57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • pecspapi
    jó lesz a bálázó
  • Flyman
    Eredetileg ő(k) csinálták...

http://landwirtschaftssimulator-mods.de/geaenderte-und-groessere-map-t1389.html
  • spawnmadrid
    http://data.hu/get/300686/landwirtschafts_simulator_2008_hun.exe.html

magyarosítás. ne hari hogy így rakom be, de még nem vok 30 napja regisztrált.
  • spawnmadrid
    csak egyetlen gáz van. ha kikapcsolom a sötétséget, akkor az oké hogy mindig világos van, de az égbolt az full fekete lett.
  • spawnmadrid
    erre én is gondoltam, és igazad van. kitöröltem és jó lett.
  • 6milan6
    Azért van mindenhol búza, mert az eredeti map mentését tölti be a LittleRockra. Kikell törölni a mentés.
  • remot
    sziasztok halladtam!! a newhollandnak már látam a vágoasztalát de a kombány sehol elég furi mi nekem az de nem tudtam rájönni miért mit gondoltok a carer velichbe beírtam a sort a mapát megcsináltam és jóhelyen van minden egyes fileval na erre varjon valaki gombot ez miért van a másik hogy tudom kiköszöbülni a szagatást hogy vegyem lentebb a grafikát? nem értek németül ugyanis angolt tanultam
    ÜDV remot
  • Lack
    Lépj be a kombájn mappájába, azon belül a kombájn xml-kiterjesztésű állományát nyisd meg. Keress olyan sort ami <grainTankCapacity> -vel kezdődik és az azt követő számot írd át neked tetszőre pl. így <grainTankCapacity>12000</grainTankCapacity> Szerintem max olyan 20000 - 30000 körüli érték bármelyik kombájnnak elég.
  • spawnmadrid
    Sikerült megcsinálnom a Mod-om!!!!!!!!! Mint már mondtam, úgy néz ki, hogy sikerült a littlerock MOD szerint felosztani a földeket és az utakat, de fa csak annyi van mint az eredeti map-on és a farm is maradt az eredeti 1-es verzió. A gépekre kitérve: sok mindent raktam bele, de sok minden nincs benn, amik bennt vannak azok amolyan koordináta útmutatók. A földekkel kapcsolatben pedig annyit: a táblák azok megmaradtak eredeti formájukban, így az a legcélszerűbb ha learattok mindent, mert az utakon és az árkokban is búza van. Remélem tetszeni fog annak aki letölti és kipróbálja. A kommenteket privibe szívesen fogadom akár pozitív, akár negatív, mindegyikre válaszolok.

és akkor a link: ( bocsi de csak így tom berakni ):

http://data.hu/get/300503/data.rar.html
  • bato94
    Hali! Megnéztem a gyik-ba, de nem találtam. kombájnnak hogyan tudom növelni vagy csöknteni a kapacitását?
  • lippet
    Nagyon szépen fejlődik a kis game:D
  • BMW320i
    Itt is látható egy bálázó.MÉG NEM KÉSZ , NEM LEHET TÖLTENI!!!
  • BMW320i
  • BMW320i
    Lesz bálázó is.
  • yamaha26
    ÁÁÁ Nagyon jóó lesz ez a rét-mód lesz benne rendkezelő is váááá. Hamster már biztos lesz benne(BMW320i már talált képeket a tervekről), de ha bálázó is lesz benne akkor be....ok
  • JD4650
    Nincs:D
    dee, a Valtra az jó, meg az Ursusok se rosszak.
  • BMW320i
    Van valami , ami neked tetszik?
  • JD4650
    ez szar, alig hasonlít a T-25-re
  • Vanyola
    de ilyenkor nekem elkezd vissza számolni 1 perctől és utána semmi nem indul el
  • BMW320i
    Download
  • BMW320i

Wladymirec 25t joóóó féleee hanggal
  • BMW320i
    MOD Pack V6
  • BMW320i
    Nem olyan régen linkeltem be a V mOD-ot , de közkívánatra ismét linkelem.Egy kis türelmet!!!
  • konrad91
    Vanyola ugyen ez nekem is a problémám
    engem is zavar és nekem is ati radeon 128Mb os videokarim van
    kérlek segitsetek nekünk!!
  • Vanyola
    lenne 1 kérdésem. a játék nekem tökéletesen megy, kivéve akkor amikor a farm fele fordulok a kombájnal vagy akármivel. Akkor elkezed akadni nem olyan nagyon de azért zavar. ez a gyenge videókártya miatt lehet? mert nekem 128 as ati radeon van. ha frissitem akkor nem fog akadni?
  • Linkerboy
    Nem, mert bele megyek a játékba és amikor elindítanám ugye a "mappot" akkor nem töltbe de mutatja pl a Class meg az új gépeket
  • pecspapi
    oda tettem
  • remot
    a trailerbe tedd a nagy tárcsát
  • Linkerboy
    fel tettem a v6 modot de a játék nem indul az mitől van?
  • BMW320i
    Így ne várj segítséget , ha nem írod le normálisan , hogy mi a baj.Leírtad , hogy tárcsa , de nem csak egy van belőle.Nem írtad le , hogy melyik file a hibás.
  • pecspapi
    mert??leírtam mit ír ki.erre voltatok kiváncsi
  • feherkiraly
    Sajna gyerekek nekem nem megy a gépemen ez a játék.Pedig nagyon állat egy game.Szívesen kipróbálnám,de hát ez van,de mindenkinek jó játszást kivánok.Játszatok helyettem is:D::D:S
  • BMW320i
    Akkor mégegyszer.Amúgy mi a hibás benne???
  • pecspapi
    még mindig hibás csomagolás
  • BMW320i
    85%-os és kb 2-3 hétmúlva lesz kész.
  • metalica
    hellotok
    Nem tudjátok hogy áll a rét mod? vagy másnéven lucerna mod?
    amikor utoljára olvastam 80% körül volt
  • BMW320i
    Fő az őszinteség!!!Aki kamuzik , az ne is jöjjön ide!!!
  • pecspapi
    itt fent van.keresd vissza
  • BMW320i
    Akkor minden ok
  • Linkerboy
    v6 mod? honnét lehet leszedni? :D