57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#1970 Nekem eddig mindent sikerült megcsinálni. Addig kell próbálkozni míg nem sikerül(sokan értetlenkednek ahelyett, hogy visszaolvasnának)
A Case CVX-et is megcsináltam, hogy ne skin legyen:D, így megmaradt a claas axion. -
#1969 Elvileg ez már javított JD 8530. -
#1968 Látom neked is jó a 8530-as JD.:D (sokaknak nem jeleníti meg a skint) -
#1967 A gépparkom:
Kicsit gyorsítottam a gépen! Lassú volt max 20km/h ment
-
#1966 Inkább egy skin az Axionra.:D -
#1965 Hello!
bocsi a rossz linkért!
A Case CVX tényleg egy traktor így néz ki---------->
[IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?110823[/IMG
és letölthetitek innen: Case CVX 165 -
#1962 De ha gondolod, ütök össze egyet neked, de a tartalmat (kérdéseket, válaszokat) fogalmazd meg, és add meg vmi doksiban. -
#1960 A "gras mod" még nincs kész! Egy ilyen volumenű módnak úgyis lesz akkora vízhangja, hogy mindenki tudni fog róla.
Szerintem nem nagyon tudtok olyan módot mondani, amit ne linkelt volna be valaki. Igaz már kezd macerás lenni megkeresni, a sok hsz miatt. Tegnap neki akartam állni a F.A.Q. kibővítésének, de elvették töle a kedvem. -
#1959 Egy GYIK-hez nem kell php, elég sima html oldal, rá a szöveget és kész. Nem kell csicsa, kép, giccs, kutyafüle. -
marhavago #1958 megtört a jég ma egész nap szenvedtem hogy jo legyen és jo lett -
#1956 Csinálni kell új reget, mondjuk extrán, azt nem törik fel olyan könnyen, és átpakolni oda a tartalmat. Ez csak egy URL kérdése. -
#1954 Azt pedig az idelátogatóknak kéne megértenie, hogy ha olyan kérdést tesznek fel, hogy "Van-e valakinek...", "Tudja-e valaki...", és ezekre senki nem válaszol, az azt jelenti, hogy senkinek nincs és senki nem tudja az ittlévők közül, mivel ha van ilyen, akkor úgyis válaszolna. Tehát ilyen esetben ha még 621-szer megkérdezik, akkor sem lesz senki. De egy ember nem válaszolhat a többi nevében, hogy "nincs", illetve nem fogja mindenki egyesével beírni, hogy "nekem nincs", "nekem sincs", nekem sincs"... -
#1930 Igen, ezért kellett a 8.5-öt is manuálisan felrakni, illetve átírni 1-2 dolgot a telepítőben, hogy fel tudjam rakni. Az előbbiekhez(8.4, 8.3...) pedig kiadtak egy hotfixet, aminek segítségével átírogatás nélkül is működik a dolog.
Szóval most nemtudom mi a gond, jólenne megoldani a problémát:S -
#1925 Ati kártyánál hiába teszed fel a legfrisebb drivert, mert nem biztos, hogy kompatibils vele, főleg, ha AGP-s. Utána kell nézni, melyik az utolsó driver, amelyik még jó a VGA-dhoz. -
Case CVX -
#1922 Az egyik fendt kombájnnál megcsinálták, de ahhoz a 3D mesh file-hoz is hozzá kellene nyúlni. -
laci2580 #1904 Minden annyit visz amennyire állítod a capacity-t.(bizonyos határokon belül persze!).A kamion nagyon penge lett! -
#1898 Gépszállító tréler kamionhoz -
#1895 Van vkinek 5lete, hogy hogy lehetne megcsinálni, hogy a Lexi600-as vigye az adapterszállító pótot? -
#1894 A Careervehicles.xml-t kimásoltad a helyére? Habár attól még mennie kellene. -
#1891 Van akinek működik, szóval nincs ötletem, neked miért nem jó. -
#1889 Nagyon jók a képek.:) -
marhavago #1888 nincs senkinek semmi ötlete -
JD4650 #1887 ez szar. Rossz a festés, nincs hozzá rendes vágóasztal csak a fendté és még nagyon borulékony is:D -
#1886 JD-nek a régi kombájn -
#1885 2. adag:
-
#1884 Néhány képet teszek én is, bocs, kicsit nagy felbontásban játszom, és Claas rulez :)
-
#1883 ezzel legalább tok haladni is:D nem ágaskodik előtte a gép=) -
mifku #1881 http://www.landwirtschafts2008.com/index.php?c=6&sid=0e6401859c920ec9caaff0a32728a1f6
Ezt az oldalt csak így bírtam bemásólni de ha valakinek van türelme meg esze hozzá akkor ezen mindíg megvannak az ujj cuccok ! -
kitt2000 #1880 Csajnos én se tudom a képen volt rajta a belsö skin-ért tetem fel öket -
JD4650 #1878 Én most betettem a Valtrát és a Fliegelt. Úgyhogy fejlődik a kiscsizmás géppark:)
Csak kéne már valami kis kombájn, mert a sok régi gép között bután néz ki a lexion:D -
kitt2000 #1876 Bocs ez lemaradt! -
kitt2000 #1875 Skin belsö
Tréjel -
#1874 Szevasztok!A Valtra megszakadna a 70t-val , mert nekem a V6 Mod-ba az 5 tengelyes 70t.Öröm cibálni. -
#1873 #1640-es "MOD" mikor jön ki nem lehet még tudni,mert ehhez az új pályához már csak ez kéne:) -
#1871 Gépparkom:
-
#1870 Valtra a legköményebb az összes között :D:)
Arattam 2 földet a telep mellett hogy tudjak vele szántani..
És ezt a kis szart nem bírta még ki -.-
tolólapos pót:)
Szántok
szántás után leálltam picit pihenni mert már felmelegedett a traki :D
-
#1869 Aki tud franciául, kibogozhatja miről van ebben szó:
aux créateurs:
Pouvez vous écrive les lignes dans le dossier i3d du JD avec les files:
Chez moi c'est comme ça
Code:
Files>
< File name="file19" filename="JD8530_1.png" relativePath="true"/
</Files -
#1868 A kamionra tényleg tehettek volna más kereket, azon nagyon bután néz ki. Az Unimogon szerintem teljesen jó ez a kerék, elég gyakran látni rajtuk ilyet.
-
#1867 Sajnos nem tudok segíteni. Nem csak neked olyan, de fogalmam nincs miért.:S