57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • yamaha26
    Új Traktor!!!Nem skin, hanem mod!Nézzétek meg szerintem nagyon jól sikerült a hangja

CASE Magnum

Ezt pedig a carrer vehiclesbe:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/case magnum.xml" xPosition="178" yOffset="0.5" zPosition="199" yRotation="180"/>
  • mifku
    Aratás 1000-el !
    Este azért pihenni is kell!
    Egykis éjszakai szántás.
  • spawnmadrid
    Letöltöttem az Ursusokat már 4-szer, a műtrágyaszórót már 3-szor és akár hova rakom őket, ar Ursusok helyén mindig egy láthatatlan fal jelenik meg, az Ursusok meg szanaszét vannak. A műtrágyaszóró me a levegőben figyeg olyan trakesz elsőkerék magasságban. Ez mitől lehetséges???
  • caseih9400
    Itt vannak a földek HA-ra beosztva ! Szal 10HA !

Feherkiraly : Elindul csak nem olyan minőségben lessz a kép mint egy 256mb-s videókarinál..
  • feherkiraly
    Te figyeljetek már lenne egy kérdésem.Én leszedtem a demó verziót és nem ment.de ti beszéltek itt valami "hight"beállításról.Vagyis ha nekem nem menet a demó mert abban nem lehet állitani hogy milyen igényben fusson a gépen,de ha leszedem a teljest és ott lehet e állitani,és hogy fog e menni nekem???
    128Mb-os a videókarim.512MB RAM,direkX 9.c,nektek ilyenen elidúl a teljes???csak akadozik????
  • pecspapi
    sokára.nem maradsz le róla nyugi.mi kibírjuk te is kibírod
  • pecspapi
    de más véleményét is halgasd meg
  • pecspapi
    sehogysem.de minek karod vontatni??én úgy csinálom felkapom és átmegyek az árkon learatom amerre m,ek és kész.én a naggyal csak a nagy földeket aratom.kis földeken kell forgolódni és azzal nehéz
  • BMW320i
    Szevasztok!Az a szutyok MF 3655-ös traki semmire sem jó???Még az üres pótot is 6-10km/h-val húzta.Ha lesz rá igény dobok fel képeket a mai munkáról.
  • pecspapi
    de utálok vetni.10ha-tárt de ez szerintem több.és még csak a felénél tartok és kezdtem fél7-kor.az a baj kicsi a vetőgép.nincsen nagy vetőgép????
  • allock #2389
    programozással is szerintem :D
  • Daneszka
    hát passz:S fogalmam nincs hogyan lehet map jellegű modot kreálni:D
  • pecspapi
    traktor nehezebb mint a PL:a rét mod?????
  • Linkerboy
    Már nagyon várom a rét modot
  • Daneszka
    jaja,ráadásul pont traktort akartok csinálni,amikor szinte azt a legnehezebb?:D
  • pecspapi
    gondolom mennyi munka lehet.rét mód is 1hónap alatt készül el.söt több mint 1hónap
  • Daneszka
    Mindenkinek mondom! nem próbálkozzatok meg csinálni semmiféle modot Ls-hez mert úgysem fogjátok tudni,én is azt hittem hogy qva könnyű,de tévedtem:S Túl sok mindent kell állítani hozzá hogy jólegyen, szóval lehet próbálkozni,de csak az idődet vesztegeted ezzel!
  • pecspapi
    háát.nekem jobban teccik mint billentyűvel.csak az a baj nem tudom az asztalra a kormányt tenni és az ölemben mozog
  • konrad91
    nekem is sikerült kormánnyal
    de sztem nem a legjobb
  • allock #2376
    faja
    lesz forgózsámoly :) jöhetnek a HW pótok :D
  • marko37
    sziasztok mod pack v6 akárki is csinálta gratulálok neki nem kis örömet szerzett vele
  • pecspapi
    mértnem vetéssel eggyüt tárcsázol????én úgy csinálom
  • pecspapi
    valaki kérdezte lehet-e játszani kormánnyal de nem találom.igen lehet.nekem egyszerre billentyűvel és kormánnyal is lehet
  • caseih9400
    Beszántottam a 10Ha-t

Kultivátoroztam ezzel a szarral , tapasztalatok :
    Épphogy felemeli a Grubbert a JD , a Grubber kurvakicsi.-.-

Csicsikálnak ..-.-
  • Benny04
    Oda lehetne írni a gyik alá, hogy mielőtt kérdeznál bármit is, olvasd el a gyikot....
  • lippet
    Talán még egy Pick-Upos Claas is jöhet mellé:D De jó lenne:P
  • lippet
    nem is néz ki olyan jól!
  • mifku
    Ezis komoly lessz
  • kitt2000
    NEM LEHET LETÖLTENI!!!!NEM RAKTAM BELLE!!!!!!de remélem majd letölthetö lesz csak szerintem még nincs kész.
  • mifku
    Komolyan Gondloják XD
  • lippet
    Ha szóltok és adjátok az anyagot akkor bővítem is:P
  • lippet
    Köszi szépen:D
  • Martinez01
    kössz
  • caseih9400
    beraktam.
  • BMW320i
    Hát nem min1 , mert minél tartalmassabb , annál kevesebb lesz a hülye kérdés.Bár aki elsem olvassa az kérdez.Szerintem.
  • lippet
    hát őszintén? nem naon:D
  • BMW320i
    Gratula!Ügyes vagy!!!
  • Benny04
    most nem mindegy, hogy milyen a faq -.-
  • lippet
    Nah mit szóltok ehhez a FAQ-hoz??? Ma csináltam:P

Új FAQ
  • pecspapi
    azt szeretném kérdezni nem-e lehet átálítani a traktor LE-ejét???