57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2173 Engem minden jóból kihagytok??? -
#2172 Ott találkozunk, mint tegnap?XD -
#2171 kösziiii!!
még egy menet? :D -
Zsoltee20 #2169 NEM KELL SEMMILYEN MAPPÁT CSINÁLNI SAK UGY SIMÁN A FILEOKAT KELL BEMÁSOLNI
-
remot #2168 Zsoltee20: a vezethető mapába külön rakjam fileoként vagy ami a csomagolt neveken van a letöltés Pl: kultvator akor egy kultivátor mapát csináljak vagy mint a vezethető mapában van a fendt a clas mapa ilyeneket csináljak mindegyiknek?
így kérdezném? !szolok kezdő vagyok! -
pecspapi #2166 oké.kösz.csa.csak azért kérdeztem tőled mert te hoztad létre -
#2162 a Válasz gombot miért olyan nehéz használni??? -
kitt2000 #2159 Nem sajna! a 2138 ban van belinkelve azon az oldalon van ott keresétek! -
#2158 Kitti!Neked most benne van a játékba a markolós fendt??? -
kitt2000 #2156 Nem nagyon értek hogy kell feltölteni a letöltési linket kezdö vagyok nagyon a számitógéphez sajnos.Pedig segitenék szivesen benne! -
kitt2000 #2152 Nem értek hozzá én se csak valamelyik sikerűlt berakni a sokból! -
kitt2000 #2150 Eröl van szó.Én se tudom letölteni mert kéne! -
pecspapi #2148 nekem is csak a v6mod-nak a berakása megy.a többit nem tudom betenni -
pecspapi #2146 nem tudod mire jó a traktor elejére a kis kerekek??? -
pecspapi #2143 mért olyan is van???nem is tudtam róla.hol lehet letölteni??? -
turbo1991 #2142 szia kitt2000 letudtad tölteni a rakodós fendet??
-
kitt2000 #2141 http://landwirtschaftssimulator-mods.de/mapschleswig-holstein-map-t1478.htmlÚJ map lenne.Lelehet majd tölteni? -
#2139 Remot!Tedd fel a carrersVehicles xml-edet.Így sajna nem tok segíteni. -
kitt2000 #2138 http://www.acids-mods.de.tl/Home.htmNézetek rá most találtam eszt az oldalt!! -
Zsoltee20 #2137 dehogy rakom külön mappába mindnek megvan a helye..pl trailers:ebbe csak a vontahato dolgok kerülnek,steerable ebbe mag csak a vezethetö jármüvek kerülnke.Neked a kis trélert ide rakd:Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers
a carrier vehichlesbe padig ezt ird be:<vehicle filename="data/vehicles/trailers/porte coupe.xml" xPosition="120" yOffset="0.5" zPosition="230" yRotation="180"/>
A new hollandnál külön kell rakni a vágóasztalt(cutters) és külön a kombájnt(Vehichles\fendt).Remélem érthetöen mondtam el
-
#2135 Ez attól ilyen szép fehér , mert az asszony sok fehérítőt tett a mosógépbe.
Nem ám!!!Bassza a skint megjeleníteni.Sajna. -
remot #2134 BMW320i: igen bemásoltam és nem jelenik meg játékba pedig a velich is be van illesztve elmentve és mégse? szerinted mi a gond? -
pecspapi #2133 nyugi én sem tudok betenni semmit csak az olyan modokat ami egyben vannak.azok mindig sikerülnek.de az eggyenkéntiek nem -
remot #2132 nagyon vagány hangja van neki te figyi nem tudod amik kiegészitöket leszedel azokat mind külön mapába teszed mikor rakod a a játékba befele ?
mert itt meg vagyok akadva a newhollandot letöltöttem de nem akarja be tenni meg a trailert ami a clas után van hogy kell a jatekba be tenni? -
pecspapi #2131 aha.de mivel lehet ezeket csinálni??meg mivel lehet visszavenni a kapacitásbol?? -
pecspapi #2129 mitöl ilyen fehér???:D:D -
#2128 Albínó traki -
pecspapi #2127 nekem a böszmekerekű húzza el de az is kiemelkedik egy bizonyos tempónál már nem de úgy is nehezen lehet kormányozni -
#2126 Az 5 tengelyes 40t-ás a V6odban 70t-ás és nekem csak a duplakerekes JD húzta el nagynehezen.De visszább lehet venni belőle.Át lehet írni az összes pótkocsi kapacitását , meg a kombájnok magtartályát. -
pecspapi #2125 5tengelyes benne van a v6modban -
pecspapi #2124 5tengelyest nem tudtam elhúzni ha teli van -
bugar #2123 kössz:-) -
#2121 Talán ez is elkészül valamikor -
#2120 -
remot #2119 BMW320i :köszönöm! Amugy nem vagyok lusta csak egy baj van még nagyon kezdö vagyok a játék terén még most ismerkedek vele ezért van enyi kérdésem mellesleg csak olyat kérdek amit nem tallálok az oldalon illetve csak képet tallálok róla a kiegészitő berakását is elmondjátok hogy a veiclesbe de egy a baj hiába teszem be nincs a jatekba ilyen nekem most pl: a newholland is tehát nem vagyok lusta probáltam már saját mapát csináltam nekik probáltam bemásolni a három mapába csak a fileokat de semmi ugyanugy jártam
jók a képek
ŰDV: remot
-
#2118 5 tengelyes pótkocsi (én nem voltam lusta visszakeresni) -
Zsoltee20 #2117 Class lexion 1.1
Brutál hangja és mozgása lesz a Claasnak.. -
#2114 MOD Pack V6 -
#2113 GYIK=Gyakran Ismételt Kérdések (nem pedig a kis hüllő) -
#2112 Bugar!Már kész az új GYIK , meg a lap alján van a :Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra: !!!