57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Daneszka
    módosított lexi 600 próbáljátok ki,nem biztos hogy jó
  • JD4650
    jó, de te nem értesz ezekhez, nekem csak programod van hozzá:D
  • 6milan6
    Már én is észrevettem, csak mentem melózni és nem tudtam megnézni mitől lehet. Egyelőre most sem értem.:S
  • Kata
    Mielőtt megtennéd, csinálj valamit, mert az általad módosított lexiben nincs belsőnézet most. Illetve van, csak kameraváltással nem a kabinba kerülünk, hanem a kombájn jobb oldalától 10 méterre a mezőre.

Más. Átfestettem a vágóasztalcipelőtalicskát a Claas (rulez) színeire.
  • 6milan6
    Csak nehogy szavadon fogjalak.
  • 6milan6
    Feltettem mégegyszer az adapterkocsit, teszteltem is, nekem lejön és nem hibás. Akinek mégis az lenne, töltse le mégegyszer, mert datáról nem mindíg jön le elsőre a cucc.
  • bato94
    Hali! A lexion 600-at nem tudom betenni:S
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="185" yOffset="0.5" zPosition="212" yRotation="180"/>
    Ezt írom be, min ottvan, akkor mi a hiba? Amikor elindítom, tölt, és ilyen hajókürt féle hang megyfolyamatosan
  • pecspapi
    hát ja
  • lippet
    ha csinálsz akkor lesz=)
  • Daneszka
    ám úgyse tudjátok:D ha én nemtudtam,ti se tudjátok majd xD
  • Daneszka
    kezdek örülni:D Sikerüljön ám vagy buktuk
  • Vanyola
    miért vannak uj gépek?
  • lippet
    ha adod a tartalmat akkor megcsinálom! mert ha én csinálom, és nem jó a tartalom, akkor én leszek leb*szvaXD
  • JD4650
    Na daneszka iparkodj, ha betudjuk tenni a gépeket akkor mi jövünk
  • Daneszka
    Kata+Milán tudja mit akarnak:D
  • pecspapi
    boccs de én csak most vettem észre, hogy itt van és láttam nem mükszik és gondoltam kiírom
  • pecspapi
    nem mükszik már a GYIK
  • BMW320i
    Fogod azt a kibaszott vágóasztal trélert , felakasztod egy traki után , odamész a vágóasztalhoz addíg amíg ki nem írja , hogy Q val akaszd fel és menj a vágóasztal trélerhez és járj úgy oda hozzá , hogy a vágóasztal a tréler felett legyen és nyomd meg a Q-t.És ráteszi.
  • Kata
    Isten vagy, köszi, ezért szexelek veled!
  • pecspapi
    én meg a piros kombájnét nem tudom feltenni a platóra
  • remot
    sziasztok ugy látszik nem csak én fedeztem fel de a lexi után való adapter pot hibásan van feltéve a gazdájának kérlek szóljatok ha lehet tegye már fel újra üdv: remot
  • caseih9400

Holnaptól szántom ezt a 10HA-t a Valtrával :) (a JD nem nagyon jött be)
  • caseih9400
    már 2-en csinálnak , de megnézhetjük hogy te hogy csinálod:)
  • lippet
    Na akkor csináljak egy GYIK-et?
  • BMW320i
    Egy kis segítségre lenne szükségem.Amióta beraktam a kamiont és hozzá a két pótot (amiket már kitöröltem) azóta egy csomó helyen láthatatlan izének ütközöm , amikor kimegyek aratni és bekapcsolom a vágóasztalt kilép a gépből és kiírja , hogy a game exe hibát észlel ezért leáll.... Másnak is van ilyen vagy csak nekem???Mit csináljak???Tegyem fel újra???
  • BMW320i
    Ha valaki vágja a német nyelvet , az lefordíthatná mit írtak a tehénről.Belinkeltem a "Talán majd tehenünk is lesz" címmel a 1986 HSZ-ban.
  • BMW320i
    Pecspapi!Köszi , de szerintem kitörlöm a kamiont , úgysem valami jó.Többet eltudok vinni tarkival meg semmivel sem megy gyorsabban , mint a tarkik.
  • BMW320i
    Sziasztok!Betettem a kamiont meg a 2 félpótot hozzá , azóta gondol egyet a gém és hibát észlel , ezért leáll.Másnak is vagy csak nekem???Ja és az égből érkezik a gabonás félpót.
  • BMW320i
    Scania!Én a duplakerekes John Deere7930-al.Igaz 20-25-el , de elhúzza.
  • BMW320i
    Talán majd tehenünk is lesz
  • BMW320i
    Bővebb infó a rét MOD-ról
  • BMW320i
    85%-os a rét MOD.Lassan készülődik.A gyengébbek kedvéért : MÉG NEM KÉSZ!!!NEM TÖLTHETŐ!!!
  • BMW320i
    Szintén köszi 6Milán6-nak!!!
  • 6milan6
    Ehhez kell a megnyújtott adapterkocsi is.:D
  • 6milan6
    Módosított Lexion 600, ezzel lehet adapterkocsit (is) vontatni.
  • 6milan6
    Köszi, működik szépen.:)

• bush
    lexionra vonópont:
    i3d file-be sima szövegszerkesztővel
    <Shape name="lexion600_vis" ref="shape16" castsShadows="true" receiveShadows="true"/>
    <TransformGroup name="joint" translation="0 1.137 -3.5" rotation="0 90 0"/> <-- ezt az 1 sort beilleszteni, a többit azért másoltam ide mert fontos, hogy ezek kozött legyen kölönben nem műkszik
    </Shape>
    </Scene>

<Animation>
    <CharacterSets>
    </CharacterSets>
    </Animation>

<UserAttributes>
    </UserAttributes>

</i3D>
    xml file-be
    <attacherJoint index="18" /> alsó sorba
    a kocsit megkell nyújtani mert nem fér rá az asztal vonópontot vissza az elejére és kész is
    nálam működik,profiknak menni fog
  • lippet
    ha gondolod összedobok vmit! pont most csináljuk a htmlt suliba is
  • BMW320i
    6Milán6!Köszi , köszi , köszi !!!Mikor lepsz meg minket új mod-okkal?
  • BMW320i
    Albínó JD8530-as jóféleee , csak menni sem tudok vele , mert valami láthatatlan izének ütközik és felakar rá mászni meg pörög és ugrabugrál.