57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2044 módosított lexi 600 próbáljátok ki,nem biztos hogy jó -
JD4650 #2041 jó, de te nem értesz ezekhez, nekem csak programod van hozzá:D -
#2040 Már én is észrevettem, csak mentem melózni és nem tudtam megnézni mitől lehet. Egyelőre most sem értem.:S -
#2039 Mielőtt megtennéd, csinálj valamit, mert az általad módosított lexiben nincs belsőnézet most. Illetve van, csak kameraváltással nem a kabinba kerülünk, hanem a kombájn jobb oldalától 10 méterre a mezőre.
Más. Átfestettem a vágóasztalcipelőtalicskát a Claas (rulez) színeire. -
#2038 Csak nehogy szavadon fogjalak. -
#2037 Feltettem mégegyszer az adapterkocsit, teszteltem is, nekem lejön és nem hibás. Akinek mégis az lenne, töltse le mégegyszer, mert datáról nem mindíg jön le elsőre a cucc. -
bato94 #2036 Hali! A lexion 600-at nem tudom betenni:S
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="185" yOffset="0.5" zPosition="212" yRotation="180"/>
Ezt írom be, min ottvan, akkor mi a hiba? Amikor elindítom, tölt, és ilyen hajókürt féle hang megyfolyamatosan -
pecspapi #2034 hát ja -
#2033 ha csinálsz akkor lesz=) -
#2032 ám úgyse tudjátok:D ha én nemtudtam,ti se tudjátok majd xD -
#2031 kezdek örülni:D Sikerüljön ám vagy buktuk -
Vanyola #2029 miért vannak uj gépek? -
#2028 ha adod a tartalmat akkor megcsinálom! mert ha én csinálom, és nem jó a tartalom, akkor én leszek leb*szvaXD -
JD4650 #2027 Na daneszka iparkodj, ha betudjuk tenni a gépeket akkor mi jövünk -
#2026 Kata+Milán tudja mit akarnak:D -
pecspapi #2022 boccs de én csak most vettem észre, hogy itt van és láttam nem mükszik és gondoltam kiírom -
pecspapi #2020 nem mükszik már a GYIK -
#2012 Fogod azt a kibaszott vágóasztal trélert , felakasztod egy traki után , odamész a vágóasztalhoz addíg amíg ki nem írja , hogy Q val akaszd fel és menj a vágóasztal trélerhez és járj úgy oda hozzá , hogy a vágóasztal a tréler felett legyen és nyomd meg a Q-t.És ráteszi. -
#2011 Isten vagy, köszi, ezért szexelek veled! -
pecspapi #2008 én meg a piros kombájnét nem tudom feltenni a platóra -
remot #2004 sziasztok ugy látszik nem csak én fedeztem fel de a lexi után való adapter pot hibásan van feltéve a gazdájának kérlek szóljatok ha lehet tegye már fel újra üdv: remot -
Holnaptól szántom ezt a 10HA-t a Valtrával :) (a JD nem nagyon jött be) -
#2002 már 2-en csinálnak , de megnézhetjük hogy te hogy csinálod:) -
#2001 Na akkor csináljak egy GYIK-et? -
#2000 Egy kis segítségre lenne szükségem.Amióta beraktam a kamiont és hozzá a két pótot (amiket már kitöröltem) azóta egy csomó helyen láthatatlan izének ütközöm , amikor kimegyek aratni és bekapcsolom a vágóasztalt kilép a gépből és kiírja , hogy a game exe hibát észlel ezért leáll.... Másnak is van ilyen vagy csak nekem???Mit csináljak???Tegyem fel újra??? -
#1995 Ha valaki vágja a német nyelvet , az lefordíthatná mit írtak a tehénről.Belinkeltem a "Talán majd tehenünk is lesz" címmel a 1986 HSZ-ban. -
#1994 Pecspapi!Köszi , de szerintem kitörlöm a kamiont , úgysem valami jó.Többet eltudok vinni tarkival meg semmivel sem megy gyorsabban , mint a tarkik. -
#1990 Sziasztok!Betettem a kamiont meg a 2 félpótot hozzá , azóta gondol egyet a gém és hibát észlel , ezért leáll.Másnak is vagy csak nekem???Ja és az égből érkezik a gabonás félpót. -
#1989 Scania!Én a duplakerekes John Deere7930-al.Igaz 20-25-el , de elhúzza. -
#1986 Talán majd tehenünk is lesz -
#1984 Bővebb infó a rét MOD-ról -
#1983 85%-os a rét MOD.Lassan készülődik.A gyengébbek kedvéért : MÉG NEM KÉSZ!!!NEM TÖLTHETŐ!!! -
#1982 Szintén köszi 6Milán6-nak!!! -
#1981 Ehhez kell a megnyújtott adapterkocsi is.:D
-
#1980 Módosított Lexion 600, ezzel lehet adapterkocsit (is) vontatni. -
#1978 Köszi, működik szépen.:)
-
bush #1977 lexionra vonópont:
i3d file-be sima szövegszerkesztővel
<Shape name="lexion600_vis" ref="shape16" castsShadows="true" receiveShadows="true"/>
<TransformGroup name="joint" translation="0 1.137 -3.5" rotation="0 90 0"/> <-- ezt az 1 sort beilleszteni, a többit azért másoltam ide mert fontos, hogy ezek kozött legyen kölönben nem műkszik
</Shape>
</Scene>
<Animation>
<CharacterSets>
</CharacterSets>
</Animation>
<UserAttributes>
</UserAttributes>
</i3D>
xml file-be
<attacherJoint index="18" /> alsó sorba
a kocsit megkell nyújtani mert nem fér rá az asztal vonópontot vissza az elejére és kész is
nálam működik,profiknak menni fog -
#1973 ha gondolod összedobok vmit! pont most csináljuk a htmlt suliba is -
#1972 6Milán6!Köszi , köszi , köszi !!!Mikor lepsz meg minket új mod-okkal? -
#1971 Albínó JD8530-as jóféleee , csak menni sem tudok vele , mert valami láthatatlan izének ütközik és felakar rá mászni meg pörög és ugrabugrál.