Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csaby
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Ne haragudjatok, h megkérdezem, de van már multi az ls 09-hez?
Köszönöm elõre is a választ!
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
cserébe én is adok 1 linket lehet h ismeritek de ha nem akk nézelõdjetek.
http://mgnorba32.gportal.hu/
Ha nézitek a videokat lessz olyan h 4 lexion 4 man..na itt dolgoznak a rokonaim, én is most végeztem seregélyesen és ha minden jolmegy a vizsgával akk én is náluk fogok dolgozni..
na jó nézelõdést az oldalon,és irjatok véleményt is .
Pedig megvan a minimális gépigény és játszhatatlanná vált a game, és letöröltem.
Most az elöbb probáltam letölteni a szokásos oldalrol ha nembaj nem irom le honnan. de az oldal nenm érhetõ el valami oknál fogva.
Arra szeretnék valakit megkérni h linelje be nekem honnan tudnám még leszedne virusmentesen. stb.
Köszönöm..
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Vittem ha a vetõgépet.Ja meg az Axiont.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Üdv!
Jóéjt mindenkinek!
Idioták kiméljenek!!! :)
Igen ez tényleg fórum a játékkal kapcsolatban lehetne problémákról beszélni, de sokan csetnek használják a te hsz-ed a 49172 de kb 100000-dik lenne de szorgos kezek törlik az ismétlõdõ, kéregetõ és egyéb hszeket. Ebbe bele lehet fáradni,de nagyon és nem lehet tõlük a játékkal kapcsolatos igazi problémákat megbeszélni.
A mód készítõk jó szívvel megosztottak szinte mindent módot ezidáig ,de egy mód készítése idõigényes több emberes feladat és ezt a szabadidejükbõl áldozzák ránk.
Persze sok a kép mert büszkék a modelljükre még ha az nincs is kész csak egy fotó erejéig, bár ezt sokan nem értik és nevelésüknél fogva könyörögnek, követelõznek, értetlenkednek a mód készítõk kedve egyre fogy már nem látják azt a közönséget akiért délutánonként érdemes a gép elé ülni.
A problémákra miszerint hogyan kell skint készíteni a modellezés alapjai és egyebekrõl a honlapon lehetne egy részt szentelni, de ki az aki nekiáll összefoglalni vagy mondhatnám érdemes idõt áldozni rá ? .
megjegyzem: szerintem ez a legkomolyabb rába az összes eddig belinkelt közül!!! grathz888!!!
-amúgy meg még tök új vagy itt egyszerse láttalak ide beírni, és ha olvasnád a hsz-eket tudhatnád hogy mi merre hogy
-nem azon van a hangsúly, hogy torrentre fellökje valaki hanem az ENGEDÉLYEN!
-mellesleg folyamatosan javítgatják, de csak jön a sok nyomorék, hogy rába link kell stb, mert egy kép alapján eldöntik, hogy az jó, mûködik 100%-ban, de ha meg kap egy rábát és nem megy megfelelõen azért nyavajog, hogy milyen szar munkát végeztek vele, a készítõ meg ilyenkor pláne hogy nem fog megosztani semmit se, minek áldozza az idejét a szó szerint hülyékre
#hhwnd
http://germantrucksimulator.hu
"Ihr Kauf steht beim Händler abholbereit." ?
a webfordítás ezt írja: "A vásárlásod a kereskedõvel, abholbereit., áll"
h ez nem 1 fórum inkább 1 képnézegetõ és hát nemtudom ha felmentek 1 autós honlapra pl :hyundai fórum akk ott nem ez van hanem probálnak 1másnak az mebrek segiteni amugy nemtudom mért esik nehezetekre 1 rábát megosztani ..kb 2 mp -be kerül torrental megosztani ezt a pár megás gépet..
akk tulajdonképpen minek is van ez a fórum??
Képnézegeteõ?? Tudtommal azért van fórum h bizonyos problémákra megoldást találni nem leoltani 1mást h te minek kérde vagy opld meg magad..
mert aki érti a programot az se ugy kezte h egyböl profin vagy akármi..
de ti csak képeket tudtok feltölteni az oldalra nem h segitenétek 1mást h más is élezhetöbbé tegye a játékot!
Hát sztem ennyi..képnézegetõ..meddog tartana pár soraba válaszolni kérdésre normálisan?? és nem alpári modón,,
deháát ezek vagyunk mi magyarok...összetartás..grat grat..
tuodm h most fog jönni a sok hsz.h hatarrattata.. de nemérdekel mert valahol igazam van..
na jó8 csumi!
akkor xmlben a maxrot meg maxrot2 az mi akar lenni?
maxtranslimit meg maxrotlimit ahogy látom minden gépnél ugyanaz
Faxa ötlet !
Grat!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Le a kalappal és csak így tovább 😉

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
sziasztok.amúgy király az oldal.