Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WillYmi Vagyél Fel MSN-re nem akarok semmi Gépet kérni Csak vegyél fel:[email protected]
Hesston
Noob tecktonikos! ugrálós low mindegyik...

Új nick :D Jéé de laza :D

tecktonik forever
Valakinek van egy csokija ? amit megosztana velem ?? pls <#banplz> nem hagyhattam ki 😄

Valakinek van egy MTZ homlokrakodósa? amit megosztana velem?? pls
szabikafarkas
ees nem lehet megcsinalni hogy a vatogep akasztora fennebb legyen?

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

Megjött a lexi..

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4j8j4JESzYg&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4j8j4JESzYg&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
ladaman
én is szeretem a modern gépeket de ez a rat(ütött-kopott) stílus jobban bejön

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

sziasztok szerintetek az miér van ha játszok az ls09 -en és néha kilép magátol és kiir valami angol szöveget.
AC3D-bõl hogy lehet i3d-t csinálni??? próbáltam maya-val de nem tudok i3d-be menteni?
és rájöttem hogyn em tökéletes amit írtam mert azt lehagytam hogy cisnálni kell egy alacson csatalkozási pontot is pl ahhoz a vetõgéphez meg bálázóhoz

vagy az vagy pedig a trkain nics alcsony csatlakozási pont! mert cska arra lehet azt felakasztani

Freddycom
Lehet túl magasan van az akasztási pont.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

szabikafarkas
a John Deere vatogepet miert nem tudom felakasztani?

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

SLICK
ezt a hozzászólást a bannerba is be lehetne rakni linkként, hogy aki ezért nyerít, az hamar megtalálja

MTZ1025
Sikerült berakni,csak épp nem tudok bele ülni. Valaki segítene megoldani a problémámat?

Én azért szeretem a modern gépeket...ezért nyomom én a lexion 480-as kombival....

saslaca
<#worship><#worship>

csaba90
LoL XD de nyugi mondom majd megpróbálom úgy is ahogy te csinálod.. hátha sikerül xD

Csaby

semi bajj azért köszi 😄

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

ladaman

hogy nemcsak dísznek van hanem mûködik is

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

szemetek az emberek:'( XDXDXD

vmarc
Ez nagyon jó gyereke, ez esküszöm tetszett. LoL

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

csaba90
hát ja.... 😄

Csaby

rambo12
Ez szép és jó de fingom nincs az egészrõl 😊 😛
Még szerencse hogy megcsinálod 😛

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

allock

#hhwnd

ez csak egy sima traki volt az ih eke más azt még én sem tudom hogyan kelett én gépekre vagyok inkább ráhangolódva adapterek meg ilyenek az ih eke annyiban más hogy máshogy kell írni a moddesc fájlát meg lehet hogy a scriptet is át kell szerekezteni hozzá szóval azt nem tudom hogyan bocs

es pl IH ekét is így kell átteni?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

ja és ezzel a módszerrel nekem kb egy óra alatt tesztekkel együtt megvan egy egyszerû gép átrakása

sanya gyere fel msn-re
fontos
gyorsabb az tuti és valakinek egyszerûbb is

csaba90
hm.. majd így is kipróbálom 😄 én eddig úgycsináltam hogy eredeti gépet nyitottam meg giantsba és mindent egyesével kicseréltem így nem kellet xml-ben átírnom semmit csak a gép nevét 😄 viszont a tiéd gyorsabb... csak jobban kell odafigyelni 😄😄

Csaby

Freddycom
Mert eddig nem esett, ennyi.
Miért hisznek olyan dolgokat hibának egyesek, ami teljesen normális dolog?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

hali
nálam soha nem esik esõ miért??????????????
Talán entert megkéne nyomni...

tzs1
köszi szépen!!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

mert nem nyomtál numpad netert akkor indítja el a motort kivan írva

valami nem tiszta tõlem lehet kérdezni normális hangnemben lehetõleg és segítek megoldani a problémákat

tzs1
Ez a JD traktor nekem nem ment a játékban... Beült az ember, de nem indítózot, és nem is ment! Tud valaki segíteni hogy miért volt ez?

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

AZokank szól akik szeretnének gépeket átrakni a 08-ból a 09-be legyen egy egyszerû dolog pl egy traki elsõ dolog giants editorban valamelyik gyári géptõl átmásolod a farmer-t meg trafficCollisionTrigger-t a kiszelmet traktor fõ mappájában legyen bent( giants ball fele Scenegraph mint a windows intézõ (edit menü: "cut"-kivágás, "copye"-másolás, "paste"-beillesztés ez a 3 dolog bõven elég ehhez)szóval belemásolod azt a két fõ dolgot utána az gép teljes xml-jének a tartalmát törlör és belemásolod az egiyk gyári trakiét mindegy melyiket szépen sorba tessék haladni átírod a nevet, a kereknél "repr="0"" a nulla a kerék helye késöbbi képen látod hogyan kell kiszámolni mi legyen a nulla helyén ha nem az elsõ helyen van. majd minden egyes index számot a képen remélem érthetõ lesz hogyan kell átírni a hangoknál mivel moddesc-es lesz a gép😛 egy mappába másolod bele és minden elérési útvonalat ami pl így nézett ki:data/vehicles/steerable/fendt/fendt936vario.i3d ezután cska ennyi legyen(példe esetében de a szisztéma ugyna ez végig) fendt936vario.i3d hangoknál is ha a gépnek amit átraksz van hangja akkor értelem szerûen a hang neve és kiterjesztése és az elején is legeljén a modell elérési útvonala az i3d-is az aktuális modelre legyen írva pl mtz82.i3d ezután ha minden megvan mented. másols valahonna egy sima trakira vonatkozó moddesc fájlt egy máppa a jelenlegi géppel átírod a neveket pl errõl: <name>Belarus 1025.3</name> erre de csak példa!:<name>Mtz 82</name> mindegyik helyen ahol ez van utánaezt(csak pl):<![CDATAKülön köszönet a hangért:MTZ1025, Melfoy
http://ls2009portal.weboldala.net>
Külön köszönet a hangért:MTZ1025, Melfoy
http://ls2009portal.weboldala.net>]> átírod amire neked teccik ez a sor jelenik meg a gép képe melett az üzletben szóval átírod ahogy teccik pl:<![CDATA]> kétszer van minden ilyen dolog egymás után ha jól megnézed végén van egy hivatokázi sor pl ez:<xmlFilename>belarus1025.3.xml</xmlFilename> itt aaz aktuális gép xml-je hivatkozol rá átírod pl:<xmlFilename>mtz82.xml</xmlFilename> mented mész a shopba és játszol vele ja és a mods mappába bemásolod nem kell zipelni semmi cska egy mappába legyen bent bocs a sok szöbvegért de unom a könyörgést aki megértette ez alapján áttud tenni magának gépeket😊

Valaki megtudná nekem mondani hogy milyen programok kellenek a traktor építéshez és megcsinálni hogy be tudjam tenni a játékba??????

Kombájnokat szerelik át gabonára, felmérik az állapotukat, és talán jöhet egy próba vágás😄

Nadehisz még elsincs vetve 😮

Kaszálni is kéne

Hazajöttek a vetõsök..

joci950811
Gomítás volt a határban.

Aztán meg lucernapermetezés.

Bocsi a sok képért

Elég jól kitudod forgatni az ember szavait...<#mf1>

Sziasztok!
Megnézem aportálon de nem találtamrá választ rem ti tudtok segiteni amikor inditanám ezt irja ki :
Norbi987
eggyet ertek!<#hehe>

ZTM
"Kész munkába könnyû hibát találni!"
Miért is szeretnéd azt megcsinálni?Esetleg a régi nem tetszik?