Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne ha leszakadnál innen, mert csak az elsõ oldalon 14 db hsz-ed van aminek semmi értelme. Menjél inkább másik forum-topikba és ott boldogítsd a jónépet a f@aszságaiddal.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Megszeretném csinálni a Strautmann potkocsit, h a gabona pupos legyen rajta. Tudna nekem valaki segíteni?
Úgy örülök, h megtaláltad ezt a forumot. Kész munkába könnyû hibát találni! Sztem inkább tartsd meg magadnak a véleményed...
megvan holvolt a kutya elásva most jól emelgeti õket
most jön az, h karokat is mozgásra bírjam :\
most jön az, h karokat is mozgásra bírjam :\
ha valamit segít szedd le eyg alap fendt trakiról az attacherjointokat vagymiket, hátha úgy jó lesz
#hhwnd
Ejj, istenem... <#shakehead>#shakehead>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Sziasztok!Letöltöttem a Landwirtschafts-Simulator 2009-et és kéri a cd-t. Akkor mit kell csinálni?
ezt meg az xml-ben van az atacher jointnak ennek a függesztettenek az elforgatási szögei azt átírod és jó lesz vagy pedig ezeken belül van még pont és azokat átforgatod
gondolkozni
én nem dicsekszem mennyim van de egyébként am igaza van 1 pár embernek a dolgokkal kapcsolatban a kis maki <#lama>#lama>-k miatt nincs megosztva semmi! és ha igy folytatják szerintem nem is lessz szal nem tom miért nem lehet azt megállni h ne könyörögjenek hanem cska várják ki amig kiadják addig nézegessék a képeket!! jó lenne észhez térni emberek(tisztelet a kivételnek)!!
Sziasztok!Letöltöttem a Landwirtschafts-Simulator 2009-et és kéri a cd-t. Akkor mit kell csinálni?<#nemtudom>#nemtudom>
És ott mit kell átírni?
Helló az orrsúlynak hol lehet megváltoztatni a súlyát?
Ti látjátok a képet?
CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"
ahogy látom lassan mndenkinek van rába 😊 <#nevetes1>#nevetes1>
Óhhh..jeee....alakúl...még pár finomítás és kész...

köszi az éjszaka írt segítségeket gondoltam h GEben szúrtam el. Újrakezdtem mert már annyira elcsesztem, de megint van kis akadás, hogy felveszem normálisan áll viszonylag, ha nyomok egy V-t akkor befordítja 180 fokkal
ez meg igaz h elvan forgatva 180 fokkal, de legalább le föl liftezik

ez meg igaz h elvan forgatva 180 fokkal, de legalább le föl liftezik

Valaki segítene hogy a gép miért így veszi fell..egyáltalán holl kell állítani..xml-be vagy a GE-ba?

Hát kipróbáltam kormánnyal a game-t, és azt kell mondjam nagyon jó, csak sok helyet foglal a kormány.<#vigyor2>#vigyor2>
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Figyelj, akár teszek is rá, mert nagyon élethû lett. És sztem meg is érdemelné h rajta legyen!
Fõnök jött leellenõrizni, hogy hogy vet a csoda...
Hazafelé sajnos súlyos balesetet szenvedett...most is az intenzíven van :S
De a munka nem állhat meg, márpedig este meg kell állnia 😄

Hazafelé sajnos súlyos balesetet szenvedett...most is az intenzíven van :S
De a munka nem állhat meg, márpedig este meg kell állnia 😄
Haljátok Valaki Nelegyen ennyire eggyügyü hogy Neküldje el a Rába 300vagy 250 est és az olyan választ hogy "már megint kezdi" meg ezek KÖSZ kihagyom szóval Valaki Legyen szives elküldeni és Nekemis vannak Jókis Gépeim Szóval Csere de nemnagyon itt az MSN-em:[email protected]
"Várok Rábát"
"Várok Rábát"
Na ezt jól tetted 😄
Sziasztok !
Tegnap regeltem be a fórumra, és mint újonc, engedjétek meg, hogy megosszak egy videót.
Saját készítés, és tudom , hogy nem mestermû, de talán tetszeni fog néhány embernek....
Mindenesetre jobb bemutatkozásnak tartom, mint a " lécci egy rábát küldjetek"...<#nevetes1>#nevetes1>
http://videa.hu/videok/jarmuvek/ls2009-claas-kukoricaaratas-5km7sRwpVkEXnhlq
Tegnap regeltem be a fórumra, és mint újonc, engedjétek meg, hogy megosszak egy videót.
Saját készítés, és tudom , hogy nem mestermû, de talán tetszeni fog néhány embernek....
Mindenesetre jobb bemutatkozásnak tartom, mint a " lécci egy rábát küldjetek"...<#nevetes1>#nevetes1>
http://videa.hu/videok/jarmuvek/ls2009-claas-kukoricaaratas-5km7sRwpVkEXnhlq
A kép tanulsága esõbe még rábával a segged alatt se jusson eszedbe kimenni vetnixd

Nos létezik az hogy a kiskocka bála mentés után eltünik, fent van a patch és a többi nem tûnik el?
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066