sorba másold be és a "</careerVehicles>" legyen a legutolsó sor. Tehát ha ez után másolod be, nem lesz jó!Pl.:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Reifenpacker.xml" xPosition="190" yOffset="4" zPosition="210" yRotation="90"/> ezt másoltad be
</careerVehicles> ez legyen az utolsó sor
A gép pozicióján a számok változtatásával lehet változtatni... -
#723 jó a lexi! tán a case gép lenne az?:O az MTZ-m nemkell?:F -
-
#717 hello a németet tudtam csak leszedbni. Nem lehet valahogy átrakni angolra? v magyarra?:D -
landwir #716 hali http://ls2008mods.ls.funpic.de/index.php?site=news_comments&newsID=2&lang=de
ez egy mod-os oldal -
#712 thx -
#711 talán mert megkell nyomni aratásnál a "2-est" és akkor tempomatba rakja.... -
Daniel928 #710 a számokkal lehet szabályozni!(nem a NUMpadon) -
#709 a komybányt nem lehet valahogy lelasítani mert nagyon gyors és mindig kiír valamit -
#707 Mást sem lehet beállítani, nem csak azt.:D -
#706 nemtudtok veletlenul Balazot hozza meg masmien potkocsit??? -
Daniel928 #705 Hello! Sehol nem lehet beállitani kormányt a játékba, mert egy traktor szimulátorban ahol vezetni kell elég érdekes , h nem lehet... -
#704 * AMD/Intel 2 GHZ
* Nvidia Geforce 6800 Serie / ATI Radeon X850 (mind. 256 MB VRAM)
* 512 MB Arbeitsspeicher
* Soundkarte
* 1 GB Festplattenspeicherplatz
Itt van szepen mi kell minimum a jatekhoz tobbet ne kerdezzetek szepen irja!!!!!!!!!! -
#702 műtrágya szóró
Lehetőleg percenként kérdezz valamit... -
JD4650 #697 tankolsz... -
#696 naftara a pumpan,vetomag is fogyasztodik amikor vetsz meg a permetszer kerul penzbe -
#694 neked se akadna ha volna 1GB memoriad ,meg egy 512MB-os grafikusod -
#693 hali
azt nem tom hogy észre vette e valaki hogyha a grafikát feljebb állítja meg mindent akkor se akad jobban mint előtte!! vagyis nálam így van
a gépem: amd sempron 2600+ ami 1100mhz-n működik
1gb ram
6600gt 128mb
vagyis nem nagy durranás!! -
#691 KÖSZÖNÖM SZÉPEN,örülök hogy vannak még ilyen emberek mint pl te aki szivesen segít a másiknak nem minta a ............ KÖSZI Hétfő körül jelentkezem! -
konrad91 #690 http://btjunkie.org/torrent/PC-Landwirtschafts-Simulator-2008-DE-Bin-Cue-WS/44795228159e7c40fd08a117dc3af66405eb06bc4f2c
parancsolj 16gaborn!! -
#688 Érdekes, simán mennie kellene. DirectX sem lehet a probléma, mert elvileg telepítéskor frissíti. -
#687 AMD Sempron 3100+
Sapphire Radeon HD 2600XT 512 DDR3
1GB Ram ezen csak elkéne menni a directX-etfeltettem!!Új drivert meg nem találok az AGP-s vgam-hoz:(
METALICA:A BITHORLO nevű torretn oldalról szedtem le!
www.bithorlo.hu -
#686 Az eredeti dvd-n van egy demo játék is (Ports Of Call 2008 Deluxe), ami ~500 Mb).:( -
#685 Ahogy nézem, ATI videókártyád van ugye? Tettél fel új drivert, directx-et? Ha azok sem segítenek, töltsd le a kisebb verziót (72 Mb), az is ugyan az és próbáld meg azt.
Egyáltalán elmenne a gépeden? -
#681 Azt sose értettem meg, ha valakinek problémája van valamivel, akkor miért nem lehet leírni pontosan mi az?! Ebben az esetben mi áll a hibaüzenetben? -
#680 Hali
Most töltöttem le a Landwirtschafts Simulator 2008 full verziót 600MB körül van,felraktam elindítom és kidob egy windows hibával GAME.EXE a hibás,vmi orvosság van erre?