57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2404 Új Traktor!!!Nem skin, hanem mod!Nézzétek meg szerintem nagyon jól sikerült a hangja
CASE Magnum
Ezt pedig a carrer vehiclesbe:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/case magnum.xml" xPosition="178" yOffset="0.5" zPosition="199" yRotation="180"/> -
mifku #2403 Aratás 1000-el !
Este azért pihenni is kell!
Egykis éjszakai szántás. -
#2401 Letöltöttem az Ursusokat már 4-szer, a műtrágyaszórót már 3-szor és akár hova rakom őket, ar Ursusok helyén mindig egy láthatatlan fal jelenik meg, az Ursusok meg szanaszét vannak. A műtrágyaszóró me a levegőben figyeg olyan trakesz elsőkerék magasságban. Ez mitől lehetséges??? -
#2399 Itt vannak a földek HA-ra beosztva ! Szal 10HA !
Feherkiraly : Elindul csak nem olyan minőségben lessz a kép mint egy 256mb-s videókarinál.. -
#2398 Te figyeljetek már lenne egy kérdésem.Én leszedtem a demó verziót és nem ment.de ti beszéltek itt valami "hight"beállításról.Vagyis ha nekem nem menet a demó mert abban nem lehet állitani hogy milyen igényben fusson a gépen,de ha leszedem a teljest és ott lehet e állitani,és hogy fog e menni nekem???
128Mb-os a videókarim.512MB RAM,direkX 9.c,nektek ilyenen elidúl a teljes???csak akadozik???? -
pecspapi #2397 sokára.nem maradsz le róla nyugi.mi kibírjuk te is kibírod -
pecspapi #2396 de más véleményét is halgasd meg -
pecspapi #2395 sehogysem.de minek karod vontatni??én úgy csinálom felkapom és átmegyek az árkon learatom amerre m,ek és kész.én a naggyal csak a nagy földeket aratom.kis földeken kell forgolódni és azzal nehéz -
#2393 Szevasztok!Az a szutyok MF 3655-ös traki semmire sem jó???Még az üres pótot is 6-10km/h-val húzta.Ha lesz rá igény dobok fel képeket a mai munkáról. -
pecspapi #2390 de utálok vetni.10ha-tárt de ez szerintem több.és még csak a felénél tartok és kezdtem fél7-kor.az a baj kicsi a vetőgép.nincsen nagy vetőgép???? -
#2389 programozással is szerintem :D -
#2388 hát passz:S fogalmam nincs hogyan lehet map jellegű modot kreálni:D -
pecspapi #2387 traktor nehezebb mint a PL:a rét mod????? -
Linkerboy #2386 Már nagyon várom a rét modot -
#2385 jaja,ráadásul pont traktort akartok csinálni,amikor szinte azt a legnehezebb?:D -
pecspapi #2384 gondolom mennyi munka lehet.rét mód is 1hónap alatt készül el.söt több mint 1hónap -
#2383 Mindenkinek mondom! nem próbálkozzatok meg csinálni semmiféle modot Ls-hez mert úgysem fogjátok tudni,én is azt hittem hogy qva könnyű,de tévedtem:S Túl sok mindent kell állítani hozzá hogy jólegyen, szóval lehet próbálkozni,de csak az idődet vesztegeted ezzel! -
pecspapi #2379 háát.nekem jobban teccik mint billentyűvel.csak az a baj nem tudom az asztalra a kormányt tenni és az ölemben mozog -
konrad91 #2377 nekem is sikerült kormánnyal
de sztem nem a legjobb -
#2376 faja
lesz forgózsámoly :) jöhetnek a HW pótok :D -
#2375 sziasztok mod pack v6 akárki is csinálta gratulálok neki nem kis örömet szerzett vele -
pecspapi #2374 mértnem vetéssel eggyüt tárcsázol????én úgy csinálom -
pecspapi #2373 valaki kérdezte lehet-e játszani kormánnyal de nem találom.igen lehet.nekem egyszerre billentyűvel és kormánnyal is lehet -
#2372 Beszántottam a 10Ha-t
Kultivátoroztam ezzel a szarral , tapasztalatok :
Épphogy felemeli a Grubbert a JD , a Grubber kurvakicsi.-.-
Csicsikálnak ..-.-
-
#2367 Oda lehetne írni a gyik alá, hogy mielőtt kérdeznál bármit is, olvasd el a gyikot.... -
#2361 Talán még egy Pick-Upos Claas is jöhet mellé:D De jó lenne:P -
#2360 nem is néz ki olyan jól! -
mifku #2359 Ezis komoly lessz -
kitt2000 #2358 NEM LEHET LETÖLTENI!!!!NEM RAKTAM BELLE!!!!!!de remélem majd letölthetö lesz csak szerintem még nincs kész.
-
mifku #2357 Komolyan Gondloják XD -
#2356 Ha szóltok és adjátok az anyagot akkor bővítem is:P -
#2355 Köszi szépen:D -
#2354 kössz -
#2353 beraktam. -
#2352 Hát nem min1 , mert minél tartalmassabb , annál kevesebb lesz a hülye kérdés.Bár aki elsem olvassa az kérdez.Szerintem. -
#2351 hát őszintén? nem naon:D -
#2350 Gratula!Ügyes vagy!!! -
#2349 most nem mindegy, hogy milyen a faq -.- -
#2348 Nah mit szóltok ehhez a FAQ-hoz??? Ma csináltam:P
Új FAQ -
pecspapi #2347 azt szeretném kérdezni nem-e lehet átálítani a traktor LE-ejét???