Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a soros dolog számomra nagyon hasznos és jó ötletnek tûnik!!!
De azért nagyon odabasz, hogy már a sor is mutatja.
valaki tudna segíteni
berakom az új gépeket elmentem a játékot és amikor lépek vissza a játékba akk. eltûnnek és a pénzt se adja vissza amit fizettem értük!!!!!!!!!!
valaki segítsen pls.!!!!!!!
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
A sorok jók...deee...
a kelés nem..és nem is lessz jó mert alapból ígyvan beletéve a mapba xdxd

Mert a játékról nem tudok adni letöltési linket, viszont a modokat itt a fejlécben az LS 2009 portál szövegre kattintva tudod eltölteni. De elõször regisztrálnod kell az oldalra (mindent tölts ki). Azután a Letöltés menüre kattinva már töltheted is õket.
köszi elõre is

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Kiváncsi leszek, ezzel fog-e kacsázni a JD-m ? A másik kettõvel még lépésben is alíg volt irányítható... :-(
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
én is örülnék neki, de legalább van jó széles és fasza vetõgép... <#vigyor3>#vigyor3> "csak pozitívan!" <#vigyor3>#vigyor3>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
viszont a JD 1590 vetõgép nekem is ferdén áll és állandóan mûködik. ennek mit lehetne csinálni?
JD 2266, és 8530. Ezekkel nyomulok... XD
Egy videóban láttam mega 204 kombájnt, valaki nem tudja esetleg honnan lehet letölteni!
Köszi!
látom már leálltak a veszekedéssel.
és lene egy kérdésem
hogy lehet csökkenteni a porzást a gépek után??
ja és nagyon fasza a rába!!!
grat
amugy Mokos tibor voltam.aki a traktorok megszálotja
Elõre is köszönöm a valaszotokat!!
Physics: wheelRightFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
Physics: wheelLeftFront_col failed. Scale not allowed for kinematic or dynamic objects.
lényeg, hogy 0-tól kell számolni

http://germantrucksimulator.hu
Amúgy meg ha megmûvelt területre ér. vet magától....
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
A challenger lánctalpa nagyobb felületen oszlatja el a súlyt igy kisebb a talajnyomása ilyenkor nem elõnyös de laza,sáros talajon fordított a helyzet.
És én is linkeltem valamit ..azt megnézzétek😊