57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2108 Mazsola!Ez az 5 teng.es pót 70t-át bír.Egy kicsit sztem is túlzás mert a kamion csak 36t-ás volt.
Remot!Sztem valamit elbaszarintottál a carrersVehicle xml-ben.Nekem legalább is akkor tűnt el minden.Tedd fel a carrerVehicles xml-ed , hátha tudok segíteni. -
#2106 Ez az 5tengelyes nem túlzás 1kicsit? -
#2105 -
#2104 Na ettől kész voltam.A semmihez csatlakozik a vetőgép , de működött. -
#2103 -
#2102 -
#2101 Két helyet tudok , ahol biztos , hogy van láthatatlan izé.Az egyik ahol repül a NH , a másik meg a piros pótkocsi mögött van.Dobom a képet. -
#2100 Le nem töröltem csak rámentem az installra és utána visszamásoltam a gépeket meg a V6 mod-ot. -
pecspapi #2099 nekem nincsen láthatatlan izék.csak akkor repül a gép ha valamien alkatrészt rácsatolok és rosszúl ál -
#2098 de újratelepítetted a játékot és akkor se tünt el a láthatatlan izé??? -
#2097 Tegnap uncsiztam és kijártam minden géppel és nagyjából összacsoportosítottam őket és fotózgattam. -
#2096 Ez a gépparkom egy része.Az utolsó képen repül a New Holland kombi a láthatatlan izé miatt. -
#2095 -
#2093 -
#2091 -
#2090 -
#2089 -
#2088 -
#2087 -
#2086 csináltam gyikot csak másoltam remélem jó lessz -
#2085 Jó lett a GYIK!!!De találtam benne egy kis hibát , ugyanis van magyarosítás hozzá , igaz nem 100%-os de van.Ezt ne sértésnek vegye a készítő. -
#2084 Egy kis segítségre lenne szükségem.Újabban amikor aratni akarok és bekapcsolom a vágóasztalt , akkor kilép a játékból és kiírja , hogy az adatok melyekkel éppen dolgoztam elvesztek.Már újratelepítettem a játékot , de az sem oldotta meg a problémám.Tudna valaki segíteni? -
#2083 ok -
#2082 beraktam. -
#2081 (tedd be a banner alá az új linkt!) -
pecspapi #2075 kiegészítőkkel.itt visszanézed van egy pár.de ha adsz egy e-mailcímet elküldöm azon vagy msn-nen.ha msn-nen akkkor privibe írd meg a címedet -
#2070 a kérdés mondjuk legyen az hogy:
A letöltött járművet hogyan tudom berakni a játékba?
Ha valaki megtudja fogalmazni csak nyugodtan.
A válasz nem tudom neked megmondani mert én se tudom berakni és ahogy a többieket ismerem nem is nagyon fogom megtudni vagy mégis???..... -
konrad91 #2067 köszi szépen 6milán6!
-
#2065 fujhatod ha én sem tudom berakni -
pecspapi #2061 szerintem is de sokk múnkával jár egy oldal készítés.főleg ha php vagy ilyesmi azzal én bajlódtam már de feladtam.én még mindig nem tudom hogyan kell betenni gépeket -
#2060 faja de szerintem ki kellene bővítni azzal h pl traktorokat hogyan lehet belerakrni vagy egyéb járműveket és ezközöket mert álltalában az kérdezni mindenki de ha nektek így jó akkor jó... -
pecspapi #2059 úgyan ezt olvastam valahol csak németül volt. -
#2057 Kész a gyik :P -
pecspapi #2056 tök jó lesz a rét mod -
kitt2000 #2055 Készűlö rét mod 85% -
#2052 hát na:D reggel dobtam össze! ám nekem is úgy menti el! -
pecspapi #2051 bemásoltam a kombájn és nem mükszik.és a kamionos sem mükszik de azt lehet rossz helyre is másoltam.aki már betette a kamionost az léci írjon privibe hova kell tenni -
#2049 kamion+pót -
#2048 Kijavítottam a hibákat! Van belső nézet, rendes irányba mozog és már nem a kombájn közepébe száll ki a "sofőr".:D
CLAAS LEXION 600 v1.2 :D (remélem final verzio:D) -
#2045 Rájöttem miért került a kombájnon kívülre a belső nézetes kamera! Valamiért rosszul menti el az i3D-ket az editorom.:S Akármit megnyitok vele, nem változtatok rajt semmit, csak elmentem, már nem is jó a kamera.:@ Szóval hiába állítottam vissza a helyére a pozícióját.
Daneszkáé is majdnem jó, csak oldalirányban ellentétesen mozog.:D