57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2245 Szerinetm te valamit elb...tál , nekem is a V6 mod-om van és majdenm minden földet learattam már.Sok föld van benne és még az árokba meg az úton is búza van és aratható.Igaz nekem már beszart a gém , mert nemtok aratni. -
#2243 Nem csinál semmelyik eszköz semmit
-
#2241 Megcsináltam a mod pack v6-ot !
De nincs egy föld se benn.Neki akartam állni szántani de nem engedi.
Mit csináljak??? -
#2234 Nem raknád fel a komplett Vehiclesmappát és a Carrervehicles.xml-t?
NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI KÖSZI -
Linkerboy #2232 Hello kitt! az új mappot amit ki tettél azt hol tudom leszedni és ha le is szedem akkor hova kell bemásolni? jah és a gépek már alabbol bent vannak? [thx]
-
#2227 Megcsináltam köszi a segítséget!
De nem látok egy földet sem.Gondoltam neki állok szántani de az ekét csak tolja aföldön nem szánt miért van ez?
-
#2226 tárcsa
http://data.hu/get/299147/Catros_by_pawcio3018.rar.html -
#2225 Na én lépek srácok, de az ötleteket várom a megoldásra. Lécci ha írtok akkor privibe írjatok, hogy holnap ne keljen keresgélnem. ( a #2219-es hsz problem-ra ). remélem sikerül megcsinálnom. -
pecspapi #2224 nem tudom de nekem is kéne nagy tárcsa -
Flúgos #2223 Nem tudja valaki honnan lehet leszedni tárcsát? -
#2221 nincs -
#2220 Bocsi mindenkitől , ha hülyeséget kérdezek.Valaki nem tud forgózsámolyos pótot csinálni? -
#2219 figyelem mindenki!!! Ötleteket szeretnék tőletek kérni!!! Meg csináltam a játékot úgy, hogy az utak és a földek úgy vannak elosztva, mint a littlerock mod-ban, de a farm és a környezet(fák) az eredeti maradt. Faszán lehet vele játszani, de a mentésnél befagy. Na erre a problémára adjatok nekem lécci valami megoldás félét. Minden ötlet érdekel. -
#2218 Mapmodon? -
#2217 mielőtt valaki megkérdezné hogy miről beszélek akkor elmondom hogy egy saját MOD-on dolgozom kisebb-nagyobb sikerrel. -
#2216 bocs hogy ilyen sokáig tartott, de nem jó valami. a mentésnél befagyott és újra kellett indítanom a gépet, most meg a betöltés után csak egy fekete képernyő jelenik meg. pedig tudtam játszani csak a mentés után szart be. de dolgozom az ügyön és amint helyrehoztam a hibám akkor aki kérte annak azonnal szólok ha kész vagyok vele. -
pecspapi #2213 data mappába simán másolás és felűlír -
#2212 Köszi , de megvolt és már ki is töröltem , mert nagyot csalódtam benne , mármint a kamionban. -
#2207 nekem is kellene -
remot #2206 sziasztok most már sikerült mindent berakni csak egy gonbdom van az egyik színbe 2 traktort és az uginomot tette be az még nem gond hogy be tette de egymás hegyére hátára mit csináljak? valami olyan megoldást kérnék amit meg tudok csinálni és nem törlödnek a járgányok az is jó lenne ha nem a színbe tenné hanem a füre tené ki a járgányokat egymás mellé kérlek beneteket segitsetek! köszönöm hogy elmondtátok hogy tegyem be a kiegészitöket.
ÜDV remot -
#2205 Ha ezt apám látná... ··
Évekbe telt mire leszoktattam róla, hogy a fél dombnyi földjén + 1 egy fél máshol dolgoznom kelljen. Erre ti itt VR toljátok.
Élőben esetleg? Van meló bőven :-D -
pecspapi #2201 a kép érdekelne???inkáb töltsed le a v6modot
-
pecspapi #2199 v6 modban jobb a pálya ha nincsen meg neked -
#2198 Sikerült megcsinálnom a játékot úgy, hogy a littlerock map szerint vannak felosztva a földek de nincs annyi fa. a farm pedig az eredeti egyes verzió. Mit ne mondjak nekem így kurvára bejön. Ha esetleg valaki meg szeretné nézni akkor szóljon és feldobom data.hu-ra. -
pecspapi #2197 én egyszer végeznék az aratással.naponta fél órám van csak.hétvégén meg vár a munka otthon. -
kitt2000 #2195 Egy napom.Bocs a sok képért de igy teljes.
1-3-ig a gép elhelyezés
A mai munka napom.
-
#2193 BMW320i csak most olvastam az üzeneted és ha kell még akkor tessék itt van a kamion.
http://data.hu/get/291216/Tir_by_pwco3018.html -
Flyman #2192 Megnéztem én is ezt a mapot, hát remélem mihamarabb tölthető lesz... :-)
Talán idáiga az egyik legjobbnak kinéző. -
#2191 Talajmunkánál sokat számít, meg pótkocsinál is nagyon jó lenne,, csak olyankor sajnos nem lehet felvenni. (remélem kijavítják 1x) -
#2190 Majd elküldöm az enyémet , úgyis jó helyre tette (lásd 2095-ős HSZ a háttérben a sárga vágóasztal mögé) -
#2188 A frontsúly sokat számít.Pl.: nehezebben ágaskodik ki 2 kerékre. -
#2187 Az 5 tengelyesnek kell nagyobb kaliberű gép , a 3 tengelyeset majdnem minden elhúzza , bár ez attól is függ , hogy hány tonnásak a pótjaid. -
remot #2186 pedig fen van de azért segitek itt vannak az oldalak: http://www.ls-mods.de/downloads.php
http://coolio0815.co.funpic.de/
http://www.acids-mods.de.tl/Home.htm ez egy új oldal szerintem de ha rá jösz hol lehet letölteni szolj! remélem tudtam segiteni ÜDV: remot -
#2185 A 3. képen lévő 3tengelyes pótot minimum ilyen caliberű trakival lehet elhúzni vagy egy kicsit kisebbel is??? -
Flyman #2184 Ez a frontsúly, ténylegesen jelent valamit, vagy csak "dísz" ? -
#2183 Amelyik géphez nincs pozíció megadva, annak vagy találomra megadsz valamit, vagy tudod hol van üres hely még. (kikövetkezteted a bentlévő gépekből). Én a careervehicles.xml-em szétszedtem kategóriákra, hogy jobban átlátható legyen. Amilyen sorrendben követik egymást a gépek pozíciói az xml-ben, úgy váltogatod őket játékban a TAB-bal.
Esetleg olvasd el a #1840-es hsz-t... -
remot #2178 Ne törőgy vele én is így jártam majd felszerelünk rá egy párat a színben :)
sikerült rá jönöm hogy tegyem be a cucokat de valamelyikhez nincs rendses xml. amit be kell írni. azt hogy talláljam ki, hogy jó legyen?
A Newholandnak nem tudsz rendes Vehicles? mert nem talláltam hozzá. ÜDV: remot. -
#2177 frontsúly
-
#2175 Joóóóó féleeeee.Ismerős mod.Tán nem a V6??? -
mifku #2174 Itt a szerény gépparkom már nagyon várom a füves módot!