57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • metalica
    Hellotok
    Ebbe csak búzát lehet ültetni?
    bálázó meg asztal szállíto nincs benne?
    vagy külön modok-ba vannak ezek?
  • 6milan6
    Fendt 716 Vario sound
  • 6milan6
    Akkor hozz létre egyet, mint ahogy komájnoknál is kell. De 1xűbb, ha a kitömörítés után kapott data mappát simán bemásolod...
  • valaki9191
    ezer hála
    kösz a segítséget
  • kitt2000
    Kéne egy kis segitség van egy jó tractor hang de nem tudom letölteni valaki fel tudná tenni a letöltöt mapáját?. A www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com oldalon a (MOD)Neuer Sound -ba kell belle lépni ott a linkje és egy videó-róla.
  • 6milan6
    vágóasztal:
    <vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>
    kombájn:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="220" yRotation="180"/>
  • valaki9191
    Hello
    jvl445,6milan6 segítenétek nekem?
    claas 600-as kombányt nemtudom megcsinálni, hogy benne legyen
    amit belemásoltatok a careervehicles-be azt a sort másoljtok már be.
    vagy vegyetek fel msn: [email protected]
    előre is köszi a segítséget
  • kitt2000
    Van még egy letöltési oldal! http//coolio0815.co.funpic.decoolio0815.co.funpic.deElég jó hely van itt ami megtalálható minden fajta eszköz!
  • jvl445
    Megcsináltam!!!!!!!!Köszike 6milan6
  • 6milan6
    Modokat innen, innen és innen lehet letölteni. Ezen a 3 oldalon szinte minden fentvan, ami eddig készült a játékhoz.
    Legtöbb modhoz van ReadMe fájl, egyértelműen bentvan, mit hova kell másolni. Nem kell hozzán német, angol vagy francia nyelvismeret. Amelyikhez meg nincs (pl. lexion600), annál meg a fájlokat értelem szerűen bemásolod a mappákba. A careervehicles-be meg lemásolod egy már bentlévő gép "pozícióját" és átírod a fájlok elérési úzvonalát és az X,Z,yRotation értékeket. A lényeg, hogy ugyan azon a pozición ne legyen két gép.
  • 6milan6
    Nekem sem volt. Írjál egyet. Csak az X,Z, Yrotaition értéket kell megadni, meg a mod xml fájljának elérési útvonalát.:D
  • diggitydave
    Thx nekem nem így volt leírva.
  • jvl445
    Sziaztok.Nekem sehogy sem jo a Class kombánj.Amit letöltötem abba nincs carerVechicles fálj.És nincs mit bemásolni.Segitenétek???
  • 6milan6
    Feltettem ide, mert amit az ls-mods.de -ről töltöttem le először, az xar volt.:@
  • metalica
    a műtrágyaszórót igy kell berakni?
    1. letöltöd a modot
    2. kicsomagolod valahova
    3. bemásolod a megfelelő könyvtárba
    -traktor, kombájn: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\fendt
    -pótkocs: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers
    -egyéb eszköz: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools
    -vágóasztal: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
    3. megnyitod a careerVehicles.xml fájlt (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data) valami szövegszerkesztővel (jegyzettömb) és bemásolod azt a sort, amit a letöltött mod mellett lévő readme.txt-ben találsz!!! A lényeg, hogy egy új sorba másold be és a "</careerVehicles>" legyen a legutolsó sor. Tehát ha ez után másolod be, nem lesz jó!Pl.:
    <vehicle filename="data/vehicles/tools/Reifenpacker.xml" xPosition="190" yOffset="4" zPosition="210" yRotation="90"/> ezt másoltad be
    </careerVehicles> ez legyen az utolsó sor

A gép pozicióján a számok változtatásával lehet változtatni...
  • Daneszka
    jó a lexi! tán a case gép lenne az?:O az MTZ-m nemkell?:F
  • 6milan6

• rvn
    hello a németet tudtam csak leszedbni. Nem lehet valahogy átrakni angolra? v magyarra?:D
  • landwir
    hali http://ls2008mods.ls.funpic.de/index.php?site=news_comments&newsID=2&lang=de
    ez egy mod-os oldal
  • diggitydave
    thx
  • Daneszka
    talán mert megkell nyomni aratásnál a "2-est" és akkor tempomatba rakja....
  • Daniel928
    a számokkal lehet szabályozni!(nem a NUMpadon)
  • diggitydave
    a komybányt nem lehet valahogy lelasítani mert nagyon gyors és mindig kiír valamit
  • 6milan6
    Mást sem lehet beállítani, nem csak azt.:D
  • nandorb
    nemtudtok veletlenul Balazot hozza meg masmien potkocsit???
  • Daniel928
    Hello! Sehol nem lehet beállitani kormányt a játékba, mert egy traktor szimulátorban ahol vezetni kell elég érdekes , h nem lehet...
  • nandorb
    * AMD/Intel 2 GHZ
    * Nvidia Geforce 6800 Serie / ATI Radeon X850 (mind. 256 MB VRAM)
    * 512 MB Arbeitsspeicher
    * Soundkarte
    * 1 GB Festplattenspeicherplatz
    Itt van szepen mi kell minimum a jatekhoz tobbet ne kerdezzetek szepen irja!!!!!!!!!!
  • 6milan6
    műtrágya szóró

Lehetőleg percenként kérdezz valamit...
  • JD4650
    tankolsz...
  • nandorb
    naftara a pumpan,vetomag is fogyasztodik amikor vetsz meg a permetszer kerul penzbe
  • nandorb
    neked se akadna ha volna 1GB memoriad ,meg egy 512MB-os grafikusod
  • CoD23
    hali
    azt nem tom hogy észre vette e valaki hogyha a grafikát feljebb állítja meg mindent akkor se akad jobban mint előtte!! vagyis nálam így van
    a gépem: amd sempron 2600+ ami 1100mhz-n működik
    1gb ram
    6600gt 128mb
    vagyis nem nagy durranás!!
  • 16gaborm
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN,örülök hogy vannak még ilyen emberek mint pl te aki szivesen segít a másiknak nem minta a ............ KÖSZI Hétfő körül jelentkezem!
  • konrad91
    http://btjunkie.org/torrent/PC-Landwirtschafts-Simulator-2008-DE-Bin-Cue-WS/44795228159e7c40fd08a117dc3af66405eb06bc4f2c

parancsolj 16gaborn!!
  • 6milan6
    Érdekes, simán mennie kellene. DirectX sem lehet a probléma, mert elvileg telepítéskor frissíti.
  • 16gaborm
    AMD Sempron 3100+
    Sapphire Radeon HD 2600XT 512 DDR3
    1GB Ram ezen csak elkéne menni a directX-etfeltettem!!Új drivert meg nem találok az AGP-s vgam-hoz:(

METALICA:A BITHORLO nevű torretn oldalról szedtem le!
    www.bithorlo.hu
  • 6milan6
    Az eredeti dvd-n van egy demo játék is (Ports Of Call 2008 Deluxe), ami ~500 Mb).:(
  • 6milan6
    Ahogy nézem, ATI videókártyád van ugye? Tettél fel új drivert, directx-et? Ha azok sem segítenek, töltsd le a kisebb verziót (72 Mb), az is ugyan az és próbáld meg azt.
    Egyáltalán elmenne a gépeden?
  • 6milan6
    Azt sose értettem meg, ha valakinek problémája van valamivel, akkor miért nem lehet leírni pontosan mi az?! Ebben az esetben mi áll a hibaüzenetben?
  • 16gaborm
    Hali

Most töltöttem le a Landwirtschafts Simulator 2008 full verziót 600MB körül van,felraktam elindítom és kidob egy windows hibával GAME.EXE a hibás,vmi orvosság van erre?