Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
Hátha vki megtudja úgy csinálni hogy úgy keljen....
De ez a soros dolog számomra nagyon hasznos és jó ötletnek tûnik!!!

biztos szél volt és a melleted lévõ földbe is vetettek és átfújta a szél a kukoricát és azért kell így ki.
De azért nagyon odabasz, hogy már a sor is mutatja.
ok koszzi
hali
valaki tudna segíteni
berakom az új gépeket elmentem a játékot és amikor lépek vissza a játékba akk. eltûnnek és a pénzt se adja vissza amit fizettem értük!!!!!!!!!!
valaki segítsen pls.!!!!!!!
belarus820
Valaki megmondaná hogy mit csinál az a night time mod?

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

vetés...késõn de lehet hogy jó termést hoz..xd

A sorok jók...deee...

a kelés nem..és nem is lessz jó mert alapból ígyvan beletéve a mapba xdxd

SLICK
mit szeretnél letölteni? A játékot vagy a modokat?
Mert a játékról nem tudok adni letöltési linket, viszont a modokat itt a fejlécben az LS 2009 portál szövegre kattintva tudod eltölteni. De elõször regisztrálnod kell az oldalra (mindent tölts ki). Azután a Letöltés menüre kattinva már töltheted is õket.

tuds nekem cimeket kuldeni?köszi tsz1
allock

#hhwnd

és még azt is megkerdhetem hogy honnan tudomletölteni slick?
köszi elõre is

atesz25
Hello.Szeretném megkérdezni ennek az ifának a készítõjét hogy meg lehet csinálni azt hogy számolja amit beleüritek?És persze köszönet érete:

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

tzs1
Jah! Sorry, nem olvastam végig! Oksa, akkor pozitíven....
Kiváncsi leszek, ezzel fog-e kacsázni a JD-m ? A másik kettõvel még lépésben is alíg volt irányítható... :-(

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

késõbb írtam, hogy tök üres volt és csak pár gépnél csinálta, de mondom, egy újratelepítés megoldotta 😄

én is örülnék neki, de legalább van jó széles és fasza vetõgép... <#vigyor3> "csak pozitívan!" <#vigyor3>
az animácó jó lejátszattam giantson belül és ott nincs semmi baja sem de megnéztem és mind a 3 sárga

tzs1
Sajna nem, én már annak is örülök ezek után, hogy nem áll ferdén... :-(

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Vebfordító? PFFFFFFF........ tele a placc, nincs több hely ->hazavszed a gépeket, és újra vásárolhatsz....

nem tudsz rá valami megoldást?
tzs1
Nekem nem áll ferdén, de mûxik állandóan..... :-(

egy újratelepítés megoldotta
viszont a JD 1590 vetõgép nekem is ferdén áll és állandóan mûködik. ennek mit lehetne csinálni?
tzs1
eddíg én is eljutottam...JÉ! Azonos a gépparkunk????
JD 2266, és 8530. Ezekkel nyomulok... XD

sanyika01
Ezt a gépet valaki betudja indítani.

allock

#hhwnd

Rsteiger
Sziasztok Barátaim!

Egy videóban láttam mega 204 kombájnt, valaki nem tudja esetleg honnan lehet letölteni!
Köszi!

tzs1
Jól néz ki, GRATULA!!<#taps>

tzs1
Regizz a játékkal kapcsolatos oldalakon, és utána tölthetsz le annyi- de annyi mindent, hogy csak na! Én még csak 3-on vagyok, de így is több mint elég.... XD

Amikor editorban megnyitod a pótot, akkor a klappe rotate x y z mezõi be vannak sárgulva? Akkor jó az animáció ha azok sárgák.

sanyika01
Nagyon jól néz ki elég lehetett megcsinálni.<#wow1><#wow1>

heló mindenki !!
látom már leálltak a veszekedéssel.
és lene egy kérdésem
hogy lehet csökkenteni a porzást a gépek után??
ja és nagyon fasza a rába!!!
grat

Szeretnék kérni egy kis segítséget van egy olyna gondom beletettem az oehler pótot és valamiért nem nylíik az ki az oldala de nem mindig néhai gen néha nem és nem jövök rá mitõl valakinek vlaami ötlet giantson belül az animáció jó

SLICK
a privát gépeket csak a készítõk használhatják, senki sem kapja meg addig, míg az egyik készítõ úgy nem dönt, hogy ki lehet adni. Minden más gépet amit a portálon találsz, azt le lehet tölteni.

Figyuzzatok én még kezdõ vagyok és szeretném megtudakolni hogy it jelent az hogy priváton kapsz meg valamit?Ja és amik itt fent vannak azokat majd le is lehet tölteni?
amugy Mokos tibor voltam.aki a traktorok megszálotja
Elõre is köszönöm a valaszotokat!!
sabo1310
fasza!!!

{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }

Hol lehet a súlypontját állítani, hogy ne billegjen???
Valaki tud ezen segíteni miért van, és mit állítsak? billeg a gép kanyarban...Köszönöm elõre is!

Physics: wheelRightFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
Physics: wheelLeftFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
csaba90
bementünk a kukoricásba xD iszonyat jó az a Fendt traki 😛

Csaby

Sanzi99
Case IH 956 XL

köszi, most már értem
Kenny85
igen elis k@rtam
szóval felül
fenderrightfront 0
vorderrad 0|0
és így tovább

Kenny85
nemtom mennyire érthetõ de ígyvan valahogy (énis mégcsak tegnap kezdtem el vele foglalkozni)
lényeg, hogy 0-tól kell számolni

Zoli108
Látom jól sikerült a mûtrágyázás,beterítetted az egész képet.. <#hehe>

http://germantrucksimulator.hu

tzs1
nem tom, nekem felveszi, de állandóan megy a vetés hangja, se emelni, se süllyeszteni nem tom, se kihajtani a a két tárcsát az oldalán....
Amúgy meg ha megmûvelt területre ér. vet magától....

Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudok index-et számolni, xml készítéséhez?
spawnmadrid
Most miért nem jeleníti meg a videót? Na mind1. Tröljétek lécci.videó

szabikafarkas
valaki meg tart velem is

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

spawnmadrid

PaIdoo
mert béna vagy

John Deere 8530

toth dávid 108
Miért nem müködik nekem a john deere vetögép oda tolatok a traktorral és nem veszi fel még csak nem is jelzi,ugyhogy ha tudvalki segitteni annak itt az msn cim:[email protected])elöre is köszönöm

ximix
Üdv
A challenger lánctalpa nagyobb felületen oszlatja el a súlyt igy kisebb a talajnyomása ilyenkor nem elõnyös de laza,sáros talajon fordított a helyzet.
de legalább megosztotta velem😛😊
És én is linkeltem valamit ..azt megnézzétek😊
Kenny85
hány éves vagy kisbarátom, mert látom nemvagy tisztában a fogalmakkal. Komplett játék letöltési helyének a belinkelése warez, mivel illegális, ezért tiltott minden egyes topikban. megosztott modok meg modellek az más tészta. szóval ne lepõdj meg ha kerül még pár <#felkialtas> a neved mellé